Kani Rash Haberleri

Kendisine küfür eden kişiye attığı tokat hayatını kararttı! Hem işinden hem tazminatından oldu

Kocaeli'de çalıştığı fabrikada kendisine küfür ve hakaret ettiği iddia edilen kişiye tokat attığı için tazminatı verilmeden işten çıkartılan Kani Yılmaz, eşi ve çocuklarıyla birlikte fabrika önünde eylem yapıyor. Dikkat çekebilmek için aracına pankartlar asan Yılmaz, sesini duyurabilmek için de sloganlar atıyor. Süreci anlatan Kani Yılmaz, "Buradan herkese soruyorum, şahsın teki karşınıza geçse, ana, avrat size küfür etse kendinizi ne kadar tutabilirsiniz?" ifadelerini kullandı.

Haber 2022-09-05 11:11:28

Kani ne demek? Kani kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe hem yapısı itibarıyla hem de kelime hazinesiyle çok zengin bir dildir. Türkçenin hazinesi, birbirine çok benzeyen kelimelerle doludur. Bu kelimeler yaygın olarak birbirine karıştırılır. Bazen bu karışıklık yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Benzerliğin yarattığı karışıklığı önlemek için sık sık kelimelerin anlamına bakılır. Kani kelimesi de anlamına sıkça bakılan kelimelerden biridir. Kani ne demek?

Egitim 2022-05-18 20:35:38

Kani olmak ne demek? Kani olmak TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik fiiller, en az iki sözcüğün birleşerek oluşturduğu eylemlerdir. Bazı deyimler de birleşik fiiller yardımıyla oluşmuştur. Sözcük öbeği olan bu deyimlerin aksine bir de cümle halindeki deyimler vardır. Cümle halindeki deyimler atasözleriyle benzerdir ancak atasözlerinin aksine öğüt vermezler. Deyimler, atasözleri ve birleşik fiiller, dildeki anlatımı kuvvetlendiren sözlerdir. Bu sözlerden biri de Kani olmak şeklindedir. Kani olmak TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 2022-05-17 18:41:21

İran nükleer anlaşması: Tahran, Batılı ülkeleri pazarlıklarda 'kötü niyetli' olmakla suçladı

İran'la 2015'te imzalanan nükleer anlaşmanın yeniden hayata geçirilmesi için Avusturya'nın başkenti Viyana'da yapılan müzakereler çöküşün eşiğinde. İran'ın başmüzakerecesi Ali Bagheri Kani, müzakerelerde Batılı ülkeleri "kötü niyetli" olmakla suçladı.

Haber 2021-12-14 14:23:35

İran 29 Kasım’da Nükleer Müzakerelere Dönüyor

İran Dışişleri Bakan Yardımcısı ve üst düzey nükleer müzakerecisi Ali Bagheri Kani dünya güçleriyle İran'ın 2015 nükleer anlaşmasını eski haline getirmeyi amaçlayan müzakerelere 29 Kasım'da devam edeceğini söyledi

Haber 04-11-21 01:14

İran Nükleer Müzakerelere Dönüyor

İran, 2015 yılında imzalanan nükleer anlaşmayla ilgili müzakerelere Kasım ayı sonu itibariyle dönecek. Açıklamayı İran Nükleer Müzakerecisi Ali Bagheri Kani yaptı

Haber 28-10-21 11:01

Taksi durağı önünde kurşun yağdırdı, 42 gün sonra yakalandı

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde bir ay önce polis merkezinin yanındaki taksi durağında çalışan Kani Dereli’yi silahla yaralayan Tolga T., polis ekiplerince yakalandı.

Haber 11-02-21 15:32

Altın fiyatları yükselecek mi? Şimdi altın alınır mı? Altının düşüşü sürer mi? İşte çarpıcı altın yorumu

Bireysel yatırımcılar altın fiyatlarındaki düşüş nedeniyle üzüntü yaşarken bu süreçte borcu olanlar ve düğün yapmak isteyenler ise fırsatı değerlendirmeye yöneldi. Çok sayıda vatandaş ise şimdi altın alınır mı sorusunu sormaya başladı. İnegöl Kuyumcular Derneği Başkanı Kani Kont, altın almanın tam zamanı olduğu yönünde değerlendirmelerde bulundu. Peki, altın fiyatları yükselecek mi? Altının düşüşü sürer mi?

