Onurcan Haberleri

Tablet Reis olarak tanınmıştı... Yeni imajını paylaşarak gündem oldu

Yıllar önce tablet kutusundan çıkardığı hıyar videosuyla tanınan ve Tablet Reis olarak hafızalara kazınan Onurcan Güzel son haliyle dikkat çekti. Daha önce yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Tablet Reis'in yeni imajı şaşırttı.

Kulis 2024-05-16 09:57:57

Kutu açılış videosuyla 'Tablet Reis' olarak hafızalara kazınmıştı! Yıllar sonra gelen 'kurgu' itirafı gündem oldu

2013 yılında internetten satın aldığı tabletin kamera karşısında kutusunu açarak o anları video çeken Onurcan Güzel 'Tablet Reis' olarak viral olmuştu. Kutunun içinden salatalık çıktığını gösteren Güzel'in "Bileydim böyle olacağını" sözleri yıllarda hafızalardaki yerini almıştı. Küçük yaşta fenomene dönüşen Güzel katıldığı bir YouTube programında o anların kurgu olduğunu itiraf etti.

Trend 2024-03-09 13:17:49

'Tablet Reis' olarak tanındı! Acı dolu hikayesi gündemde: 35 kilo, çalışamıyor, 3 kişiyle bir odada yaşıyor...

Yıllar önce tablet kutusundan çıkardığı hıyar videosuyla tanınan Onurcan Güzel sosyal medyada uzun bir süre konuşulmuştu. Son olarak tarzını yenileyen fenomenin son hali çok konuşulmuştu. Tablet Reis YouTuber Testo'nun yayınladığı videoda hayatına dair bilinmeyenleri anlattı. Daha önce intihara kalkıştığını söyledi. Ünlü fenomenin sözleri yürek yaktı.

Magazin 2024-02-05 15:06:18

Kutu açılış videosuyla hafızalara kazınmıştı... 'Tablet Reis' imaj değişikliğine gitti! Son halini görenler tanıyamıyor

Yıllar önce tablet kutusundan çıkardığı hıyar videosuyla tanınan Onurcan Güzel sosyal medyada uzun bir süre konuşulmuştu. Güzel, şuan büyüdü ve kocaman oldu. Tarzını yenileyen fenomenin son hali dikkat çekti.

Magazin 2024-01-29 10:10:17

Kutu açılış videosuyla hafızalara kazınmıştı... Tarz değiştirdi, yine gündem oldu! 'Tablet Reis': Bu açıklamayı yapmak zorundayım

İnternetten satın aldığı tablet için çektiği kutu açılış videosuyla sosyal medyada bir dönem viral haline gelip 'Tablet Reis' adıyla ünlenen Onurcan Güzel yeni tarzıyla görenleri şaşırtmayı başardı. Attığı fotoğraf sonrası yanlış anlaşıldığını belirten Güzel, "Şu an şu açıklamayı yapmak zorundayım" notuyla bir paylaşım yaptı.

Trend 11-06-23 12:13

Son dakika: Giresunspor'da beklenen oldu! Hakan Keleş istifasını sundu, yönetimin kararı bekleniyor!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Medipol Başakşehir'i konuk eden Bitexen Giresunspor, karşılaşmadan 4-2'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. İlk yarıyı 4-0 geride kapatan ev sahibi ekipte kaleci Onurcan Piri, ikinci yarıya çıkmak istememişti. Teknik direktör Hakan Keleş ise takımı protesto eden taraftarlarla tartışma yaşamıştı. Maç sonunda 'Ayrılıkla ilgili değerlendirme yapacağım' diyen Keleş, kararını verdi. İşte detaylar...

Spor 25-04-23 15:20

Galatasaray'da Icardi'nin kaçırdığı penaltıda ilginç detay! Giresunspor'un kalecisi Onurcan Piri'nin ilk kurtardığı penaltı değilmiş! Rıdvan Dilmen açıkladı...

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Giresunspor, Galatasaray’ı konuk etti. Mücadelenin ilk yarısında penaltı kaçıran Icardi konusunda konuşan Rıdvan Dilmen ilginç bir tesadüfü hatırlattı. Aynı stadyumda, aynı kaleye Beşiktaş'ın eski futbolcusu Weghorst'un da penaltı kaçırdığını hatırlatan Rıdvan Dilmen, herkesin unuttuğu bu detayı paylaştı.

