Yaz Ayları Haberleri

Aman dikkat! Yaz aylarında ortaya çıkıyor, gördüğünüz an kaçın: Felç olabilirsiniz

Sıcak hava dalgası Türkiye'yi etkisi altına almayı sürdürüyor. Mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları nedeniyle doğada, bağda, bahçede yılan ve akreplerin ortaya çıktığını söyleyen İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Sefer Aslan, "Yaşlılar için öldürücü etkiye sahip olabilir" diyerek uyarıda bulundu.

Haber 21-07-2023 10:47

GRAFİKLİ - İstanbul'un Karadeniz'e açılan sahillerindeki tehlike: Rip akıntısı

Kentte yaz aylarında sıkça deniz girilen Kilyos ve Şile plajları başta olmak üzere tüm Karadeniz kıyılarında görülen akıntının, boğulma vakalarının yaklaşık yüzde 70'ine sebep olduğu belirtiliyor - İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Beji: - "'Kapıldık, gidiyoruz, geri dönmeye çabalayalım' dediğimiz anda bu imkansız. Bu direnmeyi yaptığımız zaman yoruluyoruz. Yorulursak da sonuçta su üzerinde duramaz hale geliyoruz ve boğulma meydana geliyor. Burada yapılacak ilk iş direnme değil, akıntıyla beraber gitmek ve su üzerinde durmaya çalışmak"

Yurthaber 11-08-2022 11:02

Yaz aylarında gözde görülen güneş yanığı görme kaybına yol açabiliyor

Türk Oftalmoloji Derneği Tıbbi Retina Birimi Sekreteri Prof. Dr. Nurten Ünlü: - "Çocuklar ve gençler yaz aylarına ev dışında, parklarda, deniz kenarlarında daha fazla vakit geçirdikleri için 'solar retinopati' dediğimiz gözün ağ tabakasında güneş yanığı görülebiliyor. Bu hastalık sebebiyle gözlerde katarakt oluşabiliyor ya da daha ileri safhada görme kaybı yaşanabiliyor"

Yurthaber 09-08-2022 11:27

Sıcak yaz aylarında zararlı güneş ışınlarından sizi koruyacak en iyi güneş kremleri

Cilt problemlerine karşı erkenden önlem almak istiyorsanız yaz kış fark etmeksizin mutlaka güneş kremini çantanızdan eksik etmemelisiniz. Akne, kuruluk ve kırışıklık gibi sorunların oluşmaması için ilk adım olarak güneş kremi kullanmalısınız. Bu yüzden cilt sağlığınız için harcadığınız paraya değecek, yapısıyla size rahatsızlık vermeyecek güneş kremlerini listeledik. Gelin, bu ürünlere birlikte göz atalım.

Kadin 04-08-2022 14:19

Yaz Ayları

Yaz Ayları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yaz Ayları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kavurucu sıcaklarda evinizi serin tutmanızı sağlayacak ürün önerileri

Yaz aylarında tatilde olduğumuz sürece sıcaklar çok fazla rahatsızlık vermiyor. İş yerlerinde ya da evde çalışanlar içinse bu durum çok daha zorlu olabiliyor. Sıcak havaların etkisiyle çalışma isteğinin azalmasının yanı sıra sürekli yorgun hissetmek de motivasyonunuzu kaybetmenize sebep olabiliyor. Sizin için hazırladığımız evinizi daha yaşanabilir hâle getirecek ürün önerilerinden oluşan listemizi inceleyerek bu sorununuza hızlıca çözüm bulabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 04-08-2022 11:31

Bu yaz çıktığınız tatillerde kurtarıcınız olacak yanınızdan ayırmayacağınız ürünler

Yaz mevsiminin gelmesiyle tatil planları da yapılmaya başlandı. Seyahat konforunuzu arttırmak içinse ihtiyaçlarınızı rahat bir şekilde karşılamanıza yardımcı olacak pratik ürünlerden faydalanabilirsiniz. Bu yaz çıktığınız tatillerde kurtarıcınız olacak ve yanınızdan ayırmayacağınız ürünleri inceledik. Bu ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Haber 02-08-2022 14:10

Yaz aylarında geç saatte yemek kalp krizi riskini artırıyor uyarısı

"Yaz aylarında geç saatte yemek kalp krizi riskini artırıyor" uyarısı

Yurthaber 29-07-2022 14:47