Zuhal Topalla Yemekteyiz Kerim Kimdir Haberleri

Zuhal Topal Yemekteyiz'de yaşananlar karşısında şaştı kaldı! İnledi, titredi, ağlama krizi patlak verdi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında son bölümde çok ilginç anlar yaşandı. Yarışmacılardan Kübra Hanım masada adının dahi anılmasını istemediği tatlıdan bahsetti. Tatlının adı anılınca inledi, titredi krize girdi. O anlar karşısında Zuhal Topal şaştı kaldı.

Magazin 2024-04-04 14:51:17

Yemekteyiz sunucusu Zuhal Topal yerel halkla Maasai dansı yapmaya çalıştı! “Şimdi yandım”

Zanzibar’a giden Yemekteyiz sunucusu Zuhal Topal bikinili fotoğrafıyla gündem olmuştu. Yerel halka yaptığı paylaşımlar dikkat çeken Topal son olarak da yerel halkla birlikte dans etmeye çalışınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Topal o anları “Şimdi yandım” ifadeleriyle sevenleriyle paylaştı.

Magazin 2024-01-29 13:42:43

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 29 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli oldu mu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananına dair araştırmalar hızlandı. Yemekteyiz'de 29 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 29 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim oldu?

Magazin 2023-12-29 19:53:16

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 22 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 2023-12-22 21:55:26

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ 15 ARALIK 2023! Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu, hangi yarışmacı kazandı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu haftanın yarışmacıları Orhan Çingay, Bengisu Delioğlu, Koray Kalender, Alev Culha Özcan ve Ayşe Gökay Çalışkan 75 bin TL'nin sahibi olmak için hünerlerini sergiledi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 15 Aralık 2023 Cuma günü Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasını hangi yarışmacı kazandı?

Magazin 22-12-23 17:02

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 8 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 8 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 8 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 08-12-23 21:22

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 1 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 1 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 1 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 01-12-23 20:57

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 24 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 24 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 24 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 24-11-23 11:47

MasterChef yarışmacısı Nalan Toprak Yemekteyiz'de ortaya çıktı! Son halini görenler tanıyamadı

Zuhal Topal'ın sunumuyla Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Yemekteyiz her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Programdaki yarışmacılar arasında yaşanan tartışmalar ise sık sık gündem oluyor. Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarından biri de Nalan Toprak oldu. MasterChef 2019 sezonunda yarışan Nalan'ı görenler tanıyamadı. Değişimiyle sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-11-23 14:17

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 17 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 17 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 17 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 17-11-23 20:48

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 10 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli oldu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 10 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 10 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 10-11-23 20:02

Yemekteyiz'de gergin anlar! Bir anda kapı çaldı ve herkes şoke oldu! Yarışmacı yemeği beğenmeyince bakın ne yapmış

Tv8 ekanlarında hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz her bölümüyle çok konuşuluyor. Renkli yarışmacıları ve yarışmadaki diyalogların gündem olduğu yarışmada bu defa aniden çalan kapı gündem oldu. Yarışmanın son gününde bir yarışmacı yemeği beğenmeyince bakın ne yaptı...

Magazin 10-11-23 14:12

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 3 Kasım 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı? Yarışmacılar ve puan durumu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi vatandaşlar tarafından merak edildi. Haftanın yarışmacılarıYeşim, Yusuf, Atakan, Hülya ve Aygül 75 bin TL'nin sahibi olmak için hünerlerini sergiledi. Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısının birincisi bu akşam saat 16.00'da ekrana gelen bölümde belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 3 Kasım 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı?

Magazin 04-11-23 00:01

Zuhal Topal kızının doğum gününü kutladı! Babasının kopyası

Yemekteyiz programı ile hafta içi her gün izleyici karşısına çıkan Zuhal Topal kızının doğum günün kutladığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Eşi ve kızıyla beraber Topal’ın paylaşımına adeta yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 02-11-23 09:08

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi belli oldu! 27 Ekim 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı? Yarışmacılar ve puan durumu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak konusu oldu. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 27 Ekim Cuma akşamı final heyecanı yaşanacak. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 27 Ekim 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı?

