Pınar Gültekin Haberleri Ve Son Dakika Pınar Gültekin Haberleri

Pınar Gültekin Haberleri Ve Son Dakika Pınar Gültekin Haberleri

Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde vahşice bir cinayete kurban giden Pınar Gültekin, 1993 yılında Bitlis'te dünyaya gelmiştir. Pınar Gültekin, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi'nde eğitim görmeye devam ederken 16 Temmuz 2020 tarihinde kaybolmuştur. Son olarak kardeşi Sibel Gültekin'le telefonda görüşen Pınar Gülteki'nden bir daha haber alınamamıştır. Annesi ve kız kardeşi tarafından Muğla Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp başvurusu yapılmıştır. Cemal Metin Avcı tarafından vahşice öldürülen Pınar Gültekin'in cenazesi 21 Temmuz 2020 tarihinde Menteşe ilçesi'nde yer alan ormanlık bir alanda bulunmuştur. Olaydan sonra Pınar Gültekin cinayeti Türkiye'nin gündemine oturmuştur. Binlerce kadın sosyal medya hesaplarında "Challenge Accepted" hastaghi ile kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri eleştirilmiştir. Yürütülen bu kampanyaya Jennifer Aniston, Eva Longoria ve Kerry Washington gibi dünyaca ünlü isimler de destek vermiştir.

Pınar Gültekin Haberleri

Muğla'da öldürülen Pınar Gültekin için İzmir'de hatıra ormanı oluşturuldu

Muğla'da öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin anısına İzmir'in Torbalı ilçesinde hatıra ormanı oluşturuldu.

Yurthaber 24-01-2024 10:30

Pınar Gültekin ile ilgili o paylaşımlar sonrası harekete geçildi! Rezan Epözdemir: 'Hukuki yollara başvuracağız'

Eski sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin ile ilgili son günlerde sosyal medyada bir takım paylaşımlar dolaşıma sokulmuştu. Çirkin iddialar sonrası Gültekin ailesinin avukatı Rezan Özdemir sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Epözdemir, söz konusu paylaşımlarla ilgili "Gerekli hukuki yollara başvuracağız" dedi.

Haber 21-01-2024 21:43

Pınar Gültekin davasının avukatı 'bunu bilmek lazım' diyerek açıkladı: O bağlayıcı değil

Türkiye'nin günlerce konuştuğu Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili davada dün yeni bir gelişme yaşanmıştı. Gültekin ailesinin avukatı olan Rezan Epözdemir ise canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Epözdemir, "Cumhuriyet Başsavcılığı'nın tebliğnamesi bağlayıcı değil, bunu bilmek lazım. Belirleyici olan Yargıtay 1. Ceza Dairesi'nin kararıdır" ifadelerini kullandı.

Haber 05-10-2023 19:15

Türkiye bu cinayeti konuşmuştu! Pınar Gültekin davasında yeni gelişme...

Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili sanık Cemal Metin Avcı hakkında yerel mahkemenin kararı istinafta bozuldu. Avcı hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis, kardeşi Mertcan Avcı hakkında ise suça iştirakten 4 yıl hapis kararı verilirken, istinaf mahkemesinin bu kararını sanıklar temyize gönderdi. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı dosyayı inceledikten sonra Cemal Metin Avcı’nın temyiz başvurusunu reddederken kardeşi M. Avcı’nın başvurusunu kabul etti. Nihai kararı Yargıtay Ceza Dairesi verecek.

Haber 04-10-2023 22:50

Pınar Gültekin

Pınar Gültekin Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Pınar Gültekin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Pınar Gültekin davasında gerekçeli karar açıklandı! Haksız tahrik indiriminden yararlanma amacına dönük...

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren Cemal Metin Avcı'ya verilen cezada yerel mahkeme tarafından uygulanan haksız tahrik indirimlerini kaldırarak Avcı'ya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, yine aynı yargılamada beraat eden Avcı'nın kardeşine de 4 yıl hapis cezası veren İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 4. Ceza Dairesi, gerekçeli kararını açıkladı.

