Arı Alerjisi Haberleri

Bu nasıl protesto! Polisler evi tahliye etmek isteyince arılarını üzerlerine saldı

ABD'de yaşanan bir olay polisleri şaşkına çevirdi. Hampden bölgesinde yaşayan Rorie Woods isimli bir kadın, bir evi tahliye etmek üzere gelen polis memurlarıyla arasında çıkan tartışmanın ardından arılarını onların üzerine saldı. Olayın ardından tutuklandığı bildirilen Woods'un şimdi, mahkeme tarihini beklediği açıklandı.

Trend 22-10-2022 10:56

Kendisini arılara sokturmaktan zevk alan Margaret’in alışkanlığı herkesi şaşırttı

Dünya genelinde pek çok tuhaf alışkanlığa sahip olan insan vardır. Hatta kimi durumlarda batıl inançların gölgesinde çoğu kez ayakkabıları düzelttiğiniz ya da kara kedi gördüğünüzde saçınızı çektiğiniz olmuştur. Ancak 53 yaşındaki Margaret’in öyle bir alışkanlığı var ki okuduğunuzda şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz. Çünkü Margaret, kendisini arılara sokturmaktan keyif alıyor.

Trend 10-09-2021 12:28

Arı soktu, alerjisi için hastaneye giderken ölümden döndü

Antalya'da alerjisi olan Hakan Ocak, arı sokması üzerine hastaneye giderken fenalaşınca motosikletiyle kaldırıma çarpıp yaralandı. Tesadüfen olayın yaşandığı yerden geçen bir sağlık çalışanı tarafından ilk müdahalesi gerçekleştirilen Ocak, hastanede tedaviye alındı.

Haber 03-05-2021 17:23

Bilinç kaybı yapabilir, ölüme bile yol açabilir: Arı sokmasına karşı ilk yardım hakkında bilmeniz gerekenler!

Arı ve yaban arısı sokmalarının tedavisi, şiddetine bağlıdır. Tıbbi müdahale gerektiren sorunların çoğu, sokmaya karşı alerjik bir reaksiyondan kaynaklanır. Alerjik reaksiyona neden olmayan sıradan arı sokmaları için evde tedavi yeterlidir. Öte yandan, birden fazla sokma veya alerjik reaksiyon, acil tedavi gerektiren bir durum olabilir.

Haber 01-03-2021 08:28

Diğer Haber Etiketleri