Mobilya Haberleri

Eşine yardım olsun diye başladı... Almanya'dan bile talep yağıyor! Kendini işin ortasında buldu, usta oldu

Ordu’da yaşayan 3 çocuk annesi Saliha Öztürk, eşine yardım için gittiği atölyede mesleği öğrenmesi ile başladığı koltuk tamiri ve döşemeciliğini 26 yıldır sürdürüyor. Öztürk, Almanya’dan da sipariş alıyor. Öztürk, “Ben burada atölyede tamirat diye başladım ancak 26 yıldır epey aşama kat ettiğimi gördüm. Sosyal medya ve müşteri potansiyeli derken güzel yerlere geldik. Şu anda Almanya’ya mal gönderiyorum." dedi.

Kadin 07-03-2024 10:23

Kahramanmaraş'ta mobilya imalathanesinde çıkan yangın kontrol altına alındı

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki mobilya imalathanesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yurthaber 07-03-2024 08:02

Mobilya sektörü İzmir'de düzenlenen fuarda buluştu

Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO, 62 ülkeden 300'ün üzerinde firmanın katılımıyla 35'inci kez kapılarını açtı.

Yurthaber 06-03-2024 13:34

Adana'da mobilya süngerinin bulunduğu depoda yangın çıkaran zanlı tutuklandı

Adana'da mobilya sünger üretimi yapılan fabrika deposunda yangın çıkardığı belirlenen iş yeri sahibinin kardeşi tutuklandı.

Yurthaber 26-01-2024 10:10

Mobilya

Mobilya Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mobilya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yer: İstanbul! Araba fiyatına mobilya, rakamlar dudak uçuklattı: 'Bu işin bağımlıları var'

İstanbul'da düzenlenen bir mobilya fuarındaki ürünlerin fiyatı görenleri şaşkına çevirdi. Sadece yemek odası, koltuk takımı ve yatak odasından oluşan 3'lü bir setin fiyatı bile 600 bin TL'yi buluyor. İşin içine detaylar girince bu fiyat katlanıyor. Bir mobilya satıcısı "Fiyat aralığı 100 bin ile başlıyor 300 bine kadar gidiyor setler. Bu fiyat 1,5-2 milyona kadar çıkabiliyor. Lükste sınır yok, bu işin bağımlıları var" dedi.

Finans 24-01-2024 20:31

Konya'da beyaz eşya ve mobilya yüklü kamyonette uyuşturucu ele geçirildi

Konya'da, beyaz eşya ve mobilya yüklü kamyonette 78 kilogram skunk ele geçirildi, yakalanan iki zanlı tutuklandı.

Yurthaber 15-01-2024 14:03

Son dakika: Silivri'de fabrika yangını! Dumanlar gökyüzünü kapladı…

İstanbul’un Silivri ilçesinde bulunan bir mobilya fabrikasında yangın çıktı. Gelen ilk görüntülerde bölgeden yoğun dumanların yükseldiği görüldü.

Haber 14-10-2023 14:39

Mersin'de depoda çıkan ve iki daireye sıçrayan yangın söndürüldü

Mersin'in Silifke ilçesinde, mobilya deposunda çıkan ve üst katındaki iki daireye sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 13-10-2023 15:08

Bursa'da mobilya atölyesi alev alev yandı!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 3 katlı mobilya atölyesinin 2’nci katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 1 saat süren çalışması ile söndürüldü. Yangında atölyede maddi hasar oluşurken, söndürme çalışmaları havadan dron ile görüntülendi.

Haber 11-09-2023 23:29

Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı, Bakan Kasapoğlu'nun katıldığı törenle açıldı

34. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı (MODEKO), Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katıldığı törenle başladı.

Yurthaber 17-05-2023 13:57

Ahşaptaki sıcaklık lekelerini anında çıkartıyor! Mobilyalarınızın yeni gibi parlaması için ihtiyacınız olan tek şey...

