Yüzük Haberleri

Kocasının arabasında nişan yüzüğü buldu! Benimki elimde diyerek sosyal medyadan yardım istedi... Bir anda viral olmayı başardı

Nadia Agafonov kullanıcı ismiyle TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın kocasının arabasında kendisine ait olmayan bir nişan yüzüğü bulduğunda şaşkına döndü. Kocasının yüzüğün fotoğrafını kendisine attığını söyleyen genç kadın, "Benimki elimde" diyerek yüzüğün kendisine ait olmadığını dile getirdi. Durumu TikTok'tan paylaşan genç kadının paylaşımı gündem yarattı.

Trend 09-03-2024 10:52

Isparta'da kuyumcudan yüzük çalan zanlı tutuklandı

Isparta'da bir kuyumcudan yüzük çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, tutuklandı.

Yurthaber 28-02-2024 07:57

Ardahan'da tarihi eser operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı

Ardahan'da düzenlenen operasyonda tarihi eser niteliği olduğu değerlendirilen 4 sikke, yüzük ve heykelcik ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 26-10-2023 08:05

13 yıl önce tuvalete düşürdüğü alyansına seneler sonra kavuştu! Bir anda karşısında görünce büyük şaşkınlık yaşadı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Minnesota eyaletinde yaşayan 71 yaşındaki Mary Strand isimli bir kadın eşinin kendisine hediye ettiği elmas yüzüğü tuvalete düşürerek kaybetmişti. Elmas yüzüğü bulabilmek için yoğun çaba sarf eden çift bir türlü başarılı olamamıştı. Yüzük atık sur arıtma tesisindeki işçiler tarafından 13 yıl sonra bulundu ve sahibine geri verildi.

Trend 25-05-2023 09:41

Operasyonda bulundular! Tarihi eser niteliğinde oldukları değerlendiriliyor... Tam 5 adet

Tarihi eser kaçakçılığıyla mücadele kapsamında çalışmalar sürerken, Nevşehir'de bir zanlı, tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen 5 yüzükle yakalandı. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Haber 16-05-2023 10:09

Nevşehir'de tarihi eser olduğu değerlendirilen 5 yüzük ele geçirildi

Nevşehir'de bir zanlı, tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen 5 yüzükle yakalandı.

Yurthaber 16-05-2023 09:34

Metal dedektörüyle arama yapan emekli adam çamura saplanmış halde yüzük buldu! Değeri akıllara durgunluk verdi

Birleşik Krallık’ta yaşayan 69 yaşındaki David Board evinin yakınlarında metal dedektörüyle bir keşfe çıktı. Çamura saplanmış halde bir yüzük buldu. Altın ve pırlanta karışımı yüzüğün zengin bir toprak sahibinin karısına ait olduğu söylenen Board, değerinin ise yaklaşık 38 bin sterlin (yaklaşık 851 bin 521 TL) olduğunu öğrendiğinde şaşkınlığını gizleyemedi. Müzayedeye çıkartılan yüzüğün satışından elde edilen gelirin sahibinin Board olacağı açıklandı.

Trend 30-11-2022 13:30

İkisi de 'Evet' dedi! Aynı şeyi planladıklarından habersiz yola koyulmuşlardı ama...

Dört yıldır birlikte olan Bradley Fox-Jones ve sevgilisi Joshua Barker, ilişkilerinin dördüncü yıldönümünü kutlamak için Yunanistan'a seyahat ettiler. İkisinin de bu özel gün için özel bir planı vardı. Ancak ikisinin de birbirilerinin bu girişiminden haberi olmayınca, çift birlikte muhteşem bir tesadüfü deneyimlemenin tadını çıkardı.

Trend 24-11-2022 10:44

Uzman öğretmenlik sınavında yasak olan eşyalar nelerdir? Kol saati, cüzdan, yüzük yasak mı? Uzman öğretmenlik sınavında yasak olan eşyalar!

Uzman öğretmenlik sınavında yasak olan eşyalar bugün MEB tarafından saat 10.00'da yapılacak sınav öncesi vatandaşlar tarafından merak edildi. Uzman öğretmenlik sınavında yasak olan eşyalar nelerdir, sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen kişiler internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. MEB tarafından yayımlanan kılavuzda, kol saati, küpe, cüzdan, yüzük, kolye ve bileklik detayı dikkat çekti. İşte Uzman öğretmenlik sınavında yasak olan eşyalar...

