Tuvalet Haberleri

Bu tarifle tuvaletten asla çıkamayacaksınız! 3 günde bağırsak temizleyen hurma kürü

Bağırsak sağlığı, genel sağlığımızın temel bir göstergesidir. Doğru beslenme alışkanlıkları bu dengeyi korumak için hayati öneme sahiptir. Bazen bağırsaklarımızı doğal yollarla temizlemek isteyebiliriz. İşte tam da bu noktada, 3 günde bağırsakları temizleyen hurma kürü devreye giriyor. Bu kür, içeriğinde bulunan lifler ve doğal şekerler sayesinde sindirim sistemini harekete geçirir ve bağırsakları temizler.

Kadin 26-03-2024 10:05

Sonunda bu konuda tartışmaya açıldı! Tuvaletini yaptıktan sonra ellerini yıkamadığınıs söyledi... Sosyal medya ikiye bölündü

TikTok'ta 'sophiashattersonxoxo' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın tuvaletini yaptıktan sonra ellerini yıkamadığını söyleyerek sosyal medyada yeni bir hijyen tartışmasının fitilini ateşledi. 'Kendimi ifşa ediyorum' başlıklı paylaşımında genç kadın ellerini yıkamak yerine kendisine özel bir strateji geliştirdiğini söyledi.

Trend 22-03-2024 15:15

İstanbul'da korkutan görüntü! Bina yıkıldı, yandaki binanın tuvaleti açıkta kaldı

Kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü İstanbul'da Bahçelievler'de bir bina yıkıldı. Ancak sonrasıda ortaya çıkan görüntü yürekleri ağza getirdi. Yıkılmayan yan binadaki tuvaletle yıkılan binanın duvarının ortak olduğu belirlendi. Şaşkına dönen apartman sakinleri evlerini boşaltmak zorunda kaldı.

Haber 14-03-2024 13:22

Kadınların ortak kullanım alanlarındaki hijyen kurallarına uymadığını söyleyerek hemcinslerine isyan etti! 'Pis kızlar yüzünden enfeksiyon kapıyorum'

Sosyal medya ortak kullanımdaki tuvaletlerin hijyenik koşullara uygun olmadığını dile getirerek isyan eden bir kadının paylaşımı olay oldu. Hemcinslerine seslenen kadın, kadınların tuvaletinin pis olmasından dert yandı. O paylaşımı kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı.

Trend 14-03-2024 07:57

Ankara'da otobüse tuvaletini yapan adam! Görüntüler sosyal medyada olay oldu: Kartını göndermemiş arabaya s....!

Ankara'da otobüse tuvaletini yapan adam olay oldu. Sosyal medyada yapılan paylaşımda EGO Genel Müdürlüğü'ne ait bir otobüsün ortasındaki iğrenç görüntü tepki çekti. O anları kameraya kaydederek isyan eden adam, "Kartını göndermemiş ortasına s....! S....! Böyle bir şey olabilir mi ya?" diyerek sitemini dile getirdi.

Haber 27-02-2024 13:27

Arabasında rahatlıkla tuvaletini yapmak için icat ettiği düzenek sosyal medyada çok konuşuldu! 'Ne gerek vardı şimdi buna?'

Sosyal medyada bir adam arabada tuvalet ihtiyacının gelmesi durumuna kendince bir çözüm üretti. Arabasında kendisine ait seyyar bir tuvalet oluşturan adamın icadı bazı sosyal medya kullanıcılar tarafından beğenilirken bazı kullanıcılar tarafından ise gereksiz bulundu.

Trend 23-02-2024 10:15

Sağlığınız için her gün yapmanız gereken 4 şey!

Sağlıklı bir yaşam sürmek için her gün belirli alışkanlıklar edinmek önemlidir. Bu adımlar, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınızı güçlendirmenize yardımcı olacak ve daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemenize olanak sağlayacaktır. İşte sağlıklı bir yaşam sürdürmek için her gün yapılması gereken 4 önemli şey...

