Philips Airfryer Xxl Haberleri

BİM'e Philips airfryer geliyor! Uygun fiyatıyla dikkat çeken cihazı inceledik

Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden biri olan BİM'in bugün yayınlanan 16 Şubat 2024 tarihli Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nda en çok dikkat çeken ürünlerden biri Philips airfryer oldu. 16 Şubat Cuma gününden itibaren BİM'de satışa sunulan cihazın öne çıkan özellikleri de airfryer satın almayı düşünenler tarafından merak konusu. Biz de sizin için bu içeriğimizde uygun fiyatıyla öne çıkan cihazın özelliklerine yer verdik."Philips airfryer alınır mı?" diye düşünüyorsanız, yanıtı burada!

Haber 16-02-2024 14:39

iPhone'dan AirPods'a, airfryerdan dikey süpürgeye çok satan teknolojik ürünler

Teknolojik ürünlere ilgi duyuyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz! Geçtiğimiz yıla damgasını vuran, kullanıcılardan takdir toplayan, en çok satan teknolojik ürünleri bir araya getirdik. Seçkimizde yer alan bu teknolojik ürünler yeni deneyimler ve unutulmaz anlar yaşamanıza katkı sağlarken hayatınıza pratiklik ve değer katacak.

Haber 29-12-2023 14:49

Philips, Cosori, Arzum, Karaca... Airfryer alacaklar Gülümseten Kasım Fırsatları'nı kaçırmayın

Philips, Cosori, Arzum, Fakir, Karaca... Airfryer alacaklar mutlaka bu markaların airfryer modellerine göz gezdirmiştir. Piyasada en çok tutulan airfryer modellerine ev sahipliği yapan bu markaların sıcak hava fritözleri Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimde! Sizin için indirimdeki modelleri seçtik. İşte detaylar!

Haber 20-11-2023 17:52

Izgara kiti hediyeli Philips airfryer indirimde! İyi ki aldım diyeceksiniz

Mutfağınıza heyecan getirecek, midenizi bayram ettirecek yemeklerin sırrı Philips HD9650/90 Airfryer'da! Gülümseten Kasım Fırsatları'na özel kısa süreliğine indirimde olan, hediyesiyle birlikte gelen airfryer setini incelemek için acele edin. İşte detaylar!

Haber 17-11-2023 13:44

Diğer Haber Etiketleri

Arçelik philips Xiaomi airpods patates Kulaklık mutfak kahve makinesi blender oda kokusu kettle çay makinesi fritöz kahve öğütücüsü kek kalıbı iPhone tava akıllı hoparlör patates cipsi tarifi tarifi akıllı saat air fryer arzum columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia erkek ayakkabı blender seti bluetooth kulaklık boyun yastığı bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim de bu hafta buharlı pişirici bıçak seti erkek outdoor ayakkabı fakir filtre kahve makinesi fritöz fiyatları hoparlör apple airpods electrolux karaca karaca bıçak seti ızgara jbl c100si jbl hoparlör kahve öğütme makinesi kahve öğütücü yumurta haşlama yumurta haşlama makinesi yumurta pişirme makinesi yürüyüş ayakkabısı yemek tarifleri yemek tarifleri pratik kedi maması kedi tüy toplayıcı nem ölçer mikser mikser seti mutfak eşyaları mutfak terazisi levis luxell philips 7000 serisi philips airfryer philips fritöz philips kahve makinesi philips tıraş makinesi rende rende makinesi şarjlı damacana pompası şarjlı diş fırçası schafer tchibo kahve tefal tefal actifry tefal fritöz teknoloji sıvı sabunluk skechers d lites tarif stanley termos king kulaklık kablolu kumtel patates kızartma makinesi outdoor ayakkabı oral b şarjlı diş fırçası oralbi şarjlı diş fırçası bir tarifi farklı lezzetler çırpma kahvaltı için yemek tarifi patates tarifi yiyecekler düğü kek tarif doğrama leziz tüy toplayıcı vakum makinesi yağsız fritöz