Egitim 19-11-2022 09:04

Yalova'da bir kişinin parmağına sıkışan yüzüğü itfaiye çıkardı

Yalova'da bir kişinin parmağını sıkıştıran 17 yıllık evlilik yüzüğü itfaiye ekiplerince çıkarıldı.

Yurthaber 14-11-2022 15:49

Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye taktığı 3 milyon TL'lik yüzük sahte çıktı! Hadise değerini öğrenince büyük şok yaşadı

Hadise'nin yüzüğü magazin gündeminden düşmüyor! Şarkıcı Hadise’nin, Mehmet Dinçerler ile 4.5 aylık evliliğini geçtiğimiz ay bitmişti. Dinçerler'in şarkıcıya evlilik teklif ederken verdiği, değerinin 3 milyon TL olduğu söylenen yüzüğü, boşanma aşamasındayken geri istemesi tartışma yaratmıştı. Yaşadığı sıkıntılı dönemin ardından yüzüğünü satmak isteyen Hadise, öğrendiği gerçekle şoke oldu. Hadise'nin yüzüğüne 10 bin euro (182 bin TL) değer biçildi.

Magazin 04-11-2022 13:32

Filmlerde ve dizilerde göründükten sonra trend haline gelen şeyler

Filmler, diziler birkaç saatliğine de olsa gerçek hayattan kopmamızı ve sorunlarımızı unutmamızı sağlayabiliyor. Filmlerde görülen bazı elbiseler, eşyalar, bakım önerileri, yiyecekler hayatımızda yer edinebiliyor. İşte filmlerde görüldükten sonra popüler olan şeyler...

Kadin 01-11-2022 12:32

Anıtkabir ziyaretinde Bahçeli'nin yüzüğü ilgi odağı haline geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da dikkatini çekti

Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla devlet erkânı Anıtkabir'i ziyaret ederek Atatürk'ün huzuruna çıkarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında ilgi çeken bir 'yüzük' diyaloğu gerçekleşti. Objektiflere yansıyan renkli görüntülerde Bahçeli'nin parmağındaki yüzük Cumhurbaşkanı Erdoğan da dahil çevredekilerin odak noktası haline geldiği görülürken yüzüğün Bahçeli'ye hediye edilişinin öyküsü de ortaya çıktı.

Haber 29-10-2022 14:13

Doktorlar bile şaşırıyor: Cinsel ilişki sırasında yapılan fanteziler ölümle sonuçlanıyor! En ilginç fantezi deneyimleri

Toplumda bir tabu olarak görülen cinsel ilişki üzeri kapalı bir kutu olarak biliniyor. Seks sırasında yapılan sıra dışı olaylar ciddi sonuçlara neden olabiliyor. Dünya üzerinde çok farklı cinsel ilişki fantezileri bulunuyor. Doktorlar hastaneye gelen şaşırtıcı seks mağdurlarını kayıt altına alıyor. İşte en ilginç cinsel ilişki fantezileri ve ölümcül sonuçları...

Haber 02-10-2022 08:36

Arkadaşlarının yaptığı deney yüzünden başına gelenler korkuttu: Ağrıyla hastaneye koştu

Dünyada oldukça ilginç ameliyatlar meydana geliyor. Bu ameliyatlar arasında en ilgi çekici ve korkutucu olanlar arasında cinsel organa sıkışan yabancı maddeler yer alıyor. 38 yaşındaki bir adam cinsel organına sıkışan metal yüzük yüzünden korku dolu anlar yaşadı.

