Edho Haberleri

EDHO'da Behzat Façalı'ydı! Tuzak dizisinin Mahir'i Emir Benderlioğlu kimdir, evli mi?

Oyuncu Emir Benderlioğlu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde "Behzat" karakteri ile izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. TV 8'in yeni projesi Tuzak dizisinde ise Emir Benderlioğlu Mahir karakterini oynuyor. Tuzak dizisinin Mahir'i Oyuncu Emir Benderlioğlu'nun kim olduğu ve evli olup olmadığı merak edenlerin araştırdığı konular arasında yer alıyor.

Magazin 21-10-2022 01:13

Yalnız Kurt dizisinin Barış'ı Yalçın Hafızoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? EDHO'da Hızır Ali'yi canlandıran Yalçın Hafızoğlu Yalnız Kurt'ta!

Yalnız Kurt dizisinin Barış'ı Yalçın Hafızoğlu merak konusu oldu. Yalnız Kurt dizisi 2. sezon 1. bölümüyle bugün ATV izleyicisiyle buluşuyor. Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Cihan Ünal ve Jessica May'ın başrollerini paylaştığı dizinin senaryosunu Murat Koca, Ali Alper Erze, Recep Çavdar ve Adem Bıyık yazdı. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun oturuyor. Peki Yalnız Kurt dizisinin Barış'ı Yalçın Hafızoğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Yalçın Hafızoğlu'nun hayatı ve biyografisi...

Magazin 14-10-2022 11:55

EDHO dizisinin yıldızı Yunus Emre Yıldırımer kimdir? Yunus Emre Yıldırımer nereli ve kaç yaşında, Teşkilat dizisinde mi oynayacak?

EDHO dizisinin yıldızı Yunus Emre Yıldırımer, Teşkilat dizisi ile ilgili basında yer alan haberler dolayısıyla gündem oldu. Ünlü oyuncunun TRT1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat'ta oynacayacağı yönündeki haberler sonrası birçok vatandaş internette "EDHO dizisinin yıldızı Yunus Emre Yıldırımer kimdir?", "Yunus Emre Yıldırımer nereli ve kaç yaşında, Teşkilat dizisinde mi oynayacak?" soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte detaylar...

Magazin 12-08-2022 10:10

Edho

Edho Hakkındaki Haberler Mynet'te. Edho Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.