Philips Airfryer Xxl

Philips Airfryer Xxl Hakkındaki Haberler Mynet'te. Philips Airfryer Xxl Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Airfryerdan kulaklığa, ayakkabıdan tişörte çok satan ürünleri sizin için seçtik

Ayakkabı, kulaklık, airfryer, kahve makinesi ve dahası! Her ihtiyaca ve beğeniye uygun ürünlerle tanışmaya ne dersiniz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Kullanıcılarından tam not alan, çok satanlar listesinde yer alan ürünleri sizin için seçtik. Gelin her birini birlikte keşfedelim. İşte detaylar!

Haber 01-11-2023 13:36

Paket servisle arasına mesafe koymak isteyenler buraya! Sizi sağlıklı yemek yemeye alıştıracak pratik mutfak ürünleri

Yoğun geçen bir günün ardından yemek hazırlamak bazen zorlayıcı olabiliyor. Kimi zaman vakit yetmezliği, kimi zaman da hızlıca bir şeyler yeme isteği neticesinde paket servis kaçınılmaz son oluyor. Ancak evde daha sağlıklı ve kolay alternatifler hazırlamak mümkün. Hazırsanız yemek yapma sürenizi kısaltmanıza ve sağlıklı öğünler oluşturmanıza yardım edecek pratik mutfak ürünlerini beraber keşfedelim!

Haber 25-09-2023 17:47

Hamur açma matından vakum makinesine vadettiği etkiyi gösteren birbirinden pratik mutfak ürünleri

Mutfakta saatlerinizi harcamanızı önleyecek mutfak ürünleri mi arıyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Daha önce aldığınız mutfak ürünleri, beklediğiniz performansı göstermemiş olabilir. Mutfak işlerinizi kolaylaştıracak ve kalan zamanı kendinize ayırmanızı sağlayacak ürünleri sizin için bir araya getirdik. Gelin, kullanışlı ve kaliteli mutfak ürünlerinin yer aldığı listemizi hep birlikte inceleyelim!

Haber 19-09-2023 16:48

Fiyatı 2 bin 695 TL'ye düştü! Philips HD9255/60 Airfryer'da kısa süreli indirim

Az yağ ile çok lezzetli yemekler yapmaya, mutfağınıza sağlık getirmeye ne dersiniz? Öyleyse size harika bir önerimiz var! Son yılların en popüler mutfak aletlerinden biri olan airfryerlar ile sağlıklı, lezzetli ve pratik yemekler hazırlamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Airfryer satın almak isterseniz en sevilen modellerden biri olan Philips HD9255/60 Airfryer'ın sadcee birkaç saatliğine indirimde olduğunu da belirtelim. İndirim bitmeden, stoklar tükenmeden alın!

Haber 04-09-2023 14:06

Mutfakların vazgeçilmezi en sevilen airfryerlarda Anneler Günü'ne özel indirim

Cosori, Xiaomi, Karaca ve dahası... En sevilen airfryer markalarında Anneler Günü Fırsatları'na özel indirimler siz alışveriş severleri bekliyor. Bugün indirimlerin son günü olduğunu da vurgulayalım. İster annenize ister kendinize bir airfryer hediye etmek isterseniz, şimdi tam zamanı! Sizin için indirimli modelleri seçtik. İşte detaylar!

Haber 12-05-2023 16:57

Mutfaktaki en büyük yardımcılarınızdan biri en iyi airfryer modelleri

Airfryerlar mutfaklarda giderek daha popüler hale geldi. Bu lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmenin hızlı ve kolay bir yolunu sunan cihazlar her bütçeye ve ihtiyaca uygun modellerle karşımıza çıkıyor. Sizler için piyasadaki en iyi modelleri titizlikle inceledik ve en iyi performansı, özellikleri ve değeri sunan modelleri listeledik. Hazırsanız en iyi airfryer modellerine beraber göz atalım.

