Arı Sokması Haberleri

Arı sokması ile ölümden döndü, ilk işi mesleğini değiştirmek oldu

İzmir’de geçtiğimiz eylül ayında arı sokması sonucu ölümden dönen ve kuyumcu komşusu tarafından kurtarılan Mehmet Güneş, şerbetçiliği bırakıp kuyumcu dükkanı açtı. Ömür boyu iğne kullanmak zorunda kaldığını belirten Güneş, “Kuyumcuda hayatımız kurtuldu, şimdi kendimiz kuyumcu olduk” dedi.

Haber 21-03-2024 09:59

İyilik yapmak isterken canından oluyordu... Talihsiz adamın ölümden döndüğü anlar kamerada! 'Daha önce böylesi başıma gelmedi'

İzmir’in Konak ilçesinde, Tarihi Kemeraltı Çarşısı içerisinde yıllardır içecek satan Mehmet Güneş (40), iyilik yapmak isterken canından oluyordu. Şerbet içerisine düşen arıyı kurtarmak isteyen Güneş, parmağını arı sokması sonrası ölümden döndü. Arı sokmasından 7 dakika sonra fenalaşarak nefes almakta zorlanan Güneş'in komşu iş yerine giderek yardım istediği esnada yaşadığı baygınlık güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 03-10-2023 12:59

Kahreden haber: Her şey fındık toplarken oldu! Eve gelince aniden rahatsızlandı! İkinci kez hastaneye gittiğinde...

Samsun’da fındık toplarken elini arı sokan 17 yaşındaki kız hayatını kaybetti. Genç kızın eve gelince rahatsızlandığı, ailesi tarafından hastaneye kaldırıldığı, müdahale sonrası evine gönderildiği, evinde tekrar fenalaşıp yeniden hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

Haber 18-09-2023 16:40

100’den fazla arının aynı anda saldırdığı 81 yaşındaki adam canını zor kurtardı! 3 saat boyunca mücadele etti... Kalçası kırılınca hastanelik oldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Oklahoma eyaletinde yaşayan 81 yaşındaki Carl Amos isimli bir adam aynı anda 100’den fazla bal arısının saldırısına uğradı. 3 saat boyunca arılardan kurtulmak için mücadele eden adam kaçmaya çalışırken ayağının takılması sonucunda yere düşerek kalça kemiğini kırdı. Komşusunun ambulansa haber vermesi üzerine hastaneye kaldırılan adamın iyileştiği belirtildi.

Trend 03-06-2023 13:53

Arı Sokması

Arı Sokması Hakkındaki Haberler Mynet'te. Arı Sokması Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tunceli'de arıların soktuğu kişi öldü

Tunceli'de arıların soktuğu kişi öldü

Yurthaber 14-10-2022 11:00

Uzmanlar uyarıyor! Ünlülerin uyguladığı trendler sağlığınızı tehlikeye atıyor

Her insan güzellik ve sağlık yaşam adına uyguladığı çeşitli tarifler bulunuyor. Bu tarifler nesilden nesile geçebiliyor. Bazı yöntemler var ki sağlığınızı tehlike altına atıyor. Uzmanlar ünlülerin formda kalmak için yaptığı dehşete düşüren uygulamaları hakkında uyarılarda bulunuyor.

Haber 18-09-2022 09:48

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu

Yurthaber 31-07-2022 07:58

Bolu'da seyir halindeyken arı sokması sonucu rahatsızlanan sürücü hastaneye kaldırıldı

Bolu'da seyir halindeyken arı sokması sonucu rahatsızlanan sürücü hastaneye kaldırıldı

Yurthaber 03-07-2022 11:53

Küçücük bebeği perişan ettiler! Aile çaresiz

İngiltere’de belediye konutlarında kalan bir aile, eve yerleşmiş olan böcek ve arılardan ötürü çok zor günler geçiriyor. Evde binlerce arı ve bir o kadar da böceğin olduğunu dile getiren Charlotte Down, küçük bebeğinin böcek ve arı sokmalarından ötürü alerjik reaksiyon geçirdiğini ve hastaneye kaldırıldığını söyledi. Her köşesinden böcek ev arı çıktığını söyleyen kadın, belediye meclisine şikâyette bulundu. Ancak aldığı cevapla yeni bir şok daha yaşadı.

