Mayorka Haberleri

Skandal görüntüler! Sarhoş turistin yüzüne tuvaletini yaptı... O anları saniye saniye kaydederek paylaştı

İspanya’nın Mayorka şehrindeki El Arenal bölgesinde popüler bir tatil beldesinde ismi açıklanmayan bir turist fazla alkolün etkisiyle bir bankta sızdı. Sarhoş turist tepkisiz bir şekilde yatarken o anlarda gelen başka bir kişi adamın yüzüne tuvaletini yaptı. Tuvaletini yaptığı anları sosyal medyadan paylaşan adam tepkiyle karşılandı.

Trend 21-07-2023 15:08

Skandal olay! Plajda kandırdığı genç kızı otel odasına götürdü... 6 kişi aynı anda tecavüz etti

İspanya’nın Mayorka Adası’nda arkadaşlarıyla birlikte tatil yapan 20 yaşındaki ismi açıklanmayan bir genç kız, sahilde tanıştığı bir adam otel odasına gitti. Alman uyruklu turistle yakınlaşan genç kızı otel odasında korkunç bir sürpriz bekliyordu. Yerel kaynaklar genç kızın otel odasında 6 kişilik bir grup tarafından toplu tecavüze uğradığını yazdı.

Trend 15-07-2023 08:06

Sahilde cinsel ilişkiye giren çifti görünce öfkeden deliye döndüler! Önce terlikle dövdüler, sonrasında ise üzerlerine kum attılar

Sosyal medyada gündem yaratan görüntülerde plajda çevredekilere aldırış etmeden cinsel ilişkiye giren bir çift tepkiyle karşılandı. İspanya’nın Mayorka Adası’ndaki bir plajda cinsel ilişkiye giren çifte bir grup kadın önce parmak arası terlikle vurarak tepki gösterdi. Sonrasında ise üzerlerine kum attı. Görüntüler sosyal medyayı salladı.

Trend 11-07-2023 10:32

Mayorka

Mayorka Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mayorka Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.