Haber 18-09-2022 13:43

Tokat'ta bir kişinin parmağında sıkışan yüzüğü itfaiyeciler çıkardı

Tokat'ta bir kişinin parmağında sıkışan yüzüğü itfaiyeciler çıkardı

Yurthaber 04-09-2022 23:20

Uzmanlar uyarıyor! Asla yapmamanız gereken 6 evlilik teklifi

Evlilik teklifi sevgi ve saygı çerçevesinde ilerleyen bir birlikteliğinin en mutlu anları arasında yer alıyor. Her iki taraf için de oldukça heyecanlı durumlara yol açan evlilik teklifi yıllarca konuşuluyor. Bu sebeple evlilik teklifi etmeden önce dikkat etmeniz gereken noktalar bulunuyor. Uzmanlar yanlış evlenme teklifleri hakkında uyarıyor.

Kadin 26-08-2022 11:15

Çocuk yaşta başladığı kuyumculuk zanaatında özgün tasarımcı oldu

Konyalı kuyumcu 40 yıldır altın, gümüş ve değerli taşlara sabırla şekil veriyor, ters mimari tekniğiyle işlediği taşlarla da adından söz ettiriyor - Takı tasarımcısı Servet Küçükdemirel: - "Ben dünyanın birçok yerindeki kuyumcu fuarlarına gittim. Oralarda gördüklerimi hayata geçirmeye karar verdim. Ondan dolayı da kişiye özel tasarımlar yapmaya başladım"

Yurthaber 30-07-2022 11:16

Nişan yüzükleriniz kişiliğiniz hakkında bilgi veriyor

Her kadının beğendiği yüzük tarzı farklılık gösteriyor. Takılan yüzüklerin hem görsel olarak göze hitap etmesi hem de kullanımının rahat olması gerekiyor. TikTok üzerinden paylaşım yapan bir gelin nişan yüzüklerinin karakterinizi belirlediğini paylaştı.

Kadin 07-07-2022 15:55

Kadının parmağına sıkışan yüzüğü itfaiye ekibi keserek çıkardı

Kadının parmağına sıkışan yüzüğü itfaiye ekibi keserek çıkardı

Yurthaber 01-01-2022 20:26

Bu pastalardan satın alanlar çok şanslı! İçlerine pırlanta kolye, yüzük ve altın saklıyorlar

Sinop’ta faaliyet gösteren bir pastane yılbaşı öncesinde kendilerinden pasta satın alan müşterilerine özel bir sürpriz yaptı. Pastanedeki bazı pastaların içerisine pırlanta kolye, yüzük ve altın yerleştirildi. Her 30 pasta içerisinde bir tane olacak şekilde şanslı sahiplerini bekleyen sürprizler büyük ilgi gördü.

Haber 31-12-2021 20:59

Sayın Valim, bir kız var diyerek yardım istedi, Vali geri çevirmedi

12 yıl önce babasını kaybeden ve annesi de yurt dışında yaşayan genç sevdiği kızın ailesinin yanına gidecek bir büyük bulamayınca Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’dan yardım istedi. Sosyal medya üzerinden yardım isteyen gence ulaşan Vali Aydoğdu gence babalık yapıp kızı istedi. Merasimin ardından yüzükleri de Vali Aydoğdu takarak gençlere bir ömür boyu mutluluk diledi.

Haber 03-12-2021 21:36

Parmağına yüzük sıkıştı! İtfaiyenin operasyonuyla çıkartıldı

Sakarya’da parmağına yüzük sıkışan genç kadın soluğu itfaiyede aldı. Ekiplerce kesilerek çıkartılan yüzük sonrasında genç rahat bir nefes aldı.

Haber 15-11-2021 11:59

Fiyatını asla belli etmeyen 500 TL altı tek taş yüzük önerileri

Dünya üzerindeki neredeyse her toplumda ve kültürde önemli bir yer tutan tektaş yüzükler, kimi zaman aşkın sembolü kimi zaman da kadınların gösterişli ve ihtişamlı stillerinin bir parçası olabiliyor. Ama genellikle cep yakan fiyatlarıyla da biliniyorlar. Peki tasarımıyla kadınların gönlünü kazanacak ve 500 TL altı tektaş yüzük önerilerini beraber incelemeye ne dersiniz?

Kadin 04-11-2021 15:12

Değeri dudak uçuklatan yüzük operasyonla ele geçirildi

Muğla'da tarihi eser kaçaklığı yapanlara geniş çaplı operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda değeri 1,5 milyon dolar olan yakut yüzük ele geçirildi.

Haber 21-09-2021 16:43