Haber 10-04-2023 15:52

Her biri indirimde! Bahar Fırsatları’nın kaçırmamanız gereken airfryer modelleri

Mutfakta saatler harcamadan kısa sürede en lezzetli ve sağlıklı yemekleri hazırlamak airfryerlar sayesinde çok kolay! Her mutfağın kurtarıcısı hâline gelen bu cihazlardan siz de almak istiyorsanız en doğru zamanı yakaladınız. Amazon'un Bahar Fırsatları kapsamında indirime giren airfryerlar kaçırılmayacak kampanyalarla sunuluyor. Siz de sağlıklı yemeklerin kahramanı olan bu cihazlardan arıyorsanız size özel fırsat listemizi incelemeye ne dersiniz?

Haber 31-03-2023 17:56

Fiyatı 7587 TL'ye düştü! Çok sevilen Philips airfryerda fırsat

Mutfakta hızlı ve pratik olmak, aynı zamanda lezzetli ve sağlıklı yemekler yapmak istiyorsanız bir airfryera ihtiyacınız var demektir! Hâlâ bir airfryer sahibi değilseniz ve almayı da düşünüyorsanız piyasadaki en sevilen model olan Philips HD9650/90 Airfryer XXL Fritöz'ün indirimde olduğunu söyleyelim. İşte kullanıcılarından tam not almayı başarmış o ürün!

Yemek 12-01-2023 14:50

Fırın ve ocak kullanmadan 5 dakikada airfryer ile yapabileceğiniz kolay ve lezzetli tarifler

Hem pratik hem öğünleri daha sağlıklı pişiren airfryer çeşitleri, son dönemin öne çıkan mutfak ürünlerinden biri. Üstelik airfryer ile birbirinden lezzetli pek çok yemek yapabilirsiniz. İster günlük beslenme rutininizde ister misafir ağırladığınız özel günlerde ocağa ihtiyaç duymadan sağlıklı yiyecekler pişirebilirsiniz. İşte airfryer kullanarak kısa sürede hızlı ve lezzetli sonuçlar alabileceğiniz lezzetli tarifler!

Yemek 09-01-2023 17:57

Airfryerdan filtre kahve makinesine en çok satan mutfak ürünlerini sizin için derledik

Lezzetli yemekler ve içecekler hazırlamanıza yardımcı olacak, mutfakta geçirdiğiniz saatleri daha keyifli hâle getirecek Amazon'un en çok satan mutfak ürünleriyle tanışmak ister misiniz? Airfryerdan filtre kahve makinesine, mutfakların yıldızı olan o ürünlere gelin birlikte bakalım.

Haber 05-01-2023 11:19

Yemek yapmayı sevenlerin mutlaka sahip olması gereken mutfak ürünleri

Yemek yapmak kimi için sadece ihtiyaç kimi için de hobi hâline gelebiliyor. Her ne sebeple olursa olsun, yemek yapmayı kolaylaştıran ve hızlandıran ürünler herkes tarafından tercih ediliyor. Karıştırıcılar, bıçak setleri, kek kalıpları ve pişirme gereçleri gibi daha pek çok yardımcı ürün bulunuyor. Gelin, mutfağınızda sizlere yardımcı olabilecek en kullanışlı 10 ürünü birlikte inceleyelim.

Yemek 30-12-2022 16:28

Airfryer salça soslu çıtır patates tarifi: Airfryer'da salça soslu çıtır patates nasıl yapılır?

Salça soslu çıtır patates, lezzeti ve kolay hazırlanışıyla favori yemeklerimizden biridir. Bu tarifte, airfryer ile pişirilen patatesler, lezzetli salça sosuyla harmanlanarak çıtır bir görünüme ve muhteşem bir lezzete sahip olur. Airfryer ile pişirme yöntemi, patateslerin dışının kızartılıp içinin hafifçe yumuşak kalmasını sağlar. İşte dakikalar içinde hazırlayabileceğiniz airfryer salça soslu çıtır patates tarifi...

