Minimalist Haberleri

Senin tarzın ne kadar minimalist?

Evdeki eşyaların, gardrobun ve yaşama tarzınla ne kadar minimalistsin? Testi çöz, cevabını hemen öğren!

Kadin 2024-04-30 11:23:33

Klasik ve spor kombinlerin baş tacı en kullanışlı ve şık deri kordonlu erkek kol saatleri

Saatler kombinlerin tamamlayıcısı ve zarif bir aksesuar olmanın yanı sıra vazgeçilmezlerimiz arasında yer alıyor. Şıklığınızı ve tarzınızı yansıtan saatler pek çok farklı seçenek ile üretiliyor. Klasik, modern, minimalist, retro, spor... Peki sizin seçiminiz hangisi? İşte hem gündelik kullanım hem özel davetlerde tercih edebileceğiniz tarzınıza uygun deri kordonlu saat önerileri!

Haber 2023-12-05 17:54:30

Fiyatı 1238 TL'ye düştü! Herschel sırt çantasında %45 indirim

Yüksek kaliteli, fonksiyonel bir sırt çantasıyla ihtiyacınız olan her şeyi yanınızda rahatça taşıyabilir, önemli eşyalarınızı güvende tutabilir, hiç yorulmadan uzun mesafeler kat edebilirsiniz. İşte Herschel tam olarak bunu yapan, tüm bunların yanı sıra minimalist çizgilere sahip, herkesin beğeneceği tarzda şık ürünler üreten bir marka. Ve şimdi kısa süreliğine Herschel'de %50 indirim var. Kaliteli bir çantaya yarı fiyatına sahip olmak için acele edin!

Haber 2023-06-23 15:39:09

Yaz aylarında ayaklarınızı rahat ettirecek, her kıyafetle kombinleyeceğiniz açık ayakkabı önerileri

Rahat ve şık sandaletler yaz aylarının favori ürünleri arasında yer alıyor. Bantlı sandaletler minimalist tasarımları ve rahat kullanımı ile dikkat çekerken espadril sandaletler hafif ve esnek yapıları ile ayağınızı rahat ettiriyor. Son dönemde dikkat çeken modellerden gladyatör sandaletlere, outdoor seçeneklerden klasik çizgilere kadar pek çok farklı ürünü sizin için bir araya getirdik. İşte en güzel kadın ve erkek sandaletleri...

Haber 2023-05-15 18:38:08

Her güne, her yere uyumlu 2023 en iyi beyaz sneaker modelleri

Beyaz sneakerlar, moda dünyasında her zaman favori bir seçim oldu. Klasik ve minimalist tasarımlarıyla, her türlü stile uyum sağlayabilirler. Hem erkekler hem de kadınlar için uygun olan bu sneakerlar, her mevsim kullanılabilirler ve gardırobunuzun vazgeçilmez parçaları arasında yer alabilirler. Beyaz sneakerlar, herhangi bir renk ve desenle kolayca eşleştirilebilirler. Kot pantolonlar, şortlar, elbiseler ve hatta takım elbiseler ile bile mükemmel bir şekilde uyum sağlayabilirler.

Haber 18-04-23 16:20

Sadelikten hoşlananlar için minimalist tasarımıyla öne çıkan en iyi saat modelleri

Saatler, ilk zamanlar günün akışını kontrol etmek için kullanılmış olsa da artık tarzından ödün vermeyenler için vazgeçilmez birer aksesuar konumunda. Siz de kombinlerini bu aksesuarlarla tamamlamayı sevenlerden misiniz? Cevabınız "Evet!" ise sayısız ürün arasından kendinize en uygun saati ararken son dönemin modası minimalist modelleri değerlendirmenizde fayda var!

Haber 05-10-22 16:12

Kablolardan sıkılmış olanlar için kablosuz klavye ve mouse setleri

Bilgisayarınızı daha hızlı ve pratik şekilde kullanmak istiyorsanız klavye mouse setlerinden yararlanabilirsiniz. Özellikle de kablosuz olanlardan... Masanızı kablo kalabalığından kurtaran bu setler, minimalist bir ortam oluşturur ve size özgürlük sunar. Siz de kullanışlı bir kablosuz klavye mouse seti arıyorsanız en iyi modelleri derlediğimiz listeye göz atmadan geçmeyin.

Haber 03-10-22 14:54

Küçük yaşam alanına sahip kişiler için minimal mobilya modelleri

Bazı evlerin odaları çok küçük olabilir. Hele bir de odada birden fazla kişi kalıyorsa o zaman alan sıkıntısı daha da büyür. Bu gibi durumlarda kullanışlı mobilyalar, pratik eşyalar ve minimalist çözümler daha da önem kazanır. Dar bir odanız varsa odanızda kullanabileceğiniz en iyi çözüm önerilerini sizin için bir araya getirdik. Gelin, odanızı beraber yeniden şekillendirelim!