Haber 04-05-2023 17:33

Pınar Gültekin davasında cuma günü karar çıkmıştı! Kararın ardından konuşan acılı baba: Bir nebze de olsa yüreğimize soğuk su serpildi

Türkiye'nin günlerce konuştuğu Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili davada cuma günü karar çıktı. Sanık Cemal Metin Avcı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına, kardeşi Mertcan Avcı ise yardım ettiği gerekçesiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Davanın sonuçlanmasının ardından Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin konuştu. Acılı baba, "Bir nebze de olsa yüreğimize soğuk su serpildi. İnşallah katil gün yüzü görmez." diye konuştu.

Haber 12-03-2023 15:09

SON DAKİKA | Pınar Gültekin davasında karar! Cemal Metin Avcı ve kardeşi Mertcan Avcı'nın cezası belli oldu

Son dakika haberi: Türkiye'nin günlerce konuştuğu Pınar Gültekin cinayetinde mahkeme kararını verdi. Pınar Gültekin'i boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı hakkında 'Canavarca hisle eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme' suçundan haksız tahrik hükümleri uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet, kardeşi Mertcan Avcı hakkında ise 'suç delilerini gizleme, değiştirme ve yok etme' suçunda 4 yıl hapis cezası verildi. İşte detaylar...

Haber 10-03-2023 15:32

SON DAKİKA | Pınar Gültekin davası sil baştan! İlk duruşma 15 Şubat'ta

Son dakika haberi: Muğla'da Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin davasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. İzmir Bölge Adliyesi Mahkemesi, Pınar Gültekin cinayeti davasının yeniden görülmesine karar verdi. Davanın ilk duruşması 15 Şubat'ta görülecek. İşte detaylar...

Haber 17-01-2023 13:05

Pınar Gültekin, ölümünün ikinci yılında Muğla'da anıldı

Pınar Gültekin, ölümünün ikinci yılında Muğla'da anıldı

Yurthaber 18-07-2022 20:54

Pınar Gültekin davası için hazırlanan istinaf dilekçesi mahkemeye gönderildi

Pınar Gültekin davası için hazırlanan istinaf dilekçesi mahkemeye gönderildi

Yurthaber 13-07-2022 18:41

SON DAKİKA | Cemal Metin Avcı kararı çok tartışılmıştı! Pınar Gültekin'in ölümüyle ilgili yeni gelişme

Pınar Gültekin davasında son dakika kararı! Muğla'da Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen ve varilin içinde yakılan Pınar Gültekin henüz üniversite öğrencisiydi. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına haksız tahrik indiriminin uygulanması eleştirilmişti. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı yeni kararı duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 27-06-2022 15:02

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin davasında gerekçeli karar açıklandı

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin davasında gerekçeli karar açıklandı

Yurthaber 25-06-2022 14:38

Son dakika: 'Haksız tahrik' indirimi infiale yol açmıştı! Pınar Gültekin'i öldüren Avcı'ya verilen cezada yeni gelişme: Gerekçeli karar açıklandı

Son dakika haberi: Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i vahşice öldürdükten sonra cansız bedenini koyduğu varilde yakan Cemal Metin Avcı'ya geçtiğimiz günlerde verilen cezada 'haksız tahrik' indirimi uygulanması tepki toplamaya devam ederken yeni bir gelişme yaşandı. Muğla 3. Ceza Mahkemesi konuyla ilgili gerekçeli kararını açıkladı. Açıklamada Cemal Metin Avcı'nın Pınar Gültekin'i yakmasının eziyet suçu değil, cesedi ortadan kaldırmaya yönelik bir eylem olduğu ifade edildi.

Haber 25-06-2022 12:57

Adalet Bakanı Bozdağ'dan Pınar Gültekin davası kararına ilişkin açıklama

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kamuoyunda büyük tepki çeken Pınar Gültekin davası kararıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Haksız tahrik indirimine ilişkin flaş mesajlar veren Bozdağ, "Haksız tahrik konusunun tartışmaya açılmasında fayda görüyorum. Canavarca hisle öldürme suçunda uygulanmalı mı uygulanmamalı mı sorusunu kamuoyunun dikkatine sunuyorum." dedi.