Kadin 19-02-2024 12:03

Yer: Bursa! Yol kenarına tuvaletini yaparken hayatının şokunu yaşadı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Yol kenarında tuvaletini yapan Oktay A. (40), kimliği belirsiz şahsın silahla ateş etmesi sonucu yaralandı. Kanlar içinde yerde kalan Oktay A., arkadaşı tarafından araçla hastaneye kaldırıldı.

Haber 15-02-2024 11:59

Çamaşır suyundan 10 kat daha etkili! Sararmış tuvalet taşlarını tek seferde bembeyaz yapıyor

Sararmış tuvalet taşlarıyla baş etmek bazen gerçek bir mücadele ister. Ancak çözümü herksin bildiği yöntemlerin ötesinde olabilir. Çamaşır suyunun gücü her ne kadar bilinse de bu kez daha etkili bir çözüm var. İşte size çamaşır suyundan 10 kat daha etkili bir formül. Bu yöntem, tuvalet taşlarınızı tek seferde bembeyaz yaparak sizi şaşırtacak. Detaylar için okumaya devam edin.

Kadin 14-02-2024 07:09

Sosyal medyada 'Ailecek altımıza yapma hikayemiz' diyerek anlattı! Aynı gün farklı şekillerde aile fertlerinin tuvaletini kaçırdığını söyledi

Sosyal medyada 'zegekoo' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kız Amerika seyaheti sırasında anne, babası ve kendisinin aynı gün farklı şekillerde tuvaletlerini kaçırma hikayelerini anlatınca gündem oldu. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken videoda genç kızın detaylı bir şekilde anlattığı hikaye tepkilere neden oldu.

Trend 08-02-2024 08:12

Kuyumcudan hırsızlık yapmaya kalkıştı, yakalanınca dükkanın ortasına tuvaletini yaptı

Adana’da kuyumcuya girip altın çalmaya kalkışan 5 kadın, iş yeri sahibi tarafından yakalandı. Polis gelmeden kaçmak isteyen kadınlardan biri, kurtulmak için iş yerine tuvaletini yaptı. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 01-02-2024 15:30

Tuvalete gitmesine izin verilmeyen yolcu ortalığı birbirine kattı! Uçağın ortasında pantolonunu indirip iç çamaşırını çıkarttı... Yolculara küfredip ölümle tehdit etti

Orlando'dan Philadelphia'ya giden uçaktaki bir yolcu tuvalete gitmesine izin verilmeyince sinir krizi yaşadı. Diğer yolcuların cep telefonu kamerasıyl kaydederek sosyal medyadan paylaştığı görüntülerde koltuğundan kalkarak bağırmaya başlayan kadın pantolonunu indirip iç çamaşırını çıkarttı. Huertas gözaltına alınırken olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Trend 01-02-2024 11:03

İlk bakışta anlayamadılar! Barın tuvaletinde ölü doğan bir bebeğin cesedi bulundu... Doğumu burada gerçekleştirmiş

Ölü doğduğuna inanılan bir kız çocuğunun cesedi İngiltere'deki bir barın tuvaletinde bulundu. Yetkililer bebeğin annesinin muhtemelen barın tuvaletinde doğumu gerçekleştirdiğini tahmin ettiklerini söylerken acil tıbbi müdahaleye ihtiyaç duyduğundan korktukları için her yerde kadını aradıklarını dile getirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Trend 30-01-2024 15:36

Uçuş görevlisinin tuvalete gizli kamera yerleştirdiği ortaya çıktı! Kız çocuklarını gizlice kaydediyordu... Cep telefonundan çıkan kayıtlar şaşkına çevirdi

36 yaşındaki Estes Carter Thompson isimli uçuş görevlisinin uçak tuvaletine gizli kamera yerleştirerek yolculuk yapan kız çocuklarını gizlice çektiği ifade edildi. Thompson'un bilgisayarından yaşları 7 ila 14 arasında değişen kız çocuklarına ait görüntüler çıktı.

