Tuvalet Haberleri

Her evde bulunan gizli tehlike: Klozetten bile daha fazla bakteri barındırıyor! Uzmanlardan 'mikrop yuvası' uyarısı

Yurt genelinde yüksek sıcaklıklar hakimiyetini koruyor. Türkiye'nin en sıcak illerden biri olan Aydın'da etkili olan sıcak hava bölge vatandaşlarının hem yaşam hem de uyku kalitesini olumsuz etkiliyor. Uzmanlar, uyku kalitesi kadar uyku ortamının hijyeninin de önemli olduğuna vurgu yapıyor. Uykuda direkt olarak yastıkla temas edildiğinden özellikle yastık kılıflarının hijyenine dikkat edilmesi gerekiyor. Yastık kılıflarının klozetten bile daha fazla bakteri barındırabildiği belirtiliyor.

Haber

Tuvaletini yapmak istedi, hayatını kaybetti! Yakınları gördükleri manzara karşısında kahroldu

Sakarya'da yaşanan ve ölümle sonuçlanan olay akıllara durgunluk verdi. Tuvaletini yapmak için aracını kenara çeken Ahmet Yavuzer 7 metreden aşağı düşerek başını taşa çarptı. Yakınları Yavuzer'in cansız bedenini görünce sinir krizi geçirdi.

Haber

Esenyurt'ta iğrenç görüntü! Ayaktayken cadde ortasına tuvaletini yaptı, rahatlığı 'pes' dedirtti

Esenyurt'ta caddedeki kalabalığa aldırmayan bir adam, büyük tuvaletini yaptı. Bir köşeye çekilip ayakta tuvaletini yapan adamın rahatlığı 'pes' dedirtti. Bir apartman girişindeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler, sosyal medyada çok konuşuldu.

Manşet

Havada garip anlar! Bir anda ayağa kalkıp uçağın içinde tuvaletini yapmaya başlayınca acil iniş talimatı geldi... Uçuş yasağı listesine hoş geldin

American Airlines uçağında bir yolcu aniden ayağa kalkarak koridora tuvaletini yapmaya başladı. Çevresindekilere aldırış etmeden tuvaletini yapan yolcunun eylemine devam etmesi üzerine uçak acil iniş yaptı ve uçak personeli polise haber verdi.

Trend

Tuvalet

Tuvalet Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tuvalet Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bu görüntüler viral oldu: Norveç'teki umumi tuvalet görenleri büyüledi!

Norveç'teki bir umumi tuvaletin görüntüleri sosyal medyada viral haline geldi. Görüntülerde bir dere kenarında olduğu gözlenen umumi tuvaletin hijyeni görenleri şaşkına çevirdi.

Trend

Meğer mikrop yuvasıymış! Herkesin evinde var: Tuvaletten 17 bin kat daha kirli

Daha önce yapılan araştırmalara göre, tuvaletler, kapı kolları, musluklar hatta telefonlar en kirli kullanım alanları ve eşyaları çıkmıştı. Ancak son çalışmanın sonucu bambaşka çıktı. Evinizdeki o bölge meğer mikrop yuvasıymış.

Haber

Tuvalet kriziyle kamuoyunu meşgul etmişti! O isim artık başsavcı değil: İşte yeni görev yeri

Geçtiğimiz haftalarda Antalya'nın Kaş ilçesinde bir başsavcıyla bir avukat arasında yaşanan tuvalet krizi Türkiye'de gündem olmuştu. Olaylar HSK'ya kadar taşınmış, nihai karar olarak tuvalet avukatların kullanımına açılmıştı. Olayların başrolündeki tepki çeken başsavcı dün HSK atamalarıyla Afyonkarahisar'a savcı olarak atandı.

Haber

Havalimanındaki tuvalet ücretlerini duyunca öfkeden deliye döndü! Sinirden bir anda üstünü başını çıkarttı... Havalimanın içinde kıyafetsiz dolaştı

34 yaşındaki Vietnamlı turist Nguyen Thuytrang, Filipinler'deki havalimanında tuvaleti kullanmak için ücret ödemesinin istenmesi üzerine öfkeden deliye döndü. Kendisine para talep edilmesine sinirlenen kadın bir anda kıyafetlerini çıkartarak havalimanında koşmaya başladı.

