Şansal Büyüka Haberleri

Şansal Büyüka'nın iddiaları Türk futbolundaki taşları yerinden oynatacak!

Futbol dünyasının duayen gazetecisi Şansal Büyüka, VAR hakemleriyle ilgili olay yaratacak bir iddiada bulundu. TFF binasında yaşandığını iddia ettiği mevzuyu da paylaşan Büyüka'nın sözleri sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 05-03-2024 14:04

Şansal Büyüka'dan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi için ilginç iddia!

Ünlü spor yorumcusu Şansal Büyüka, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi için ortaya flaş bir iddia attı. Büyüka'nın bu iddiası sosyal medyada kısa süre içinde gündeme oturdu.

Spor 03-11-2023 09:22

''Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na oyun oynanıyor'' iddiası gündeme bomba gibi düştü

Galatasaray taraftarı ile bir dargın bir barışık olan Kerem Aktürkoğlu için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Gösterdiği performansla takımının en önemli isimlerinden biri olmasına rağmen zaman zaman taraftarlardan tepki alan Kerem'in bu sebeple mutsuz olduğu öğrenildi.

Spor 27-09-2023 09:41

Son dakika: 'Fenerbahçe dua etsin 6-0 olmadı!' Derbinin ardından 6 Kasım 2002'yi hatırlatan sözler!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan müsabakanın kazananı, 3-0'lık skorla sarı - kırmızılılar oldu. Birçok pozisyonun olduğu ve büyük bir heyecan fırtınasının yaşandığı maçın ardından spor yazarları, köşelerinde değerlendirmelerde bulundular. Özellikle Şansal Büyüka'nın 6 Kasım 2002'yi hatırlatan 6-0 yorumu ise güne damgasını vurdu. İşte detaylar...

Spor 09-01-2023 09:28

SON DAKİKA: Bu sözler çok konuşulur! Fenerbahçe yerle bir edildi, Jesus'un transferleri geldiği gibi gidecek

Son dakika spor haberi... Spor Toto Süper Lig'e Ümraniyespor karşısında son dakikalarda gelen golle aldığı 3-3'lük skorla merhaba diyen Fenerbahçe'de moraller bozuk. Yapılan transferler ve büyük hedeflerle lige başlayan Sarı-Lacivertli ekip şampiyonluk hasretini dindirmek isterken, 2 puan kayıpla lige başlanması moralleri hayli bozarken, usta gazeteci Erman Toroğlu köşesinden Sarı-Lacivertliler'e dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Spor 10-08-2022 15:35

Son dakika: Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan dev istek! 'Büyük İstanbul Turnuvası' geliyor!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzalanmasının ardından taraftarlar, yapılacak olan hamleleri merak ediyordu. Portekizli çalıştırıcının göreve getirilmesiyle birlikte büyük bir heyecan yaşanan sarı - lacivertli camiada iki transferin de Şampiyonlar Ligi ön elemesi öncesinde yapılması beğeni toplamıştı. Şansal Büyüka, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesi öncesinde yönetimden talep ettiği turnuvayı duyurdu.

Spor 20-06-2022 16:26

Son dakika: Fenerbahçe'deki ayrılığı duyurdu! Güle güle diyoruz...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de İsmail Kartal sonrasında Jorge Jesus'un göreve getirilmesiyle birlikte taraftarlar, Şampiyonlar Ligi ön elemesinden önce yapılacak transferleri bekliyor. Takıma katılacak oyuncuların yanı sıra ayrılacak oyuncular da merak ediliyor. Spor yazarı Şansal Büyüka, Portekizli çalıştırıcı Jesus'un takımdan göndereceği ismi ve takıma katılacak santrforu açıkladı. İşte detaylar...

Spor 07-06-2022 13:44

Son dakika: TFF'nin yeni başkanını açıkladı! Hayırlı olsun... Mehmet Büyükekşi kimdir?

