Sütyen Haberleri

Göğüslerin sarkmasına neden oluyor! Bunları asla yapmayın... 5 yanlış alışkanlığı değiştirerek kurtulabilirsiniz

Kadınların vücutlarıyla ilgili olarak en çok şikayet ettiği konulardan bir tanesi de zaman içerisinde gelişebilen göğüslerin sarkması durumu. Elbette genetik faktörler ve zamana karşı koyamama gibi gerekçelerle bu durum gerçekleşse de kadınların farkında olmadan yaptıkları bazı rutin alışkanlıkları da göğüslerin sarkmasına yol açabiliyor. Basit alışkanlıklarınızı değiştirerek sarkma durumundan göğüslerinizi koruyabilirsiniz. İşte göğüslerin sarkmasına neden olan o 5 alışkanlık...

Kadin

Sütyen nasıl yazılır? Sütyen mi südyen mi, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Sözcük yönünden oldukça zengin olan dilimize farklı kültürlerden giren çok sayıda kelime mevcuttur. Sözcük haznesinin bu kadar geniş olması bazı kelimelerin yazımında imla hatalarının ortaya çıkmasına neden olabilmektedir. Bunun en temel sebeplerinden biri kelimelerin okunduğu gibi yazıya dökülmesidir. Dilimizde yaygın olarak yazımında imla yanlışına rastlanılan sözcüklerden biri sütyen kelimesidir. Peki, sütyen nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim

Kadınlar dikkat, bu konu çok önemli! İç çamaşırı alırken dikkat etmezseniz...

Dış giyim alırken hoş gözükmek için sarf edilen özen, iç çamaşırı seçiminde gösterilmeyebiliyor. Bu durum çeşitli sağlık sorunlarını da beraberinde getiriyor. Renk ve model tercihi önemli fakat iç çamaşırı alırken sağlık ve hijyeni de atlamamak lazım. İşte kadınların iç çamaşırı seçerken dikkat etmesi gerekenler...

Kadin

Mesleği şaşkına çevirdi! İçi doldurulmuş sütyen ve makyaj... Görünce polise haber verdiler: Kadın kılığında dolaşan erkek... İfadesi ortaya çıktı

Denizli'de vatandaşın şüphe üzerine ihbar ettiği kişinin kadın kılığına giren erkek olduğu anlaşıldı. Şahsın içi doldurulmuş sütyen taktığı ve makyaj yaptığı anlaşılırken üstünden kimlik çıkmayan şüpheli gözaltına alındı. Vatandaşlar, şahsı daha önce de gördüklerini söyleyip hırsızlık yapmak istediğini iddia etti. Şahsın avukat olduğu ortaya çıkarken ifadesinde değişiklik olsun diye kadın kıyafetleri giydiğini söylediği öğrenildi. Polise mukavemet suçundan işlem yapılan şahıs serbest bırakıldı.

Haber

Sütyen

Sütyen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sütyen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Uzak durmanız gereken 5 giyim hatası! Yaşlı görünmenize sebep oluyor

Saç stili ve kesimi, makyaj, cilt bakımı gibi etkenler görünüşümüzü doğrudan etkileyebiliyor. Bu etkenlerin arasında yer alan moda hataları çok daha yaşlı görünmemize sebep olabiliyor. Uzmanlar yaşlı görünüme sebep olan uzak durmanız gereken giyim hatalarını sıraladı.

Kadin

Her kadının yaşadığı can sıkıcı 15 durum! Erkeklerin anlayamayacağı dertler...

Kadınlara yüklenen sorumluluklar görülmese bile oldukça zorlayıcı olabiliyor. Bu sorumlulukların yanı sıra gündelik hayatta yaşanan ufak sıkıntılar büyük problemlere dönüşebiliyor. Günün yorgunluğu nedeniyle gözden kaçan ufak hatalar büyük problemlere dönüşebiliyor. İşte neredeyse her kadının başına gelen can sıkıcı 15 durum...

Kadin

Vücut tipinize göre sizin için biçilmiş kaftan olacak sporcu sütyenleri

Spor sürecini konforlu ve sağlıklı bir şekilde sürdürebilmek için uygun kıyafetlerin seçimi son derece önemli. Her vücut tipine uygun çeşitlerle sunulan sporcu sütyenleri, spora ilgi duyan kadınlar için olmazsa olmaz ürünler arasında bulunuyor. Özellikle ağır antrenmanlarda göğüs bölgesi zarar görebildiğinden toparlayıcı sütyenler koruyucu görev taşıyor. İşte her bedende şık duracak en güzel sporcu sütyenleri...