Finans 06-02-21 14:35

Manisa’da jandarmadan öğrencilere uzaktan trafik eğitimi

Yunusemre İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından pandemi sebebiyle anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine uzaktan bağlantı ile trafik eğitimi verildi.Yunusemre İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik Tim Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat Karademir, korona virüs pandemisi sebebiyle yüz yüze eğitimden mahrum kalan Atatürk Ayser Kani Çelikel İlkokulu anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine uzaktan bağlantı ile trafik eğitimi verdi.

Yurthaber 08-01-21 13:21

Manisa’da jandarmadan öğrencilere uzaktan trafik eğitimi

Yunusemre İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından pandemi sebebiyle anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine uzaktan bağlantı ile trafik eğitimi verildi.Yunusemre İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik Tim Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat Karademir, korona virüs pandemisi sebebiyle yüz yüze eğitimden mahrum kalan Atatürk Ayser Kani Çelikel İlkokulu anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine uzaktan bağlantı ile trafik eğitimi verdi.

Yurthaber 08-01-21 13:21

Libya: Altı kardeş ve aslanları bir kente nasıl dehşeti yaşattı?

Kani kardeşler Libya'da küçük bir kenti bir çete gibi yönetiyor ve otoritelerini korumak için erkekleri, kadınları ve çocukları öldürüyorlardı. Şimdi işledikleri suçlar yavaş yavaş ortaya çıkartılıyor.

Haber 08-01-21 07:17

3 gündür kayıptı, cesedi boş arazide bulundu

İzmir'in Buca ilçesinde, 3 gündür kayıp olan Kani Şıklangöz'in (70) boş arazide cesedi bulundu.

Haber 27-10-20 08:07

81 yaşındaki dedenin anlamlı bağışı

Samsun’un Çarşamba ilçesinde yaşayan Kani Çetin (81) ‘Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına 5 aylık emekli maaşını bağışladı.Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu ‘Biz Bize Yeteriz Türkiye’m’ kampanyasına Kani Çetin (81) 5 aylık maaşını bağışladı.“Türkiye sadece Cumhurbaşkanımızın değil hepimizin”Yaptığı bağış hakkında konuşan Kani Çetin, “Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu kampanyaya bende katılmak istedim.

Yurthaber 16-04-20 14:53

Kani Beko işçi kütüphanesinin konuğu oldu

Çankaya Belediyesi temizlik işçilerinin çöpe atılan kitapları toplayarak oluşturdukları kütüphanenin son konuğu CHP İzmir Milletvekili Kani Beko oldu.Çankaya Belediyesi temizlik işçilerinin çöp konteynerlerinin yanına bırakılan kitapları özenle biriktirip, dezenfekte etmelerinin ardından oluşturdukları kütüphane ilgi görüyor.

Yurthaber 06-03-20 12:50

Manisa’daki eğitim yatırımları görüşüldü

Manisa genelinde onarımı yapılacak okul binaları ve eğitim alanındaki yatırımların değerlendirildiği toplantı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.2020 yılı eğitim yatırımları ve onarım çalışmalarının görüşüldüğü toplantıya; Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Ünal Çakıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Günay Özcan ve yetkililer katıldı.Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu, doğa olaylarını engellemenin mümkün olmadığını ancak gerekli tedbirleri almanın yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirgeyeceğini belirten Vali Deniz, “Milli Eğitim Bakanlığı, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından eğitim binalarımızda yapılan kontroller ve değerlendirmeler neticesinde hazırlanan ‘Deprem tahkik raporları’ sonucuna göre deprem olması halinde risk taşıyabileceği değerlendirilen ve yıkım kararı alınan eğitim binalarının en kısa sürede yıkılarak yeniden yapımı için çalışmaları başlattık.” dedi.Çocukların eğitim aldığı mekanların önemli olduğunu, Türkiye’de son yıllarda eğitim alanında çok önemli yatırımların yapıldığını da ifade eden Vali Deniz, “Amacımız, okullarda çocuklarımızı hayata hazırlarken onlara güvenli ve sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak” dedi.Manisa Valiliği tarafından daha önce deprem sonrası hasar gördüğü ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 11 ilçede 29 eğitim binası hakkında yıkım kararı almıştı.Yıkımı yapılacak eğitim binaları ise şu şekilde:"Akhisar’da Zübeyde Hanım İlkokulu, Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojman binası, Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu-Medar Ortaokulu, Gölmarmara’da Ozanca Köyü Ortaokulu C Blok, Gördes’te Güneşli Ortaokulu, Kırkağaç’ta Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyon binası, Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi B Blok, İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu A Blok, Kula’da Dört Eylül Ahmet Sabahat Özmen Ortaokulu, Salihli’de Namık Kemal Ortaokulu A Blok, Şehitler Ortaokulu A Blok, Şehitler İlkokulu B Blok, Sarıgöl’de Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokulu, Saruhanlı’da Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu B, C ve D Blok, Paşaköy Mustafa İzci Ortaokulu, Selendi’de; Rahmanlar İlkokulu ve Ortaokulu A Blok, Soma’da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojman Binası, Turgutlu’da Cumhuriyet İlkokulu A, B ve C Blok, Samiye Nuri Sevil İlkokulu A ve B Blok, Yunusemre’de Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu, Atatürk Ayser Kani Çeliker Ortaokulu A ve B Blok, Saruhanbey Ortaokulu A Blok."