Trend

İdrar tahlili için tuvalete giren 15 yaşındaki kıza iğrenç tuzak! Telefonun sahibi hastane çalışanı çıktı

Burdur'dan gelen haber mide bulandırdı! Hastalanan 15 yaşındaki kız, idrar tahlili vermek için girdiği hastane tuvaletinde fotoğrafının çekildiğini fark etti. Telefona vuran kız kim olduğunu göremediği sapığı şikayet etti. Yapılan incelemede fotoğrafı çekenin hastanede su tesisatı personeli H.Y. olduğu belirlendi.

Haber

Adliyede başsavcı ile avukat arasında tuvalet kavgası: Bakanlık devreye girdi, kazanan belli oldu! 'Herkesi bekleriz'

Antalya'nın Kaş Adliyesi, tuvalet krizi ile gündem oldu. Avukat Hakan Tüzen, başsavcı Gökhan Feyzoğlu tarafından tuvaletten zorla çıkarıldı, tuvaletin kilidi değiştirilerek avukatların kullanımı yasaklandı. Tuvalet krizi, bakanlık nezdindeki görüşmeler sonrası çözüme kavuştu. Tuvaletin yeniden avukatların kullanımına açılmasıyla devam eden sürecin son aşamasında, tuvalet artık kilitlenmiyor. Tüzen, "Adliye tuvaletimizin kilidi söküldü. Artık tüm vatandaşlara da açık. Herkesi bekleriz" dedi.

Haber

Tuvalete gittiğinde karşılaştığı manzaraya inanamadı! 35 tane yılan yavrusu buldu... Yeni fobi yüklendi

Hindistan'ın Assam bölgesinde yaşanan korkunç bir olay sosyal medyada paylaşılınca viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümünün tuvalet kullanımını etkileyeceğini iddia ettiği gönderide bir evin banyosundan 25 yavru yılan çıktı. Olaya müdahale eden bir yılan uzmanı yavruların doğal yaşamlarına bırakıldığını söylerken sosyal medya kullanıcılarının endişeleri sona ermedi.

Trend

Kocaeli'de yaya köprüsünün asansöründe iğrenç olay! Kameralara aldırmadan tuvaletini yaptı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kişi, yaya köprüsünün asansörüne tuvaletini yaptı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler sosyal medyada da büyük tepki çekti. Kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, kimliğini tespit ettikleri şahsı gözaltına aldı.

Haber

Tuvalette bulunan 'cesaretin varsa bas' yazısına bastı! Tuvalet bir anda pavyona döndü... O anlara sosyal medyadan yorum yağdı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Bir tuvalette bulunan 'cesaretin varsa bas' yazısına basan bir kişi bir anda karşısında yanıp sönen ışıkları gördü. Işıklarla birlikte adeta İnci Taneleri dizisindeki pavyon sahnesini yaşayan kişi çalan 'Dilber Evin Barkın Yok Mu?' şarkısıyla dans etmeye başladı.

Trend

Tuvalet nasıl yazılır? Tuvalet mi tualet mi, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Geniş bir sözcük dağarcığına sahip olan Türkçemizde birbirinden farklı manalarıyla öne çıkan pek çok sözcük mevcuttur. Bu sözcüklerin bazıları köken yönünden incelendiğinde yabancı olduğundan yazımında yaygın olarak yazım yanlışı görülebilmektedir. Dilimizde birçok kişi tarafından imla hatası yapılarak kullanılan sözcükler arasında tuvalet kelimesi de yer almaktadır. Peki, tuvalet nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim

Tuvalette kadının gizlice fotoğrafını çekerken... Valilik'ten açıklama geldi! Polis memuru görevden uzaklaştırıldı

Düzce Valiliği, İl Özel İdaresi binasındaki tuvalette bir kadının fotoğrafını çektiği iddia edilen polis memurunun görevden uzaklaştırılıp idari tahkikat başlatıldığını açıkladı. Kadınlar tuvaletinde bir şahsın telefonla gizlice kadınların görüntüsünü almaya çalıştığı, mağdur kadının bağırmasıyla kaçtığı yönündeki ihbarla ekiplerin olay yerine intikal ettiği vurgulandı. Şüphelinin İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli A.A. (asaleti tasdik olmamış polis memuru) olduğunun anlaşıldığı belirtildi.