Magazin 27-10-23 21:10

Yemekteyiz Kerim kimdir, nereli ve kaç yaşında? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kerim Uygur'un hayatı...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında 24 Ekim 2023 Salı günü yarışacak olan Kerim Uygur vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kerim Bey yaptığı açıklamada "Yemeklerimin lezzetine doyamayacaklar" ifadesini kullandı. Peki, Yemekteyiz Kerim kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Kerim Uygur kaç yaşında ve nereli?

Magazin 24-10-23 13:43

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kerim kimdir, nereli ve kaç yaşında? 24 Ekim 2023 Yemekteyiz yarışmacısı Kerim'in biyografisi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın ikinci yarışmacısı Kerim oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kerim kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yemekteyiz yarışmacısı Kerim'in hayatı...

Magazin 24-10-23 13:35

Yemekteyiz'de çiğ köfte krizi... İçindeki malzeme şoke etti! Seni bu masaya gömerim

Tv8 ekanlarında hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz her bölümüyle çok konuşuluyor. Renkli yarışmacıları ve yarışmadaki diyalogların gündem olduğu yarışmada bu defa çiğ köfte krizi yaşandı. Çiğ köftenin içinde kullanılan malzeme herkesi şaşırttı. Yarışmacılardan biri ise sinirlerine hakim olamadı.

Magazin 23-10-23 15:59

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuzhan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yavuzhan Ulucan'ın hayatı ve biyografisi!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından biri de Yavuzhan Ulucan oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuzhan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yavuzhan Ulucan'ın Instagram hesabı...

Magazin 23-10-23 15:30

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda kimdir? 23-27 Ekim 2023 Yemekteyiz yarışmacısı Sevda nereli ve kaç yaşında?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından biri de Sevda oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yemekteyiz yarışmacısı Sevda'nın biyografisi...

Magazin 23-10-23 15:29

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erengül kimdir? 23-27 Ekim 2023 Yemekteyiz yarışmacısı Erengül nereli ve kaç yaşında?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından biri de Erengül oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erengül kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yemekteyiz yarışmacısı Erengül'ün biyografisi...

Magazin 23-10-23 15:28

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatemeh kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fatemeh Behnaz Asghari'nin hayatı ve biyografisi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından biri de Fatemeh ah Behnaz Asghari oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatemeh kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Fatemeh Behnaz Asghari'nin Instagram hesabı n

Magazin 23-10-23 15:28

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 20 Ekim Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında 20 Ekim Cuma akşamı haftanın birincisi merak ediliyor. TV8 ekranlarında haftanın beş günü ekranlara gelen Yemekteyiz programı ilgiyle takip ediliyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın kazananı 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 20 Ekim Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 20-10-23 17:30

Kurbağa bacağı yapmıştı! MasterChef Fikret Yemekteyiz'de gözyaşlarını zor tuttu! Masayı terk edip...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Daha önce MasterChef'in 2021 sezonunda yarışan Fikret Tuğ bu hafta Yemekteyiz'e damga vurdu. Seçtiği yemek ile sosyal medyada çok konuşulan MasterChef Fikret haftanın son gününde gözyaşlarını zor tuttu ve masayı terk etti.

Magazin 20-10-23 16:50

MasterChef yarışmacısı Fikret'in Yemekteyiz menüsü sosyal medyada gündem oldu! 'Yeni virüsü Fikret yayacak'

Tv8 ekanlarında hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Renkli yarışmacıları ve yarışmadaki diyalogların çok konuşulduğu programa bu defa 2021 sezonunda MasterChef'te yarışan Fikret Tuğ'un menüsü damga vurdu. Fikret'in seçtiği yemeği duyanlar inanamadı.