Ahşap mobilyalarda oluşan sıcaklık lekeleri eski ve pis görünümlere sebep olabiliyor. Birçok kişi bu lekeler nedeniyle ahşap mobilyalarını değiştirmek zorunda kalıyor. Ancak her evde bulunan bir malzemenin ahşaptaki sıcaklık lekelerini anında çıkardığı ve mobilyaları parlattığı öğrenildi.

Kadin 28-04-2023 11:20

Mersin'de mobilya fabrikasındaki yangında tavanın çökmesi sonucu bir itfaiye eri hayatını kaybetti

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki mobilya fabrikasında çıkan yangının soğutma çalışması sırasında tavanın çökmesi sonucu bir itfaiye eri yaşamını yitirdi.

Yurthaber 20-04-2023 07:37

Uzun süre toz almamanızı sağlayacak 2 malzemeli karışım! Evinizi mis gibi kokutacak

Bahar aylarında artış gösteren tozlar birçok kişinin alerjilerini tetikliyor. Daha sağlıklı olmak ve hijyenik bir ortamda yaşamak için düzenli olarak toz almak gerekiyor. Ancak sürekli olarak toz almak en sevilmeyen, uğraştırıcı ev işi olarak görülüyor. Mobilyalarınızın uzun süre toz tutmaması ve evinizin mis gibi kokması için oldukça kolay bir karışım bulunuyor. İşte toz tutmayan sprey tarifi...

Kadin 13-04-2023 10:36

Tesadüfen bulduğu karışım sayesinde günlerce toz almıyor! Bu karışım sürekli toz alma derdini bitiriyor

Toz almak en oyalayıcı temizlik işi olarak görülüyor. Anında tozlanan mobilyaların üzerindeki kalıntılar rahatsız edici görüntüler yaratıyor. Mobilyaların uzun süre tozlanmaması için çeşitli temizlik ürünleri aranıyor. Ancak evde doğal malzemeler ile yapılan bir karışım günlerce toz almamayı sağlayabiliyor. İşte mucizevi toz tutmayan temizlik spreyi tarifi...

Kadin 10-04-2023 14:50

Sehpadaki sıcaklık lekelerini bir anda geçiriyor! Mobilyaları yeni gibi yapıyor

Ahşap mobilyalarda oluşan sıcak bardak, tabak izleri rahatsız edici görüntüler yaratabiliyor. Mobilyayı ne kadar silerseniz silin o izlerin bakımsız bir görüntü yaratmasından şikayetçiyseniz ahşaptaki sıcaklık izlerinden kurtulmanın çok kolay bir yolu bulunuyor. İşte sehpadaki izleri anında yok eden o yöntem...

Kadin 01-03-2023 14:21

Enkazdan böyle kurtarıldı, ailesinden kimse kalmadı! Aldıkları telefon onları bir kez daha yıktı! ‘Borcunuzu ödeyin…’

Malatya’da annesi ve iki kardeşiyle yıkılan binanın altında kalan 12 yaşındaki kız çocuğu 40 saat sonra kurtarılırken ailesinden geriye kimse kalmadı. Annesinin deprem olmadan önce 19 bin 600 liralık eşya aldığı mobilyacı ise aileyi arayarak hakkını helal etmediğini borcu istediğini söylemesi anneanneyi gözyaşlarına boğdu. Anneanne Havva Serttaş açıklamasında “Mobilyacı parayı ödeyin hakkımı helal etmem diyor. Kızımın kemikleri sızlayacak ben bu parayı ödeyemem” dedi.

Haber 21-02-2023 12:07

Kastamonulu mobilyacılar deprem bölgesi için seyyar tuvalet üretiyor

Kastamonulu mobilyacılar, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için gece gündüz mesai yapıyor.