Yemek 08-12-2022 09:19

2022'nin sonuna yaklaşırken bu yılın en çok satan ürünlerini listeledik

2022’ye veda etmeden önce yılın en çok satan Amazon ürünlerine göz atmaya ne dersiniz? Kullanıcıları tarafından sevilen, birbirinden kullanışlı ve kaliteli pek çok ürün bulunuyor. Kedi mamasından dijital termometreye, sıvı sabundan ortopedik yastığa kadar mutlaka edinmeniz gereken ürünleri listeledik. Gelin, yılın en beğenilen ürünlerini birlikte inceleyelim.

Haber 05-12-2022 17:42

Yemekten tatlıya canınızın çektiği her şeyi yapabileceğiniz en iyi airfryer marka ve modelleri

Airfryerlar, mutfakta hünerlerini sergilemek isteyenlere sıklıkla öneriliyor. Yemekten tatlıya birçok farklı yiyeceği en kısa sürede pişiren airfryerlar, tadına doyum olmayan lezzetlerin hazırlanmasını sağlıyor. Üstelik yağa ihtiyaç duymadığı için gıdaların besin değerini de koruyor. Gelin, en iyi markaların en kaliteli airfryer modellerini hep beraber inceleyelim.

Haber 15-11-2022 15:07

Bir kez kullandıktan sonra, bunca zaman neden almadığınızı düşündürtecek mutfak ürünleri

Mutfakta zaman geçirmekten hoşlanmıyorsanız bunun sebebi doğru ve kullanışlı mutfak eşyalarına sahip olmayışınız olabilir. Makarna kesme makinesinden kahve öğütücüye, airfryerdan süt köpürtücüye, blerderdan stand miksere kadar bir araya getirdiğimiz birbirinden kullanışlı ürünlerle mutfaktan çıkmak istemeyecek ve yıllardır neden bu ürünlere sahip olmadığınızı sorgulayacaksınız. İşte mutlaka edinmeniz gereken o ürünler!

Haber 14-11-2022 18:10

Airfryer ile kısa sürede hazırlayabileceğiniz hem lezzetli hem sağlıklı tarifler

Son günlerde en popüler mutfak aletleri arasında bulunan airfryer, mutfakta harcanan süreyi minimuma indirirken aynı zamanda inanılmaz lezzetli yemekler hazırlamanızı sağlıyor. Normalden çok daha kısa bir sürede yemek hazırlamanızı sağlayan bu cihazla hazırlanan tarifler, az yağlı olduğu ya da hiç yağ içermediği için son derece sağlıklı. Birbirinden leziz yemekleri dakikalar içerisinde hazırlamanızı sağlayan airfryer ile birbirinden farklı tarifler denemeye ne dersiniz?

Yemek 31-10-2022 17:09

Philips ve Schafer Airfryer karşılaştırması, kullanıcı yorumları

Yemek pişirirken pratiklik kazanmak isteyenlere airfryer tavsiyesi yapılıyor. Airfryerlar sıcak hava buharıyla yiyecekleri daha az yağ kullanarak hem lezzetli ve sağlıklı hem de hızlı bir şekilde pişiriyor. En iyi airfryer markaları arasında Schafer ve Philips yer alıyor. Gelin, Schafer ve Philips airfryer karşılaştırması yapalım ve markaların modellerini yakından inceleyelim!

Yemek 30-10-2022 22:20

Philips ve Karaca airfryer karşılaştırması, kullanıcı yorumları

Airfryerlar, ister az yağ kullanarak ister hiç yağ eklemeden birbirinden sağlıklı ve lezzetli yiyecekler pişirilmesini sağlıyor. En iyi airfryer markaları söz konusu olduğunda ise Karaca ve Philips markaları, kaliteleriyle öne çıkıyor. Gelin, mutfakta kolaylık sağlayan Philips ve Karaca airfryer karşılaştırması yapalım ve en iyisi hangisi, hep birlikte karar verelim!