Haber 23-06-2022 14:17

Son Dakika: Pınar Gültekin davasında yeni gelişme! Bakan Yanık Bir hukukçu olarak söylüyorum diyerek açıkladı

Son dakika haberine göre; Muğla'da vahşice katledilen Pınar Gültekin davasında yeni bir gelişme yaşandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamada "Pınar Gültekin davasıyla ilgili, dün itibariyle istinafa dilekçemizi verdik.Sonuna kadar süreci takip edeceğiz. Haksız tahrik uygulanmaması gerektiğini başından beri söylüyoruz. Bu davada haksız tahrik yanlış bir değerlendirmedir. Bir hukukçu olarak söylüyorum faili cesaretlendiren bir eylemdir." dedi.

Haber 22-06-2022 16:31

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren sanığa verilen cezaya itiraz

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren sanığa verilen cezaya itiraz

Yurthaber 21-06-2022 19:14

Muğla'da öldürülen Pınar Gültekin'in babası, hukuk mücadelesini sürdürecek

Baba Sıddık Gültekin: - "Adalet istiyorum. Mücadelem bitmedi, devam edecek"

Yurthaber 21-06-2022 19:00

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Pınar Gültekin davasını istinafa taşıyacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık: - "Kamu vicdanını ve adalete olan güveni zedeleyici bu karara itiraz etmek hepimiz için bir vatandaşlık hakkıdır"

Yurthaber 21-06-2022 18:45

Pınar Gültekin davasında yeni gelişme! Bakan Derya Yanık paylaştı: Bakanlık harekete geçti

Türkiye'nin gündemine oturan Pınar Gültekin cinayeti davasındaki tepki çeken kararla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya hesabından söz konusu karara tepki gösterdi. Bakan Yanık, "Sanık hakkında verilen cezaya "ağır tahrik" sebebiyle indirim uygulanmasını kabul etmemiz mümkün değildir." ifadelerini kullandı. Bakan Derya Yanık, kararın bakanlık olarak istinafa götürüleceğini belirtti.

Haber 21-06-2022 18:31

Pınar Gültekin davasında flaş gelişme! Başsavcılık tepki çeken karar için harekete geçti

Türkiye'nin gündemine oturan Pınar Gültekin cinayeti davasındaki tepki çeken kararla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, Pınar Gültekin'i boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı'nın yargılandığı davada aldığı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının haksız tahrik indirimi uygulanarak 23 yıla düşürülmesi ve kardeşi Mert Avcı'nın beraat kararlarının istinaf mahkemesine taşınacağını açıkladı. İşte çok konuşulan Pınar Gültekin davasıyla ilgili son gelişmeler!

Haber 21-06-2022 17:35

Pınar Gültekin vahşice katledilmişti! Tepki çeken karar sonrası aile avukatı konuştu: Görüntü, video, mesaj, bıçak yok! Kesinleşirse 14 yıl sonra...

Pınar Gültekin cinayeti davasında karar açıklanmış ve büyük tepki çekmişti. İki sene önce Gültekin, Muğla'da diri diri yakılarak vahşice katledilmişti. Davada mahkeme haksız tahrik indirimiyle katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın cezasını 23 yıla indirdi. Karar sonrası ailenin avukatı Rezan Epözdemir konuştu ve "Görüntü, video, mesaj, bıçak yok ortada. Adli Tıp raporu var ortada. Neye göre haksız tahrik indirimi uygulandığını bilemiyoruz. Bu cani 14 yıl sonra topluma karışacak" dedi.

Haber 21-06-2022 16:33

SON DAKİKA | Kılıçdaroğlu, Pınar Gültekin davasındaki karara isyan etti! Hangi vicdan, hangi ahlak...