Yurthaber 14-02-2023 13:29

Ahşaptaki sıcaklık lekelerini anında geçiriyor! Mobilyalarınızı yeni gibi yapacak

Mobilyalarda oluşan sıcak çay ve kahve bardak izleri kötü bir görünüme sebep oluyor. Yeni alınan mobilyalarda bile oluşabilen bu durum odanın bakımsız gözükmesine yol açıyor. Ahşap mobilyada oluşan sıcak bardak lekelerini geçirmek için aşağıdaki doğal yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 24-01-2023 15:29

880 bin TL’ye satıyorlar! Kapış kapış gidiyor... Yönlerini Türkiye'ye çevirdiler 'Fiyatlarda sınır yok'

Mobilyalarını değiştirmek veya ev kurmak isteyenler mobilya fiyatlarından yakınırken mobilya sektöründe dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Son dönemlerde atılım yapan Türk mobilya firmaları artık 'Made in Italy' durumunun ortadan kalktığını ve açığı Türkiye'nin kapattığını söylüyor. Dünyadaki jet sosyeteye çalışan firmaların ürünlerinin fiyatları dudak uçuklatırken ürünler jet sosyete tarafından adeta kapış kapış gidiyor. Özellikle bir koltuk takımının fiyatının 880 bin TL olması dikkat çekiyor.

Finans 12-01-2023 09:49

Bu mağazada ne alırsan al bedava! Gıda, giyim, oyuncak, ev eşyası, mobilya... 'İstediklerini alıp ücret ödemeden gidiyorlar'

Bursa'da 40 yıldır hayırseverlerin katkısıyla ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak üzere her şeyin ücretsiz verildiği bir mağaza bulunuyor. Cami dernek başkanının sevgi markete çevirdiği dükkanda gıdadan giyime, eş eşyasından oyuncağa ve hatta mobilyaya kadar pek çok ürün yer alıyor. İhtiyaç sahibi aileler dernek başkanına başvuru yaptıktan sonra mağazaya geliyor ve istediklerini alıp ücret ödemeden gidiyor. 40 yıldır bu hayır işini yapan Asım Çakır, "Her ihtiyaca göre ürün var" dedi.

Haber 19-12-2022 09:51

Kayseri'de mobilya imalathanesinde çıkan yangın söndürüldü

Kayseri'de mobilya imalathanesinde çıkan yangın kontrol altına alındı.

Yurthaber 19-12-2022 07:27

Kayseri'de mobilya imalathanesinde yangın! Ekipler 1 saatte kontrol altına aldı

Kayseri'de, mobilya imalathanesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile 1 saatte söndürüldü.

Haber 18-12-2022 23:19

Tek bir alanda değil çeşitli alanlarda kullanabileceğiniz çok amaçlı mobilyalar

Evlerin havasını anında değiştirebilen mobilyalar farklı dekorasyon fikirlerini de hayata geçirmeyi sağlıyor. Birçok mobilya, kullanım alanının dışında çeşitli mekânlara da uyum sağlayabiliyor. Böylece dekorasyonu sürekli değiştirebilmenize imkân tanıyor. Evinizin çeşitli alanlarında kullanabileceğiniz, çok amaçlı, kaliteli, şık ve kullanışlı mobilyaları bir araya getirdik. Hazırsanız bu ürünlere hep birlikte göz atalım!

Haber 06-12-2022 13:37

İngiliz mobilya devi Made.com, iflas etti

İngiltere'nin önde gelen online mobilya şirketlerinden Made.com'un karantina döneminde yüksek satış gelirleri elde etmesine karşın son dönemde artan maliyetlerini kontrol altına alamaması nedeniyle iflas ettiği bildirildi. İflas kararıyla birlikte şirkette çalışan 500 kişi de işlerini kaybetmiş

Finans 09-11-2022 15:07

Kullanıcıların beğenisini kazanan dekoratif mobilya önerileri

Siz de evinizin dekorasyonunu zenginleştirecek, aynı zamanda işlevsel ve kullanıcıların beğenisini kazanan ürünler arıyor olabilirsiniz. Köşe takımından konsola, yemek masasından halıya, sehpa takımından çalışma masasına kadar en iyi ürünleri araştırdık. Sizler için bir araya getirdiğimiz birbirinden şık ve estetik ürünler arasından zevkinize en çok hitap edenlere karar vermek için listemizi inceleyebilirsiniz.