Yemek 27-10-2022 18:50

Philips Airfryer vs Tefal Actifry karşılaştırması ve kullanıcı yorumları

Sıcak hava fritözleri, son dönemlerde oldukça revaçta olan mutfak ürünleri arasında yer alıyor. Yemek pişirmeyi daha pratik hâle getiren bu ürünlerin yanında bir de yenilikçi tasarımla karşımıza çıkan, kendi kendine yemek pişirebilen fritöz benzeri ürünler mevcut. Ayrı ayrı baktığınızda hangisinin daha üstün olduğunun anlamak zor olabilir. Avantajları, dezavantajları ve kullanıcı yorumlarıyla Philips Airfryer ve Tefal Actifry karşılaştırması yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte detaylar!

Yemek 24-10-2022 15:36

Sağlamlığıyla ünlü iki marka Philips ve Arçelik airfryer karşılaştırması

Hızlı ve lezzetli kızartmalar yapmanın, ızgara ve fırın yemekleri pişirmenin pratik yollarından biri olan airfryerlar; son zamanlarda çok rağbet görüyor. Geniş ürün çeşitliliği arasında özellikle Philips ve Arçelik markalı modeller oldukça popüler. Siz de Philips ve Arçelik Airfryer modellerinin detaylı incelemesini görmek, kullanıcı yorumlarına bakmak, yine de karar veremezseniz alternatif ürünlere göz atmak bu yazımızı isterseniz okumaya devam edin.

Haber 18-10-2022 15:32

Philips ve Xiaomi Airfryer karşılaştırması ve detaylı ürün incelemeleri

Sağlığına dikkat eden ve yiyeceklerini özenle en pratik şekilde pişirmek isteyenlere airfryer fritöz modelleri tavsiye ediliyor. Airfryer denildiğinde zirvede yer alan Xiaomi ve Philips markaları, sağlıklı ve lezzetli yiyeceklerin kapısını aralamak isteyenlere müthiş özellikler sunuyor. Eğer siz de "Hangi airfryer markası alınır?" sorusuna yanıt arıyorsanız gelin, birlikte airfryer Philips ve Xiaomi karşılaştırması yapalım ve en iyi model hangisi siz karar verin!

Yemek 19-09-2022 15:46

Fiyat performans ürünü airfryer arayanların tercihi Sem Airfryer kullananlar ve yorumları

Az miktarda yağ ile size bir öğün yetecek kadar kızartma yapabilen fritözler, mutfaklarınızın başköşesinde yer almayı hak ediyor. Piyasada birçok fritöz bulunuyor. Bunlardan biri de fiyat performans ürünü olan Sem Airfryer. Sem Airfryer hakkındaki soru işaretlerinizi kaldırmak için ürün incelemesine göz atmaya ne dersiniz?

Yemek 31-08-2022 11:43

Pratik ve sağlıklı tarifler için Schafer Airfryer kullananlar ve yorumları

Bol yağda kızarmış patates kızartmasından vazgeçmek istemiyorsunuz ama sağlıksız ve kalorili olduğunu düşündüğünüz için de uzak durmaya mı çalışıyorsunuz? O zaman sizi sıcak hava fritözleri ile tanıştıralım. Airfryerlar yani sıcak hava fritözleri sayesinde çok az yağ kullanarak ya da hiç yağ kullanmadan lezzetli ama bir o kadar da sağlıklı yiyecekler yapabilirsiniz. Peki, kullananların çok sevdiği Schafer Fit Fry Dijital Airfryer'ı birlikte incelemeye ne dersiniz?

