Pauline Tantot Haberleri

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot spor tulumuyla tenis oynadığı anları paylaştı! 'Benimle oynama' notunu gündem yarattı

Kendisini gibi fenomen olan olan kardeşi Mathilde Tantot ile sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine sahip olan Pauline Tantot yine hayranlarının beğenisini toplayan bir pozla karşılarına çıktı. Pembe spor tulumuyla tenis oynadığı anlarda çekilen pozlarını paylaşan Tantot hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 29-02-2024 15:25

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot, tatiline sahil pozuyla veda etti! Fiziğine övgü dolu yorumlar yapıldı

Sosyal medyada 5 milyonu aşkın takipçisi bulunan Pauline Tantot, Kosta Rika tatilinin sonuna geldi. Instagram hesabından sık sık seyahatlerinden kesitler sunan Tantot'un mini kırmızı elbisesiyle sahilde verdiği poz hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 03-02-2024 11:09

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot aşka geldi! Önce öpücüklere boğdu sonrasında gezintiye çıktı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde dünya geneline yayılan 5 milyonu aşkın takipçisi bulunan Pauline Tantot, Instagram hesabının hikaye bölümünden bu kez bir atı sevdiği anlarda çekilen karelerini paylaştı. Fenomen ismin sevgi dolu çok beğenildi.

Trend 26-01-2024 11:34

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot Noel tarzıyla yine büyüledi! Hayranlarının beğenisini topladı

Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Pauline Tantot Noel tarzıyla hayranlarının beğenisini kazandı. Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda ayna karşısında çekilen bir selfiesini paylaşan Tantot'un tarzı tam not aldı.

Trend 25-12-2023 14:35

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot sahilde adeta kendisinden geçti! Bikini iplerini gevşettiği anları gündem yarattı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde dünya geneline yayılan geniş bir hayran kitlesine ulaşarak fenomene dönüşen Fransız model Pauline Tantot yine beğeni topladı. Fenomen isim Mauritius tatilden çekildiği pozlarla hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 12-12-2023 13:44

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot yazı geri getirdi! Bikini seçimi gündem yarattı... Sosyal medya onu konuşuyor

Sosyal medyada birbirinden cesur paylaşımlara imza atarak 5 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Pauline Tantot yine hayranlarının kalp atışlarını hızlandıran bir paylaşımla geri döndü. Fenomen isim Mauritius'taki tatilinde deniz ve güneşin tadını çıkartırken hayranlarını unutmadı ve çiçek motifli bikinisiyle poz verdi.

Trend 08-12-2023 11:11

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot ev haliyle adeta büyüledi! Bluzunu yukarı doğru kaldırarak yeni bir tarz yarattı

Sosyal medyada 5 milyonu aşkın takipçisi bulunan Pauline Tantot Instagram'dan yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekleyerek hayranlarının beğenisini topladı. Fenomen isim son olarak sevenlerinin karşısına ev tarzıyla çıktı. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 11-10-2023 09:19

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot kıyafet seçimiyle sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu! “İyi de elbisenin arkası nerede?”

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Pauline Tantot yine hayranlarının beğenisini kazanmayı başardı. 5 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim bisiklete bindiği anlarda çekilen gönderilerini paylaştı. Fenomen ismin pozlarında kıyafet seçimi olay yarattı.

Trend 22-08-2023 11:26

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot köpeğiyle eğlenceli anlarını paylaştı! “Kim oynamak ister?”

Sosyal medyada 5 milyonu aşkın geniş bir hayran kitlesi bulunan Pauline Tantot köpeğiyle çekilen eğlenceli bir fotoğrafını paylaştı. Tantot’un köpeğiyle oyun oynamak için elinde topla beklediği anlar sosyal medyada hayranlarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 07-08-2023 10:26

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot aşka geldi! Sevgilisinin öpücüklere boğduğu anları paylaştı

Sosyal medyada 5 milyonu aşkın takipçisi bulunan Pauline Tantot, sevgilisiyle tatile tam gaz devam ediyor. Marsilya’da romantik bir tatil yapan ikili paylaşımlarıyla da hayranlarını yalnız bırakmıyor. Fenomen isim son olarak sevgilisi David Cheri Zecote’nin kendisini öptüğü anlarda çekilen bir pozunu paylaştı.

Trend 15-07-2023 10:05

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot’un güzelliği manzaranın önüne geçti! Tişörtünü yukarı doğru kaldırarak şov yaptı

Sosyal medyada 5 milyonu aşkın takipçisi bulunan Pauline Tantot, yaz aylarının tadını çıkarttığı pozlarıyla nefesleri kesmeye devam ediyor. Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur pozları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine kavuşan Tantot, İbiza tatilinde otelinin balkonundan hayranlarını selamladı.

Trend 27-06-2023 11:05

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot tanga bikinisiyle sosyal medyayı salladı! Arkasını dönünce olay oldu

Sosyal medyada 5 milyonu aşkın takipçisi bulunan Fransız model Pauline Tantot yine limitleri zorlamaya devam ediyor. İspanya’nın İbiza Adası’nda tatil yaptığı sırada çekilen deniz pozlarını paylaşan Tantot nefesleri kesti.