Spor 28-01-23 20:09

Giresunsporlu kaleci Onurcan, şans verilen yerli kalecilerin başarısına dikkati çekti:

"Beğendiğim kaleciler olarak Uğurcan, Altay ve Ersin çok iyi sezon geçirdiler. Aslında yerli kalecilerin hepsi çok iyi oynuyor. Bunun da özü gençlere güvenmek ve o şansı vermek"

Yurthaber 08-07-22 11:13

Bekar Deresi, kokan, kirli sularıyla Boğaz'ı kirletmeye devam ediyor

Çengelköy'ü ziyaret eden Onurcan Bacak: - "Yetkililer biraz daha rögar kapaklarına, çevresel atıklara dikkat etmeli" - Çevre sakini Doruk Türkeri: - "Böyle bir görüntü Boğaz'a yakışmıyor"

Yurthaber 11-04-22 14:14

Giresunspor, 44 yıllık Süper Lig özlemine son vermek için inançlı

TFF 1. Lig'de son iki haftaya 64 puanla giren GZT Giresunspor, kalan maçlardan 6 puan alıp Süper Lig'e yükseleceğine inanıyor - Teknik Direktör Hakan Keleş: "Her şey bizim elimizde, Akhisarspor ve Tuzlaspor maçlarını aldığımız takdirde hedeflemiş olduğumuz şampiyonluğa ulaşmış olacağız" - Defans oyuncusu Sergen Piçinciol: "Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bu saatten sonra bırakmayız. İki maçı da kazanıp şampiyon olacağız" - Kaleci Onurcan Piri: "44 yıl çok uzun bir süre ve ben bu özlemi dindireceğimizi düşünüyorum"

Yurthaber 28-04-21 12:00

Giresunspor'un file bekçisi Onurcan Piri'nin hayali Süper Lig

Yeşil-beyazlı takımın kalecisi: - "Bu sezon şampiyon olmayı ben de çok istiyorum. İnşallah en iyi sonuçları alarak sezon sonunda herkesin istediği şampiyonluğu kazanacağız"

Yurthaber 07-02-21 12:27

700 TL'ye aldı, 45 bin TL'ye sattı! Şimdi Almanya yolcusu...

Edirne'de 4 yıl önce hurdacıdan aldığı 1990 model otomobilini sıfırdan toplayarak modifiye eden ve katıldığı yarışmalarda birincilik alan Onurcan Aksoy, aracı Almanya'dan tatil için gelen İlkay Seleci'ye 45 bin liraya sattı. Aksoy, Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yola çıkan otomobiline son kez bakarken duygu dolu anlar yaşadı.

Finans 21-08-20 11:05

Karabük'te öğrenci yurtlarında kalan vatandaşlardan yetkililere teşekkür

Yurt dışından getirilerek Kovid-19 tedbirleri kapsamında öğrenci yurtlarında gözetim altına alınanlar, sunulan hizmet ve imkanlardan duydukları memnuniyeti çektikleri videolar ve sosyal medya paylaşımlarıyla dile getirdi - Üniversite öğrencisi Onurcan Gölge: - "Şu an için her şey güzel, sağlığımız yerinde. Burada çalışan yurt görevlilerine çok teşekkür ediyorum. Gece gündüz mesai gözetmeksizin bizim için çalışıyorlar. Bunu yaparken çok güler yüzlü davranıyorlar" - Üniversite öğrencisi İlkcan Kurt: - "Karantinamızın zor geçeceğini düşünüyorduk ama buradan ayrılmak zor olacak gibi"

Yurthaber 29-04-20 12:10

Derbide kazanan Fenerbahçe HDI Sigorta

SALON: Burhan Felek HAKEMLER: Ozan Sarıkaya, Ramazan Çevik GALATASARAY HDI SİGORTA: Van Berkel, Selçuk Keskin, Doğukan Ulu, Burutay Subaşı, Antonov, Venno (Burak Mert, Onurcan Çakır, Yasin Aydın) FENERBAHÇE HDI SİGORTA: Ulaş Kıyak, Oğuzhan Karasu, Emre Batur, İzzet Ünver, Ter Maat, Hidalgo (Caner Dengin, Ahmet Karataş, Rossard, Oğulcan Yatgın) SETLER: 19-25, 23-25, 22-25 SÜRE: 98 dakika (30, 35, 33) AXA Sigorta Efeler Ligi 15’inci hafta mücadelesinde Fenerbahçe HDI Sigorta, Galatasaray HDI Sigorta'yı 25-19, 25-23 ve 25-22’lik setlerle 3-0 mağlup etti.

