Vergisiz Telefon Sartlari Hangi Telefonlarda Var Haberleri

Türkiye'de 92 milyondan fazla mobil telefon abonesi var

Türkiye'deki cep telefonu operatörleri arasında numarası taşıma sayısı mayıs ayı itibarıyla 180 milyon 503 bin olurken, sabit telefonlarda 2 milyon 630 bin olarak kayıtlara geçti.

Finans 2024-05-06 11:25:17

BİM AKTÜEL KATALOĞU 15 ARALIK 2023 CUMA! BİM aktüelde neler indirimde? Smart TV 5,699 TL, akıllı telefon 7,899 TL!

BİM aktüel ürünler kataloğu haftanın indirime giren ürünlerini incelemek isteyen vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. BİM aktüelde bu cuma teknolojik ürünler, mutfak ürünleri ve oyuncak çeşitleri geliyor. Peki, 15 Aralık Cuma BİM'de neler var, hangi ürünler indirimde? İşte 15 Aralık 2023 Cuma gününün BİM aktüel ürünler afişi ile ilgili detaylar...

Finans 2023-12-15 11:37:34

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ TELEFON SATIŞI başladı mı, ne zaman başlayacak? ÖTV, KDV'siz telefon şartları neler, hangi marka ve modellerde geçerli?

Öğrencilere vergisiz telefon satışı ile ilgili detaylar yoğun bir şekilde araştırılıyor. Öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı hakkında yapılan açıklamanın detayları merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan detayları duyurmuştu. Peki, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı başladı mı, ne zaman başlayacak? Öğrencilere ÖTV, KDV'siz telefon şartları neler, hangi marka ve modellerde geçerli?

Finans 2023-10-10 00:19:11

BİM AKTÜEL KATALOĞU 6 EKİM 2023 CUMA! BİM aktüelde neler indirimde? Ankastre set 5.999 TL, akıllı telefon 7.899 TL!

BİM aktüel ürünler kataloğu haftanın indirime giren ürünlerini incelemek isteyen vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. BİM aktüelde bu cuma teknolojik ürünler, mutfak ürünleri ve oyuncak çeşitleri geliyor. Peki, 6 Ekim Cuma BİM'de neler var, hangi ürünler indirimde? İşte 6 Ekim 2023 Cuma gününün BİM aktüel ürünler afişi ile ilgili detaylar...

Finans 2023-10-06 11:29:04

ÖĞRENCİLERE VERGİSİZ TELEFON ne zaman satılacak? Öğrencilere ÖTV, KDV'siz telefon şartları neler, hangi marka ve modellerde geçerli?

Öğrencilere vergisiz cep telefonu satış tarihi ve şartları merak edildi. AK Parti seçim beyannamesi ile ön lisans ve lisans eğitimi gören üniversite öğrencilerine ÖTV ve KDV'siz cep telefonu ve bilgisayar müjdesi verilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası konuya dair konuştu. Peki, öğrencilere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı başladı mı, ne zaman başlayacak? Öğrencilere ÖTV, KDV'siz telefon şartları neler, hangi marka ve modellerde geçerli?

Finans 06-09-23 07:55

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 28 Ağustos 2023 Kabine Toplantısı var mı? Öğrenciye vergisiz telefon için gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’da!

Kabine Toplantısı tarihi ve saati vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Türkiye'nin ekonomik ve siyasi gelişmelerinin ele alındığı kritik toplantı son olarak 21 Ağustos'ta yapılmıştı. Öğrenciye vergisiz telefon ve bilgisayar satışı başta olmak üzere emekliye ara zam, memur zammı gibi birçok konuyu yakından takip eden kişiler "Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, (28 Ağustos 2023 Pazartesi) bugün Kabine Toplantısı var mı?

Haber 28-08-23 07:39

Gençler merakla bekliyor! Vergisiz telefon düzenlemesi hangi markalarda olacak? İşte indirim beklenen marka ve modeller...

Gençlere vergisiz telefon düzenlemesinde detaylar netleşiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yaptığı açıklamada "Sözlerimizin arkasındayız" derken, AK Parti il başkanları toplantısında konunun gündeme geldiği öğrenildi. Kritik toplantıda söz konusu indirimin hangi telefonlara yapılacağının masaya yatırıldığı ve Erdoğan'a bilgi verildiği öğrenildi. İşte gençlere vergisiz telefon düzenlemesi kapsamında olması beklenen markalar ve modeller...

