Gta 6 Oyunu Haberleri

GTA 6 nerede geçecek? GTA 6'nın fragmanı yayınlandı mı?

GTA serisi Rockstar Games'in imzasını taşıyan ve oyun dünyasında adeta bir efsane hâline gelmiş bir oyundur. GTA 6'nın çıkışıyla ilgili detaylar giderek netleşirken, bu beklenen oyunun, oyunseverlere heyecan dolu bir yolculuk vaat edeceği söylenmektedir. GTA 6'nın çıkış tarihi ve detaylarının hâlâ sır perdesi altında olduğu bilinmelidir. Peki, GTA 6 nerede geçecek?

Haber 26-12-2023 12:20

GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 kaç TL?

Rockstar Games'in Grand Theft Auto (GTA) serisi oyun dünyasında devrim yaratan bir fenomen oyunlar arasındadır. Şehirleri keşfetme imkânı, hikaye modu ve aksiyon içerikli atmosferi ile GTA, bazı oyunseverleri kendine çekmeyi başarmaktadır. GTA serisinin yeni oyunu GTA 6 ile bu serüvenin bir adım daha ileri taşınması beklenmektedir. Peki, GTA 6 ne zaman çıkacak, kaç TL olacak?

Haber 26-12-2023 12:15

GTA 6 fragmanı erkenden yayınlandı: Vice City'ye tekrar merhaba! İşte merakla beklenen oyunun çıkış tarihi

GTA 6 fragmanının 5 Aralık günü TSİ 17:00'de yayınlanması beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Rockstar Games, merakla beklenen oyunun ilk fragmanını erkenden yayınladı. Rockstar Games, GTA 6 fragmanıyla "GTA 6 ne zaman çıkacak?" sorusuna da yanıt verip GTA 6'nın çıkış tarihini düşünenlerin merakını da giderdi. Ayrıca şirket, "Vice City'ye tekrar merhaba" dedirten GTA 6 fragmanının neden erken yayınlandığını da açıkladı.

Haber 05-12-2023 03:21

GTA 6 uğruna Rockstar çalışanının başını yaktı! Merakla beklenen oyundan görüntüler sızdırdığını iddia etti

GTA 6'nın ilk fragmanının yayınlanmasına günler kaldı ancak sosyal medya yeni bir sızıntı haberiyle çalkalandı. Bir Rockstar çalışanının oğlu veya oğlunun arkadaşı olduğu iddia edilen bir kişi, GTA 6'dan olduğunu iddia ettiği video paylaştı.

Haber 03-12-2023 14:13

GTA 6'nın fragman tarihi açıklandı! Rockstar Games'in paylaştığı görseldeki detay dikkatlerden kaçmadı

Merakla beklenen GTA 6'nın fragmanıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Rockstar Games, sosyal medya hesapları üzerinden fotoğraflı bir paylaşımda bulunarak, GTA 6'nın ilk fragmanının ne zaman yayınlanacağını açıkladı. Rockstar Games'in paylaştığı fotoğrafta yer alan detay ise dikkat çekti.

Haber 01-12-2023 18:44

GTA 6 ile ilgili çarpıcı iddia: Bir ilk olacak!

Rockstar Games, "aralık ayı başında" gelecek olan bir fragmanın duyurusu ile nihayet bir sonraki Grand Theft Auto oyununa dair planlarını doğruladı. Bu oyunun GTA VI/GTA 6'dan başka bir oyun olması beklenmiyor. Yeni GTA 6 sızıntılarıyla ilgili en yeni büyük bir iddiada ise oyunda serinin ilk çocuk karakterinin yer alabileceği öne sürülüyor.

Haber 13-11-2023 11:29

GTA 6 merakla bekleniyor! Geri sayım başladı: İşte iddiaya göre Rockstar Games'in GTA 6'yı duyurmayı planladığı tarih

GTA VI geliyor! Uzun bir süredir merakla beklenen Grand Theft Auto VI oyunu (GTA VI/GTA 6) için geri sayım başladı, hatta bu geri sayımın sonuna yaklaşıyor bile olabiliriz. Çünkü yakın kaynaklar, yeni GTA oyununun duyurulmasının planlandığı tarihe dair çarpıcı bir iddia ortaya attı. O iddiaya göre önümüzdeki ay da önemli bir GTA 6 sürprizi gelebilir.

Haber 08-11-2023 10:34

Bu tarih çok konuşulur... GTA 6'nın ne zaman çıkacağı belli olmuş olabilir!

Oyun dünyasını sarsan resmi GTA 6 sızıntılarının üstünden bir haftadan biraz daha uzun bir süre geçti. Şimdi ise bir kaynak, GTA'nın çıkış tarihine dair çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Eğer iddiası doğruysa kaynak, bize GTA 6'nın ne zaman çıkacağını söylemiş olabilir.

Haber 26-09-2022 17:23

GTA 6 sızdırıldı iddiası sosyal medyada gündem oldu! Sürpriz görüntüler paylaşıldı, herkes şaşkın

Sosyal medyada GTA 6'ya (Grand Theft Auto VI - Grand Theft Auto 6) ait görüntülerle yeni GTA oyununun sızdırıldığı iddia edildi. Hatta gelen bir videonun GTA 6 gameplay videosu olduğu dahi öne sürüldü. İddialara göre, Rockstar Games'in geliştirme aşamasında olduğu GTA 6 haritasına dair bazı detaylar da söz konusu görüntülerde yer aldı. Eğer bu görüntüler gerçekse "GTA 6 ne zaman çıkacak?" sorusunun yanıtını çok yakında alabiliriz.

