Sarı Kantaron Haberleri

Mide için kantaron yağı nasıl kullanılır? Kantaron yağı mideye iyi gelir mi?

Doğada bulunan birçok bitki bilindiğinden daha fazla yararı olabilir. Farklı bitkilerle bir araya gelerek ya da değişik şekillerde kullanılarak bazı hastalıkların tedavilerinde kullanılan bitkiler de vardır. Sarı ve mavi kantaron çeşitleri ile bilinen kantaron da yapı ile bilinen, birçok hastalığın tedavisinde kullanılan bitkiler arasında yer alır.

Haber 12-09-2023 16:17

Sarı kantaron çayı faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Sarı kantaron çayı nasıl yapılır ve demlenir?

Doğadaki tüm bitkiler insan bedenine faydalı özelliklere sahiptir. Birçok bitki ilaç yapımında da kullanılır. Sarı kantaron bitkisi de çay olarak tüketildiğinde birçok yarar sağlar. Ülkemizde en çok yetişen bitkiler arasında sarı kantaron bitkisi gelir. Bu sebeple kolayca temin edilebilen bir bitkidir. Sinir hastalıklarına, depresyona ve uykusuzluğa iyi geldiği bilinir. Halk arasında binbir delik otu olarak bilinen sarı kantaron çayı nasıl yapılır?

Haber 04-11-2022 16:03

Çatlaklarınızdan kolayca kurtulabilirsiniz

Ciltte oluşan çatlaklar her insanda çeşitli nedenlere bağlı olarak görülebiliyor. Cilt çatlakları özellikle kadınları oldukça rahatsız ediyor. Oluşan çatlakların giderilmesi çok zor olabiliyor. Çatlakları tamamen geçirmek için tıbbi işlemler bulunsa da evde yapacağınız bakımlar ile de çatlak görünümünden kurtulabilirsiniz.

Kadin 10-05-2022 09:39

Egzamadan kabızlığa çözemeyeceği sorun yok: İster sürün ister için! Gördüğünüz yerde toplayın! Sarı kantaron nedir, nasıl kullanılır? Sarı kantaronun faydaları nelerdir?

Cilt sorunlarından sindirim sistemine kadar neredeyse her şey için çok faydalı olan sarı kantaron ılıman ve tropik iklim bölgelerinde kendiliğinden yetişiyor. Türkiye’deki her iklim bölgesinde yetişebilen sarı kantaron; binbirdelikotu, kılıçotu, kanotu, yaraotu, kuzukıran olarak biliniyor. Nemlendirici özelliği nedeniyle saçlı ve saçsız deriye uygulandığında cilde daha parlak ve canlı bir görünüm sağlarken, düzenli olarak küçük miktarlarda içildiğinde mide ve bağırsak sorunlarına iyi geliyor.

Haber 06-05-2022 07:03

Sarı Kantaron

Sarı Kantaron Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Sarı Kantaron Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Aklınıza gelebilecek her derde deva olabilecek sarı kantaron yağı kullanıcı yorumları ve faydaları

Doğal bir iksir ile şifa bulmaya ne dersiniz? Sarı kantaron yağının mucizevi iyileştirici etkisi ile birçok probleminize çare bulabilirsiniz. Cilt lekesi, yanık, yara, sivilce, egzama, sedef, saç dökülmesi ve daha birçok rahatsızlık sarı kantaron yağı ile doğal şekilde iyileşiyor. Özellikle cilt lekelerinde sarı kantaron yağı kullananlar bu yağı kesinlikle öneriyor. Ayrıca ağrı kesici özelliği ile romatizma ağrılarına da iyi geliyor. Siz de sarı kantaron yağı ile etkili şekilde rahatsızlıkları g

Kadin 29-04-2022 12:35

Tüm cilt problemlerine iyi geliyor! Her evde olması gerek…

Herkes pürüzsüz ve lekesiz bir cilde sahip olmak istiyor. Fakat dışarıdan gelen etkiler cildin lekeli olmasına sebep olabiliyor. Cilt lekelerini gidermek için farklı yöntemler deneniyor. Bu yöntemler arasında bulunan kantaron yağı ciltteki lekeleri, yara ve yanık izlerini geçirmek konusunda oldukça etkili sonuçlar sağlıyor.

Kadin 26-04-2022 14:01

Doğal antidepresan ve antibiyotik! Yol kenarında bile yetişiyor

Bitkilerle haşır neşir olan büyüklerimizin ağzından mutlaka sarı kantaron bitkisinin adını duymuşsunuzdur. Her yerde kolaylıkla yetişebilen bu inanılmaz bitkinin faydaları saymakla bitmiyor. Sarı kantaron doktorlar tarafından da önerilen bir şifa kaynağıdır. Sarı kantaronu depresyondan akciğer hastalıklarına, cilt hastalıklarından uykusuzluğa kadar tüm sorunlarınız için kullanabilirsiniz.

Haber 17-02-2022 07:27

Sarı kantaronun doktora danışılarak kullanılması tavsiye ediliyor

Medipol Pendik Üniversite Hastanesi İç Hastalıkları ve Fitoterapi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ece Yiğit: - "Doğal şifa kaynağı sarı kantaron bitkisinin cilt ve ruh sağlığının yanı sıra menopozun olumsuz etkilerini azaltmada da önemli katkıları var. Ancak şifa kaynağı olsa da sarı kantaron doktora danışılmadan kullanılmamalı. İlaçlarla birlikte alındığında tansiyonda ani yükselme gibi büyük sorunlara yol açabiliyor"

Yurthaber 22-06-2021 10:40

Kantaron yağının cilde ve saça faydaları nelerdir? Kantaron yağı nerelerde bulunur?

Tabiat ananın bize verdiği armağanlardan birisi de kantaron bitkisinin yağı. Mucizevi yağlar arasında yer alan kantaron yağı, çok eski zamanlardan beri bir alternatif tedavi yöntemi olarak kullanılıyor. İyileştirici etkileri ile ön plana çıkan kantaron yağı; halk arasında kan otu, kılıç otu gibi isimlerle de biliniyor. Peki kantaron yağının cilde ve saça faydaları nelerdir? Kantaron yağı nerelerde bulunur?

Haber 22-03-2021 14:34

Tesadüfen başladı, 14 çeşit sabun üretiyor

Samsun’un Alaçam ilçesinde yaşayan girişimci bir çift, tesadüfen sabun üretti. Taleplere yetişemediğini söyleyen Batı çifti zeytinyağlı, lavanta, aleo vera ve kestane ballı sabun başta olmak üzere 14 çeşit sabun üretiyor.

Finans 09-03-2021 10:38

Kantaron otu olarak da bilinen Bindebirlik otu depresyon için en doğal çözüm

Halk arasında binbirdelik otu olarak da bilinen kantaron otu çayının doğal depresyon ilacı olduğu bildirildi. Kantaron otu depresyon için faydalı olduğu kadar mide ülseri ve vücutta oluşan yaralara da iyi geldiği için vatandaşlar tarafından tercih ediliyor.

Haber 23-09-2005 16:03