Finans 25-08-23 12:51

VERGİSİZ TELEFON FİYATLARI 2023: Öğrenciye vergisiz telefon şartları neler, hangi markalar için ÖTV ve KDV'siz indirim planlanıyor?

Vergisiz telefon fiyatları ile öğrencilere yönelik son dakika olarak yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesi gençlerin telefon ve bilgisayar satın alımlarında bir kereye mahsus olmak üzere KDV ve ÖTV'den muaf tutulacağı açıklanmıştı. Peki, öğrenciye vergisiz telefon şartları neler, hangi markalar için ÖTV ve KDV'siz indirim planlanıyor? İşte 2023 vergisiz telefon fiyatları ile konuya dair merak edilenler...

Finans 25-08-23 09:50

ÖĞRENCİYE VERGİSİZ TELEFON SON DAKİKA 2023: Öğrenciye vergisiz telefon şartları neler, ÖTV ve KDV'siz satış ne zaman? Bakan Şimşek açıkladı!

Öğrenciye vergisiz telefon satışı ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesi gençlerin telefon ve bilgisayar satın alımlarında bir kereye mahsus olmak üzere KDV ve ÖTV'den muaf tutulacağı açıklanmıştı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ilişkin yeni bir açıklamada bulunuldu. Peki, 2023 öğrenciye vergisiz telefon satışı ne zaman? Öğrenciye vergisiz telefon şartları neler, hangi modellerde geçerli? İşte Bakan Şimşek'in açıklaması...

Finans 22-08-23 13:04

KABİNE TOPLANTISI 21 AĞUSTOS 2023: Kabine toplantısı gündem maddeleri neler? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

Kabine Toplantısı sonrası son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılıyor. İki hafta da bir düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Beştepe'de toplandı. Toplantıda öğrencilere vergisiz telefon, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yaşananlar ve toplu sözleşme gibi konuların masaya yatırılması bekleniyordu. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 21 Ağustos 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler, hangi konular ele alınacak?

Haber 21-08-23 20:07

Uygulama gizleme: Android telefonlarda uygulama gizleme nasıl yapılır?

Mobil telefonlarda bulunan ama çoğu belki de bilinmediği için kullanılmayan bazı uygulamalar ya da özellikler bulunur. Var olan bir uygulamanın menüden gizlenmesi de bazı markalara ait cihazlarda bulunan bir özelliktir. Uygulama gizleme adı verilen bu özellik farklı nedenlere bağlı olarak telefon kullanıcıları tarafından tercih edilebilir. Gizliliği koruma adına önemli bir özellik olan uygulama gizleme yöntemleri telefondan telefona değişiklik gösterebilir.

Haber 15-08-23 01:30

Kabine Toplantısı ne zaman, bugün var mı? 17 Temmuz 2023 Kabine Toplantısı yapılacak mı?

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağı merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Son toplantı 3 Temmuz tarihinde yapılmıştı. Ev hanımlarına emeklilik, öğrencilere vergisiz telefon, taşeron işçilerine kadro gibi beklentiler nedeniyle konuya ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün var mı? 17 Temmuz 2023 Kabine Toplantısı yapılacak mı?

Haber 17-07-23 08:40

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, bugün mü? 10 Temmuz 2023 Kabine Toplantısı var mı? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağı merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Memurlara enflasyon farkı ve emekli maaş zammı ile ilgili detaylar belli olurken; öğrencilere vergisiz telefon, ev hanımlarına emeklilik ve taşeronda çalışan işçilere kadroya yönelik beklentiler nedeniyle gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrildi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü? 10 Temmuz 2023 Kabine Toplantısı var mı? İşte detaylar...

Haber 10-07-23 08:11

Vitrinlerden akıllı telefonlar indi yerine onlar geldi! Depremden sonra satışlar arttı... 150 TL'ye bile var 'Bir hafta boyunca...'

Deprem felaketi tüm Türkiye'yi derinden yaraladı. Depremlerden sonra akıllı telefonların şarj sürelerinin kısa sürede tükenmesi sorunlara yol açtı. Bu nedenle tuşlu telefonlara ilginin arttığı görüldü. Vitrinlerdeki değişim de dikkat çekerken telefon satıcıları tuşlu telefonlardaki satışlarda ciddi anlamda artış olduğunu söyledi. İkinci elde tuşlu telefonların 150 TL'ye bile satılabildiği aktarıldı. Fazla kullanılmadığında tuşlu telefonlarda şarjın bir haftaya kadar gittiği belirtiliyor.