Spor 02-02-20 20:34

İnegöl Belediyespor - Galatasaray HDI Sigorta: 3-0

SALON: İnegöl HAKEMLER: Sadettin Deneri, Erkan Cihan Türker İNEGÖL BELEDİYESPOR: Vefa Yılmaz, Uriarte Osmany, Burakhan Tosun, Gustavsson Fredric Bjorn, Oüuzhan Doğruluk, Cüneyt Dağcı, (Can Ayvazoğlu, Bertuğ Öndeş, Efe Er) GALATASARAY HDI SİGORTA: Melih Sıratca, Vahit Emre Savaş, Oliver Venno, Antonov Oleg, Doğukan Ulu, Selçuk Keskin, (Mert Burak, Onurcan Çakır, Van Berkel Lucas, Ertuğrul Gazi Metin, Yasin Aydın) SETLER: 27-25, 26-24, 25-22 SÜRE: 97 dakika ( 29, 37, 31) AXA Sigorta Efeler Ligi'nde, İnegöl Belediyespor ikinci devrenin ilk maçında İnegöl Spor Salonu’nda ağırladığı lig lideri Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-0 mağlup etti.

Spor 17-01-20 23:34

Efeler Ligi: İnegöl Bld: 3 - Galatasaray HDI Sigorta :0

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor, ikinci devrenin ilk maçında İnegöl Spor Salonu’nda ağırladığı Galatasaray HDI Sigorta’yı 3-0 mağlup etti.Salon: İnegölHakemler: Sadettin Deneri, Erkan Cihan Türkerİnegöl Belediyespor: Vefa Yılmaz, Uriarte Osmany, Burakhan Tosun, Gustavsson Fredric Bjorn, Oüuzhan Doğruluk, Cüneyt Dağcı, (Can Ayvazoğlu (L), Bertuğ Öndeş, Efe Er)Galatasaray HDI Sigorta: Melih Sıratca, Vahit Emre Savaş, Oliver Venno, Antonov Oleg, Doğukan Ulu, Selçuk Keskin, (Mert Burak (L), Onurcan Çakır (L), Van Berkel Lucas, Ertuğrul Gazi Metin, Yasin Aydın)Setler: 27-25, 26-24, 25-22Süreler: 97 dakika (29, 37, 31)

Spor 17-01-20 21:15

Bursaspor, Emrullah Şalk'ı transfer etti

 Kaleci Onurcan Piri ile yollarını ayıran Bursaspor, 32 yaşındaki eldiven Emrullah Şalk ile anlaştı.

Spor 17-01-20 19:10

Giresunspor kaleci Onurcan Piri’yi kadrosuna kattı

TFF 1.lig ekiplerinden Giresunspor tecrübeli kaleci Onurcan piri’yi kadrosuna kattı.Yeşil-beyazlı ekibin alt yapısında yetişen ardından Bursaspor, Kayseri Erciyesspor, Adliye Spor, Çorumspor takımlarında forma giyen tecrübeli kaleci Onurcan Piri sezon başında Bursaspor’ a yeniden transfer olmuştu.Ligin ilk yarısını Bursa’da geçiren tecrübeli kaleci yuvasına geri dönerek Giresunspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.Tecrübeli Keleci transfere ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Her şeyin başladığı yere, memleketimin takımına gelmekten dolayı çok mutluyum.

Spor 17-01-20 17:53

Bursaspor Onurcan Piri ile yollarını ayırdı

Bursaspor’da fazla forma şansı bulamayan Onurcan Piri ile yollar ayrıldı.Bursaspor, 25 yaşındaki kaleci Onurcan Piri’nin sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbolcumuz Onurcan Piri ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Spor 16-01-20 20:05