Yurthaber 22-02-20 01:20

Manisa’daki eğitim yatırımları görüşüldü

Manisa genelinde onarımı yapılacak okul binaları ve eğitim alanındaki yatırımların değerlendirildiği toplantı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.2020 yılı eğitim yatırımları ve onarım çalışmalarının görüşüldüğü toplantıya; Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Ünal Çakıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Günay Özcan ve yetkililer katıldı.Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu, doğa olaylarını engellemenin mümkün olmadığını ancak gerekli tedbirleri almanın yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirgeyeceğini belirten Vali Deniz, “Milli Eğitim Bakanlığı, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından eğitim binalarımızda yapılan kontroller ve değerlendirmeler neticesinde hazırlanan ‘Deprem tahkik raporları’ sonucuna göre deprem olması halinde risk taşıyabileceği değerlendirilen ve yıkım kararı alınan eğitim binalarının en kısa sürede yıkılarak yeniden yapımı için çalışmaları başlattık.” dedi.Çocukların eğitim aldığı mekanların önemli olduğunu, Türkiye’de son yıllarda eğitim alanında çok önemli yatırımların yapıldığını da ifade eden Vali Deniz, “Amacımız, okullarda çocuklarımızı hayata hazırlarken onlara güvenli ve sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak” dedi.Manisa Valiliği tarafından daha önce deprem sonrası hasar gördüğü ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 11 ilçede 29 eğitim binası hakkında yıkım kararı almıştı.Yıkımı yapılacak eğitim binaları ise şu şekilde:"Akhisar’da Zübeyde Hanım İlkokulu, Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojman binası, Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu-Medar Ortaokulu, Gölmarmara’da Ozanca Köyü Ortaokulu C Blok, Gördes’te Güneşli Ortaokulu, Kırkağaç’ta Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyon binası, Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi B Blok, İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu A Blok, Kula’da Dört Eylül Ahmet Sabahat Özmen Ortaokulu, Salihli’de Namık Kemal Ortaokulu A Blok, Şehitler Ortaokulu A Blok, Şehitler İlkokulu B Blok, Sarıgöl’de Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokulu, Saruhanlı’da Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu B, C ve D Blok, Paşaköy Mustafa İzci Ortaokulu, Selendi’de; Rahmanlar İlkokulu ve Ortaokulu A Blok, Soma’da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojman Binası, Turgutlu’da Cumhuriyet İlkokulu A, B ve C Blok, Samiye Nuri Sevil İlkokulu A ve B Blok, Yunusemre’de Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu, Atatürk Ayser Kani Çeliker Ortaokulu A ve B Blok, Saruhanbey Ortaokulu A Blok."

