Nergis Öztürk Haberleri Ve Son Dakika Nergis Öztürk Haberleri

Nergis Öztürk Haberleri Ve Son Dakika Nergis Öztürk Haberleri

25 Mayıs 1980 Kandıra, Kocaeli doğumlu Nergis Öztürk oyuncudur. Temel öğrenimini tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’ne girmiş ve oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyeri 2005 yılında Körfez Ataşi adlı yapımla başlamış bunu Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?, Barda, Kızlar Yurdu, Karayılan, Hatırla Sevgili, Kıskanmak, Atlıkarınca, Gişe Memuru, Doktorlar, Yeraltı, Böyle Bitmesin, Eve Dönüş: Sarıkamış 1915, Avlu yapımları takip etmiştir.

Nergis Öztürk Haberleri

Yargı dizisinin Seda'sı Nergis Öztürk'ün eşi bakın kim çıktı! Meğer yıllar önce...

Yargı dizisinde Komiser Seda rolüne hayat veren Nergis Öztürk, başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiriyor. Yetenekli oyuncu Nesrin Öztürk'ün eşi de kendisi gibi oyuncu çıktı.

Magazin 27-03-2022 14:41

57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Koku filminin söyleşisi yapıldı

Yönetmen Yasin Çetin: - "Film çekimlerinin yapıldığı yere bir tır dolusu nergis getirdik. Yani filmin her aşaması çok zorlu ve yorucu oldu" - Oyuncu Nergis Öztürk: - "Film çok duygu yüklüydü ve çekimler bittikten sonra setteki herkes bir kenara çekilip ağladı. İyi ki böyle bir filmde oynadım"

Yurthaber 06-10-2020 13:49

Avlu'nun Zerrin'i Nergis Öztürk direk dansıyla olay oldu

Avlu dizisinde, cezaevi müdürü 'Zerrin' isimli karaktere can veren Nergis Öztürk tiyatro oyunuyla sevenlerinden tam puan aldı. Öztürk'ün sahnede yaptığı direk dansı olay oldu.

Magazin 23-12-2018 11:58

Avlu'nun yeni cezaevi müdürü belli oldu

Star TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Avlu'nun 2. yeni sezonu için geri sayım başladı. Yeni oyuncular için cast çalışmaları devam eden dizinin 2. sezonuna Nergis Öztürk dahil oldu. İşte detaylar ve geçtiğimiz sezondan bilgiler...

Magazin 28-08-2018 10:26

Diğer Haber Etiketleri

Nergis Öztürk

Nergis Öztürk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nergis Öztürk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.