Youtube Premium Abonelik Ucretleri Haberleri

YOUTUBE PREMIUM'A ZAM 2023! YouTube Premium abonelik ücreti ne kadar oldu? Bireysel, öğrenci ve aile paketi abonelik fiyatları!

YouTube Premium 2023 zammı ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Kullanıcılara reklamsız izleme ve arka planda oynatma gibi ayrıcalıklar sunan YouTube Premium hizmetinin abonelik ücretleri ABD'de temmuz ayında 11,99 dolardan 13,99 dolara çıkmıştı. Bu artış şimdi ise Türkiye'de fiyatlara yansıtıldı. Peki, YouTube Premium ne kadar, kaç TL oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Finans 2023-11-02 07:51:18

YouTube Premium ücretlerine zam geldi! İşte yeni fiyatlar...

Video izleme platformu YouTube’un reklamsız seçeneği YouTube Premium’a zam geldi. Bireysel paketin fiyatı 29,99 TL'den 57,99 TL'ye, aile paketinin fiyatı da 59,99 TL'den 115,99 TL'ye çıktı.

Haber 2023-11-01 23:15:47

Avrupa'ya kapatabilir iddiası ortaya atılmıştı! Elon Musk'tan yanıt geldi

Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya platformu X'i, Dijital Hizmetler Yasası'ndan (DSA) rahatsız olduğu için Avrupa'ya kapatmayı düşündüğü ileri sürülmüştü. Musk, bu iddiaya yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Öte yandan Musk, iki yeni premium abonelik müjdesi de verdi.

Haber 2023-10-20 10:39:46

SIXT rent a car’dan yeni nesil bir mobilite çözümü: SIXT+ ile istenilen otomobile “ABONE” olmak artık mümkün

Türkiye’nin önde gelen uluslararası premium araç kiralama markası SIXT rent a car, SIXT+ abonelik modelini Avrupa ve Amerika’dan sonra şimdi de Türkiye’de hayata geçiriyor. Araç kiralama sektöründe Türkiye’de bir ilk olan SIXT+ abonelik modeli, kısa dönemli araç kiralama ile operasyonel kiralama yönteminin avantajlı özelliklerini bir araya getiriyor.

Finans 2023-08-22 12:32:54

Sosyal medya kullanıcıları fark etti YouTube doğruladı! Milyonların kullandığı platformda çarpıcı gelişme...

Yakında YouTube'da çarpıcı bir değişiklik yapılabilir. Çünkü sosyal medya platformu Reddit'teki bazı kullanıcılar, YouTube kalite ayarları menüsünde yeni bir "1080p Premium" seçeneği fark etti. YouTube, bu durumun ardından Premium aboneler için daha yüksek kaliteli bir 1080p seçeneği denediğini doğruladı. Şirket sözcüsü Paul Pennington'a göre bu seçenek şu anda "küçük bir grup YouTube Premium abonesi" tarafından kullanılabiliyor. Peki 1080p videolar nasıl daha kaliteli olacak?

Haber 24-02-23 16:44

YouTube'un yeni hamlesi çok konuşulur! Ücretsiz ve reklamlı

YouTube'un TikTok rakibi Shorts ve YouTube Premium gibi ücretli abonelik hizmetlerinin ardından çok farklı bir hamle daha atacağı iddia edildi. İddialara göre YouTube, ücretsiz ve reklam destekli akış kanallarından oluşan yeni bir merkezi test ediyor. Hatta TV şovlarını ve filmlerini merkezde yayınlamak için şirketlerle görüşmeler yaptığı bile iddia ediliyor.

Haber 16-01-23 10:03

YouTube kullanıcılarına müjde! O özellik nihayet geliyor

YouTube kullanıcılarına müjde niteliğinde bir haber geldi. Video paylaşım platformu YouTube, şimdilik test sürecinde olsa da, nihayet Android ve iOS'taki Premium kullanıcılarına "kuyruğa ekle" özelliği getiriyor. Böylece izlemek istediğiniz içerikleri arka arkaya sıralayabileceksiniz. YouTube, Premium kullanıcıları için Android ve iOS'ta "kuyruğa ekle" özelliğini şu anda test ediyor.

Haber 16-12-22 10:23

YouTube'u reklamsız izleten YouTube Premium'a flaş zam! İşte yeni fiyatlar

YouTube Premium Türkiye fiyatlarına flaş bir zam kararı geldi. YouTube, Türkiye'deki YouTube Premium abonelik ücretlerine zam yaptı. Kullanıcılar YouTube Premium zammından e-posta kutularına düşen bilgilendirme mesajıyla haberdar oldu. İşte YouTube Premium zammı sonrası yeni fiyatlar!

Haber 21-10-22 09:26

YouTube Premium abonelik ücretlerine zam! YouTube Premium abonelik ücretleri ne kadar, kaç TL oldu?