Son dakika haberi: CHP lideri Kılıçdaroğlu, Meclisteki grup toplantısında birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Pınar Gültekin davasında verilen 23 yıl hapis cezası kararına isyan eden CHP lideri, "Hangi vicdan hangi ahlak kabul eder bunu" şeklinde konuştu. Cemal Kaşıkçı davası üzerinden hükümete yüklenen Kılıçdaroğlu, böyle olayların ülkeye itibar kaybettirdiğini ifade ederek, "Sandığa gideceğiz demokratik yollarla ben bunların tamamını emekli edeceğim." dedi.

Haber 21-06-2022 14:11

Tarkan'dan Pınar Gültekin'in katiline verilen cezaya tepki: Tüm kadınlar için adalet istiyoruz

Ünlü şarkıcı Tarkan, Pınar Gültekin'in öldürülmesi davasında sanık Cemal Metin Avcı'nın cezasının 'haksız tahrik' gerekçesiyle indirilmesine tepki gösterdi. Sosyal medyadan paylaşım yapan Tarkan, "Cinayete, zorbalığa, şiddete uğramış tüm kadınlar için adalet istiyoruz. Bu caniliklerin azalması için ağır, caydırıcı cezalar verilmeli. Bir kılıf ve bahane bulunup hafifletilen cezalar değil" dedi.

Magazin 20-06-2022 21:36

Cemal Metin Avcı'ya haksız tahrik indirimine canlı yayında gözleri dolarak tepki gösterdi! Yazıklar olsun

Türkiye, 2020'de Cemal Metin Avcı'nın üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i korkunç bir şekilde öldürdükten sonra cansız bedenini yakıp üstüne beton döktüğünün ortaya çıkmasıyla derinden sarsılmıştı. Olayın ardından başlayan hukuki süreç bugün sonuçlandı. Cemal Metin Avcı, haksız tahrik indirimiyle 23 yıl hapis cezası aldı. Avcı'nın cezasındaki haksız tahrik indirimine spiker Afşin Yurdakul'un canlı yayında gözleri dolarak gösterdiği tepki sosyal medyada gündem yarattı.

Haber 20-06-2022 17:53

GÜNCELLEME 2 - Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren sanığa 23 yıl hapis cezası

Mahkeme heyeti, diğer sanıkların beraatine karar verdi GÜLTEKİN'İN AİLESİ VE AVUKATLARININ AÇIKLAMASI İLE DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 20-06-2022 17:14

GÜNCELLEME - Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren sanığa 23 yıl hapis cezası

Mahkeme heyeti diğer sanıkların beraatine karar verdi MAHKEME SONUCU VE DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 20-06-2022 16:38

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren sanığa 23 yıl hapis cezası

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren sanığa 23 yıl hapis cezası

Yurthaber 20-06-2022 15:37

Cemal Metin Avcı kimdir? Cemal Metin Avcı, Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili davada ne ceza aldı?

Cemal Metin Avcı, Muğla'da, boğularak öldürüldükten sonra varilde yakılan Pınar Gültekin'in (27) cinayet şüphelisi olarak yargılanıyordu. Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili davada zanlının cezası belli oldu. Peki Cemal Metin Avcı kimdir? İşte Cemal Metin Avcı'nın Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili davada aldığı ceza...

Haber 20-06-2022 15:18

Son dakika: Pınar Gültekin davasında karar! Cemal Metin Avcı'nın cezası belli oldu, acılı aile isyan etti

Son dakika haberi: Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in vahşice öldürülmesiyle ilgili davada sanık Cemal Metin Avcı'nın cezası belli oldu. Türkiye'yi dehşete düşüren cinayette müebbetle yargılanan Pınar Gültekin'in katil zanlısı Avcı, haksız tahrik indirimiyle 23 yıl hapis cezası aldı. Diğer sanıklar ise beraat etti. Acılı aile söz konusu karara tepki gösterdi.