Haber 07-11-2022 17:35

Henüz 25 günlük evliydiler! Mobilyaları parçalayan gelin konuştu: 'Balayından geldikten sonra...'

İstanbul'da yaşayan Ömer T. isimli şahıs, henüz 25 günlük evli olduğu eşi A.T.'nin, yaşadıkları tartışma sonrası mobilyaları parçalayarak evi terk ettiğini öne sürdü. A.T. ise, 25 günlük eşi Ömer T.'nin kendisine şiddet uyguladığını belirterek, "Balayından geldikten sonra sürekli tartışmalar yaşıyorduk. Şiddet de uyguladı" dedi. Mobilyaları parçaladığını kabul eden A.T., "Psikolojim çok bozuldu, sinir krizi geçirdim. Kendime zarar vermemek için, çevreme, koltuklara zarar verdim" diye konuştu.

Haber 04-11-2022 09:59

Kocaeli'de mobilya fabrikasının talaş silosunda çıkan yangın söndürüldü

Kocaeli'de mobilya fabrikasının talaş silosunda çıkan yangın söndürüldü

Haber 31-10-2022 13:40

Bu kullanım alanlarını hiç duymadınız! Vazelin her alanda fayda sağlıyor

Her evde bulunan kozmetik ürünler denilince akla vazelin geliyor. Vazelin çok eski zamanlardan beri sıklıkla kullanılıyor. Çok pahalı kremlere göre daha fazla nemlendirme sağlayan vazelininin faydaları cilt bakımı ile sınırlı kalmıyor. Vazelinin faydaları saymakla bitmiyor. Peki vazelinin faydaları nelerdir? Vazelinin kullanım alanları nelerdir?

Kadin 26-10-2022 08:59

Profesyonellerin bilmenizi istemediği temizlik hileleri! Hayatınızı çok kolaylaştıracak

Temizlik birçok açıdan zorlu olabiliyor. Özellikle yoğun iş temposundan sonra evde temizlik yapma fikri bile can sıkıcı geliyor. Ancak temizlik yaparken uygulanan bazı hileler bu işi oldukça pratik bir hale getirebiliyor. İşte uzmanların bilmenizi istemediği temizlik hileleri...

Kadin 20-10-2022 07:46

13. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı açıldı

13. Çukurova Mobilya Dekorasyon Fuarı açıldı

Yurthaber 04-10-2022 15:02

47. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı törenle açıldı

47. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı törenle açıldı

Yurthaber 03-10-2022 17:45

Her yer için uygun değil bozulmasına neden olabilir! Sirke ile asla temizlememeniz gereken yerler

Temizlik için çok çeşitli ürünler kullanılıyor. Kullanılan deterjanların içerisindeki kimyasallardan ve yüksek maliyetlerinden şikayetçi olanlar uygun fiyatlı, doğal temizleyici maddeler arıyor. Temizlikte kullanılan doğal ürün denilince ilk akla sirke geliyor. Ancak temizlik hilesi olarak kullandığımız oldukça hijyenik sonuçlar almamızı sağlayan sirkenin bazı alanlarda kullanılması ürünlerin bozulmasına yol açıyor.