Trend 19-01-2024 11:08

Sonunda bu da oldu! Doğa manzaralı tuvalet sosyal medyanın ilgisini çekti... Açık hava tuvaletine ilginç baskın

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayı başardı. Görüntülerde açık havada bulunan bir klozete tuvaletini yaparken arkadaşı tarafından çekilen bir kadın yer aldı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü manzaranın güzelliği karşısına şaşkına dönerken açık hava tuvaletini ilginç bulduklarını da dile getirdi.

Trend 16-01-2024 10:23

Yok artık dedirten görüntü... Ünlü oyuncu herkesin içinde tuvaletini yaptı! Fotoğrafının çekildiğini görünce bakın ne yaptı

Ünlü oyuncu Gary Busey görenleri şoke etti. Hakkında uzun yıllardır tartışmalar olan ve daha önce cinsel tacizle de suçlanan ünlü oyuncu herkesin içinde çalılıklara tuvaletini yaparken görüntülendi! Üstelik onu tanıyıp görüntüleyen muhabirlere gülümsemeyi de ihmal etmedi.

Magazin 12-01-2024 16:27

Dışkılarını yapıp, araçlara sürdüler! Otoparktaki 'gizem' çözüldü... İğrenç olayın failleri kamerada

İğrenç olay İstanbul Maltepe'de meydana geldi. Site otoparkındaki araçların yanına gelen vatandaşlar gördükleri manzara karşısında dondu kaldı. Araçlarına dışkı sürüldüğünü fark eden site sakinleri hemen güvenlik kameralarını inceledi. Mağdurlar, polis merkezine giderek şikayetçi olurken; söz konusu iğrenç olayı 4 çocuğun gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Trend 14-12-2023 11:31

Tuvalete gitmek isteyen yolcu uçağı birbirine kattı! Bir anda herkesin ortasında pantolonunu indirdi

Facebook'ta paylaşılan görüntülere göre, adı kamuya açıklanmayan kadın yolcu, Pazartesi günü Florida'dan Philadelphia'ya giden uçuşta pantolonunu indirip koridorda çömeldi. Tuvalete gitmek istediğini dile getiren yolcunun hareketi herkesi şaşkına çevirirken o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek paylaşıldı.

Trend 23-11-2023 10:20

Etrafı açık tuvaletler çok konuşuldu! Sokağın ortasındaki seyyar tuvaletler yorum yağmuruna tutuldu

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bir sokakta çekilen görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Söz konusu görüntülerde sokak ortasına yerleştirilen seyyar tuvaletler yer aldı. Etrafı açık olan tuvaletler sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 28-10-2023 11:31

Şampiyonlar Ligi'nde görülmemiş olay! Barcelona'nın yıldızı Lamine yamal maç sırasında ishal oldu, maçı terk etti geri dönmedi!

Şampiyonlar Ligi ikinci hafta mücadelesinde Barcelona deplasmanda Porto'ya konuk olurken, mücadelenin 71. dakikasında tuvalete gitmek için izin isteyen genç yıldız Yamal geri dönmedi. İşte detaylar...

Spor 05-10-2023 07:30

Tuvaletteki arkadaşına kepçeyle musallat oldu, izleyenler gülme krizine girdi! İçeriden çıkan adam dayanamayıp ağzını bozdu

Akıllarda 'arkadaşlık' kavramını sorgulatan bir video sosyal medya platformlarında viral oldu. Bir inşaattaki konteyner tuvaleti kullanan adam bir türlü rahat edemedi. Çünkü kepçe operatörü arkadaşı, kepçeyle adeta musallat oldu. Sonunda öfke patlaması yaşayan adam arkadaşına sert çıktı.

Trend 03-10-2023 12:21

1 TL yüzünden canından oluyordu! Hayati tehlikesi devam ediyor

Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki cami tuvalet görevlisi Hakan G. (31), 1 TL ücretini vermeyen Ali B.'yi (25) göğsünde bıçaklayarak ağır yaraladı.