Bursaspor, Onurcan Piri ile yollarını ayırdı

Bursaspor, Onurcan Piri ile yollarını ayırdı

Spor 16-01-20 19:35

Zonguldak Kömürsporlu futbolculardan maç sonu tepki

  STAT: Kemal Köksal HAKEMLER: Ömer Tolga Güldibi (xx), Turgut Evran (xx), Enes Kanpara (xx) ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan (xx)-  Ramazan (xx), Atakan (x), Hakan (xx), Emre Can (xx), Muammer (xx), İsmail (xx)(Dk.70 Berkan x), Metin (xx), Yiğit İsmail (xx)(Dk.65 Muhammet x), Serhat (xx), Gürkan (xxx)(Dk.79 Onurcan x) MANİSA F.K.: Ömer (x)- Sertaç (xx), Mustafa (xx), Salih (xx), Nizamettin (xx)(Dk.86 Onur), Zahit (xx), Ferhat (xx), Mehmet (x)(Dk.46 Zahit x), Erhan (xx), Oğuz (x)(Dk.75 Umut x), Sinan (xx) GOL: Dk.7-21 Gürkan (Zonguldak Kömürspor), Dk.4 Nizamettin, Dk.61 Sinan x(Manisa F.K.) KIRMIZI KART: Dk.86 Emre Can (Zonguldak Kömürspor) SARI KART: Metin, Hakan (Zonguldak Kömürspor), Sertaç, Mehmet, Erhan (Manisa F.K.) TFF 2'nci Lig Beyaz Grup’ta Zonguldak Kömürspor, sahasında Manisa Futbol Kulübü ile 2-2 berabere kaldı.

Spor 11-01-20 16:57

“Dijital okur-yazarlık ve sosyal uyum programı” konferansı

Adıyaman Üniversitesi Kamu Yönetimi Topluluğu tarafından Adıyaman GAP Gençlik ve Kültür Evi çalışanlarından Cem Gerçek ve gönüllülerinden Onurcan Gündoğdu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Dijital okuryazarlık ve sosyal uyum programı” konulu konferans düzenlendi.Vehbi Koç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.

Yurthaber 17-12-19 17:34

SPORCU AİLELER - Ailece büyük yükün altına girdiler

Bir dönem Milli Takım antrenörlüğü de yapan Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörü Yasin Aydın, 13 ve 10 yaşındaki iki erkek çocuğunu da halterci yaparak, kendisinin yaşadığı milli duyguları çocuklarına da aşılıyor - Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörü Yasin Aydın: - "Çocuklarımızı evlere kapatmayalım. Çocuklarımız hangi spor olursa olsun yapmak istediği spora gitsin" - Onurcan Ahmet Aydın: - "Kamplara girebilmek için çok çalışıyorum. Kendimi olimpiyatlarda görmek istiyorum. İlk üçe girebileyim. Bayrağımız orada gözüksün, İstiklal Marşı'mız okunsun istiyorum"

Spor 16-12-19 11:29

Zonguldak Kömürspor - Afjet Afyonspor: 2-2

STAT: Kemal Köksal HAKEMLER: Erhan Kutlu (xx), Özcan Sultanoğlu (xx), Harun Güngör (xx) ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan (xx)- Berkan (xx), İsmail (x), Hakan (xx), Muammer (xx), Gürkan (xxx), Cenk (xx), Onurcan (xx), Görkem (xx), Serhat (xx), Ramazan (x) AFJET AFYONSPOR: Ahmet (x)- Aykut (xx), Tayfun (xx), Bayram (xx), İsmet (x), Ali (xx), Nazmi (xx), Emre  (xx), Onur (xx) (Dk.90 Kaan) , İlker (x) (Dk.63 Aykut Çift x), Oktay (xx) GOL: Dk.75 Serhat, Dk.85 Gürkan (Zonguldak Kömürspor), Dk.11 İlker, Dk.81 Oktay (Afjet Afyonspor) KIRMIZI KART: Dk.84 İsmet (Afjet Afyonspor) SARI KART: Cenk, Berkan, Kaan (Zonguldak Kömürspor), Onur, İlker, Emre, Oktay, Ali, Nazmi (Afjet Afyonspor) TFF 2'nci Lig Beyaz Grup’ta Zonguldak Kömürspor, sahasında Afjet Afyonspor ile 2-2 berabere kaldı.

Spor 15-12-19 17:10

Zonguldak Kömürspor - Başkent Akedemi: 3-0

  STAT: Kemal Köksal HAKEMLER: Süleyman Soyutürk (xx), Fatih Pazı (xx), Serdar İla (xx) ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan (xx)- Emre Can (xx), Hakan (xx), Lider (xx), Atakan (xx), Muammer (xx), İsmail (xx), Metin (xx), Görkem (xx)(Dk.90 Cenk ), Serhat (xx)(Dk.72 Onurcan x), Gürkan (xx)(Dk.45 Yiğit xx) BAŞKENT AKADEMİ: Necati (x)- Abdullah (xx), Hasan (xx), Mustafa (x), Eyüp (xx), Berkan (x)(Dk.46 Bora x), Burak (xx), Kerem (xx), Ahmet (x)(Dk.90 Doğan x), Suat (x)(Dk.64 Yavuz x), Ömer (xx) GOL: Dk.9 Serhat, Dk.90 Yiğit, Dk.90+2 Muammer (Zonguldak Kömürspor) SARI KART: Hakan, Emre Can (Zonguldak Kömürspor), Abdullah, Kerem (Başkent Akademi) KIRMIZI KART: Dk.87 Metin (Zonguldak Kömürspor), Dk.