Haber 30-08-22 15:42

Minimalist dekorasyon stillerini sevenlerin mutlaka göz atması gereken, harika ürünler

Değişen şartlarla birlikte giderek popüler hale gelen minimalizm akımı, yaşamın her alanında kendini gösteriyor. Ekonomik sebepler, çevresel endişeler, yükselen sosyal farkındalık ve minimalist sanatın estetik görünümü sayesinde minimalist tasarımlar özellikle yaşam alanlarında ön plana çıkıyor. İşte minimalist akımın ne olduğunu merak edenler, evlerinde uygulamak isteyenler ve dekorasyon stilini sevenlerin mutlaka göz atması gereken harika ürünler.

Haber 16-12-21 11:05

Nejat İşler, Bodrum'daki evini kapatarak otele yerleştiğini açıkladı: Hayatım bir sırt çantasına sığdı

Uzun süre önce Bodrum'a yerleşen oyuncu Nejat İşler, oradaki evini kapatıp, İstanbul'daki bir otele yerleştiğini açıkladı. Minimalist bir hayat yaşadığını söyleyen İşler, "Eşyalarım kutuların içinde arkadaşın evinde duruyor. O da çok fazla değil, iki sandık. Yavaş yavaş ufalmaya başladım. Bir sırt çantasına sığdı her şey en sonunda." ifadelerini kullandı

Magazin 30-09-21 20:09

Minimalist, yenilikçi ve oldukça performanslı

Asus VivoBook S14, ince ve hafif tasarımıyla rahatlıkla taşınabilir ve farklı platformlarda, pek çok farklı amaca yönelik olarak performanslı bir şekilde kullanılabilir bir ürün. Gündelik yaşantıda ya da iş ve okul süreçleri için önemli bir yardımcı..

Haber 15-09-21 09:48

Minimalist yapıda, hafif ve kullanışlı

Pek çok ürün ile kıyasla ufak ve ince yapıda. Özellikle küçük elli kullanıcıların kullanmaktan zevk alacağı bir ürün. Üstelik, stabil tasarım hatları sayesinde hem sol hem de sağ elle rahatlıkla kullanılabiliyor.

Haber 01-09-21 09:25

EKODOSD’da Atıksız ve Minimalist kişisel bakım anlatıldı

Ekosistemi Koruma Ve Doğa Sevenler Derneği EKODOSD ’un konuğu Bio kozmetik Formülasyon Kimyageri Metin Sakız oldu.

Yurthaber 14-02-20 10:27

Mobilyada trend rahat ve modern eşya

Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza Ercan: - "Son süreçte trend, daha çok rahat ve modern mobilya türünde. Klasik, biraz daha orta yaş ve üzerindeki insanların tercihinde. İnsanlar önce rahatlık, sonra minimalist yapı arıyor ve modern mobilya istiyor" - "Mobilyada garanti süremiz 2 yıl ama biz ömürlük kullanımı olan mobilya yapıyoruz. Son dönemde ise 2-3 yılda mobilyasını değiştirenler artmaya başladı"

Yurthaber 18-04-19 11:05

Mobilyada trend rahat ve modern eşya

Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Rıza Ercan: - "Son süreçte trend, daha çok rahat ve modern mobilya türünde. Klasik, biraz daha orta yaş ve üzerindeki insanların tercihinde. İnsanlar önce rahatlık, sonra minimalist yapı arıyor ve modern mobilya istiyor" - "Mobilyada garanti süremiz 2 yıl ama biz ömürlük kullanımı olan mobilya yapıyoruz. Son dönemde ise 2-3 yılda mobilyasını değiştirenler artmaya başladı"

Haber 18-04-19 11:04

Samsung 2019 model üç yeni monitörünü tanıttı

Samsung, modern çalışma alanları için minimalist Space Monitor, üst düzey oyun deneyimi için ultra geniş 49 inç CRG9 ve içerik üreticileri için ince tasarıma sahip 4K UHD kavisli monitör modellerini tanıttı

Yurthaber 04-01-19 16:31

Samsung 2019 model üç yeni monitörünü tanıttı

Samsung, modern çalışma alanları için minimalist Space Monitor, üst düzey oyun deneyimi için ultra geniş 49 inç CRG9 ve içerik üreticileri için ince tasarıma sahip 4K UHD kavisli monitör modellerini tanıttı

Haber 04-01-19 16:31

Baktıkça kendine hayran bırakan, 'Keşke benim olsa' diyeceğiniz minimalist tasarım örnekleri

Hızlı bir şekilde hayatımıza giren minimalist yaşam tarzı , dağınıklıktan kurtulup daha sade ve özgür bir yaşamı isteyenler için adeta bir terapi görevi görüyor. Pazarlama uzmanlarının da dikkatini çekmiş olacak ki birbirinden mükemmel minimalist tasarımlar ortaya çıkarmışlar .