Magazin 19-10-23 17:20

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Yusuf kimdir, nereli, kaç yaşında? Yemekteyiz Mehmet Yusuf Türk'ün biyografisi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bugünkü yarışmacısı Mehmet Yusuf oldu. İlk gün Sema Hanım'ın sofrasında yaptığı yorumlar ile dikkat çeken genç yarışmacı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mehmet Yusuf kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Mehmet Yusuf Türk aslen nereli, ne iş yapıyor?

Magazin 18-10-23 15:24

Şef Mehmet Yalçınkaya'ya attığı mesaj olay olmuştu! MasterChef yarışmacısı Fikret Tuğ Yemekteyiz'de ortaya çıktı

Zuhal Topal'ın sunumuyla Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Yemekteyiz her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Programdaki yarışmacılar arasında yaşanan tartışmalar sık sık gündem oluyor. Yarışmaya bu defa efendi kişiliği ve konuşma tarzı ile dikkat çeken Fikret Tuğ damga vurdu. Yemekteyiz Fikret'in 2021 sezonunda MasterChef Türkiye'de yarıştığı ortaya çıktı.

Magazin 17-10-23 15:30

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeliz kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Yeliz Sezgin aslen nereli?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeliz Sezgin hakkında araştırmalar hız kazandı. Hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan yemek programına bu hafta Yeliz Hanım damga vurdu. Elinden düşürmediği yelpazesi ve açıklamalarıyla dikkat çeken Yeliz Hanım'ın kim olduğu da merak edilmeye başlandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yeliz kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Yeliz Sezgin aslen nereli? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-10-23 13:11

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neval kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Neval Eryılmaz aslen nereli, ne iş yapıyor?

Hafta içi her gün izleyicisiyle buluşan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün Neval Hanım'ın günü. En güzel yemekleri yapıp rakiplerinden en yüksek puanı almak için mücadele edecek olan Neval Eryılmaz hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Neval kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Neval Eryılmaz aslen nereli, ne iş yapıyor? İşte hakkında tüm merak edilenler....

Magazin 17-10-23 12:54

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fikret Tuğ kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Fikret aslen nereli, ne iş yapıyor?

Hafta içi hergün Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz her bölümüyle çok konuşuluyor. Yarışmaya bu defa daha önce MasterChef'te izlediğimiz Fikret Tuğ damga vurdu. MasterChef Türkiye'nin eski yarışmasını Yemekteyiz'de görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fikret Tuğ kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Fikret aslen nereli, ne iş yapıyor? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-10-23 12:26

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi belli oldu! 13 Ekim Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında 13 Ekim Cuma akşamı haftanın birincisi belli oldu. TV8 ekranlarında haftanın beş günü ekranlara gelen Yemekteyiz programı ilgiyle takip ediliyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın kazananı 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 13 Ekim Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 13-10-23 20:21

Zuhal Topal'la Yemekteyiz enginar dolması tarifi! Enginar dolması nasıl yapılır?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 9 Ekim Pazartesi günü yayınlanan bölümünde enginar dolması yapıldı. Programın yayınlanmasıyla birlikte enginar dolması tarifi merak edildi. Tadına doyulmaz, sağlık deposu enginarın faydaları saymakla bitmez. Peki, enginar dolması nasıl yapılır? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz enginar dolması tarifi

Yemek 09-10-23 16:56

Yemekteyiz Özlem Karabuya kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Özlem Karabuya nereli, ne iş yapıyor?

Yemekteyiz Özlem Karabuya kimdir, kaç yaşında gibi sorular merak edildi. Zuhal Topal'la Yemekteyiz adlı yemek yarışmasında bu hafta yarışan Özlem Karabuya dikkat çeken yarışmacılardan biri oldu. Peki, Yemekteyiz Özlem Karabuya kimdir, kaç yaşında? Yemekteyiz Özlem Karabuya nereli, ne iş yapıyor?