Yemek 31-08-2022 11:43

Azıcık yağ ile harikalar yaratmanızı sağlayan airfryerda kolayca yapabileceğiniz çıtır patates tarifi

Kızartma yaparken etrafa sıçrayan yağ sorununu ortadan kaldıran, sağlıklı ve lezzetli yemekler yapmanızı sağlayan airfryerlar, son zamanların en gözde mutfak ürünlerinden. Kullananların mutfaktaki en yakın arkadaşı olan bu yeni nesil fritözlerde aklınıza gelecek her türden yemeği pişirmeniz mümkün. Siz de airfryerda nasıl yemek yapıldığını merak ediyorsanız ya da yeni satın aldığınız airfryerda ne pişireceğinizi düşünüyorsanız sizin için seçtiğimiz bu tarife bakmadan geçmeyin. İşte detaylar!

Yemek 30-08-2022 11:28

Dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğü ile dikkat çeken Arçelik Airfryer incelemesi

Son zamanlarda fritöz ve fırın teknolojisinin birleşerek airfryer adında bir ürünün piyasaya çıkması, herkesin dikkarini çekiyor. Bu ürün, sıcak hava teknolojisini kullanarak çıtır çıtır kızartmalarla lezzetli ızgaralar yapmamıza olanak sağlıyor. Üstelik mutfağı hiç kirletmeden ve başında beklemeye gerek kalmadan yemek yapmaya yardımcı oluyor.En iyi airfryer seçeneklerinden biri olan Arçelik FR 6032 A Resital Az Yağlı Fritöz'ü merak ediyorsanız ürünün özelliklerine göz atmaya ne dersiniz?

Yemek 29-08-2022 15:53

Çıtır çıtır kızartma isteyenlerin bir numaralı tercihi Karaca Airfryer kullananlar ve yorumları

Son dönemlerde hayatımıza giren yağsız fritözler sayesinde çok az yağ kullanarak ya da hiç yağ kullanmadan sağlıklı kızartmalar yapabilmek artık mümkün. Airfryerlar yani sıcak hava fritözleri sayesinde mutfağınızı ağır kokulardan ve etrafa sıçrayan yağlardan kurtarabilirsiniz. Birçok markanın airfryer teknolojisi ile ürettiği fritöz çeşitleri mevcut. Henüz marka ve modelleri incelemediyseniz Karaca Multifry Single Pan Yağsız Fritöz'e göz atmaya ne dersiniz?

Yemek 29-08-2022 15:48

Uygun fiyatı ile dikkat çeken Electrolux Airfryer kullanıcı yorumları ve incelemesi

Sağlıklı ve lezzetli yiyecekler tüketmek isteyenlere airfryer modelleri tavsiye ediliyor. Airfryerlar, sıcak havayı başarılı bir şekilde pişirme haznesinde dolaştırarak en lezzetli yiyeceklerin pratik şekilde hazırlanmasını sağlıyor. Gelin, birlikte Electrolux Explore 6 E6AF1-4ST Airfryer'ın detaylı incelemesini yapalım ve modelin bilinmeyen tüm özelliklerini keşfedelim!

Yemek 29-08-2022 15:42

Hızlı ve yağsız bir şekilde kızartma yapmak isteyenlerin bir numaralı tercihi Philips Airfryer kullananlar ve yorumları

Sizi sağa sola sıçrayan yağ derdinden kurtaracak müthiş bir ürün önerimiz var. Son zamanların yükselen yıldızı fritözler, neredeyse her mutfakta kendine yer edinmeye başladı. Philips HD9870/20 Airfryer XXL Smart Sensing Star White Fritöz, yağsız kızartma özelliğiyle mutfakta en iyi dostunuz olmaya aday. Öyleyse gelişmiş teknolojisiyle kullanıcıların karşısına çıkan Philips Airfryer inceleme yazısına göz atmaya hazır mısınız?

Yemek 25-08-2022 14:28