Haber

Bir ilde gündem oldu! Başsavcı avukatı zorla dışarı attırdı: 'Ben başsavcıyım bu tuvaleti kullanmana izin vermiyorum'

Kaş Adliyesinde yaşanan tuvalet krizi büyüdü. Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında yaşanan atışma HSK'ya kadar gitti. Tüzen kendisine, "Ben Başsavcıyım ve bu tuvaleti kullanmana izin vermiyorum" dediğini savunurken Başsavcı Feyzoğlu görüntüleri HSK'ya gönderdi. İşte tuvalet krizinde yaşananlar...

Haber

Kadınlara sosyal medyadan 'tuvalet eğitimi' verdi! Taktikleri viral oldu: Sevgilinizin evinde tuvalete gitmenin ipuçları

TikTok'ta 'ssiiena' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Siena Filippi isimli bir kadın kadınların sevgililerin evinde tuvalete girme konusunda zorlandığını fark ederek kendince geliştirdiği yöntemleri paylaştığı bir gönderi yayınladı. Sevgilisinin evinde tuvaletini yapmak için 3 yöntem geliştirdiğini söyleyen kadının paylaşımı kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Trend

Bu tarifle tuvaletten asla çıkamayacaksınız! 3 günde bağırsak temizleyen hurma kürü

Bağırsak sağlığı, genel sağlığımızın temel bir göstergesidir. Doğru beslenme alışkanlıkları bu dengeyi korumak için hayati öneme sahiptir. Bazen bağırsaklarımızı doğal yollarla temizlemek isteyebiliriz. İşte tam da bu noktada, 3 günde bağırsakları temizleyen hurma kürü devreye giriyor. Bu kür, içeriğinde bulunan lifler ve doğal şekerler sayesinde sindirim sistemini harekete geçirir ve bağırsakları temizler.

Kadin

Sonunda bu konuda tartışmaya açıldı! Tuvaletini yaptıktan sonra ellerini yıkamadığınıs söyledi... Sosyal medya ikiye bölündü

TikTok'ta 'sophiashattersonxoxo' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın tuvaletini yaptıktan sonra ellerini yıkamadığını söyleyerek sosyal medyada yeni bir hijyen tartışmasının fitilini ateşledi. 'Kendimi ifşa ediyorum' başlıklı paylaşımında genç kadın ellerini yıkamak yerine kendisine özel bir strateji geliştirdiğini söyledi.

Trend

İstanbul'da korkutan görüntü! Bina yıkıldı, yandaki binanın tuvaleti açıkta kaldı

Kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü İstanbul'da Bahçelievler'de bir bina yıkıldı. Ancak sonrasıda ortaya çıkan görüntü yürekleri ağza getirdi. Yıkılmayan yan binadaki tuvaletle yıkılan binanın duvarının ortak olduğu belirlendi. Şaşkına dönen apartman sakinleri evlerini boşaltmak zorunda kaldı.

Haber

Kadınların ortak kullanım alanlarındaki hijyen kurallarına uymadığını söyleyerek hemcinslerine isyan etti! 'Pis kızlar yüzünden enfeksiyon kapıyorum'

Sosyal medya ortak kullanımdaki tuvaletlerin hijyenik koşullara uygun olmadığını dile getirerek isyan eden bir kadının paylaşımı olay oldu. Hemcinslerine seslenen kadın, kadınların tuvaletinin pis olmasından dert yandı. O paylaşımı kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı.

Trend

Ankara'da otobüse tuvaletini yapan adam! Görüntüler sosyal medyada olay oldu: Kartını göndermemiş arabaya s....!

Ankara'da otobüse tuvaletini yapan adam olay oldu. Sosyal medyada yapılan paylaşımda EGO Genel Müdürlüğü'ne ait bir otobüsün ortasındaki iğrenç görüntü tepki çekti. O anları kameraya kaydederek isyan eden adam, "Kartını göndermemiş ortasına s....! S....! Böyle bir şey olabilir mi ya?" diyerek sitemini dile getirdi.

Haber

Arabasında rahatlıkla tuvaletini yapmak için icat ettiği düzenek sosyal medyada çok konuşuldu! 'Ne gerek vardı şimdi buna?'

Sosyal medyada bir adam arabada tuvalet ihtiyacının gelmesi durumuna kendince bir çözüm üretti. Arabasında kendisine ait seyyar bir tuvalet oluşturan adamın icadı bazı sosyal medya kullanıcılar tarafından beğenilirken bazı kullanıcılar tarafından ise gereksiz bulundu.

