Pişik Kremi Haberleri

Cilt bakımında pişik kremi nasıl kullanılır? Hangi pişik kremi cilde iyi gelir?

Hassas cildimiz dış etmenlere karşı özellikle savunmasızdır ve bu durum zaman zaman pişiklere neden olabilir. Pişik genellikle sert kumaşların ya da bezlerin sürekli teması, ıslaklık ve tahriş nedeniyle ortaya çıkar. Pişik kızarıklık, kaşıntı ve hassasiyetle karakterizedir. Bu durumda devreye giren pişik kremleri hem pişikte hem de cilt bakımında kurtarıcı bir rol oynar.

Kadin 25-11-2023 15:58

Bu yaz tatile bebekleriyle çıkacakların yanlarına mutlaka almaları gereken ürünler

Tatil mevsimi geldi. Küçük yaşta çocuğu ya da bebeği olanlar için farklı ihtiyaçlar olduğundan, hazırlık süreci epey önemli bir hâle geliyor. Fakat bebekli tatili kolaylaştıracak ürünlerle hem hazırlık sürecini hem yolculuğu hem de tatili daha rahat bir hâle getirebilirsiniz. Tatil sürecinizi kolaylaştıracak bebek tatil ürünlerini sizler için bir araya getirdik.

Kadin 03-07-2023 17:12

Pişik nasıl geçer, neden olur? Pişiğe ne iyi gelir, yetişkinlerde ve bebeklerde pişik nasıl tedavi edilir?

Pişik bebeklerde ve bazen yetişkinlerde de görülebilen ciltte oluşan bir rahatsızlıktır. Genellikle bebeklerin bez bölgesinde ve cildin kıvrımlarında ortaya çıkar. Pişik cildin tahriş olması ve ıslaklık, sürtünme veya tahriş edici maddelerin etkisiyle meydana gelir. Pişiğin başlıca nedeni bez bölgesinin uzun süre ıslak ve nemli kalmasıdır. İdrar ve dışkıdaki kimyasal maddeler ciltte tahrişe yol açar. Peki, bebeklere pişiğe ne iyi gelir?

Haber 15-06-2023 13:41

İşinizi fazlasıyla kolaylaştıracak herkese tavsiye edeceğiniz ebeveynlik ürünleri

Çocukların ihtiyaçlarına yönelik olarak satılan ürünler hem çocuklara hem ebeveynlere büyük kolaylık sağlıyor. Siz de çocuğunuzun farklı alanlardaki ihtiyaçlarına cevap veren, hayat kolaylaştıran, kaliteli ve kullanışlı ürünleri arıyorsanız harika bir liste hazırladık. İşinizi fazlasıyla kolaylaştıracak ve herkese tavsiye edeceğiniz birbirinden kaliteli ebeveyn ürünlerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 22-08-2022 14:42

Pişik Kremi

Pişik Kremi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pişik Kremi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.