Şu Anda Dolar Kuru Haberleri

İslam Memiş’ten çok konuşulacak dolar ve altın yorumu: Ataklar devam ederse Merkez Bankası…

Altın ve dolar fiyatı savaşın gölgesinde yatırımcılarını tedirgin ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten çok kritik bir değerlendirme geldi. İslam Memiş, "Özellikle 14,80 lira seviyesi dolar kurunda psikolojik direnç seviyesi. Eğer bu seviyenin üzerine ataklar gerçekleşirse bu sefer 15'li rakamları telaffuz ederiz. Böyle olunca enflasyonla mücadele çok da kolay olmaz O yüzden tekrar Merkez Bankası devreye girebilir diye tahmin ediyorum" dedi.

Finans 21-03-2022 14:56

İran'da döviz kurlarını yayınlayan internet sitelerine erişim engeli

İran'da döviz piyasaları hakkında "halka doğru olmayan bilgiler yayan ve gerçek dışı kur fiyatları açıklayan" 17 internet sitesine erişim engeli getirildi

Haber 03-10-2018 12:16

Emperyalistlerin oynadığı oyunları hep birlikte bozalım

TOÇ BİR-SEN Genel Başkanı Hüseyin Öztürk: - "TOÇ BİR-SEN olarak, Türkiye'de darbelerin yapılmasına göz yummadık. 17-25 Aralık'ta geldiler olmadı, gezi olaylarıyla geldiler olmadı, bu ülkenin başına bir cemaati bela ederek paralel devlet yapılanmasına giriştiler yine olmadı. 15 Temmuz'da geldiler yine olmadı. Şimdi, 24 Haziranda seçimimiz var, buna yönelik şu anda yeni hamleleri var. Şu anda dolar kuru üzerinden yeniden üstümüze geliyorlar"

Haber 31-05-2018 00:23

Şu Anda Dolar Kuru

Şu Anda Dolar Kuru Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Şu Anda Dolar Kuru Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.