Haber 02-10-2023 19:06

'Okumam yazmam yok ama...' Cami tuvaletinde 7 milyon liralık çek buldu! Polise teslim etti 'Haramda gözümüz yok'

Antalya'nın Serik ilçesinde temizlik görevlisi Hasan Ateş (50), cami tuvaletinde bulduğu 7 milyon liralık çeki polise teslim etti. Hasan Ateş, "Okumam yazmam yok ama söylediklerine göre çek 7 milyon liraymış. Polise teslim ettim. Çok mutluyum. Haramda gözüm yok" dedi.

Haber 20-09-2023 17:27

Çok sık susuzluk hissi yaşıyorsanız dikkat! Siz de bu hastalığa yakalanmış olabilirsiniz

Erken tanı sağlık açısından son derece önemli. Bu nedenle vücudun gösterdiği belirtilerin farkında olyup herhangi bir olumsuzluk durumunda bir uzmana görünmek gereklidir. Uzmanlar çok sık tuvalete çıkanlar ile yoğun susuzluk hissi yaşayan vatandaşları uyardı. Doktorlar bu belirtilerin olması halinde çok geçmeden önlem alınmasını tavsiye ediyor.

Haber 11-09-2023 07:25

Amerika’da kadınlar tuvaletinin önünde transseksüel birey ve baba birbirine girdi! İçeri sokmayınca ortalık karıştı...

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir kadınlar tuvaletinin önünde yaşanan tartışma sosyal medyada gündem yarattı. Transseksüel bir bireyin kadınlar tuvaletine girmek için hamle yaptığını gören baba “Kızım içeride” diyerek ona engel oldu. İkili arasındaki tartışma kısa sürede şiddetlendi.

Trend 09-09-2023 08:15

O ülkeyi karıştıran olay! Bakanın misafirleri polis aracına tuvaletini yaptı... İstifası isteniyor

Belçika'da ülkeyi adeta karıştıran bir olay yaşandı. Belçika Adalet Bakanı Vincent van Quickenborne'un misafirleri, evinin yanına park edilmiş polis minibüsüne tuvaletlerini yaptı, savcılık "emniyet güçlerine hakaret" soruşturması başlattı. Olayın, bakanın evinde düzenlenen doğum günü partisinde meydana geldiği kaydedilirken polis sendikası NSPV, van Quickenborne'un istifasını istedi.

Haber 24-08-2023 16:33

Görenleri şaşırttı: Cami tuvaletinde abonelik sistemi! Haftalık ve aylık ücretler...

Rize’de bulunan camiinin umumi tuvaletinde görev yapan Abdullah Çevrim’in yaptığı abonelik sistemi görenleri şaşırttı. Camiye ait umumi tuvalete abone olanlar haftalık 30 TL, aylık 150 TL ödüyorlar.

Haber 24-08-2023 10:24

Karnını görenler hamile olduğunu düşündü! 10 gündür tuvaletini yapamıyordu... 3 metrelik dışkı çıktı

Çin’de yaşayan ismi sadece Hua olarak açıklanan 53 yaşındaki bir kadın tam 10 gün boyunca tuvaletini yapamadı. Karnı hamile gibi şişen ve hareket etmekte dahi zorlanan kadın çareyi doktora başvurmakta buldu. 53 yaşındaki kadının bağırsaklarında biriken dışkı cerrahi operasyonla alındı.

Trend 10-08-2023 13:45

Tuvalete girdiğinde karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu! Klozette 1.5 metrelik yılanı gördü...