Spor 01-12-19 16:30

Zonguldak Kömürspor - Yılport Samsunspor: 0-2

  STAT: Kemal Köksal HAKEMLER: Sinan Dereci (xx), Ömer Lütfü Aydın (xx), Ali Rıza Öztürk (xx) ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan (xx) - Cenk (xx), İsmail (x), Gürkan (xx), Muammer (x), Serhat (xx), Hakan (x), Onurcan (x)(Dk.

Spor 03-11-19 16:41

Voleybol Şampiyonlar Kupası Galatasaray‘ın

Spor Toto Şampiyonlar Kupası mücadelesinde Galatasaray HDI Sigorta, Fenerbahçe HDI Sigorta 3-2 mağlup ederek kupaya uzandı.TVF Başkent Voleybol Salonun’da kıran kırana geçen mücadelede sarı-kırmızılı ekip, sarı-lacivertlilere 23-25, 25-16, 25-22, 23-25, 6-15 setlerle üstünlük sağladı ve Spor Toto Şampiyonlar Kupasını kazanan taraf oldu.Salon: TVF Başkent VoleybolHakemler: Erdal Akıncı, Ayşen ErginayFenerbahçe HDI Sigorta: Ulaş Kıyak, Thibault Rossard, Emre Batur, Wouter Ter Maat, Higaldo Savlador Oliva, Oğuzhan Karasu, Ahmet Can Büyükgöz, OğulcanYatgın, İzzet Ünver, Arinze Kelvin Nwachhukwu, Hasan Sıkar, Ferhat Akdeniz, Caner Dengin (L), (Ahmet Karataş)(L)Başantrenör: Mariusz SordylGalatasaray HDI Sigorta: Yasin Aydın, Doğukan Ulu, Selçuk Keskin, Burutay Subaşı, Vahit Emre Savaş, Oliver Venno, Muzaffer Yönet, Melih Sıratça, Ertuğrul Gazi Metin, Oleg Antonov, Lucas Van Berkel, Selim Kalaycı, Burak Mert (L), (Onurcan Çakır)(L)Başantrenör: Nedim ÖzbeySetler:23-25,25-16, 25-22, 23-25, 6-15Süre: 31, 25, 32, 31, 15 (2 saat 14 dakika)

Haber 23-10-19 22:10

Gol kaçıran oyuncuyu rakip takım kalecisi kollarında teselli etti

Gol kaçıran Zonguldak Kömürsporlu oyuncu Onurcan Güler’i, rakip takım Şanlıurfaspor kalecisi Yasin Davuş teselli etti.TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor saha ve seyircisi önde konuk ettiği Şanlıurfaspor’u 2-1 mağlup etti.

Yurthaber 20-10-19 20:00

Bursaspor 8 futbolcuyla sözleşme imzaladı

Bursaspor, 8 oyuncu ile sözleşme imzaladı. Dün anlaşma sağlanılan Çağlar Şahin Akbaba, Musa Araz, Cüneyt Köz, Recep Aydın, Anıl Karaer, Onurcan Piri ve Aykut Akgün’ün yanı sıra geçen sezonu Boluspor’da geçiren Senegalli oyuncu Mamadou Diarra da sözleşme imzaladı.

Spor 30-08-19 17:18

Bursaspor 8 futbolcuyla sözleşme imzaladı

Yeşil-beyazlı kulüp, transfer yasağının kaldırılmasının ardından Çağlar Şahin Akbaba, Musa Araz, Cüneyt Köz, Recep Aydın, Anıl Karaer, Onurcan Piri, Aykut Akgün ve Mamadou Diarra'yı kadrosuna kattı

Spor 30-08-19 17:10

Bursaspor 8 futbolcuyla sözleşme imzaladı

Yeşil-beyazlı kulüp, transfer yasağının kaldırılmasının ardından Çağlar Şahin Akbaba, Musa Araz, Cüneyt Köz, Recep Aydın, Anıl Karaer, Onurcan Piri, Aykut Akgün ve Mamadou Diarra'yı kadrosuna kattı

Yurthaber 30-08-19 17:03

Hemşire, eşinin öldüğü kaza yerinde sinir krizi geçirdi

AKSARAY'da kontrol çıkarak yolun kenarındaki elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü Onurcan Çelebi (30) hayatını kaybetti, beraberindeki yeğeni İsmail Özgür Giray (9) ağır yaralandı.