Trend 13-08-18 17:04

Adana’nın çevreci binaları ’spesifik’ sergide

İç Mimar ve Fotoğraf Sanatçısı Deniz Kapukaya’nın çevreci eserlerinden "Spesifik" sergisi, Adana Büyükşehir Belediye Tiyatrosu Fuayesi’nde açıldı.Adana’da çevreci binaları minimalist açıdan fotoğraflayan İç Mimar ve Fotoğraf Sanatçısı Deniz Kapakuya’nın “Spesifik” adlı sergisi Adana Büyükşehir Belediye Tiyatrosu Fuayesi’nde sanatseverlerin izlenimine sunuldu.

Haber 11-04-18 11:50

Mobilyada yeni trend minimalist eşya

Türkiye Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanı Ercan: - "Evler küçüldükçe mobilya ölçüleri de küçülüyor. Eskiden büyük mobilyalar revaçtaydı, şimdi daha minimalist mobilyalar gözde" - "Yeni nesil biraz daha gösterişli, modern ve minimalist mobilyaya yöneliyor"

Haber 11-04-18 11:10

iPhone 8 özellikleri nasıl olacak? iPhone 8'e 'Retro' model

iPhone 8 özellikleri nasıl olacak? iPhone 8 fiyatı ve iPhone 8 özellikleri ne zaman ortaya çıkacak? Apple'ın iPhone 8 etkinliği 10 Eylül'de! iPhone 8 özellikleri yine Apple'ın minimalist görüşüne uygun bir şekilde donatıldı. iPhone 8 fiyatı ise standartlarda kalıp; özel sürümün 900 dolar civarında olacağı belirtiliyor.

Haber 05-05-17 19:03

Çeşme’de Ev Konforunda Tatil Fırsatı

Yaz aylarının yaklaşması ile tatilcileri yeşil ve maviyle buluşturacak olan Çeşme’de modern ve minimalist mimarisi...

Yurthaber 03-05-17 10:39

Modeko’da Mobilyalar Hem Minimalist Hem Popüler

2017 yılının mobilya ve aksesuar trendlerini belirleyen MODEKO 28. İzmir Mobilya Fuarı sektör paydaşlarından büyük...

Yurthaber 03-03-17 12:01

Mutfağınıza ve Gününüze Neşe Katacak Minimalist Sanatçı Terry Boder'dan 28 Eğlenceli Çalışma

Sanatçı Terry Border, günlük hayatta sıkça gördüğümüz ancak yoğun tempomuz nedeniyle pek de dikkatli bakmadığımız küçük şeylere kendine has üslubuyla adeta hayat veriyor. Tam anlamıyla gününüze neşe katacak çalışmaları sizler için derledik.

Yemek 19-01-17 00:30

Masanız size dair ne anlatıyor?

Çalışma masanızda kirli kahve fincanları ve kâğıt yığınları arasında bilgisayar ekranınızı görmekte zorluk mu çekiyorsunuz? Yoksa minimalist bir sadelik mi hakim?

Haber 14-11-16 16:00

Çok Kolay 10 Minimalist Tırnak Sanatı Fikri

Tırnaklarımızı güzelleştirmek harika bir şey, özellikle de herkesin hayranlıkla bakacağı tırnaklarımızda sanat yapmışsak. Sanat konusunda daha yeni de olsanız, bu işte çok iyi de olsanız, bu on fikir herkes için çok kolay.

Kadin 06-09-16 17:16

Artık Moda Minimalist Estetik

Pek çok kişi tarafından tercih edilen estetik cerrahide son modanın sade ve yalın bir güzellik...

Yurthaber 08-02-16 12:27

Dövme Sanatçısı Okan Uçkun'un Geometrik Dövme Tasarımları

Belirgin ve minimalist öğeler içeren geometrik dövme tasarımlarıyla tanınan dövme sanatçısı Okan Uçkun'un geometrik dövmeleri.

Trend 23-09-15 12:33

Alman’a Sert, Rus’a Gösterişli Koltuk

Mobilya'da Amerikalılar modern tarzları tercih ederken, Avrupalı’nın ofislerini daha klasik, Asyalılar’ın ise minimalist ürünlerle donattıkları...

Yurthaber 29-07-13 10:38

Evini bisikletle taşıdı!

Kendisini minimalist olarak tanımlayan ABD'li Tim Flores yeni evine bisikletle taşındı.

Haber 30-03-12 10:32

Paris'te Markalar Geçidi

Paris moda haftasındaki bazı tasarımcılar aşırı spekülasyonlar yaratırken bazıları ise minimalist tasarımlar sergilediler.

Kadin 12-03-10 12:17