Magazin 28-09-23 17:18

Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu! 22 Eylül 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? Yarışmacılar ve puan durumu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının birincisi, 22 Eylül 2023 Cuma günü Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında saat 16:00'da ekrana gelecek olan bölümde belli oldu. Faika, Zerrin, İsmail, Eren ve Büşra arasından kimin birinci olacağı merak konusu oldu. Kazanan yarışmacısı 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu. Peki, Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? 22 Eylül 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? İşte detaylar...

Magazin 22-09-23 19:49

Zuhal Topal aile pozunu paylaştı! Mini etekli haline yorum yağdı

Yemekteyiz programı ile ekranlara dönen Zuhal Topal hafta sonlarını ailesiyle geçiriyor. Son olarak Sapanca'da keyifli bir gün geçiren Topal ve ailesinden paylaşım da gecikmedi. Zuhal Topal'ın mini etekli pozuna ise yorum yağdı.

Magazin 19-09-23 08:49

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezon ne zaman başlayacak? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezon ödülü ne kadar, kaç TL?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezon tarihi merak ediliyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz programı hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Son olarak sezon finali ile yayın hayatına ara veren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni sezon tarihi belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezon ne zaman başlayacak? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezon ödülü ne kadar, kaç TL?

Magazin 25-08-23 15:51

Zuhal Topal'la Yemekteyiz bakın ne zaman başlıyor! Tarih belli oldu

TV 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz hafta içi her gün ekrana geliyor. Her hafta farklı isimlerin yer aldığı yarışma sezon finali yapmıştı. Yemeyiz’in başlayacağı tarih belli oldu ve fragmanı yayınlandı.

Magazin 22-08-23 12:42

Yemekteyiz yeni sezon ne zaman başlayacak? Zuhal Topal'la Yemekteyiz büyük ödül ne kadar oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezon tarihi merak ediliyor. TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz hafta içi hergün ekrana geliyordu. 7 Temmuz'da sezon finali yapan yarışma programının yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Büyük ödülün değiştiği programa başvurular kabul edilmeye başlandı. Peki, Yemekteyiz yeni sezon ne zaman başlayacak? Zuhal Topal'la Yemekteyiz büyük ödül ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

Magazin 17-08-23 17:17

Zuhal Topal Yavuz Seçkin’le poz verdi! Görenler Mehmet Ali Birand'a benzetti

Yemekteyiz programını sunan ünlü isim Zuhal Topal bir ödül gecesine katıldı. Yılın En Başarılı Gündüz Kuşağı Programı ödülünü alan Topal ödül aldığı andan bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafı görenler komedyen Yavuz Seçkin’i Mehmet Ali Birand'a benzetti.

Magazin 26-07-23 08:54

Zuhal Topal'ın kızı Lina büyüdü! Görenler şaştı kaldı! ''Annesinin kopyası''

Ekranların başarılı sunucusu Zuhal Topal şimdilerde Tv8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programıyla izleyicisinin karşısına çıkıyor. Yaptığı programlar ve rol aldığı dizilerle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü ismin kızı Lina'yı görenler çok şaşırıyor. Şimdilerde 10 yaşında olan Lina annesine benzetiliyor.

Magazin 13-07-23 17:15

Yemekteyiz 7 Temmuz 2023 puan durumu! Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın kazananı kim oldu, ödülü kim kazandı?

Hafta içi her gün Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün final heyecanı yaşanıyor. Haftanın son gününde verilecek olan puanlarla birinci olan isim açıklanacak. Tüm yarışma takipçileri de Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı, haftanın birincisi kim oldu? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte tüm detaylar...

Magazin 07-07-23 14:17

Doya Doya Moda şampiyonu Betül Böçkün Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de ortaya çıktı! İşte son hali

Doya Doya Moda 2020 birincisi Betül Böçkün şimdi de Zuhal Topal'la Yemekteyiz programına katıldı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Betül Böçkün değişimiyle dikkat çekti. Ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-05-23 10:02

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de diskalifiye şoku! Biz burada kimseyi terbiye etmek zorunda değiliz

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı hafta içi her gün ekrana geliyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan programın bugünkü bölümüne bir yarışmacının diskalifiye edilmesi damga vurdu. İlk günden beri yarışmada gergin tavırları ile dikkat çeken İrem Hanım’ın Ebru Hanım’a hakaret etmesinin ardından Zuhal Topal adeta ateş püskürdü.