Trend 24-06-2023 15:33

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot, bikinisiyle ayna karşısına geçince Instagram’ı alev alev yaktı

Sosyal medyada 5.4 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Pauline Tantot, yine Instagram’ın sınırlarını zorlayacak bir paylaşıma imza attı. Fenomen isim bikinisiyle ayna karşısına çekince hayranlarından tam not almayı başardı. Fransız modelin paylaşımı hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Trend 30-05-2023 10:42

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot Instagram’ın limitlerini zorladı! Bluzunu yukarı doğru sıyırıp gögüslerini gösterdi

Instagram’da 5.4 milyon takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Pauline Tantot cesur bir paylaşıma daha imza atarak hayranlarını heyecanlandırdı. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan fenomen isim bluzunu yukarı doğru sıyırarak göğüslerini ön plana çıkarttı.

Trend 05-05-2023 09:54

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot, güzelliğiyle manzaraya resmen meydan okudu! Sosyal medyadan yorum yağdı

Sosyal medyada 5.4 milyon takipçisi bulunan fenomen isim Pauline Tantot yine cesur pozlara imza atarak hayranlarından tam not almayı başardı. Sosyal medyadaki birbirinden seksi pozlarıyla dikkatleri üzerine çeken Tantot, yine geleneğini bozmadı. Tantot, Japonya’nın başkenti Tokyo’da şehir manzarasına karşı çekilen iç çamaşırlı pozlarını paylaşarak hayranlarını heyecanlandırdı.

Trend 18-04-2023 09:44

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot yine heyecanlandırdı! Pantolonunu çıkartınca olay oldu

Sosyal medyada 5.4 milyon takipçisi bulunan Fransız model Pauline Tantot yine Instagram’ın sınırlarını zorlayan bir paylaşıma imza attı. Sarı çiçeklerle bezenin yemyeşil bir tarlada poz veren Tantot, kamuflaj pantolonundan gözüken çıtçıtlı bodysiyle cesur anlarını paylaştı.

Trend 13-04-2023 14:08

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot ayna pozuyla Instagram’ı salladı! Pantolonunu kalçasından indirip iç çamaşırını gösterdi

Fransız model Pauline Tantot Instagram’daki 5.5 milyon takipçisiyle ayna karşısında çekilen cesur bir pozunu paylaştı. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Tantot, iç çamaşırı takımıyla aynanın karşısına geçti. Fenomen isim pantolonunu kalçasından aşağı indirerek hayranlarını heyecanlandırdı.

Trend 23-03-2023 15:46

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot süper mini eteğiyle fırtına gibi esti! Kalçasının gözükmesine aldırış etmedi

Fransız model Pauline Tantot 5.5 milyon sosyal medya takipçisiyle yine cesur bir pozunu paylaştı. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan ve sıklıkla cesur paylaşımlara imza atan Pauline Tantot süper mini eteğiyle çekilen fotoğraflarını paylaştı. Arkasını dönerek verdiği pozunda Tantot, kalçasının gözükmesine aldırış etmedi.

Trend 17-03-2023 10:32

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot’un iç çamaşırlı paylaşımı olay yarattı! Noel ağacının yanına geçip poz verince...

Fransız model Pauline Tantot, 5.6 milyon takipçisiyle Noel ağacının yanında dantelli iç çamaşırıyla cesur pozlarını paylaştı. Yılbaşı coşkusuna erkenden başlayan Tantot’un paylaşımı kısa sürede hayranlarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 05-12-2022 16:16

Pauline Tantot bunu hep yapıyor! Transparan iç çamaşırıyla paylaşımına beğeni yağdı

Instagram’da yaklaşık 6 milyon takipçisi bulunan Fransız model Pauline Tantot, sosyal medyadan transparan bir iç çamaşırı takımıyla yaptığı paylaşımla olay yarattı. Tantot’un cesur paylaşımı kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı.

Trend 01-08-2022 09:26

Pauline Tantot bunu hep yapıyor! Sütyensiz paylaşımına beğeni yağdı

Instagram’da 6 milyondan fazla takipçisi olan cesur model Pauline Tantot, bağcıklı elbisesiyle verdiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Fransız modelin sütyensiz pozlarına yüz binlerce beğeni yağdı.

Magazin 28-09-2021 11:24

Pauline Tantot’dan ağızları açık bırakan paylaşım! Altına bir şey giymemiş

Fransız model Pauline Tantot’un Instagram paylaşımını gören şaştı kaldı. Instagram hesabından 3 fotoğraf paylaşan genç model altına hiçbir şey giymediği fotoğrafı yüz binlerce beğeni aldı.

Magazin 23-06-2021 15:31

Fransız model Pauline Tantot’dan ağızları açık bırakan paylaşım

Pauline Tantot, 5,3 milyon takipçisiyle paylaştığı son fotoğraflardan birinde görenlerin ağzını açık bıraktı. Fransız model, içine hiçbir şey giymediği transparan elbisesiyle olay oldu.

Magazin 03-03-2021 12:17