Yurthaber 22-02-20 01:20

Manisa’daki eğitim yatırımları görüşüldü

Manisa genelinde onarımı yapılacak okul binaları ve eğitim alanındaki yatırımların değerlendirildiği toplantı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.2020 yılı eğitim yatırımları ve onarım çalışmalarının görüşüldüğü toplantıya; Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Ünal Çakıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Günay Özcan ve yetkililer katıldı.Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu, doğa olaylarını engellemenin mümkün olmadığını ancak gerekli tedbirleri almanın yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirgeyeceğini belirten Vali Deniz, “Milli Eğitim Bakanlığı, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından eğitim binalarımızda yapılan kontroller ve değerlendirmeler neticesinde hazırlanan ‘Deprem tahkik raporları’ sonucuna göre deprem olması halinde risk taşıyabileceği değerlendirilen ve yıkım kararı alınan eğitim binalarının en kısa sürede yıkılarak yeniden yapımı için çalışmaları başlattık.” dedi.Çocukların eğitim aldığı mekanların önemli olduğunu, Türkiye’de son yıllarda eğitim alanında çok önemli yatırımların yapıldığını da ifade eden Vali Deniz, “Amacımız, okullarda çocuklarımızı hayata hazırlarken onlara güvenli ve sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak” dedi.Manisa Valiliği tarafından daha önce deprem sonrası hasar gördüğü ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 11 ilçede 29 eğitim binası hakkında yıkım kararı almıştı.Yıkımı yapılacak eğitim binaları ise şu şekilde:"Akhisar’da Zübeyde Hanım İlkokulu, Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojman binası, Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu-Medar Ortaokulu, Gölmarmara’da Ozanca Köyü Ortaokulu C Blok, Gördes’te Güneşli Ortaokulu, Kırkağaç’ta Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyon binası, Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi B Blok, İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu A Blok, Kula’da Dört Eylül Ahmet Sabahat Özmen Ortaokulu, Salihli’de Namık Kemal Ortaokulu A Blok, Şehitler Ortaokulu A Blok, Şehitler İlkokulu B Blok, Sarıgöl’de Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokulu, Saruhanlı’da Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu B, C ve D Blok, Paşaköy Mustafa İzci Ortaokulu, Selendi’de; Rahmanlar İlkokulu ve Ortaokulu A Blok, Soma’da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojman Binası, Turgutlu’da Cumhuriyet İlkokulu A, B ve C Blok, Samiye Nuri Sevil İlkokulu A ve B Blok, Yunusemre’de Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu, Atatürk Ayser Kani Çeliker Ortaokulu A ve B Blok, Saruhanbey Ortaokulu A Blok."

Yurthaber 22-02-20 01:20

Manisa’daki eğitim yatırımları görüşüldü

Manisa genelinde onarımı yapılacak okul binaları ve eğitim alanındaki yatırımların değerlendirildiği toplantı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.2020 yılı eğitim yatırımları ve onarım çalışmalarının görüşüldüğü toplantıya; Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Ünal Çakıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Günay Özcan ve yetkililer katıldı.Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu, doğa olaylarını engellemenin mümkün olmadığını ancak gerekli tedbirleri almanın yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirgeyeceğini belirten Vali Deniz, “Milli Eğitim Bakanlığı, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından eğitim binalarımızda yapılan kontroller ve değerlendirmeler neticesinde hazırlanan ‘Deprem tahkik raporları’ sonucuna göre deprem olması halinde risk taşıyabileceği değerlendirilen ve yıkım kararı alınan eğitim binalarının en kısa sürede yıkılarak yeniden yapımı için çalışmaları başlattık.” dedi.Çocukların eğitim aldığı mekanların önemli olduğunu, Türkiye’de son yıllarda eğitim alanında çok önemli yatırımların yapıldığını da ifade eden Vali Deniz, “Amacımız, okullarda çocuklarımızı hayata hazırlarken onlara güvenli ve sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak” dedi.Manisa Valiliği tarafından daha önce deprem sonrası hasar gördüğü ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 11 ilçede 29 eğitim binası hakkında yıkım kararı almıştı.Yıkımı yapılacak eğitim binaları ise şu şekilde:"Akhisar’da Zübeyde Hanım İlkokulu, Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojman binası, Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu-Medar Ortaokulu, Gölmarmara’da Ozanca Köyü Ortaokulu C Blok, Gördes’te Güneşli Ortaokulu, Kırkağaç’ta Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyon binası, Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi B Blok, İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu A Blok, Kula’da Dört Eylül Ahmet Sabahat Özmen Ortaokulu, Salihli’de Namık Kemal Ortaokulu A Blok, Şehitler Ortaokulu A Blok, Şehitler İlkokulu B Blok, Sarıgöl’de Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokulu, Saruhanlı’da Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu B, C ve D Blok, Paşaköy Mustafa İzci Ortaokulu, Selendi’de; Rahmanlar İlkokulu ve Ortaokulu A Blok, Soma’da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojman Binası, Turgutlu’da Cumhuriyet İlkokulu A, B ve C Blok, Samiye Nuri Sevil İlkokulu A ve B Blok, Yunusemre’de Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu, Atatürk Ayser Kani Çeliker Ortaokulu A ve B Blok, Saruhanbey Ortaokulu A Blok."