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Christina Phillip isimli bir kadın her günkü gibi evindeki tuvalete gitti. Tuvaletini yaptıktan sonra sifonu çekmek için klozete baktığında devasa bir yılan karşılaştı. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydederek paylaşan Phillip kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 26-07-2023 10:25

Uçağı birbirine kattı! Tuvalete gitmesinin engellendiğini söyleyen kadın herkesin içinde uçağın zeminine tuvaletini yaptı

İngiliz bir havayolu şirketine ait yolcu uçağında hareketli dakikalar yaşandı. İsmi açıklanmayan kadın bir yolcu bir anda koltuğundan kalkarak bağırmaya başladı. Mürettebatın tuvalete gitmesini engellediğini söyleyen kadın diğer yolcuların gözü önünde yere çömelerek tuvaletini yaptı.

Trend 26-07-2023 07:33

Skandal görüntüler! Sarhoş turistin yüzüne tuvaletini yaptı... O anları saniye saniye kaydederek paylaştı

İspanya’nın Mayorka şehrindeki El Arenal bölgesinde popüler bir tatil beldesinde ismi açıklanmayan bir turist fazla alkolün etkisiyle bir bankta sızdı. Sarhoş turist tepkisiz bir şekilde yatarken o anlarda gelen başka bir kişi adamın yüzüne tuvaletini yaptı. Tuvaletini yaptığı anları sosyal medyadan paylaşan adam tepkiyle karşılandı.

Trend 21-07-2023 15:08

Hindistan’da skandal görüntüler! Kast sisteminde kendisini üstün gördüğü için işçinin üzerine tuvaletini yaptı

Hindistan’ın Madhya Pradeshi şehrinin Sidhi bölgesinde kaydedilen görüntüler sosyal medyada tepki çekti. Kast sisteminde kendisini üstün gören bir adamın işçinin üzerine tuvaletini yaptığı anlarda çekilen görüntüler sosyal medyadan paylaşılınca tepkiler gecikmedi.

Trend 06-07-2023 15:27

'Tuvalet 50 lira' Sosyal medyada gündem olmuştu! Çeşme'deki o işletmeci konuştu 'Bu yazıyı yazdıktan sonra rahat ettik'

İzmir’in turizm merkezi Çeşme’de tuvalet ücretinin 50 lira olduğuyla ilgili yazılan ve sosyal medyada gündem olan yazıyı yazan işletmeci açıklama yaptı. İşletmeci Suat Ay, ilçede birçok noktada ücretsiz tuvalet olmasına rağmen ihtiyacını gidermek isteyen vatandaşların ısrarcı olduğu gerekçesiyle bu yazıyı asmak zorunda olduklarını söyledi. Ay, "Tuvaletimizi kullanmamalarını sağlamak için biz de bu yazıyı yazmak zorunda kaldık. Bu yazıyı yazdıktan sonra da rahat ettik" dedi.

Haber 27-06-2023 17:28

Çeşme'deki tuvalet fiyatını gören inanamadı! 50 TL'lik ücret sosyal medyada gündem oldu, harekete geçildi

Havaların ısınması ve 9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla tatilcilerin en gözde yerlerinden biri olan Çeşme yine doldu taştı. Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği Çeşme'deki tuvalet fiyatı gündem yarattı. 50 TL'lik ücreti görenler gözlerine inanamazken, söz konusu fotoğraf karesi sosyal medyada çok paylaşıldı. İddialarla ilgili harekete geçildi.

Haber 26-06-2023 14:17

Sararan tuvalet taşlarını bembeyaz yapıyor! Kireç tutmuş tuvaleti temizlemenin kolay yolu

Tuvalet temizliği görsellikten önce hijyen için büyük önem taşıyor. Tuvaletlerin her zaman temiz olması gerekiyor. Tuvaletlerde meydana gelen sararmaları temizlemenin oldukça zorlu olduğu düşünülüyor. Oysaki sararmış tuvalet taşlarını temizlemek için çok basit tüyolar bulunuyor.

Kadin 18-06-2023 10:52

LGBT'lere özel tuvalet iddiası gündem oldu! Görüntüler sonrası AVM'deki restorandan açıklama geldi: Yanlış anlaşılma...

İstanbul'daki bir AVM'de çekilen görüntüler tartışma yarattı. Bir restoranda LGBT'lere özel tuvalet yapıldığı iddia edildi. Kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı. Konuyla ilgili ise restorandan açıklama geldi.