Haber 26-08-19 15:24

Hemşire, eşinin öldüğü kaza yerinde sinir krizi geçirdi

 AKSARAY'da kontrol çıkarak yolun kenarındaki elektrik direğine çarpan otomobilin sürücüsü Onurcan Çelebi (30) hayatını kaybetti, beraberindeki yeğeni İsmail Özgür Giray (9) ağır yaralandı.

Haber 26-08-19 14:32

Zonguldak Kömürspor, Onurcan Güler’i transfer etti

Zonguldak Kömürspor, Akhisarspor’dan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Onurcan Güler’i transfer etti.

Haber 02-08-19 15:18

Mersin’de trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı

Mersin’in Silifke ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Hollanda’dan Silifke ilçesi Kum Mahallesi’ndeki yazlıklarına tatile gelen Caner Şahin (22) ve Onurcan Fin (19), arkadaşları ile kiraladıkları 33 KA 935 plakalı otomobille gezmeye çıktı.

Haber 28-07-19 09:51

A Erkek Voleybol Milli Takımı, CEV Avrupa Altın Ligi’nde sahne alıyor

A Erkek Voleybol Milli Takımı, 2019 yılındaki ilk ciddi sınavını CEV Altın Avrupa Ligi’nde verecek.A Grubu’nda Belçika, Letonya ve Slovakya ile mücadele edecek olan Ay-Yıldızlılar, toplam 6 ayaktan oluşan CEV Avrupa Altın Ligi’nin ilk haftasında, 26 Mayıs tarihinde Sivas’ta Taha Akgül Spor Salonu’nun ev sahipliği yapacağı karşılaşmada Letonya’yı konuk edecek.Millerimizin, CEV Altın Avrupa Ligi’ndeki maç programı şu şekilde:26 Mayıs: Türkiye - Letonya (Sivas - 14.00)29 Mayıs: Belçika - Türkiye (Brüksel - TSİ 21.00)01 Haziran: Slovakya - Türkiye (Nitra - TSİ 20.00)08 Haziran: Türkiye - Slovakya (Malatya - 14.00)12 Haziran: Türkiye - Belçika (Trabzon - 16.30)16 Haziran: Letonya - Türkiye (Riga - TSİ 18.10)21-22 Haziran Final Four (Tallin/Estonya)A Erkek Milli Takımımızın Letonya karşılaşması kadrosu şu isimlerden oluşuyor:Pasörler: Arslan Ekşi, Oğulcan Yatkın, Muzaffer YönetSmaçörler: Burutay Subaşı, Yasin Aydın, Yiğit Gülmezoğlu, Batuhan Avcı, Efe Bayram, İzzet ÜnverOrta Oyuncular: Çağatay Durmaz, Doğukan Ulu, Ertuğrul Gazi Metin, Oğuzhan KarasuPasör Çaprazları: Metin Toy, Adis LagumdzijaLiberolar: Burak Mert, Volkan Döne, Onurcan ÇAKIR

Haber 25-05-19 13:58

Spor Toto Gelişim Elit U19 Ligi

Spor Toto Gelişim Elit U19 Ligi 33.haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor sahasında oynadığı maçta Akhisarspor’u 3-0’lık net sonuçla mağlup etti.Stat: Erkilet StadıHakemler: Cemal Emre Gömeç xx, Ömer Hürcan Yücel xx,Harun Soyeşik xxİstikbal Mobilya Kayserispor U19: Onurcan Özdemir xxx, Süleyman Temiz xxx, Barış Emirhan Doğan xxx, Aras Aydın xxx, Osmancan Çötür xxx, Ercan Çiftçi xxx (Serkan Yıldız x dk 77), Taner Gümüş xxx, Süleyman Okçu xxx, Muhammed Akçiçek xxx, Oktay Kuzuimam xx (Abdulsamet Demirel x dk 50), Mehmet Turan Karamahmut xxx (Mustafa Buğra İlter x dk 77)Akhisarspor U19: Tufan Kaya x, Halil İbrahim Kuş x, Kubilay Akçay x, Lufti Agdanlı x, Melih Egeli x, Hasan Mert Avasu x (Yiğitcan Alkaya x dk 46), Oğuzhan Tanırverdi x, Kadir Bağ x, Emre Filiz x (Anıl Demirtaş x dk 46), Egemen Sevimli x, Davut Emir Yıldız x (Baran Çetin x dk 51)Goller: Aras Aydın dk 26, Taner Gümüş dk 40, Ercan Çiftçi dk 45+2 (İstikbal Mobilya Kayserispor U19)Sarı Kartlar: Muhammed Akçiçek, Taner Gümüş, Süleyman Temiz (İstikbal Mobilya Kasyerispor U19), Egemen Sevimli, Oğuzhan Tanrıverdi (Akhisarspor U19)