Trend

Sağlığınız için her gün yapmanız gereken 4 şey!

Sağlıklı bir yaşam sürmek için her gün belirli alışkanlıklar edinmek önemlidir. Bu adımlar, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığınızı güçlendirmenize yardımcı olacak ve daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemenize olanak sağlayacaktır. İşte sağlıklı bir yaşam sürdürmek için her gün yapılması gereken 4 önemli şey...

Kadin

Yer: Bursa! Yol kenarına tuvaletini yaparken hayatının şokunu yaşadı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Yol kenarında tuvaletini yapan Oktay A. (40), kimliği belirsiz şahsın silahla ateş etmesi sonucu yaralandı. Kanlar içinde yerde kalan Oktay A., arkadaşı tarafından araçla hastaneye kaldırıldı.

Haber

Çamaşır suyundan 10 kat daha etkili! Sararmış tuvalet taşlarını tek seferde bembeyaz yapıyor

Sararmış tuvalet taşlarıyla baş etmek bazen gerçek bir mücadele ister. Ancak çözümü herksin bildiği yöntemlerin ötesinde olabilir. Çamaşır suyunun gücü her ne kadar bilinse de bu kez daha etkili bir çözüm var. İşte size çamaşır suyundan 10 kat daha etkili bir formül. Bu yöntem, tuvalet taşlarınızı tek seferde bembeyaz yaparak sizi şaşırtacak. Detaylar için okumaya devam edin.

Kadin

Sosyal medyada 'Ailecek altımıza yapma hikayemiz' diyerek anlattı! Aynı gün farklı şekillerde aile fertlerinin tuvaletini kaçırdığını söyledi

Sosyal medyada 'zegekoo' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kız Amerika seyaheti sırasında anne, babası ve kendisinin aynı gün farklı şekillerde tuvaletlerini kaçırma hikayelerini anlatınca gündem oldu. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken videoda genç kızın detaylı bir şekilde anlattığı hikaye tepkilere neden oldu.

Trend

Kuyumcudan hırsızlık yapmaya kalkıştı, yakalanınca dükkanın ortasına tuvaletini yaptı

Adana’da kuyumcuya girip altın çalmaya kalkışan 5 kadın, iş yeri sahibi tarafından yakalandı. Polis gelmeden kaçmak isteyen kadınlardan biri, kurtulmak için iş yerine tuvaletini yaptı. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber

Tuvalete gitmesine izin verilmeyen yolcu ortalığı birbirine kattı! Uçağın ortasında pantolonunu indirip iç çamaşırını çıkarttı... Yolculara küfredip ölümle tehdit etti

Orlando'dan Philadelphia'ya giden uçaktaki bir yolcu tuvalete gitmesine izin verilmeyince sinir krizi yaşadı. Diğer yolcuların cep telefonu kamerasıyl kaydederek sosyal medyadan paylaştığı görüntülerde koltuğundan kalkarak bağırmaya başlayan kadın pantolonunu indirip iç çamaşırını çıkarttı. Huertas gözaltına alınırken olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Trend

İlk bakışta anlayamadılar! Barın tuvaletinde ölü doğan bir bebeğin cesedi bulundu... Doğumu burada gerçekleştirmiş

Ölü doğduğuna inanılan bir kız çocuğunun cesedi İngiltere'deki bir barın tuvaletinde bulundu. Yetkililer bebeğin annesinin muhtemelen barın tuvaletinde doğumu gerçekleştirdiğini tahmin ettiklerini söylerken acil tıbbi müdahaleye ihtiyaç duyduğundan korktukları için her yerde kadını aradıklarını dile getirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Trend

Uçuş görevlisinin tuvalete gizli kamera yerleştirdiği ortaya çıktı! Kız çocuklarını gizlice kaydediyordu... Cep telefonundan çıkan kayıtlar şaşkına çevirdi

36 yaşındaki Estes Carter Thompson isimli uçuş görevlisinin uçak tuvaletine gizli kamera yerleştirerek yolculuk yapan kız çocuklarını gizlice çektiği ifade edildi. Thompson'un bilgisayarından yaşları 7 ila 14 arasında değişen kız çocuklarına ait görüntüler çıktı.

