Torino Calcio Haberleri

Son dakika: Beşiktaş taraftarını çıldırtan ayrılık! Emirhan İlkhan yuvadan uçuyor...

Son dakika haberleri: Yeni sezon hazırlıklarına teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde hazırlanan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah - beyazlı takımda Rıdvan Yılmaz'ın İskoçya Ligi ekiplerinden Rangers'a transfer olmasının ardından bir genç yıldız daha takımdan ayrılmak üzere. Beşiktaş taraftarlarının büyük umutlar beslediği Emirhan İlkhan yuvadan uçuyor. 18 yaşındaki futbolcu için İtalya Ligi Serie A ekibi Torino'nun sona yaklaştığı ifade edildi.

Spor 29-07-2022 22:23

Son dakika: Torino Andrea Belotti'nin ayrılığını duyurdu! Yıllardır beklenen golcü Fenerbahçeli taraftarları heyecan sardı...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine Jorge Jesus'un getirilmesiyle birlikte Portekizli çalıştırıcının verdiği liste doğrultusunda transfer planlaması yapılmıştı. Şu ana kadar Lincoln Henrique, Armindo Bruma ve Emre Mor'u kadrosuna katan sarı - lacivertlilerde taraftarlar, santrfor mevkiine yapılacak olan takviyeyi merak ediyordu. Torino'nun Andrea Belotti'nin ayrılığını duyurmasının ardından camiada heyecan yaşandı.

Spor 01-07-2022 12:03

Son dakika: Süper Lig'in yeni takımı çıldırdı! Forvete dünyaca ünlü yıldız Andrea Belotti'yi bedavaya getiriyor...

Son dakika haberleri: Avrupa'da 2021/22 sezonunun sona ermesiyle birlikte transferler de peş peşe açıklanmaya başlandı. Spor Toto 1. Lig Play-Off Finali'nde Bandırmaspor'u mağlup ederek Süper Lig'e yükselen İstanbulspor, yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Yeni sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen ve kadrosunu da ona göre şekillendirmeyi hedefleyen sarı - siyahlı ekibin, gündemine dünyaca ünlü yıldızı aldığı öne sürüldü.

Spor 14-06-2022 15:47

Son dakika: Ali Koç gözünü kararttı! 100 milyon euro'luk yıldız Belotti ile görüşüldü...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de tüm gözler yeni sezona çevrildi. İsmail Kartal ile yükselişe geçen sarı-lacivertliler önümüzdeki yıl şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmanın peşinde. Teknik direktörün kimin olacağı henüz netlik kazanmamışken başkan Ali Koç'tan tarihe geçecek bir hamle gelebilir. Sözleşmesinde 100 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan Belotti'nin kontratı sezon sonunda sona eriyor. İşte detaylar...

Spor 26-04-2022 13:19

MAÇ SONUCU | Torino 1-1 Lazio

Serie A'nın 5. haftasında Lazio, Torino ile deplasmanda son dakika penaltıdan bulduğu golle 1-1 berabere kaldı.

Spor 23-09-2021 23:00

Ozan Kabak'a Torino'dan teklif

Daha önce Jose Mourinho'un Roma'ya istediği Milli futbolcumuz Ozan Kabak'a bu kez Torino'nun talip olduğu ve ilk teklifini yaptığı belirtildi.

Spor 24-08-2021 07:57

Fenerbahçe'de Miha Zajc, Torino'ya gidiyor

Sarı-Lacivertlilerde yeni sezonun transfer çalışmaları sürerken gözler bir yandan da takımdan ayrılacak isimlere çevrildi. Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı ve daha önce Genoa'nın kapısından dönen Miha Zajc'a şimdi de Torino talip oldu. İtalyan ekibi, Sloven futbolcu için Kanarya'ya resmi teklifini iletmeye hazırlanırken transferin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Spor 13-07-2021 10:30

Transfer bombası patladı! Mert Hakan Yandaş için resmi teklif

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Sezon başında Demi Grup Sivasspor'dan kadroya katılan Mert Hakan Yandaş'ı Kasımpaşa maçında takip eden scout ekipleri milli futbolcuyu beğendi. Transfer görüşmeleri başlarken Mert Hakan Yandaş'ın gelecek sezondan itibaren hangi takımda forma giyeceği ortaya çıktı. İşte son dakika transfer görüşmesinin tüm ayrıntıları...

Spor 28-04-2021 16:37

ÖZET | Torino - Juventus maç sonucu: 2-2

İtalya Birinci Futbol Ligi’nin (Serie A) 29. haftasında Juventus, konuk olduğu Torino ile 2-2 berabere kaldı. Cristiano Ronaldo attığı golle Juventus'un mağlup olmasını önledi.

Spor 04-04-2021 08:01

Lazio - Torino maçı için oynansın kararı

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A), çok sayıda oyuncusu yeni tip koronavirüs (Kovid-19) geçiren Torino takımının maça çıkmaması sebebiyle oynanamayan, 25. haftadaki Lazio-Torino maçının oynanması yönünde karar verildi.

Spor 13-03-2021 08:08