Haber 09-06-2023 13:58

Tuvalette yaklaşık 6 saatini geçiren çalışan işinden kovuldu! Anal hastalığı olduğunu söylemesi yetmedi... Karar tartışma yarattı

Çin’de yaşayan sadece adı Wang olarak açıklanan bir adam anal hastalık teşhisinin konulmasından sonra ameliyat olarak tedavi altına alındı. Tedavi olmasına rağmen tamamen iyileşme sağlayamayan Çinli çalışan mesai boyunca tuvalette yaklaşık 6 saatini geçirdiğinin tespit edilmesinden sonra kovuldu. Karar ülkede tartışmalara neden oldu.

Trend 07-06-2023 10:47

Sararmış tuvalet taşlarını 5 dakikada bembeyaz yapıyor! Kireç tutmuş tuvalet temizliği için...

Zaman içerisinde sert su ve idrar nedeniyle sararan tuvalet taşları tuvaletin zemininde kireç oluşmasına neden olabiliyor. Kireci ve sararmış tuvalet taşlarını temizlemek için çeşitli yöntemler aranıyor. Evde yapacağınız doğal karışımla çamaşır suyu kullanmadan sararmış tuvalet taşlarını bembeyaz yapabilirsiniz.

Kadin 30-05-2023 09:52

Tuvalete gittiğinde klozetin içinde gördüğü manzaraya inanamadı! “Bana doğru tısladı”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde yaşayan 58 yaşındaki John Riddle isimli bir adam evinin tuvaletine gittiğinde gördüğü manzaraya inanamadı. Klozetinin kapağını açtığında 58 yaşındaki adam bir iguananın kendisine baktığını gördü. Büyük bir korku yaşadığını ifade eden adam havuzu temizlemek için kullandığı bir ağ yardımıyla hayvanı dışarı çıkarttığını anlattı.

Trend 25-05-2023 14:03

13 yıl önce tuvalete düşürdüğü alyansına seneler sonra kavuştu! Bir anda karşısında görünce büyük şaşkınlık yaşadı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Minnesota eyaletinde yaşayan 71 yaşındaki Mary Strand isimli bir kadın eşinin kendisine hediye ettiği elmas yüzüğü tuvalete düşürerek kaybetmişti. Elmas yüzüğü bulabilmek için yoğun çaba sarf eden çift bir türlü başarılı olamamıştı. Yüzük atık sur arıtma tesisindeki işçiler tarafından 13 yıl sonra bulundu ve sahibine geri verildi.

Trend 25-05-2023 09:41

69 yaşındaki Singapurlu adam dini bölgede tuvaletini yaptığı için tutuklandı! Özür diledi ama...

Singapurlu ismi açıklanmayan bir adam Johor Bahru'daki Gümrük, Göçmenlik ve Karantina kompleksindeki abdesthaneye tuvaletini yaptığı için tutuklandı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasından sonra yaşlı adama sert tepki gösterildi.

Trend 12-05-2023 14:18

Sararmış tuvalet taşlarını anında bembeyaz yapıyor! Sadece profesyonellerin bildiği temizlik sırrı

Sararmış tuvalet taşları banyonun pis görünmesine neden oluyor. Tuvaleti temizlemenize rağmen sararmış tuvalet taşlarının beyazlamamasından şikayetçiyseniz sadece profesyonellerin bildiği temizlik sırrını öğrenmeniz zamanı geldi! İşte sararmış tuvalet taşlarını beyazlatmak için etkili çözüm önerisi...

Kadin 04-05-2023 10:17

Ebeveynlerinin akıl sağlığını test eden 15 çocuk! Sesten değil sessizlikten korkun

Çocuklar ani hareketleri ile oldukça büyük etkiler yaratabiliyor. Tatlı hareketleri yüzümüzü güldürse de bazı durumlarda akıl sağlığımızı ve kendi sağlıklarını tehlikeye atabiliyorlar. İnternette etrafındaki çocukların yaptıklarını paylaşanlar oldukça etkileşim aldı.