Finans 10-03-23 15:21

WhatsApp'tan konum nasıl atılır? Android ve iOS telefonlarda WhatsApp konum atma özelliği nasıl kullanılır?

Yüzyıllardır telefon, teknolojinin gelişmesiyle birlikte en çok değişikliğe uğrayan araçlardan biri. Sürekli olarak geliştirilen uygulamalar ve bu uygulamalarda yapılan yenilikler, günlük hayatımıza etki eden pek çok kolaylığı beraberinde getiriyor. Konum gönderme işlemi de bunlardan bir tanesi. WhatsApp uygulaması sayesinde, bir başka akıllı telefon sahibi ile var olan konumumuzun yanı sıra hareketli konum da paylaşabiliyoruz. Peki, WhatsApp'tan konum nasıl atılır?

Haber 09-10-22 11:02

WhatsApp desteğini çekiyor! Bu telefonlarda WhatsApp kullanılamayacak: İşte verilen tarih!

Bir ekran görüntüsüne göre WhatsApp, iki işletim sistemi için destek vermeyi bırakıyor. Bu durumda 24 Ekim 2022'den itibaren bazı iPhone'larda WhatsApp kullanılamayacak. Bazı cihazların ise WhatsApp kullanmaya devam edebilmek için güncellenmesi gerekecek. Peki WhatsApp hangi telefonlarda kullanılmayacak? İşte o telefon modelleri!

Haber 22-05-22 17:01

WhatsApp hangi telefonlarda artık kullanılmayacak? İşte o telefon modelleri!

Dünya çapında en çok kullanılan, hemen hemen akıllı telefonu olan herkesin telefonunda yüklü olan programlardan biri olan WhatsApp'tan kötü haber geldi. Belirtilen telefon modelleri için güncelleme desteği kısa zaman sonra sona erecek. iPhone, Samsung, LG'nin bazı modellerinde WhatsApp kullanılmayacak.

Haber 26-10-21 15:22

Son zamma rağmen ucuz kalmayı başaran akıllı telefonlar! Hepsi 3 bin TL'nin altında...

Artan döviz kuru, pek çok üründe olduğu gibi akıllı telefonlarda da ciddi fiyat artışlarına sebep oluyor. Bu da fiyat - performans açısından ideal olan telefon modellerine gösterilen ilgiyi her geçen gün daha da arttırıyor. Eğer siz de farklı markaların fiyat ve performans bakımından mükemmel dengeye sahip modellerini araştırıyorsanız bu yazıya göz atmanızda fayda var.

Haber 08-07-20 13:51

Milyonlarca kişi telefon aldıktan sonra pişman oldu! Bu detaylara dikkat etmezseniz...

Artık binlerce akıllı telefon çeşidi var. Telefonlar eskisi gibi yalnızca arama yapmak ve SMS atmak için kullanılmıyor. Günlük hayatımızın birçok alanında telefona ihtiyaç duyuyoruz. Hangi akıllı telefonun sizin için en iyisi olacağını belirlemek zor olabilir. Bununla birlikte akıllı telefon almadan önce göz önünde bulundurmanız gereken bazı ayrıntılar mevcut. Bunlara hep birlikte göz atalım.

Trend 03-07-20 14:10

Fiber yatırımların ortaklığı maliyetleri 10 milyar dolardan fazla azaltıyor

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: - "Sektördeki tüm oyuncuların sahip oldukları fiber altyapıları paylaşarak bundan sonra yapacakları altyapı yatırımını ortak yapması gerekli. Bu altyapıları bizlerin ayrı ayrı yatırım yaparak tamamlamasının maliyeti 13-15 milyar dolar olur. Halbuki hem mevcut altyapıyı paylaşıp hem de bundan sonraki yatırımları beraber yaparsak bunun maliyeti 2-2,5 milyar dolar olur" - "2 yıldır fibere yatırım yapılmıyor. Bu konuda acilen aksiyon alınmalı. Türkiye'nin bekleme lüksü yok" - "Bizim bir telefon üretme işine girmemize çok ihtiyaç yok. Bu nedenle kısa vadede planımız da bulunmuyor. Yeniden bir boşluk oluşursa değerlendiririz. Yapacak yeterliliğimiz de yetkinliğimiz de var" - "(İkinci el cihaz) Bu konuda kendi mağazalarımızda, Turkcell garantisiyle bu hizmeti nasıl veririz diyerek çalışmalar yaptık. Burada, vergi de önemli bir konu çünkü Türkiye'de ikinci el pazarı vergisiz bir pazar. Müşteri açısından, biz bir miktar taşın altına elimizi koymak istiyoruz" - "Yeni havalimanı şehir büyüklüğünde bir altyapı kurmamızı gerektirdi. İnşallah kusursuz bir altyapı ve iletişimi yaşatacağız müşterilere. Üç operatör tek bir şebeke kurduk. Zaman zaman bunu yapıyoruz. Üç oyuncu beraber, bizim kurduğumuz şebekeyi kullanıyor olacaklar. Ciddi yatırım yaptığımızı söyleyebilirim"