Haber 20-06-2022 15:12

Son Dakika: Pınar Gültekin davasında istenen cezalar belli oldu

Son dakika haberi: Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in (27) öldürülmesiyle ilgili 12. davada da nihai karar çıkmadı. Pınar'ı boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı'nın (32) tutukluluk halinin devamına karar verildi. Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı'nın tutuklanması talebi ise mahkemece kabul edilmedi. Savcı mütalaasında, Cemal Metin Avcı ve Mertcan Avcı'nın ağırlaştırılmış müebbet hapis ile cezalandırılması talep etti. İşte Türkiye'nin konuştuğu vahşete ilişkin tüm detaylar

Haber 16-05-2022 17:22

Pınar Gültekin'in acılı annesi için 4 yıl hapis istendi

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı'ya (32) duruşma salonunda ‘Seni öldüreceğim, öldüreceğim köpek. Sen niye orada konuşuyorsun köpek’ diyerek hakarette bulunduğu gerekçesiyle acılı anne Şefika Gültekin hakkında savcılık tarafından hazırlanan iddianamede, 4 yıl 4 ay hapis cezası ile cezalandırılması istendi. İddianame, mahkeme tarafından kabul edilerek, anne Gültekin hakkında kamu davası açıldı.

Haber 05-05-2022 22:19

Cemal Metin Avcı öldürüp, varilde yakmıştı! Pınar Gültekin davası ertelendi

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz 2020'de kaybolmuş, soruşturma kapsamında 5 gün sonra gözaltına alınan eski sevgilisi Cemal Metin Avcı, çıkan kavgada Gültekin'i boğarak öldürdüğünü, cesedini bağ evindeki varile koyup yaktığını, üzerine de beton döktüğünü itiraf etmişti. Kan donduran cinayet olayının duruşmasına bugün devam edilirken tutuklu sanık Avcı, mahkemeye yeni deliller sunacağını söyledi. Duruşma 16 Mayıs'a ertelendi.

Haber 11-04-2022 16:42

Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Pınar Gültekin davasında yeni gelişme

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakarak öldüren Cemal Metin Avcı'nın (32) kardeşi Mertcan Avcı (26) ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mertcan Avcı, suç delillerini gizleyip yok ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanırken itiraz üzerine tutuklanmıştı. Avukatının itirazı üzerine Avcı'nın tahliyesine karar verildi. Savcılık bu tahliye kararına itiraz etti. İşte detaylar!

Haber 15-03-2022 16:07

Pınar Gültekin davasında flaş karar! Mertcan Avcı tahliye edildi

Türkiye günlerce Muğla'da vahşice öldürülen Pınar Gültekin olayını konuşmuştu. Kahreden cinayetin davası da yakından takip ediliyor. Son görülen davada ‘canavarca hisle ve eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme suçuna iştirakten’ tutuklanan katil zanlısının kardeşi Mertcan Avcı’nın tahliyesine karar verildi. Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin bu karar sonrasında, "Ben bu mahkemeden gerçekten hiçbir şey beklemiyorum" diyerek isyan etti.

Haber 14-03-2022 21:56

Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili davada yeni gelişme! 'Bu mahkemeden adalet çıkmaz'

Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili davada Cemal Metin Avcı'nın kardeşi tutuklu sanık Mertcan Avcı hakkında, hazırlanan iddianame, geri iade edilmişti. Savcılığın itirazı sonrası, Muğla 1. Ağır Ceza Mahkemesi, iddianamenin iadesi kararının kaldırılmasına karar verdi. Gültekin ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, "Daha önce bunu müteaddit defalar ifade etmiştik, bu kere tarihe not düşmek için burada tekrar ifade etmek istiyoruz. Bu mahkemeden adalet çıkmaz" açıklamasını yaptı.

Haber 12-03-2022 16:29

Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili davada yeni gelişme! 'Olağan bir durum değil

Pınar Gültekin'in vahşice öldürülmesiyle ilgili görülen davada katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın tutuklanan kardeşi Mertcan Avcı hakkında düzenlenen iddianamenin, yeterli delil toplanmadan hazırlandığı gerekçesiyle iadesine karar verildi. Savcılık ve mahkeme arasında farklı iki görüş olduğunu belirten Gültekin ailesinin avukatı Rezan Epözdemir "Yerleşik yargı uygulamalarında, bu çok olağan bir durum değil" dedi.