Kadin 03-10-2022 15:14

İzmir'de mobilya atölyesinde çıkan yangın hasara yol açtı

İzmir'de mobilya atölyesinde çıkan yangın hasara yol açtı

Yurthaber 02-10-2022 11:19

Mobilyanın tamamlayıcısı metal ürünlerde İnegöl'den 63 ülkeye ihracat

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan: - "Birçok metal, kaplama ve kesim atölyesi fabrikası açılmaya başlandı. Bu da yeni bir iş olanağı ve istihdam sağladı. Türkiye'ye ve yurt dışına metal ayak, sandalye, kulp gibi aksesuarları gönderiyorlar" - "2021'de genel mobilya ihracatımız 650 milyon doların üzerinde oldu. Bu ihracattaki metal mobilyanın payı 60 milyon dolar"

Yurthaber 30-09-2022 11:07

Kayseri'de Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu Toplantısı yapıldı

Kayseri'de "Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu Toplantısı" yapıldı

Yurthaber 27-09-2022 16:44

İnegöl mobilyası Almanya'daki fuarda temsil edildi

İnegöl mobilyası Almanya'daki fuarda temsil edildi

Yurthaber 27-09-2022 15:01

Sizi zengin hissettirecek lüks ve tasarım ev eşyası modelleri

Hayatın koşuşturması sırasında rahatlamayı sağlayan yaşam alanları kişisel zevklere göre dizayn edilir. Bazen konfora daha çok önem verip bazense lüks eşyalarla tasarlanır evler. Gelir düzeyine bağlı hayat standardı ne olursa olsun sadece tek bir eşya bile zenginlik hissi vermeye ve o konforu yaşatmaya yetebilir. Peki, yaşam alanınızda sıcak ve lüks bir ambiyans oluşturmaya hazır mısınız? Öyleyse okumaya devam edin!

Haber 20-09-2022 13:48

Mobilyalarda oluşan beyaz lekeleri çıkarmak çok basit! Tek malzeme ile etkili sonuçlar alabilirsiniz

Mobilyaların üzerine konulan sıcak içecekler, yiyecekler mobilyada çeşitli izler oluşmasına neden olabiliyor. Bu izler oldukça kötü bir görünüme sebep oluyor. Birçok insan mobilyada oluşan beyaz lekelerin nasıl geçeceğini merak ediyor. Bu lekeler nedeniyle mobilya değişimi yapan insanlar bulunuyor. Ancak bu lekeleri çıkarmak için oldukça kolay bir hile bulunuyor.

Kadin 18-09-2022 07:41

Küçük yaşam alanına sahip kişiler için minimal mobilya modelleri

Bazı evlerin odaları çok küçük olabilir. Hele bir de odada birden fazla kişi kalıyorsa o zaman alan sıkıntısı daha da büyür. Bu gibi durumlarda kullanışlı mobilyalar, pratik eşyalar ve minimalist çözümler daha da önem kazanır. Dar bir odanız varsa odanızda kullanabileceğiniz en iyi çözüm önerilerini sizin için bir araya getirdik. Gelin, odanızı beraber yeniden şekillendirelim!

Haber 30-08-2022 15:42

Onlarca kategorideki binlerce üründe sezon sonu indirimleri başlıyor

Kişisel bakım ürünlerinden elektrikli ev aletlerine, modadan elektroniğe onlarca kategorideki binlerce üründe sezon sonu indirimleri başlıyor. Şimdiden alışveriş tutkunlarını sevindiren büyük indirimleri ve fırsatları sizin için derledik! Haydi, detaylara geçelim!

Haber 09-08-2022 15:59

Bahçesinin karakterini değiştirmek isteyenler için çılgın mobilya önerileri

Bahçe keyfini doyasıya yaşamak isteyenlerin gözdesi olan modern bahçe mobilyaları ile evinizin cennete açılan köşesini çılgınca döşemek artık elinizde! Doğru tercihler yaparak bahçenizde estetik bir uyum yakalayabilirsiniz. Bahçenizi dinlenmek ve eğlenmek için zevkinize en uygun şekilde dizayn edebilirsiniz. Bunun için şık ve konforlu bahçe mobilya seçeneklerini incelemeye ne dersiniz?

Haber 27-07-2022 13:58