Yurthaber 05-04-19 14:31

Fiber yatırımların ortaklığı maliyetleri 10 milyar dolardan fazla azaltıyor

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: - "Sektördeki tüm oyuncuların sahip oldukları fiber altyapıları paylaşarak bundan sonra yapacakları altyapı yatırımını ortak yapması gerekli. Bu altyapıları bizlerin ayrı ayrı yatırım yaparak tamamlamasının maliyeti 13-15 milyar dolar olur. Halbuki hem mevcut altyapıyı paylaşıp hem de bundan sonraki yatırımları beraber yaparsak bunun maliyeti 2-2,5 milyar dolar olur" - "2 yıldır fibere yatırım yapılmıyor. Bu konuda acilen aksiyon alınmalı. Türkiye'nin bekleme lüksü yok" - "Bizim bir telefon üretme işine girmemize çok ihtiyaç yok. Bu nedenle kısa vadede planımız da bulunmuyor. Yeniden bir boşluk oluşursa değerlendiririz. Yapacak yeterliliğimiz de yetkinliğimiz de var" - "(İkinci el cihaz) Bu konuda kendi mağazalarımızda, Turkcell garantisiyle bu hizmeti nasıl veririz diyerek çalışmalar yaptık. Burada, vergi de önemli bir konu çünkü Türkiye'de ikinci el pazarı vergisiz bir pazar. Müşteri açısından, biz bir miktar taşın altına elimizi koymak istiyoruz" - "Yeni havalimanı şehir büyüklüğünde bir altyapı kurmamızı gerektirdi. İnşallah kusursuz bir altyapı ve iletişimi yaşatacağız müşterilere. Üç operatör tek bir şebeke kurduk. Zaman zaman bunu yapıyoruz. Üç oyuncu beraber, bizim kurduğumuz şebekeyi kullanıyor olacaklar. Ciddi yatırım yaptığımızı söyleyebilirim"

Haber 05-04-19 14:31

Cemal Kaşıkçı cinayetini kapatmaya çalışan batılı ülkeler var

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: - "(Cemal Kaşıkçı cinayeti) Çok açık ve net söylüyorum. Bu olayı kapatmaya çalışan batılı ülkeleri var. Ben sebeplerini biliyorum. Hangi konuda ne tür anlaşmalar yapılıyor, biliyoruz ve görüyoruz. Dünyada basın özgürlüğü diyenleri şimdi parayı görünce bu işi nasıl örtbas ettiklerini görüyoruz" - "İstanbul'da BM Gençlik Merkezi'nin kurulma girişimi, Birleşmiş Milletler'in 2030 hedefleriyle ve insani dış politikamızla örtüşüyor. Bu anlamda BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'e bir mektup yazdık. Önümüzdeki hafta mektup ellerine ulaşır. Ulaştıktan sonra kendisine bir de telefon açacağım" - "Terör ve terörle mücadelede çifte standart ve iki yüzlülük var. Bugün kapalı kapılar ardından YPG'ye niye bu kadar sahip çıkıyorsunuz? denildiğinde, 'Çok rahatlıkla kullanabildiğimiz bir örgüt olduğu için destekliyoruz' diyorlar"

Haber 21-01-19 19:26

WhatsApp'tan çok konuşulacak karar! Artık bu telefonlarda kullanılamayacak

WhatsApp, bugün sabah saatlerinde aldığı flaş bir kararla bazı telefon modellerine olan desteğini geri çekti. Peki bugünden itibaren hangi telefonlarda WhatsApp kullanılamayacak? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Trend 02-01-19 14:37