Magazin 05-05-23 17:48

Et yemeklerinin en güzel yancısı patates sufle tarifi! Zuhal Topal'la Yemekteyiz patates sufle nasıl yapılır?

Patates sufle tarifi kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Bu tarif hem farklı hem de hafif bir şeyler arayanlar için nefis bir alternatif. İster et yemeğiyle beraber isterseniz de çay saatlerinizde keyifle tüketebilirsiniz. Peki, patates sufle nasıl yapılır? İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz patates sufle tarifi...

Yemek 25-04-23 17:22

Buram buram kokusuyla sizi cezbedecek fesleğenli domates çorbası nasıl yapılır? Zuhal Topal'la Yemekteyiz fesleğenli domates çorbası tarifi

Domates çorbası, Türk mutfağında yer alan birçok çorba tarifi gibi yapımı kolay kıvamını tutturması ise zor çorbalardan biridir. Evde çok kolay bir şekilde yapabileceğiniz kolay bir tarif ile karşınızdayız. Peki fesleğenli domates çorbası nasıl yapılır? İşte buram buram kokusuyla sizi cezbedecek fesleğenli domates çorbası tarifi...

Yemek 25-04-23 16:57

Vazgeçilmeziniz olacak Csirke Paprikas tarifi! Zuhal Topal'la Yemekteyiz Csirke Paprikas nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Csirke Paprikas Macar mutfağının en sevilen yemeklerinden biri. Macar Mutfağı baharatın oldukça fazla kullanıldığı ve baharatlı yemeğin güzel olduğu düşüncesinin hakim olduğu bir mutfak. Bu meşhur yemeğin Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında yapılmasıyla tarifi merak edildi. Peki Csirke Paprikas tarifi nedir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Csirke Paprikas nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 19-04-23 17:05

Patlıcan severlerin bayılacağı tavuklu sultan kebabı tarifi! Zuhal Topal'la Yemekteyiz tavuklu sultan kebabı nasıl yapılır?

Tavuklu sultan kebabı, iftar sofralarınıza, davet menünüze, ana yemeklerinize yakışacak, lezzetiyle tadı damağınızda kalacak bir tarif.Gerek görüntüsüyle gerekse lezzetiyle muhteşem sultan kebabı tarifine bayılacaksınız. Tavukla ya da etle hazırlanabilen ve kısa sürede ana yemek çıkarmak isteyenler için hem hamur işi hem de etin buluştuğu tarifi evde hazırlamak oldukça kolay. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz tavuklu sultan kebabı nasıl yapılır?

Yemek 18-04-23 17:20

14 Nisan 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi belli oldu! Yemekteyiz'de haftanın kazananı kim oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında haftanın birincisi merak konusu oldu. Zeynep Hanım, Harun Bey, Sinem Hanım, Anıl Bey ve Dilber Hanım'ın hünerlerini sergilediği yarışmada kazanan belli oldu. 50 bin TL'lik ödülün sahibi Zuhal Topal tarafından açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi kim? 14 Nisan 2023 Cuma Yemekteyiz'de haftanın kazananı kim oldu?

Magazin 14-04-23 19:03

Almanların en meşhur salatası Kartoffelsalat (patates salatası) nasıl yapılır? Tadı damağınızda kalacak kartoffel salatası tarifi!

Almanların en meşhur yemeği kartoffelsalat tarifi araştırılıyor. TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programınad yapılan kartoffel satalası, izleyicilerin oldukça ilgisini çekti. Peki Alman usulü Kartoffelsalat (patates salatası) nasıl yapılır? İşte tadı damağınızda kalacak kartoffelsalat tarifi...

Yemek 11-04-23 17:18