Rapçi Haberleri

İranlı rapçi Tomac Salihi'ye idam kararı!

İranlı rap müzik sanatçısı Tomac Salihi hakkında, Eylül 2022'de Mahsa Amini'nin hayatını kaybetmesinin ardından ülke genelinde başlayan protestolarda, “yeryüzünde bozgunculuk çıkartmak” suçlamasıyla İsfahan Devrim Mahkemesi tarafından idam kararı verildi.

Haber 25-04-2024 00:00

Alizade sevgilisi Ezhel'in annesinden veto yedi: Ben sağken zade made yaklaşamaz!

Türkçe Rap camiasında son zamanlarda adını duyurmayı başaran isimlerden biri olan Azerbaycanlı rapçi Alizade, ünlü rapçi Ezhel ile aşk yaşıyor. Alizade, sosyal medya hesabından Ezhel ile pozlarını paylaşıp, notlar düştü. Bu mesajların ardından Alizade, sevgilisi Ezhel'in annesinden veto yedi

Magazin 02-01-2024 18:28

Ünlü rapçi kaza geçirdi! Konseri iptal edildi...

Zonguldak'ta rap sanatçısı Vahap Canbay'ı taşıyan minibüs, önünde seyreden aracın aniden durması üzerine kaza yaptı. Devrilen minibüste bulunan rap sanatçısı Vahap Canbay hastanede tedavi altına alındı. Vahap Canbay'ın vokalistleri ve menajerinin de araçta olduğu öğrenildi.

Haber 30-09-2023 22:53

Gözaltına alınmışlardı... Rapçilerle ilgili yeni gelişme! Serbest bırakıldılar

Rap müzik yapan Heijan olarak tanınan Doğan Tarda, BIG olarak tanınan Samet Işık ile CAC lakaplı Şahan Terzioğlu organize suç örgütleri için şarkı yaptıkları, kliplerinde silah gösterdikleri, suç ve suçluyu övdükleri gerekçesiyle gözaltına alındı. Savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan Doğan Tarda, Samet Işık ve Şahan Terzioğlu, yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 19-08-2023 15:47

Rapçi

Rapçi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rapçi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ünlü şarkıcı Eftalya Yağcı'nın yatak pozuna beğeni yağdı

Sevmiş Gibi şarkısıyla müzik listelerini altüst eden genç şarkıcı Eftalya Yağcı, Instagram hesabından paylaştığı yatak pozlarıyla ilgi odağı oldu.

Magazin 09-01-2023 12:51

Latto 24. yaş gününü seksi kış temalı kombinle kutladı

Latto, 24 yaşını kutlamak için, Instagram gönderisinde ışıltılı bir bikiniyle spor yaparken çarpıcı fiziğini gözler önüne serdi.

Magazin 24-12-2022 12:05

Klipte Alex de Souza detayı! Ünlü rapçiler Canbay ve Wolker'dan Fenerbahçe'ye özel şarkı! Çubuklu...

Spor Toto Süper Lig'de liderliğini sürdüren, UEFA Avrupa Ligi'ndeki grubunu 1. sırada bitiren ve direkt olarak son 16 turuna yükselen Fenerbahçe için ünlü rapçiler Canbay ile Wolker'dan özel şarkı geldi. Sarı - lacivertlilerin YouTube hesabından "Çubuklu" adıyla yayınlanan şarkının klibinde iki sanatçının yanı sıra takımın maçlarından görüntülere ve taraftarlara yer verildi. Klipteki Alex de Souza detayı ise dikkat çekti...

Spor 04-11-2022 23:51

Müzik dünyasını sarsan cinayet! Ünlü rapçi eğlence mekanında öldürüldü: Olayın ortaya çıkışı şaşkına çevirdi

Rap müzik severlerde büyük şok etkisi yaratan, müzik dünyasında da geniş yankı uyandıran bir olay yaşandı. Hip hop üçlüsü Migos grubundan ünlü rapçi Takeoff eğlence mekanında yaşananlar sonucu silahlı saldırıda öldürüldü.

Trend 01-11-2022 16:29

Bu da oldu! Rusya şokta, Putin'in kararından sonra ünlü Rus rapçi Walkie canına kıydı: Başkasının canını alacağıma...

Dünya Rusya-Ukrayna savaşında yaşanan gelişmeleri hayretler içinde takip ederken Rus halkı da Vladimir Putin'in seferberlik çağrısından kaçmak için akılalmaz yöntemlere başvurmaya devam ediyor. Kadınların eşlerini yollamamak için kol, bacak kırma yöntemlerini Google'da üst sıralara taşımasını gölgede bırakacak bir olay yaşandı. Walkie adıyla tanınan Rus rapçi Ivan Vitalievich Petunin, adeta "Başkalarının canına kıyacağımı kendiminkine kıyarım" dedi ve bir video yayımladyarak dünyaya veda etti.

Haber 01-10-2022 16:36

Rapçi Coolio kimdir, neden öldü? Dünyaca ünlü rapçi Coolio kaç yaşındaydı ve nereliydi?

90'lı yıllarda rap kariyerine adım atan rapçi Coolio, 59 yaşında hayatını kaybetti. Gelişme sonrası Coolio'nun ölüm sebebi ve hayatı merak edilmeye başlandı. Coolio, bir arkadaşının evinde tuvalette yerde hareketsiz yatarken bulunmuştu. Peki Rapçi Coolio kimdir, neden öldü? Dünyaca ünlü rapçi Coolio kaç yaşındaydı ve nereliydi? İşte hayatı ve ölüm sebebi...

Magazin 29-09-2022 12:14

Gangsta’s Paradise şarkısıyla tutulmuştu! Ünlü rapçi Coolio banyoda ölü bulundu: O ihtimal üzerinde duruluyor

Gangsta’s Paradise adlı şarkısıyla müzik dünyasına damgasını vuran ABD'li rapçi Coolio, 59 yaşında hayatını kaybetti. Coolio'nun ölümüyle ilgili ani kalp durmasından şüpheleniliyor.

Trend 29-09-2022 10:58