Kartal'ın yarım asırlık muhtarı, ilk günkü aşkla çalışıyor

Kartal'da 1969'da muhtar olan 81 yaşındaki Sabahattin Çetin Turan, yarım asırdır mahalle sakinlerine hizmet sunuyor - Sabahattin Çetin Turan: - "Mesai saatim, tatil günüm yoktur. Vatandaşın bir işi olduğu zaman gider, hangi konuda olursa olsun yardım ederim. Resmi dairelerde işleri olursa telefon eder, oradaki ilgililerle görüşür, ona göre onları yönlendiririm" - "Gece yarısı gelsin, kalkar görev yaparım. Fakir fukaradan ücret almam. Varlıklı biri de değilim. Emekli maaşım var, onunla geçiniyorum"

Haber 19-10-18 11:25

Başkentin 6 ilçe ve 10 mahallesinde altyapı çalışması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna: "İnşallah önümüzdeki çarşamba gününden itibaren çalışmalara başlayacağız. Bayram süresince de bu çalışmaları sürdüreceğiz" - "Çalışmaları yaparken altyapıda nelerin olduğunu, hangi hatların geçtiğini bilemiyoruz. Elektrik hatları, doğalgaz hatları nereden geçiyor, telefon hatları nereden geçiyor bunları kimse bilmiyor. Bundan dolayı da bazı aksamalar, sıkıntılar inşallah olmaz" - "Bu ameliyat zor bir ameliyat. Hastanın pek çok yerinde sıkıntı var. Ağır bir ameliyat, bunu gerçekleştirerek, sağlıklı bir altyapıya kavuşmuş olacağız"

Haber 13-08-18 14:56

Bakan Soylu, canlı yayında soruları cevapladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: (2) - "(Seçim propaganda süreci) Şu ana kadar 317 olay olmuş. Suruç hariç, ufak tefek olayların dışında Türkiye'de şu anda hakikaten karnaval ve demokrasi havasında bir seçim geçti" - "(CHP seçmenine yönelik "HDP'ye oy vermeyin" çağrısı) Onlar da çıkıyorlar sabahtan akşama kadar AK Parti seçmenine çağrıda bulunuyorlar. Ben de CHP seçmenine çağrıda bulunuyorum ve ben İçişleri Bakanı olarak çağrıda bulunuyorum. Ben terörle mücadele ediyorum" - "(FETÖ imamlarına ait telefonların analizi) Bu iki sözde imamın o gece (15 Temmuz) Pensilvanya, FETÖ ile hangi irtibatları telefonun üzerinden kurdukları ortaya çıktı. Teknik analizde o geceki telefon ve yazışma trafiği... Hatta şuna kadar var, bir cümlesini söyleyeyim 'Gerekirse namazı bozdurun, çok acil bir durum var' diyor" - "Kandil'i biz aldığımız, ay yıldızlı bayrağı oraya diktiğimiz, evlatlarımız oraya oturduğu andan itibaren Diyarbakır, Hakkari, Şırnak da tam özgürleşecektir"

Haber 23-06-18 01:06

Casper, Türkiye'de akıllı telefon üretimine başlıyor

Casper 2018 yılı içinde Türkiye'de ilk ayağını başlatacağı akıllı telefon üretiminin tamamını önümüzdeki senelerde Türkiye'de gerçekleştirmeyi planlıyor - Casper Üst Yöneticisi Lamprecht: - "Türkiye'deki üretimimize 2018'de akıllı telefon üretimini ekleyeceğiz. Hedefimiz önümüzdeki senelerde akıllı telefon üretimimizin de tamamını Türkiye'de gerçekleştirmek. Bu sene içerisinde üretimin ilk ayağını burada başlatmayı planlıyoruz" - "Casper olarak bu sene en önemli hedeflerimizden biri de kurumsaldaki gücümüzü ve satışlarımızı artırmak. 2018 yılında kurumsal tarafa odaklanacağız" - "Bilgisayar endüstrisinde de akıllı telefonlarda da büyüme görüyoruz. Hiçbir kategori durmuyor, bütün kategorilerde büyüme var"

Haber 18-02-18 12:01

Hangi akıllı telefon tercih ediliyor?

Son dönemlerin en popüler cihazlarından biri olan akıllı telefonlarda liderlik kimin elinde? İşletim sistemi savaşlarında son durum ne?

Haber 05-11-12 14:57