Yurthaber 22-02-20 01:20

Manisa’daki eğitim yatırımları görüşüldü

Manisa genelinde onarımı yapılacak okul binaları ve eğitim alanındaki yatırımların değerlendirildiği toplantı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.2020 yılı eğitim yatırımları ve onarım çalışmalarının görüşüldüğü toplantıya; Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Ünal Çakıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Günay Özcan ve yetkililer katıldı.Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu, doğa olaylarını engellemenin mümkün olmadığını ancak gerekli tedbirleri almanın yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirgeyeceğini belirten Vali Deniz, “Milli Eğitim Bakanlığı, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından eğitim binalarımızda yapılan kontroller ve değerlendirmeler neticesinde hazırlanan ‘Deprem tahkik raporları’ sonucuna göre deprem olması halinde risk taşıyabileceği değerlendirilen ve yıkım kararı alınan eğitim binalarının en kısa sürede yıkılarak yeniden yapımı için çalışmaları başlattık.” dedi.Çocukların eğitim aldığı mekanların önemli olduğunu, Türkiye’de son yıllarda eğitim alanında çok önemli yatırımların yapıldığını da ifade eden Vali Deniz, “Amacımız, okullarda çocuklarımızı hayata hazırlarken onlara güvenli ve sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak” dedi.Manisa Valiliği tarafından daha önce deprem sonrası hasar gördüğü ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 11 ilçede 29 eğitim binası hakkında yıkım kararı almıştı.Yıkımı yapılacak eğitim binaları ise şu şekilde:"Akhisar’da Zübeyde Hanım İlkokulu, Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojman binası, Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu-Medar Ortaokulu, Gölmarmara’da Ozanca Köyü Ortaokulu C Blok, Gördes’te Güneşli Ortaokulu, Kırkağaç’ta Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyon binası, Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi B Blok, İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu A Blok, Kula’da Dört Eylül Ahmet Sabahat Özmen Ortaokulu, Salihli’de Namık Kemal Ortaokulu A Blok, Şehitler Ortaokulu A Blok, Şehitler İlkokulu B Blok, Sarıgöl’de Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokulu, Saruhanlı’da Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu B, C ve D Blok, Paşaköy Mustafa İzci Ortaokulu, Selendi’de; Rahmanlar İlkokulu ve Ortaokulu A Blok, Soma’da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojman Binası, Turgutlu’da Cumhuriyet İlkokulu A, B ve C Blok, Samiye Nuri Sevil İlkokulu A ve B Blok, Yunusemre’de Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu, Atatürk Ayser Kani Çeliker Ortaokulu A ve B Blok, Saruhanbey Ortaokulu A Blok."

Yurthaber 22-02-20 01:20

Manisa’daki eğitim yatırımları görüşüldü

Manisa genelinde onarımı yapılacak okul binaları ve eğitim alanındaki yatırımların değerlendirildiği toplantı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.2020 yılı eğitim yatırımları ve onarım çalışmalarının görüşüldüğü toplantıya; Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Ünal Çakıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Günay Özcan ve yetkililer katıldı.Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu, doğa olaylarını engellemenin mümkün olmadığını ancak gerekli tedbirleri almanın yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirgeyeceğini belirten Vali Deniz, “Milli Eğitim Bakanlığı, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından eğitim binalarımızda yapılan kontroller ve değerlendirmeler neticesinde hazırlanan ‘Deprem tahkik raporları’ sonucuna göre deprem olması halinde risk taşıyabileceği değerlendirilen ve yıkım kararı alınan eğitim binalarının en kısa sürede yıkılarak yeniden yapımı için çalışmaları başlattık.” dedi.Çocukların eğitim aldığı mekanların önemli olduğunu, Türkiye’de son yıllarda eğitim alanında çok önemli yatırımların yapıldığını da ifade eden Vali Deniz, “Amacımız, okullarda çocuklarımızı hayata hazırlarken onlara güvenli ve sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak” dedi.Manisa Valiliği tarafından daha önce deprem sonrası hasar gördüğü ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 11 ilçede 29 eğitim binası hakkında yıkım kararı almıştı.Yıkımı yapılacak eğitim binaları ise şu şekilde:"Akhisar’da Zübeyde Hanım İlkokulu, Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojman binası, Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu-Medar Ortaokulu, Gölmarmara’da Ozanca Köyü Ortaokulu C Blok, Gördes’te Güneşli Ortaokulu, Kırkağaç’ta Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyon binası, Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi B Blok, İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu A Blok, Kula’da Dört Eylül Ahmet Sabahat Özmen Ortaokulu, Salihli’de Namık Kemal Ortaokulu A Blok, Şehitler Ortaokulu A Blok, Şehitler İlkokulu B Blok, Sarıgöl’de Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokulu, Saruhanlı’da Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu B, C ve D Blok, Paşaköy Mustafa İzci Ortaokulu, Selendi’de; Rahmanlar İlkokulu ve Ortaokulu A Blok, Soma’da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojman Binası, Turgutlu’da Cumhuriyet İlkokulu A, B ve C Blok, Samiye Nuri Sevil İlkokulu A ve B Blok, Yunusemre’de Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu, Atatürk Ayser Kani Çeliker Ortaokulu A ve B Blok, Saruhanbey Ortaokulu A Blok."