Kadin

Dikkat! Bu sütyenler yüksek oranda kanser riski taşıyorlar

Sütyenler göğüsleri kaldırmak ve toparlamak için kullanılan iç çamaşırlarından. Sütyenler hakkında sıklıkla araştırmalar yapılıyor. Bazı uzmanlar sütyen takılmasının daha sağlıklı olacağını öne sürerken bazıları sütyenlerin sağlığı riske attığını belirtiyor. Son yapılan araştırmalarda bazı sütyenlerin kanser riskini arttırdığı tespit edildi.

Haber

Sürekli olarak dar sütyen giymek meme kanserine neden olur mu?

Meme kanseri kadınlarda en sık görülen kanser türleri arasında üst sıralarda yer alıyor. Her yıl binlerce kadın meme kanseri nedeniyle hayatını kaybediyor. Kadınlar yıllardır sütyenlerin meme kanseri yaptığı bilgisinin doğruluğunu merak ediyor. Sürekli olarak dar sütyen giymek gerçekten meme kanserine neden oluyor mu?

Kadin

Sıradan iç çamaşırlarını değiştirmek isteyen kadınlar için seksi iç çamaşırı önerileri

Sıradan iç çamaşırlarından sıkılmış, kendinizi daha çekici hissettirecek modeller arıyor olabilirsiniz. Bu noktada binlerce iç çamaşırı arasında kaybolmanız çok doğal. Neyse ki sizin için birbirinden çekici modelleri bir araya getirdik. İç giyim çekmecenizi harika parçalarla doldurmak için hazırladığımız listeyi incelemeye ne dersiniz?

Kadin

Göğüs tipinize göre seçmeniz gereken göğüslerinizi daha dolgun gösterecek sütyen modelleri

Göğüs tipinize göre hangi sütyeni tercih etmeniz gerektiğini biliyor musunuz? “Hayır, bilmiyorum” dediğinizi duyar gibiyiz. O hâlde göğüslerinizi olduğundan daha güzel ve çekici gösterecek sütyenleri keşfetmenizin zamanı geldi. Gelin, göğüs tiplerini ve göğüs tipine en uygun sütyenleri birlikte tanıyalım. İşte detaylar!

Kadin

Hem kullanışlı hem şık görünüşleriyle sizi kendine bağlayacak sütyen ve bralet çeşitleri

Son zamanlarda bralet ve sütyenler, farklı modellerde karşımıza çıkmaya devam ediyor. Sade olanların dışında dantel detaylarıyla da kendilerine hayran eden bu ürünler, renkleri ve modelleriyle âdeta iç çamaşırı dünyasını sallıyor.Üstünüzde duruşuyla sizi mest edecek bralet ve sütyen modellerini sizin için listeledik. Her detayına âşık olacağınız ürünleri kaçırmak istemiyorsanız bu ürünlere mutlaka göz atmalısınız!

Kadin

Moda uzmanı paylaştı: Zarif görünmek için bu 3 hatadan uzak durun

Kıyafetlerimiz tüm görünüşümüzü etkileyen en önemli faktörler arasında bulunuyor. O günlük modumuzu bile etkileyen kıyafetlerde yapılan basit hatalar oldukça kötü görünümlere sebep olabiliyor. Moda uzmanı Anda, zarif bir görünüm için asla uygulamamanız gereken hataları paylaştı. Günlük olarak çok sık yapılan bu hatalardan uzak durmak daha kaliteli bir görünüm sağlıyor.

Kadin

Göğüs tipi fark etmeksizin herkeste güzel duracak sütyen ve bralet modelleri

Giyimimizin kurtarıcı parçası sütyen ve braletler onlarca farklı çeşitte üretiliyor. Kombinleri bir üst boyuta taşıyan bu ürünler, son zamanlarda göğüs tipi fark etmeden herkeste güzel duracak şekilde tasarlanıyor. Sizler için birbirinden kaliteli bralet ve sütyen çeşitlerini derledik. İşte detaylar!

Kadin

Amazon'da en çok satılan ve gecelerinize şıklık katacak 300 TL altı iç çamaşırı setleri

İç çamaşırı kadınların en özel ve önemli temel giyim ürünlerinin başında gelir. İç çamaşırı takımı denilince ise sütyen, külot, büstiyer ve jartiyer gibi parçalardan oluşan setler karşımıza çıkar. Bu ürünlerin uyumlu birleşiminden oluşan iç çamaşırı setlerine günün her saati ihtiyaç duyulur. Siz de rahat, kaliteli aynı zamanda bütçe dostu iç çamaşırı seti arıyorsanız listemize göz atmadan alışverişe başlamayın!