Haber 10-03-2022 21:39

Pınar Gültekin cinayetinde flaş gelişme! Mertcan Avcı hakkında müebbet hapis istemi

Muğla'da 2 yıl önce korkunç bir cinayete kurban giden üniversite öğrencisi Pınar Gültekin davasında flaş bir gelişme yaşandı. Katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı hakkında, 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme suçuna iştirakten' ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı. Gültekin ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, " Cinayete iştirak eden kardeşi ortaya çıkardık. Tek sanıklı dosyanın kanun yararına bozulmasını istedik" dedi.

Haber 03-03-2022 20:45

Mertcan Avcı hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle iddianame hazırlandı

Pınar Gültekin davası sanıklarından Avcı hakkındaki iddianameden: - "Mertcan Avcı'nın kollukta ve Sulh Ceza Hakimliği sorgusundaki beyanları ile sonraki aşamalarda alınan savunmasındaki beyanlarının birbirleri ile çeliştiği, maktulün konulduğu varil içerisinde yakıldığı sırada olay yerine geldiği anlaşılmakta"

Yurthaber 03-03-2022 19:49

Pınar Gültekin davasında tutuklanan Mertcan Avcı'nın yeni ifadesi ortaya çıktı! Varildeki ateş harıl harıl yanıyordu

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı’nın (32) kardeşi Mertcan Avcı’nın (26) yeni ifadesi ortaya çıktı. Avcı ifadesinde, Pınar Gültekin’i tanımadığını, bağ evine gittiğinde ağabeyinin kendisine varilde kokoreçleri yaktığını söylediğini belirterek, “Ağabeyime ne yaktığını sordum. Bana Cüce Bar'da bozulduğu için getirdiği kokoreçleri ve çöpleri yaktığını söyledi. Bu sırada varildeki ateş harıl harıl yanmaya devam ediyordu” dedi.

Haber 22-02-2022 15:18

Pınar Gültekin davasında yeni gelişme! Cemal Metin Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı tutuklandı

Muğla'da, korkunç şekilde öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'le ilgili davada yeni bir gelişme yaşandı. 27 yaşındaki Pınar'ı, boğarak öldürdükten sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı'ya (32) yardım eden ve suç delilerini gizleyip, yok ettiği öne sürülen ve tutuksuz yargılanan kardeşi Mertcan Avcı (26), itiraz üzerine tekrar tutuklandı.

Haber 22-02-2022 08:07

Karar beklenen Pınar Gültekin davası ertelendi!

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı (32) ile suç delilerini gizleyip, yok ettikleri öne sürülen kardeşi Mertcan Avcı (26), annesi Ayten Avcı, babası Selim Avcı, boşandığı Eşi Eda Karagün ve ortağı Şükrü Gökhan Orhan’ın yargılandığı davanın bugün 10'uncu duruşması görüldü. Karar beklenen duruşma 11 Nisan'a ertelendi.

Haber 14-02-2022 17:28

Vahşice öldürülmüştü! Pınar Gültekin davasında karar günü

Muğla'da vahşice öldürülen Pınar Gültekin davasında bugün kararın çıkması bekleniyor. Bir önceki duruşmada mütalaasını açıklayan savcı, Pınar Gültekin'in hayattayken yangına maruz kaldığının oy birliği ile kabul edildiğini belirterek, Cemal Metin Avcı'nın 'canavarca hisle öldürme' suçundan cezalandırılması talep etti.