Haber 18-09-2022 14:55

Rockstar Games'ten Anlaşılan GTA 6 yolda dedirten hareket: Resmi açıklama yapıldı

Rockstar Games, GTA 6 olarak adlandırılması beklenen yeni GTA oyununa yoğunlaşırken, stüdyonun bir diğer ünlü oyunu Red Dead Redemption'ın çevrimiçi modu Red Dead Online'ın büyük içerik güncellemeleri almayacağını açıkladı. Rockstar, kaynaklarını yeni çıkacak Grand Theft Auto oyununa çektiğini de belirtti. "Red Dead Online'ı nasıl desteklediğimize dair bazı değişiklikler yapma sürecindeyiz" ifadelerinin yer aldığı açıklama GTA hayranlarına "galiba GTA 6 yolda" dedirtti.

Haber 08-07-2022 18:06

GTA 6'nın hikaye ve harita modu sızdı! Her köşesini keşfetmek isteyeceğiniz dev harita geliyor!

Dünyanın en popüler oyun serilerinden birisi olan Grand Theft Auto (GTA) yeni oyunuyla şimdiden heyecan yarattı. Uzun bir süre boyunca çıkacak haberlerinin ardından çalışmalara başlanan GTA 6'nın özellikleriyle ilgili yeni sızıntılar merak uyandırdı. GTA 6'nın haritasının devasa büyüklükte olacağı iddialar arasında. Hikaye modunda ise iki kardeşin acıklı hikayesine odaklanılabilir.

Haber 09-04-2022 10:29

Umutlar daha da arttı! Bu sızıntı ile GTA 6'ya bir adım daha yaklaşmış olabiliriz

Grand Theft Auto serisinin bir sonraki oyunu GTA 6, düşündüğümüzden daha erken piyasaya sürülebilir. Çünkü bazı kaynaklar tarafından oyunun ünlü radyo istasyonlarından sızdırılmış bir şarkı listesi paylaşıldı.

Haber 31-01-2022 16:57

GTA 6 yakında geliyor mu? Analistler çıkış tarihini söyledi! Oyunculara güzel haber

Rockstar Games'in duyurması merakla beklenen Grand Theft Auto 6'nın (GTA 6) çıkış tarihi ile alakalı ilginç bir gelişme yaşandı. Rockstar Games'in bağlı olduğu Take-Two'nun Zynga'yı satın almasını inceleyen analistler, GTA 6'nın çıkış tarihini paylaştı. Peki GTA 6 ne zaman çıkacak? İşte analistlere göre GTA 6'nın çıkış tarihi...

Haber 14-01-2022 12:07

GTA 6'nın çıkış tarihi ortaya çıktı! Daha fazlası da var

GTA 6 (Grand Theft Auto 6) hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bir sızıntı kaynağı, Rockstar Games yapımı GTA 6'nın çıkış tarihinin düşündüğümüzden çok daha uzak olabileceğini öne sürdü. Ayrıca GTA VI'ya dair birçok ayrıntılı bilgi de paylaştı.

Haber 29-06-2021 09:57

GTA 6'nın karakterlerinden biri ünlü bir rapçi olabilir!

Rockstar Games imzalı Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu Grand Theft Auto 6 (GTA 6) merakla bekleniyor. Gelen son bir iddiaya göre ise GTA 6'daki karakterlerden biri ünlü bir rapçi olabilir. Söylenenlere bakılırsa bu isim Dr.Dre'den (Andre Romelle Young) başkası değil.

Haber 23-06-2021 16:08

GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 sistem özellikleri neler?

Grand Theft Auto (GTA) serisi ile oldukça öne çıkan Rockstar Games, GTA serisi için yeni bir bölüm üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Bu duyurunun ardından ise birçok oyuncu GTA 6 oyunun ne zaman piyasaya çıkacağı ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı.

Trend 21-05-2021 14:29

GTA 6'nın haritası sızdırıldı! Vice City detayı var

Grand Theft Auto 6 (GTA 6)'ya yönelik sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son olarak, GTA 6'nın ilgi toplayan yeni bir harita sızıntısı ortaya çıktı. Haritanın bu denli ilgi görmesinin nedeni ise Vice City haritası ile benzerlik göstermesi.

Haber 11-05-2021 10:04

2021 GTA 6 ne zaman çıkacak? İşte GTA 6 özellikleri

Rockstar Games, Grand Theft Auto serisinde başka bir bölüm üzerinde çalıştıklarını resmen duyurdu. Bu sevindirici haberin ardından oyunseverler GTA 6 ne zaman çıkacak sorusunun yanıtını aramaya koyuldu. Peki GTA severlerin ilgiyle takip ettiği GTA 6 ne zaman çıkacak? İşte GTA 6 özellikleri...

Haber 14-04-2021 17:47

GTA 6'nın çıkış tarihine yönelik yeni teori!

GTA'nın çıkış tarihi için iddialar gelmeye devam ediyor. Yeni bir GTA 6 çıkış tarihi söylentisi, Rockstar Games'in yeni oyununu yakında duyurabileceğini ortaya koyuyor. İşte bu sızıntının detayları.

Haber 02-04-2021 12:35

GTA 6 için olabilir: Rockstar Games'ten NPC teknolojisi için yeni patent!

Grand Theft Auto ve Red Dead Redemption gibi oyun serilerinin yapımcısı Rockstar Games, yeni bir patent aldı. Ekim 2020 yılında alındığı ortaya çıkan ve yeni bir NPC teknolojisini gösteren patent, GTA 6 için umut verdi.

Haber 19-01-2021 14:17