Trend

Sonunda bu da oldu! Doğa manzaralı tuvalet sosyal medyanın ilgisini çekti... Açık hava tuvaletine ilginç baskın

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayı başardı. Görüntülerde açık havada bulunan bir klozete tuvaletini yaparken arkadaşı tarafından çekilen bir kadın yer aldı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü manzaranın güzelliği karşısına şaşkına dönerken açık hava tuvaletini ilginç bulduklarını da dile getirdi.

Trend

Yok artık dedirten görüntü... Ünlü oyuncu herkesin içinde tuvaletini yaptı! Fotoğrafının çekildiğini görünce bakın ne yaptı

Ünlü oyuncu Gary Busey görenleri şoke etti. Hakkında uzun yıllardır tartışmalar olan ve daha önce cinsel tacizle de suçlanan ünlü oyuncu herkesin içinde çalılıklara tuvaletini yaparken görüntülendi! Üstelik onu tanıyıp görüntüleyen muhabirlere gülümsemeyi de ihmal etmedi.

Magazin

Dışkılarını yapıp, araçlara sürdüler! Otoparktaki 'gizem' çözüldü... İğrenç olayın failleri kamerada

İğrenç olay İstanbul Maltepe'de meydana geldi. Site otoparkındaki araçların yanına gelen vatandaşlar gördükleri manzara karşısında dondu kaldı. Araçlarına dışkı sürüldüğünü fark eden site sakinleri hemen güvenlik kameralarını inceledi. Mağdurlar, polis merkezine giderek şikayetçi olurken; söz konusu iğrenç olayı 4 çocuğun gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Trend

Tuvalete gitmek isteyen yolcu uçağı birbirine kattı! Bir anda herkesin ortasında pantolonunu indirdi

Facebook'ta paylaşılan görüntülere göre, adı kamuya açıklanmayan kadın yolcu, Pazartesi günü Florida'dan Philadelphia'ya giden uçuşta pantolonunu indirip koridorda çömeldi. Tuvalete gitmek istediğini dile getiren yolcunun hareketi herkesi şaşkına çevirirken o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek paylaşıldı.

Trend

Etrafı açık tuvaletler çok konuşuldu! Sokağın ortasındaki seyyar tuvaletler yorum yağmuruna tutuldu

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bir sokakta çekilen görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Söz konusu görüntülerde sokak ortasına yerleştirilen seyyar tuvaletler yer aldı. Etrafı açık olan tuvaletler sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Trend

Şampiyonlar Ligi'nde görülmemiş olay! Barcelona'nın yıldızı Lamine yamal maç sırasında ishal oldu, maçı terk etti geri dönmedi!

Şampiyonlar Ligi ikinci hafta mücadelesinde Barcelona deplasmanda Porto'ya konuk olurken, mücadelenin 71. dakikasında tuvalete gitmek için izin isteyen genç yıldız Yamal geri dönmedi. İşte detaylar...

Spor

Tuvaletteki arkadaşına kepçeyle musallat oldu, izleyenler gülme krizine girdi! İçeriden çıkan adam dayanamayıp ağzını bozdu

Akıllarda 'arkadaşlık' kavramını sorgulatan bir video sosyal medya platformlarında viral oldu. Bir inşaattaki konteyner tuvaleti kullanan adam bir türlü rahat edemedi. Çünkü kepçe operatörü arkadaşı, kepçeyle adeta musallat oldu. Sonunda öfke patlaması yaşayan adam arkadaşına sert çıktı.

Trend

1 TL yüzünden canından oluyordu! Hayati tehlikesi devam ediyor

Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki cami tuvalet görevlisi Hakan G. (31), 1 TL ücretini vermeyen Ali B.'yi (25) göğsünde bıçaklayarak ağır yaraladı.

Haber

'Okumam yazmam yok ama...' Cami tuvaletinde 7 milyon liralık çek buldu! Polise teslim etti 'Haramda gözümüz yok'

Antalya'nın Serik ilçesinde temizlik görevlisi Hasan Ateş (50), cami tuvaletinde bulduğu 7 milyon liralık çeki polise teslim etti. Hasan Ateş, "Okumam yazmam yok ama söylediklerine göre çek 7 milyon liraymış. Polise teslim ettim. Çok mutluyum. Haramda gözüm yok" dedi.