Son dakika haberleri: Türkiye Futbol Federasyonunda başkan Nihat Özdemir'in istifası deprem etkisi yaratmış ve yerine geçici olarak Servet Yardımcı geçmişti. Özdemir'in istifası sonrasında kamuoyunda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ve TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'un adı başkan adaylığı için anılıyordu. Şansal Büyüka, sürpriz ismi açıkladı ve Mehmet Büyükekşi'nin yeni TFF Başkanı olduğunu iddia etti.

Spor 24-05-2022 08:53

42. Ege Üniversitesi Kültür Sanat ve Spor Şenliği açılış töreni yapıldı

42. Ege Üniversitesi Kültür Sanat ve Spor Şenliği açılış töreni yapıldı

Yurthaber 16-05-2022 20:12

Son dakika: Beşiktaş - Fenerbahçe maçı sonrası çok konuşulacak iddia! Hiçbir şeyi hak etmiyor

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 36. haftası dev bir derbiye sahne oldu. 2021/22 sezonunun son derbisinde Beşiktaş, Fenerbahçe'yi konuk etti. Saha içi ve dışında gerginliğin had safhada olduğu maçta kazanan çıkmadı ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Spor yazarı Şansal Büyüka; karşılaşmayı köşesinde değerlendirirken, sahaya atılan maddelerle ilgili de flaş ifadeler kullandı.

Spor 09-05-2022 16:24

Son dakika: Yayın ihalesinde hangi firmayla anlaşıldı? İşte cevabı...

Son dakika haberleri: Yayın ihalesi sürecinin Kasım 2021'de bitmesi planlanıyordu ancak anlaşma sağlanamaması üzerine Nisan 2022'ye kadar uzamıştı. Edinilen bilgilere göre; Digitürk, Türk Telekom ve Saran Group'un genel paket için teklif verdiği, yurt içi ve yurt dışından bazı firmaların ise alternatif paketler için taleplerini ilettiği öğrenilmişti. Spor yazarı Şansal Büyüka, yayın ihalesinde anlaşılan firmayı ve şampiyonluk favorisini açıkladı.

Spor 20-04-2022 09:34

Son dakika: Galatasaraylı yıldıza şok sözler! Yazık, yarı emekli gibi!

Son dakika haberleri: Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında konuk olduğu Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup olmuş ve oynanan oyun taraftarlar tarafından büyük bir tepkiyle karşılanmıştı. Spor yazarı Şansal Büyüka, sarı - kırmızılı takımın yıldız oyuncusu için çok çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Büyüka'nın Galatasaray yazısı...

Spor 22-03-2022 08:55

Fenerbahçe taraftarını Müslüm Baba konserlerindeki jiletçilere benzetti! 'O kadar acı çektiriyorsunuz ki...'

Fenerbahçe taraftarı peş peşe puan kayıpları sonrası büyük üzüntü yaşarken sarı lacivertlilere son darbeyi de eski teknik direktörü Emre Belözoğlu vurdu. Başakşehir, Kadıköy'deki karşılaşmayı Berkay Özcan'ın tek golüyle 1-0 kazandı. Ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka, Fenerbahçe taraftarını Müslüm Baba'nın konserindeki hayranlarına benzetti.

Spor 06-02-2022 12:01

Şansal Büyüka: Şenol Güneş Beşiktaş'a hayırlı olsun

Şansal Büyüka, köşesinde yazdığı yazıda Şenol Güneş'in yeni takımını açıkladı. Sezon başında hangi takıma gideceği merakla beklenen tecrübeli çalıştırıcının adresini açıklayan Büyüka, "Şenol Güneş Beşiktaş'a hayırlı olsun" dedi.

Spor 12-01-2022 09:57

Şansal Büyüka: Pereira Fenerbahçe’nin hocası değil

Futbol yorumcusu Şansal Büyüka, "Pereira Fenerbahçe’nin hocası değil" dedi.

Spor 30-11-2021 12:29

Şansal Büyüka'dan Ozan Tufan hakkında olay iddia!

Süper Lig'de Trabzonspor'u 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de maça yedek kulübesinde başlayan Ozan Tufan'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Şansal Büyüka, milli oyuncunun kilo aldığı için ilk 11'de yer almadığını iddia etti.

Spor 02-03-2021 17:57