YouTube Premium abonelik ücretlerine zam gelmesinin ardından birçok kişi "YouTube Premium abonelik ücretleri ne kadar?" sorusunun yanıtını öğrenmek için arama motorlarında sorgulama yapmaya başladı. Bireysel, aile ve öğrenci abonelik paketlerinde güncel fiyatlar araştırılıyor. Peki, YouTube Premium abonelik ücretleri ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel bireysel, aile ve öğrenci YouTube Premium abonelik fiyatları...

Finans 21-10-22 08:09

YouTube Premium abonelik ücretlerine zam geldi! İşte güncel fiyatlar

Türkiye'deki YouTube Premium abonelik ücretlerine zam geldi. Peki YouTube Premium abonelik ücretleri ne kadar oldu? İşte yeni bireysel, aile ve öğrenci YouTube Premium abonelik ücretleri...

Finans 21-10-22 00:09

Ücretli WhatsApp gerçek oldu: Karşınızda WhatsApp Premium! Çok merak edilen özellikleri ortaya çıktı

Ücretli WhatsApp planı olarak WhatsApp Premium geliyor. WhatsApp Premium, işletme hesapları için oldukça kullanışlı olacak. WhatsApp Premium sayesinde işletmeler, müşterilerine daha iyi bir şekilde erişmek için bazı özelliklerden yararlanabilecek. Bir işletme, WhatsApp Premium'a katılmak için ülkeden ülkeye değişebilen belirli bir abonelik ücreti ödeyecek. İşte WhatsApp Premium'un özellikleri...

Haber 09-10-22 16:27

Çok konuşulacak gelişme... Telegram ücretli mi oluyor?

WhatsApp'ın rakibi olan Telegram ücretli abonelik seçeneği üzerinde çalışıyor gibi görünüyor çünkü iOS için beta uygulamasında Telegram Premium abonelik hizmeti keşfedildi. Keşif sonrası "Telegram ücretli mi oluyor?" sorusu da gündeme geldi. Peki iddiaların odağındaki ücretli abonelik Telegram Premium neler sunacak?

Haber 02-05-22 15:51

YouTube'dan flaş Rusya kararı! Askıya alıyor

Ukrayna işgali sonrası Rusya'ya peş peşe yaptırımlar uygulanırken, popüler video paylaşım platformu YouTube'dan ülkeye ilişkin bir yaptırım kararı daha geldi. YouTube, YouTube Premium da dahil olmak üzere Rusya'daki tüm ödeme tabanlı hizmetleri askıya alıyor.

Haber 10-03-22 15:23

Gain'den yıllık premium abonelik seçeneği büyük indirimle geliyor

Tümü özgün, kısa ve uzun süreli içerikleri, kullanım kolaylığı sağlayan dikey ve yatay formatta sunan Gain’de yıllık Premium abonelik dönemi başlıyor. 13 Ekim’den itibaren Gain Premium’a yıllık abone olanlar ayda 13,90 TL’ye Hamlet, Dayı Şov, Orta Kafa Aşk, Gain Açık Mikrofon, Ayak İşleri, 10 Bin Adım ve çok daha fazlasını yıl boyu büyük indirimle izleme şansı yakalıyor.

Haber 14-10-21 15:48

Youtube söz verdiği özelliği abonelerine sundu

YouTube, resim içinde resim özelliğini iOS cihazlara getireceğini duyurmuştu. Şimdi, çok talep edilen özellik sınırlı bir süre için kullanıma sunuluyor. Özellik şu anda yalnızca YouTube Premium aboneleri için kullanılabilir hale getirildi.

Haber 28-08-21 10:46

YouTube adeta kullanıcıları Premium üyeliğe zorunlu bırakıyor

Halihazırda sosyal medya denildiğinde akla gelen birkaç temel isim bulunuyor. Nitekim YouTube da bunlardan biri. Gerçi YouTube’ın formatı gereği ne derece sosyal medya mecrası olduğu tartışılabilir. Fakat herkesin hesap açıp, video yükleyebildiği bir mecrayı sosyal medya olarak değerlendirmek pek de yanlış olmayacaktır.

Haber 25-02-21 09:49

İlçe Müftüleri Aralık 2020 toplantısı Üzümlü’de gerçekleştirildi

Erzincan İl Müftülüğünce İlçe Müftüleri Aralık 2020 toplantısı Üzümlü ilçesinde gerçekleştirildi.İl Müftüsü Burhan Çakır başkanlığında toplanan ilçe müftüleri; Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “Süreli Yayınlar” ile ilgili yazısını, abonelik çalışmaları hususunu, Cami odaklı Din Hizmetleri Bilgi Formu düzenlemesini, Kur’an kurslarındaki uzaktan eğitim konusunu, Covid-19 kapsamında alınan ve alınması gereken tedbirleri, yazılı ve görsel basın, yayın organlarının toplumun geniş kitlelerine ulaştırılması adına yapılması gereken çalışmaları, Diyanet TV ve radyoları, Diyanet Çocuk ve Youtube kanallarının duyurulması ve izlenmesinin sağlanması için gerekli çalışmaların yapılması konusunda istişarelerde bulundu.