Kadin 01-05-2023 15:34

Cildinize yaptığınız en büyük hata! Üzerindeki bakteriler tuvaletten daha fazla

Ciltte ortaya çıkan sivilce, siyah nokta ve gözenek sorunlarına neden olan birçok etken bulunuyor. Bu cilt sorunlarını ortadan kaldırmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Evde fark etmeden yapılan bir hata tüm cilt sorunlarının oluşmasına neden olabiliyor. Yapılan araştırmalar cildimize uygulamadığımız bir malzemenin tuvaletten daha fazla bakteri içerdiğini tespit etti.

Kadin 13-04-2023 15:02

Kireçli sararmış tuvaleti anında bembeyaz yapıyor! Tuvaleti beyazlatmak için en etkili yöntem

Sararmış tuvalet taşları hijyenden uzak kötü bir görünüme sebep oluyor. Zaman içerisinde kireçleşen ve sararan tuvaletleri beyazlatmak için çeşitli kimyasal maddeler kullanılıyor. Kullanılan kimyasal temizlik ürünleri sağlığı riske atabiliyor. Ancak evde bulunan temel bir malzemenin kireç tutmuş ve sararmış tuvaletleri anında bembeyaz yaptığı öğrenildi.

Kadin 12-04-2023 11:48

Tuhaf neden! Tuvaletini yaptıktan sonra ellerini yıkamıyor... Herkesi şaşkına çevirdi

Sophia Patterson isimli bir kadın TikTok’tan yaptığı paylaşımda temizlik rutinine dair tuhaf bir detayı paylaştı. Özellikle kendi evinde tuvalete girdiğinde işini bitirdikten sonra ellerini yıkamadığını ifade eden Patterson, kendini kirletmediği özel tekniği sayesinde sudan ve zamandan tasarruf ettiğini söyledi.

Trend 01-04-2023 10:20

Tuvaletten sonra elini yıkamadığını söyleyerek kendini ifşaladı! Misafirlerim gelince...

Kişisel bakıma gösterilen önem sadece kişiyi değil çevresini de etkileyebiliyor. Tuvaletten sonra el yıkamak en temel temizlik olarak görülüyor. Ancak toplumda tuvaletten sonra ellerini yıkamayan birçok kişi bulunuyor. TikTok'ta ellerini yıkamadığını ve misafirleri geldiğinde bulduğu çözümü paylaşan bir kadın tepkilerin odağı oldu.

Kadin 31-03-2023 17:07

Bir gören bir daha baktı! Saksıları görünce kendisine engel olamadı... Sokak ortasında tuvaletini yaptı

İngiltere’nin Lincoln şehrinde bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler şaşkınlık yarattı. Görüntülerde ismi açıklanmayan 50’li yaşlarındaki gri saçlı bir adamın pantolonunu çıkartarak saksılara tuvaletini yaptığı anlar gösterildi. Sosyal medyada ifşa edilen görüntüler büyük tepki topladı.

Trend 28-03-2023 10:27

AVM'de 25 liraya VIP tuvalet... Aylık abonelik ücreti 400 lira! Özellikleri saymakla bitmiyor

Florya'da bir alışveriş merkezinde 6 yıl önce açıldığında 1,5 lira olan VIP tuvaletin yeni ücreti 25 lira oldu. AVM çalışanlarının da VİP tuvaleti aylık 400 lira abonelik ücreti ödeyerek kullanabildiği belirtildi. "Evdekinden daha temiz tuvalet' diyerek yola çıktıklarını ifade eden işletmeci, yüksek ücretin kullanılan lüks ürünlerden kaynaklandığını belirtti. AVM'deki birçok ücretsiz tuvalete rağmen 25 lira verip burayı kullananların olması ise dikkat çekiyor. İşte VİP tuvaletin özellikleri...

Haber 26-03-2023 09:35