Haber 14-02-2022 10:22

Muğla'da Pınar Gültekin cinayeti davasının dokuzuncu duruşması görülüyor

Mahkemeye sunulan adli tıp raporundan: - "Mevcut verilerle kişinin hayatta iken yangına maruz kaldığının kabulü gerektiği oy birliği ile ek mütalaa olunur"

Yurthaber 24-01-2022 14:44

SON DAKİKA: Türkiye o davayı takip ediyor! Pınar Gültekin cinayetindeki korkunç detay ortaya çıktı

Türkiye'nin yakından takip ettiği Pınar Gültekin davasından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Muğla'da eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı tarafından canice katledilen Pınar Gültekin'in duruşmasına bugün devam edildi. Gültekin ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, adli tıp ek raporunun geldiğini belirtti. Cinayette tüyler ürperten bir detay daha ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 24-01-2022 14:28

SON DAKİKA| Pınar Gültekin davasında katil Cemal Metin Avcı konuştu, salon karıştı! Büyük tepki: Medyanın gerçekleri öğrenmesi için...

Türkiye'nin takip ettiği Pınar Gültekin cinayeti davasından son dakika haberleri peş peşe geliyor. Pınar Gültekin'i öldüren ve daha sonra cesedini varilde yakan katil Cemal Metin Avcı, dünkü duruşmada söyledikleriyle büyük tepki çekti. 'Medyanın gerçekleri bilmesini istiyorum' diyerek söze giren Avcı'nın sözleri sonrasında duruşma salonu birden karıştı. Gültekin ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, Avcı'ya tepki gösterdi ve salondan dışarı çıkarıldı. İşte son dakika haberinin detayları..

Haber 21-12-2021 11:36

SON DAKİKA: Pınar Gültekin davasında yeni perde! ABD'den gelen o raporla birlikte...

Pınar Gültekin davasından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Katil Cemal Metin Avcı, eski sevgilisi Pınar Gültekin'i cani bir şekilde öldürüp daha sonra cesedini varilde yakmıştı. Türkiye'nin konuştuğu cinayetin ardından Avcı ve avukatları Pınar Gültekin'in telefonunda kayıtlar olduğunu iddia etmişti. Pınar Gültekin'in ailesi bu duruma sert tepki göstermişti. Davayla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 20-12-2021 13:55

Son Dakika: Pınar Gültekin cinayeti davasında 8'inci duruşma! Cemal Metin Avcı'nın yakınları hakkında yeni karar

Muğla'da, boğularak öldürüldükten sonra varilde yakılan Pınar Gültekin'in (27) cinayet şüphelisi Cemal Metin Avcı'nın (32) yargılandığı davada 8'inci duruşma bugün saat 14.00'te görülecek. Gültekin ailesinin avukatı, sanık Cemal Metin Avcı'nın annesi, babası, boşandığı eşi ve ortağının da 'delilleri yok etme, gizleme ve değiştirme' suçunu işlediğini iddia ederek şikayetçi oldu. Savcılık 'kovuşturmaya gerek yok' dedi. Avukat karara itiraz etti. Başsavcılık iddianame hazırlanmasına karar verdi.

Haber 20-12-2021 12:04

Cemal Metin Avcı, Pınar'ın annesinden şikayetçi oldu! Baba Gültekin isyan etti

Muğla'da vahşice katledilen Pınar Gültekin'in cinayet şüphelisi Cemal Metin Avcı'nın, öldürdüğü genç kızın annesi Şefika Gültekin'den duruşmada kendisini tehdit edip hakarette bulunduğu gerekçesiyle şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Pınar'ın babası Sıddık Gültekin, "Bunu duyunca dünya bir kez daha başımıza yıkıldı. 27 yaşında diri diri kızımızı yakan katile gül mü verelim?" dedi.

Haber 02-11-2021 12:39

Pınar Gültekin’in cinayetinde kan donduran rapor: Canlı canlı yakılmış

Muğla'da boğularak öldürülüp cesedi varilde yakılan Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın yargılanmasına devam edildi. Öte yandan duruşmanın ardından açıklamalarda bulunan Gültekin ailesinin avukatı Yiğit Gökçehan Koçoğlu, Adli Tıp İhtisas Kurumu raporuna göre Pınar Gültekin'in ölümünün, henüz hayattayken yakılmasına bağlı meydana geldiğini belirtti.

Haber 28-09-2021 01:12