Kadin

En sert spor seanslarınızda bile sağlamlığından bir şey kaybetmeyecek kaliteli ve dayanıklı sporcu sütyeni önerileri

Koşuya çıkmak mı, yürüyüş yapmak mı yoksa salonda spor yapmak mı size göre? Cevabınız hangisi olursa olsun spor yaparken rahat etmeyi isteyen biri olabilirsiniz. Bunun için iyi seçilmiş ve amacınıza uygun bir sporcu sütyeni belirlemek, hareket anında konforunuzu arttırmak için önemli bir basamak olabilir. Sizler için sağlamlığından ödün vermeyen kaliteli ve dayanıklı sporcu sütyenlerini bir araya getirdik. İşte detaylar!

Kadin

Sporcular için şık ve terletmeyen en iyi sporcu sütyeni çeşitleri

Pilates, yoga, ağırlık çalışma ya da fitness hayatınızın bir parçası mı? Hangi tür sportif faaliyetle uğraşırsanız uğraşın mutlaka kullanmanız gereken klasik görünümlü sütyenlerden sıkıldınız mı? Öyleyse çok daha farklı, şık görünümlü ve bir o kadar da serin tutan sporcu sütyenlerini incelediğimiz listemize beraber göz atalım.

Kadin

Çamaşırlarınızı yanlış yıkıyorsunuz! Doğrusunu duyunca şaşıracaksınız…

Sağlığımız ve hijyenimizin korunması için giydiğimiz kıyafetlerin temizliğine dikkat etmemiz gerekiyor. Çamaşırları yıkıyoruz ancak yanlış yıkama yapmak ve yıkama düzenini oluşturmamak beden sağlığımızı tehlikeye atabiliyor. Çamaşırlarınızı doğru şekilde yıkadığınızı düşünüyor olabilirsiniz ama bu konuda yanılıyor olabilirsiniz.

Kadin

Son zamanlar kullanıcılardan tam not alan en güzel ve rahat iç giyim ürünleri

Dış giyimde olduğu kadar iç giyimde de kendinize özen gösteriyor musunuz? Eğer öyleyse rahatlığı ve şıklığı bir arada yakalayacağınız ürünler tercih ediyor olmalısınız. Peki, ama iç giyimin sadece kıyafetlerin altında kullanılmadığını biliyor muydunuz? Gerek kıyafetlerinizin içinde gerek günlük stilde kullanabileceğiniz konforlu ve birbirinden kaliteli pek çok ürün keşfedilmeyi bekliyor. Benzersiz ürünlerle tanışmaya hazırsanız yazımızı okumaya devam edin.

Kadin

Taktığınızı dahi unutmanızı sağlayacak rahatlıkta, çok konforlu sütyenler

Kadınların vazgeçilmezi sütyenler dikkatli seçilmediğinde rahatsız edici olabiliyor. Bu nedenle doğru sütyen seçimi yapmak son derece önemli. Sütyenlerin birbirinden farklı özellikleri bulunuyor. Toparlayıcı, dolgulu, straplez, destekli ve desteksiz gibi seçenekleri olan sütyenleri ihtiyaca uygun seçmek gerekiyor. İç çamaşırı seçimi yaparken önem verdiğiniz nokta konforlu olması ise sizler için seçtiğimiz birbirinden rahat sütyenleri incelemeden geçmeyin!

Kadin

Doğru sütyeni kullandığınızdan emin misiniz?

Kadınlar iç çamaşırı seçerken güzel ve cezbedici olmasına özen gösterir. Ancak gün boyu tenimize değen iç çamaşırlarının güzel olması kadar sağlık için doğru kumaştan üretilmesi gerekmektedir. Özellikle konu meme sağlığı ise sütyen seçimlerinizi tekrar gözden geçirmenizde yarar var.

Kadin

Sütyen kullanmak göğüs kanserini tetikliyor mu?

Sütyen giymek meme kanserini tetikliyor mu? Bilim insanları konu hakkındaki bulguları paylaştı.

Kadin

Aklımıza gelmezdi! Sebze kurutucu içinde sütyen yıkamanın kolay yolu

Sütyeninizi nasıl düzgün yıkayacağınızı bilmek, sütyenlerinizin hasar görmesini önler, sütyeninizin rahatlığını ve ömrünü uzatır. Sütyeninizi elde yıkamak en güvenli yoldur, ancak çamaşır makinesi kullanmanız gerekiyorsa, bunu güvenli bir şekilde yapmanın da yolları var. Bugün size sütyenlerinizi nasıl yıkayacağınızın farklı alternatiflerini anlattık.

Kadin