Haber 21-06-2022 07:57

Arı sokmasına ne iyi gelir? Arı sokması tedavisinde evde uygulanabilecek basit ve doğal yöntemler nelerdir?

Birçok kişinin başına gelen ve şişlik ve ağrıya neden olan arı sokmasına ne iyi gelir? Arı sokması tedavisi için çareyi evinizin mutfağınızda bulabilirsiniz. Alerjik reaksiyon gösterenlerin tıbbi yardım alması şart olan arı sokması sorununun hayati risk taşımadığı durumlarda doğal yöntemlerle tedavi mümkün olabilir. Arı sokmasında evde tedavi için sarımsak, lavanta yağı, buz ve bal gibi doğal ürünlerle çareler üretilebilir.

Kadin 13-05-2022 18:30

Maçta ilginç an! Kaleciyi arı soktu

Bölgesel Amatör Lig'in ilk haftasında Burdur ekibi Maküspor'un, Denizli temsilcisi Bağbaşı Zeytinköyspor'u 1-0 yendiği karşılaşmanın 11'inci dakikasında, Zeytinköyspor'un kalecisi Oğuzhan'ı sol omzundan arı soktu. Kaleci, tedavisinin ardından maça devam etti.

Spor 01-11-2021 10:21

Öğrendiğinizde inanamayacaksınız! Arı sokmasından cinsel anlamda haz alma durumu: Melissofili

Söz konusu cinsellik olduğunda toplumsal baskılar ve tabular nedeniyle kişiler kimi zaman bastırılmış duygular hissedebilirler. Cinsellik, herkesin özel bir alanı olmasıyla beraber kendisine sakladığı küçük sırları da içerebilir. Sizler için tıptaki adıyla parafili olarak kabul edilen cinsel bir bağımlılıktan söz edeceğiz.

Trend 13-10-2021 16:56

Kendisini arılara sokturmaktan zevk alan Margaret’in alışkanlığı herkesi şaşırttı

Dünya genelinde pek çok tuhaf alışkanlığa sahip olan insan vardır. Hatta kimi durumlarda batıl inançların gölgesinde çoğu kez ayakkabıları düzelttiğiniz ya da kara kedi gördüğünüzde saçınızı çektiğiniz olmuştur. Ancak 53 yaşındaki Margaret’in öyle bir alışkanlığı var ki okuduğunuzda şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz. Çünkü Margaret, kendisini arılara sokturmaktan keyif alıyor.

Trend 10-09-2021 12:28

Samsun'da arının soktuğu kişi hayatını kaybetti

Samsun'da arının soktuğu kişi hayatını kaybetti

Yurthaber 21-06-2021 20:22

Zonguldak'ta arı sokan kişi hayatını kaybetti

Zonguldak'ta arı sokan kişi hayatını kaybetti

Yurthaber 18-04-2021 23:33

Bilinç kaybı yapabilir, ölüme bile yol açabilir: Arı sokmasına karşı ilk yardım hakkında bilmeniz gerekenler!

Arı ve yaban arısı sokmalarının tedavisi, şiddetine bağlıdır. Tıbbi müdahale gerektiren sorunların çoğu, sokmaya karşı alerjik bir reaksiyondan kaynaklanır. Alerjik reaksiyona neden olmayan sıradan arı sokmaları için evde tedavi yeterlidir. Öte yandan, birden fazla sokma veya alerjik reaksiyon, acil tedavi gerektiren bir durum olabilir.

Haber 01-03-2021 08:28