Yurthaber 20-05-19 12:20

Spor Toto Gelişim U17 Ligi

Spor Toto Gelişim Ligi U17’da mücadele eden İstikbal Mobilya Kayserispor ligin 31.haftasında sahasında oynadığı maçta Trabzonspor ile 2-2 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.Stat: Erkilet StadıHakemler: Özgür Gök xx, Ömer Hürcan Yücel xx, Onur Öztal xxİstikbal Mobilya Kayserispor U17: Onurcan Özdemir xx, Recep Perişik xx, Muharrem Emre Tokgöz xx, Erden Tomarza xx, Sinan Ayhan xx, Hasan Orhan xx, Yiğit Yavuz Deniz xx, Berkay Dursun xx, Berkay Kara xx, Semih Emir Erdoğan xx, Muammer Emre Çelik xxTrabzonspor U17: Adem Enes İbrahimağaoğlu xx, Yiğit Eyüpoğlu xx, Recep Kara xx, Ümit Bayraktar xx, Furkan Can Erbaşaran xx, Kaan Korkmaz xx, İsmail Koç xx, Mustafa Köroğlu xx, Muhammet Akpınar xx, M.Emin Birşen xx, Batuhan Yılmaz xxGoller: Berkay Kara dk 26, Sinan Ayhan dk 80+3 (İstikbal Mobilya Kayserispor U17) Kaan Korkmaz dk 34, İsmail Koç dk 80+2 (Trabzonspor U17)

Yurthaber 05-05-19 09:20

AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley: İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 0 - Galatasaray: 3

Malatya’da oynanan AXA Sigorta Kupa Voley Yarı Final maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 19-25, 23-25, ve 20-25 setlerle 3-0 mağlup eden Galatasaray adını finale yazdırdı.Salon: Malatya MerkezHakemler: Ozan Sarıkaya, Burhan İlhanİstanbul Büyükşehir Belediyespor: İbrahim Emet, Caner Pekşen, Burak Güngör, Özkan Hayırlı, Metin Toy, Gökhan Gökgöz (Nuri Şahin, Kadir Cin, Berkan Eryüz, Serhat Coşkun, Murat Yenipazar)Galatasaray: Yasin Aydın, Duff, Selçuk Keskin, Antonov, Doğukan Ulu, Venno (Can Ayvazoğlu, Onurcan Çakır, Emin Gök)Setler: 19-25, 23-25, 20-25Süre: 91 dakika (29, 33, 29)

Haber 16-03-19 20:36

Viranşehir’deki bombalı saldırıda şehit olanlar için anma programı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 17 Şubat 2017 Tarihinde Yenişehir Mahallesinde Hakim ve Savcılar lojmanına düzenlenen bombalı terör saldırısında şehit olan Bekçi İbrahim Kete ve 10 yaşındaki Ahmet Oktay Günak için anma programı düzenlendi.Kaymakamlık, İlçe Belediyesi ve Cumhuriyet Başsavcılığının birlikte organize ettiği anma programına, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Vali yardımcısı Selamı Işık, Şanlıurfa Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Eyüp Sabri Kirişçi, Viranşehir Kaymakamı Ömer Dereci, Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, Viranşehir Belediye Başkan yardımcıları Arslan Çiftçi, Mahmut Şık, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, bombalı saldırıda eşi ile birlikte yaralanan Viranşehir Eski Cumhuriyet Başsavcısı Zekerya Alper İnanç, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Onurcan, Hastane Başhekimi Dr.

