Ndombele Haberleri

Galatasaray'da bir ayrılık daha! Ndombele'nin talipleri artıyor... Yıldız ismin sözleşmesi feshediliyor

Galatasaray'da performansıyla eleştirilerin hedefi olan Ndombele beklentilerin altında kalırken yıldız oyuncu için sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-Kırmızılılar'da Angelino'nun ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Ndombele'nin sözleşmesinin de erken feshedilmesi gündemde.

Spor 25-01-2024 17:54

Galatasaray'da Ndombele'nin son halini görenler tanıyamadı!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray adına sahada olan Ndombele'nin son görüntüsü sosyal medyanın diline düştü.

Spor 19-01-2024 12:11

Ndombele'nin Ümraniyespor maçındaki kombini sosyal medyada gündem oldu! 'Hıyarlı baba' benzetmesi binlerce beğeni aldı

Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor'a karşı alınan galibiyet taraftarın yüzünü güldürürken, mücadeleye 63'ncü dakikada dahil olan Ndombele'nin kombini sosyal medyanın diline düştü. Tecrübeli oyuncu havaların soğuk olması nedeniyle şortun altına beyaz ve uzun bir içlik giyerken o hali gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 18-01-2024 23:07

Tottenham'dan hiç beklenmedik Ndombele kararı! Galatasaray'ı ters köşe yapacaklar

Galatasaray'da performansı eleştiri konusu olan Ndombele ile ilgili Tottenham kararını verdi. İngiliz ekibinden sezon sonuna kadar kiralanan yıldız oyuncu için beklenmedik bir hamle gelebilir.

Spor 13-01-2024 13:17

Ndombele

Ndombele Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ndombele Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Galatasaray'da sözleşme fesih kararı! Ndombele ile devre arasında yollar ayrılıyor

Galatasaray'da performansı geldiği günden beri tartışma konusu olan Ndombele için karar verildi. Okan Buruk'un memnun kalmadığı yıldız oyuncu için devre arasında yolların ayrılması kararlaştırıldı. Okan Buruk, Ndombele yerine daha iyi bir oyuncu almak istiyor.

Spor 30-12-2023 17:44

Galatasaray resmi hesabından Ndombele'nin doğum gününü kutladı, taraftarların yorumları kırdı geçirdi!

Galatasaray'ın Tottenham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Ndombele geldiği günden bu yana beklentilerin altında bir performans sergilerken, Fransız oyuncu yeni yaşını kutladı. Sarı-Kırmızılılar resmi hesabından kutlama mesajı paylaşırken, taraftarların bu gönderiye attığı yorumlar ise herkesi güldürdü.

Spor 28-12-2023 10:58

Galatasaray'da her şey tersine döndü! Alanyaspor maçında en çok konuşulan Ndombele oldu

Galatasaray'da yeni transferlerden belki de en çok eleştirilen isimlerin başında Tottenham'dan kadroya katılan Ndombele gelirken, 13. hafta mücadelesinde yıldız isim ilk 11'de başladı. Özellikle kilosuyla eleştirilerin hedefindeki isim fit görünüşüyle dikkatleri çekerken sosyal medyada da gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 25-11-2023 19:44

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen Ndombele'nin sözleşmesi feshediliyor!

Galatasaray'da sezon başında kiralanan fakat performansından memnun kalınmayan Ndombele ile yollar ayrılıyor. Sarı-kırmızılılar Ndombele'nin sözleşmesini feshetmek için görüşmelere başladı.

Spor 16-11-2023 13:24

Galatasaray'da devre arasında peş peşe ayrılıklar! Yıldız oyuncunun bonservisinde indirime bile gidildi!

Galatasaray'da Victor Nelsson ve Tanguy Ndombele konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Takımdan ayrılmayı kafasına koyan Nelsson konusunda sarı-kırmızılılardan indirim hamlesi geldi.

Spor 16-11-2023 08:37

Transfer haberleri: Galatasaray'da 3 yıldızın bileti kesildi! Gelecek isimler de belli oldu

Galatasaray transfer haberleri: Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Hatayspor deplasmanına çıkan Galatasaray, sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrılmış ve bu sezonki ilk mağlubiyetini almıştı. Sarı - kırmızılıların orta sahasında sezon başından itibaren yaşanan problem ise taraftarların gündeminde yer alıyordu. Cimbom'da 3 futbolcu ile yolların ayrılacağı ve yerlerine gelecek isimlerin belli olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 14-11-2023 14:05

Florya’ya Ndombele adına yemek siparişleri! Sosyal medyada dalga konusu oldu

Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele'yi gözden çıkaran Galatasaray'da ilginç bir gelişme yaşanıyor. Aldığı kilolarla dikkat çeken yıldız oyuncu için Florya'da daha önce görülmeyen bir olay gerçekleşti. Yapılan araştırma ve inceleme sonunda Florya Metin Oktay tesislerine Ndombele adına hamburger siparişi veren kişinin Fenerbahçeli kongre üyesi Hakan Hanoğlu olduğu tespit edildi.

Spor 07-11-2023 14:01

Galatasaray'da ilk ayrılık netleşti! Devre arasında Tanguy Ndombele ile yollar ayrılıyor

Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele'yi gözden çıkaran Galatasaray, devre arasında yıldız oyuncuyla yollarını ayırmayı planlıyor. Transfer olduğundan beri bir türlü kadroya giremeyen Ndombele için Okan Buruk'un kredisi tükendi.

Spor 07-11-2023 08:06

Galatasaray'da N'dombele krizi! Okan Buruk resti çekti: Ya zayıfla ya da ayrıl!

Galatasaray'da geldiği günden bu yana beklentileri henüz karşılayamayan Tanguy Ndombele'ye Okan Buruk'tan sert bir uyarı geldi. İşte detaylar...

Spor 02-11-2023 17:15

Galatasaray'da Bayern Münih maçı sonrası 'hamburger' krizi! Teknik direktör Okan Buruk görünce deliye döndü

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde İngiliz ekibi Tottenham'dan kadrosuna kattığı N'Dombele, Bayern Münih maçı sonrası hamburger isteyince teknik direktör Okan Buruk'u çok sinirlendirdi. İşte detaylar...

Spor 01-11-2023 15:09

Galatasaray'da Ndombele gidiyor, Molde'nin yıldızı geliyor! Transferi eski kaptan Martin Linnes bitirecek

Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele'yi gözden çıkaran Galatasaray bu bölge için listenin başına Martin Linnes'in takım arkadaşı olan Emil Breivik'i aldı. İşte detaylar..

Spor 01-11-2023 11:03

Galatasaray'da yaşanacak ilk ayrılığı Rıdvan Dilmen açıkladı!

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılılarda devre arasında yaşanacak ayrılığı açıkladı.

Spor 29-10-2023 08:18

Bakambu'nun ardından karar! Galatasaray'da ayrılık... Yıldız oyuncu geldiği gibi gidiyor

Galatasaray'da büyük umutlarla kadroya katılan ancak beklentilerin çok altında kalan bazı isimler için yeni gelişmeler yaşanıyor. Ara transfer için şimdiden kolları sıvayan Sarı-Kırmızılı yönetim yıldız isimle yollarını ayırmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 28-10-2023 09:05

Fenerbahçe de istemişti... Galatasaray Ndombele ile anlaşma aşamasına geldi!

Galatasaray Tanguy Ndombele'nin transferini bitiriyor. Fenerbahçe'nin de çok istediği Fransız orta saha oyuncusu kararını sarı-kırmızılı takımdan yana kullandı.

Spor 31-08-2023 15:57