Haber

Çok sık susuzluk hissi yaşıyorsanız dikkat! Siz de bu hastalığa yakalanmış olabilirsiniz

Erken tanı sağlık açısından son derece önemli. Bu nedenle vücudun gösterdiği belirtilerin farkında olyup herhangi bir olumsuzluk durumunda bir uzmana görünmek gereklidir. Uzmanlar çok sık tuvalete çıkanlar ile yoğun susuzluk hissi yaşayan vatandaşları uyardı. Doktorlar bu belirtilerin olması halinde çok geçmeden önlem alınmasını tavsiye ediyor.

Haber

Amerika’da kadınlar tuvaletinin önünde transseksüel birey ve baba birbirine girdi! İçeri sokmayınca ortalık karıştı...

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir kadınlar tuvaletinin önünde yaşanan tartışma sosyal medyada gündem yarattı. Transseksüel bir bireyin kadınlar tuvaletine girmek için hamle yaptığını gören baba “Kızım içeride” diyerek ona engel oldu. İkili arasındaki tartışma kısa sürede şiddetlendi.

Trend

O ülkeyi karıştıran olay! Bakanın misafirleri polis aracına tuvaletini yaptı... İstifası isteniyor

Belçika'da ülkeyi adeta karıştıran bir olay yaşandı. Belçika Adalet Bakanı Vincent van Quickenborne'un misafirleri, evinin yanına park edilmiş polis minibüsüne tuvaletlerini yaptı, savcılık "emniyet güçlerine hakaret" soruşturması başlattı. Olayın, bakanın evinde düzenlenen doğum günü partisinde meydana geldiği kaydedilirken polis sendikası NSPV, van Quickenborne'un istifasını istedi.

Haber

Görenleri şaşırttı: Cami tuvaletinde abonelik sistemi! Haftalık ve aylık ücretler...

Rize’de bulunan camiinin umumi tuvaletinde görev yapan Abdullah Çevrim’in yaptığı abonelik sistemi görenleri şaşırttı. Camiye ait umumi tuvalete abone olanlar haftalık 30 TL, aylık 150 TL ödüyorlar.

Haber

Karnını görenler hamile olduğunu düşündü! 10 gündür tuvaletini yapamıyordu... 3 metrelik dışkı çıktı

Çin’de yaşayan ismi sadece Hua olarak açıklanan 53 yaşındaki bir kadın tam 10 gün boyunca tuvaletini yapamadı. Karnı hamile gibi şişen ve hareket etmekte dahi zorlanan kadın çareyi doktora başvurmakta buldu. 53 yaşındaki kadının bağırsaklarında biriken dışkı cerrahi operasyonla alındı.

Trend

Tuvalete girdiğinde karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu! Klozette 1.5 metrelik yılanı gördü...

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Christina Phillip isimli bir kadın her günkü gibi evindeki tuvalete gitti. Tuvaletini yaptıktan sonra sifonu çekmek için klozete baktığında devasa bir yılan karşılaştı. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydederek paylaşan Phillip kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend

Uçağı birbirine kattı! Tuvalete gitmesinin engellendiğini söyleyen kadın herkesin içinde uçağın zeminine tuvaletini yaptı

İngiliz bir havayolu şirketine ait yolcu uçağında hareketli dakikalar yaşandı. İsmi açıklanmayan kadın bir yolcu bir anda koltuğundan kalkarak bağırmaya başladı. Mürettebatın tuvalete gitmesini engellediğini söyleyen kadın diğer yolcuların gözü önünde yere çömelerek tuvaletini yaptı.

Trend

Skandal görüntüler! Sarhoş turistin yüzüne tuvaletini yaptı... O anları saniye saniye kaydederek paylaştı

İspanya’nın Mayorka şehrindeki El Arenal bölgesinde popüler bir tatil beldesinde ismi açıklanmayan bir turist fazla alkolün etkisiyle bir bankta sızdı. Sarhoş turist tepkisiz bir şekilde yatarken o anlarda gelen başka bir kişi adamın yüzüne tuvaletini yaptı. Tuvaletini yaptığı anları sosyal medyadan paylaşan adam tepkiyle karşılandı.

Trend

Hindistan’da skandal görüntüler! Kast sisteminde kendisini üstün gördüğü için işçinin üzerine tuvaletini yaptı

Hindistan’ın Madhya Pradeshi şehrinin Sidhi bölgesinde kaydedilen görüntüler sosyal medyada tepki çekti. Kast sisteminde kendisini üstün gören bir adamın işçinin üzerine tuvaletini yaptığı anlarda çekilen görüntüler sosyal medyadan paylaşılınca tepkiler gecikmedi.

Trend