Haber 17-02-19 16:49

Voleybol Efeler Ligi: İnegöl belediyespor: 0 - Galatasaray: 3

Voleybol Efeler Ligi’nde İnegöl Belediyespor, İnegöl Spor Salonu’nda ağırladığı Galatasaray’a 3-0 mağlup oldu.Salon: İnegölHakemler: İsmail Yıldırım, Yasin Okumuşİnegöl Belediyespor: Cepeda, Marshall, Cüneyt Dağcı, Hüseyin Koç, Cacic, Cansın Çınar (Burak Hazırol, Berkay Bayraktar, Kemal Kıvanç Elgaz, Cansın Hacıbekiroğlu, Efe Er)Galatasaray: Yasin Aydın, Doğukan Ulu, Oliver, Roland, Justin, Selçuk Keskin (Can Ayvazoğlu, Onurcan Çakır)Setler: 19-25, 21-25, 18-25Süre: 79 dakika (28, 27, 24)

Haber 29-01-19 23:20

Üniversite hayali kurarken babası tarafından katledildi

MERSİN'de cinnet geçiren babası tarafından 2 kardeşi ve annesi ile birlikte uykusunda katledilen Onurcan Kaya'nın (18), Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni kazandığı ortaya çıktı. Sınıf arkadaşları, Onurcan Kaya'nın en büyük hayalinin üniversitede öğrenim görmek olduğunu söyledi.

Haber 05-09-18 10:41

DHA YURT BÜLTENİ-2

DHA YURT BÜLTENİ-2 1)ÜNİVERSİTE HAYALİ KURARKEN BABASI TARAFINDAN KATLEDİLDİ Mersin'de cinnet geçiren babası tarafından 2 kardeşi ve annesi ile birlikte uykusunda katledilen Onurcan Kaya'nın (18), Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni kazandığı ortaya çıktı.

Haber 05-09-18 10:13

Üniversite hayali kurarken babası tarafından katledildi

MERSİN'de cinnet geçiren babası tarafından 2 kardeşi ve annesi ile birlikte uykusunda katledilen Onurcan Kaya'nın (18), Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni kazandığı ortaya çıktı. Sınıf arkadaşları, Onurcan Kaya'nın en büyük hayalinin üniversitede öğrenim görmek olduğunu söyledi.

Haber 05-09-18 10:04

Mersin'de ailesini katledip intihar eden şizofreni hastası ilaçlarını almıyormuş

MERSİN'de eşi Zehra (35), çocukları Onurcan (18), Rabia (12) ve Esmanur Kaya'yı (5) öldürüp, intihar ettiği öne sürülen şizofreni hastası Mehmet Kaya'nın (42) düzenli olarak kullanması gereken ilaçlarını almadığı belirtildi.

Haber 04-09-18 16:57

Mersin'de ailesini katledip intihar eden şizofreni hastası ilaçlarını almıyormuş

MERSİN'de eşi Zehra (35), çocukları Onurcan (18), Rabia (12) ve Esmanur Kaya'yı (5) öldürüp, intihar ettiği öne sürülen şizofreni hastası Mehmet Kaya'nın (42) düzenli olarak kullanması gereken ilaçlarını almadığı belirtildi.

Haber 04-09-18 14:33

Mersin'de dehşet: Evde 3'ü çocuk 5 kişinin cesedi bulundu (4)

ŞİZOFRENİ HASTASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI Mersin'de eşi Zehra, çocukları Onurcan, Esmanur ve Rabia Kaya'yı öldürdükten sonra aynı silahla kendi yaşamına son verdiği öne sürülen Mehmet Kaya'nın şizofreni hastası olduğu ortaya çıktı.

Haber 03-09-18 19:43

DHA YURT BÜLTENİ 18

Mersin'de dehşet: Evde 3'ü çocuk 5 kişinin cesedi bulundu (3) ŞİZOFRENİ HASTASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI Mersin'de eşi Zehra, çocukları Onurcan,  Esmanur ve Rabia Kaya'yı öldürdükten sonra aynı silahla kendi yaşamına son verdiği öne sürülen Mehmet Kaya'nın şizofreni hastası olduğu ortaya çıktı.

Haber 03-09-18 18:18

Mersin'de dehşet: Evde 3'ü çocuk 5 kişinin cesedi bulundu (3)

ŞİZOFRENİ HASTASI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI Mersin'de eşi Zehra, çocukları Onurcan,  Esmanur ve Rabia Kaya'yı öldürdükten sonra aynı silahla kendi yaşamına son verdiği öne sürülen Mehmet Kaya'nın şizofreni hastası olduğu ortaya çıktı.

Haber 03-09-18 18:16