Yurthaber 17-12-20 13:12

YouTube’u arka plana alarak müzik dinlemek ister misiniz?

iOS 14 ‘lü iPhone telefonunuzda YouTube’u arka plana alarak müzik dinlemek ister misiniz? Eğer YouTube Premium üyeliğiniz varsa, bu özelliği zaten kullanabiliyorsunuz, ama biz şu an bu özelliği “bedava” olarak kullanabileceğinizden söz edeceğiz.

Haber 28-06-20 13:36

YouTube çocuklar için ciddi önlemler almayı düşünüyor

Şu sıralar Premium abonelik ile ilgili yaptığı son derece çarpıcı kampanyalarla tanınan YouTube platformu, çocuklar ile ilgili önlem almamakla suçlanıyordu. Şirket öncelikli olarak YouTube platformunda çocuklar hakkında veri almaktan vazgeçeceğini gösterdi.

Trend 09-09-19 08:18

YouTube Music ve YouTube Premium nasıl iptal edilir?

YouTube, geçtiğimiz aylarda Türkiye’de Premium ve Music servislerini kullanıma sunmuştu. Ücretsiz olarak ilk 3 ay deneme süresi sunan YouTube, bu hareketi ile büyük beğeni toplamıştı. Ancak her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi bu sürenin de sonuna gelindi.

Trend 06-09-19 10:30

YouTube Premium’um yeni avantajları!

Türkiye’de geçtiğimiz haftalarda kullanıma sunulan YouTube Premium için Google yeni avantajlar sunmaya devam ediyor. Reklamsız YouTube deneyiminin yanı sıra müzikleri de YouTube Music üzerinden dinleme imkanı sunan Premium hizmetine yeni özellikler ekleniyor.

Trend 27-08-19 07:53

YouTube'da HD video indirme dönemi başlıyor

DÜNYANIN önde gelen video platformlarından YouTube, Premium hesabı olan kullanıcıların yararlanabildiği video indirme özelliğinde önemli bir yenilik yaptı.

Haber 02-08-19 13:54

YouTube Music kullanıcılara neler sunuyor?

YouTube’un Spotify ve Apple Music’e rakip olarak geliştirdiği Music servisi, YouTube Premium ile Türkiye’de geçtiğimiz günlerde kullanıma sunulmuştu. Aylık üyelik ile kullanılan bu servisler, kullanıcılara bir çok avantaj da sağlıyor. Biz de sizler için Music servisinin kullanıcılara neler sunduğunu bir araya getirdik.

Trend 24-07-19 09:52

YouTube Premium servisi artık Türkiye’de aktif hale geldi

Şirketin özellikle de Netflix gibi büyük organizasyonlara karşı mücadele ettiği son dönemlerde bu, rekabetin kızışacağı anlamına geliyor. İşte haberimizin detayları...

Trend 18-07-19 10:12

YouTube Premium Ülkemizde Hizmete Girdi!

Yurt dışında bazı ülkelerde uzun zamandır kullanılan YouTube Premium sonunda ülkemizde de hizmete girdi.

Trend 18-07-19 05:22

Apple, App Store'a premium oyun aboneliğini getirmeyi düşünüyor

Gelen son bilgilere göre, Apple da oyun abonelik hizmeti işine girmeyi düşünüyor olabilir. Firma, ilerleyen dönemde App Store'da aylık abonelik sistemiyle belirli oyunları kullanıcılarına sunmak istiyor gibi görünüyor.

Trend 24-03-19 17:48

Türkiye’de ücretli YouTube dönemi başlıyor! İşte aylık ücreti

Ücretsiz YouTube’un ücretli sürümü YouTube Premium Türkiye’ye geliyor. YouTube’un reklamları yok eden yeni servisi YouTube Premium, YouTube Music ve Originals desteği ile çok yakında kullanıma sunulacak.

Haber 20-06-18 18:39

YouTube için bomba haber!

YouTube'un yeni müzik aktarım hizmeti, Mart ayında Remix adı ile başlatılacak. Haberler, Temmuz ayında yayınlanan önceki raporu da doğruluyor. YouTube'un müzik yöneticisi Lyor Cohen, şirketin YouTube Red video abonelik hizmetini, mevcut Google Play Müzik teklifiyle birleştirmeyi planladığını açıklamıştı.

Haber 09-12-17 11:10

YouTube, BandPage’i satın alıyor

YouTube, reklamsız ve ücretli abonelik servisi Red’i daha cazip kılmak için önemli bir satın alma gerçekleştirdi.

Haber 15-02-16 08:46