Yurthaber 22-02-20 01:20

Manisa’daki eğitim yatırımları görüşüldü

Manisa genelinde onarımı yapılacak okul binaları ve eğitim alanındaki yatırımların değerlendirildiği toplantı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.2020 yılı eğitim yatırımları ve onarım çalışmalarının görüşüldüğü toplantıya; Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Ünal Çakıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Günay Özcan ve yetkililer katıldı.Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu, doğa olaylarını engellemenin mümkün olmadığını ancak gerekli tedbirleri almanın yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirgeyeceğini belirten Vali Deniz, “Milli Eğitim Bakanlığı, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından eğitim binalarımızda yapılan kontroller ve değerlendirmeler neticesinde hazırlanan ‘Deprem tahkik raporları’ sonucuna göre deprem olması halinde risk taşıyabileceği değerlendirilen ve yıkım kararı alınan eğitim binalarının en kısa sürede yıkılarak yeniden yapımı için çalışmaları başlattık.” dedi.Çocukların eğitim aldığı mekanların önemli olduğunu, Türkiye’de son yıllarda eğitim alanında çok önemli yatırımların yapıldığını da ifade eden Vali Deniz, “Amacımız, okullarda çocuklarımızı hayata hazırlarken onlara güvenli ve sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak” dedi.Manisa Valiliği tarafından daha önce deprem sonrası hasar gördüğü ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 11 ilçede 29 eğitim binası hakkında yıkım kararı almıştı.Yıkımı yapılacak eğitim binaları ise şu şekilde:"Akhisar’da Zübeyde Hanım İlkokulu, Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojman binası, Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu-Medar Ortaokulu, Gölmarmara’da Ozanca Köyü Ortaokulu C Blok, Gördes’te Güneşli Ortaokulu, Kırkağaç’ta Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyon binası, Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi B Blok, İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu A Blok, Kula’da Dört Eylül Ahmet Sabahat Özmen Ortaokulu, Salihli’de Namık Kemal Ortaokulu A Blok, Şehitler Ortaokulu A Blok, Şehitler İlkokulu B Blok, Sarıgöl’de Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokulu, Saruhanlı’da Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu B, C ve D Blok, Paşaköy Mustafa İzci Ortaokulu, Selendi’de; Rahmanlar İlkokulu ve Ortaokulu A Blok, Soma’da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojman Binası, Turgutlu’da Cumhuriyet İlkokulu A, B ve C Blok, Samiye Nuri Sevil İlkokulu A ve B Blok, Yunusemre’de Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu, Atatürk Ayser Kani Çeliker Ortaokulu A ve B Blok, Saruhanbey Ortaokulu A Blok."

Yurthaber 22-02-20 01:20

Manisa’daki eğitim yatırımları görüşüldü

Manisa genelinde onarımı yapılacak okul binaları ve eğitim alanındaki yatırımların değerlendirildiği toplantı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.2020 yılı eğitim yatırımları ve onarım çalışmalarının görüşüldüğü toplantıya; Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Ünal Çakıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Günay Özcan ve yetkililer katıldı.Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu, doğa olaylarını engellemenin mümkün olmadığını ancak gerekli tedbirleri almanın yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirgeyeceğini belirten Vali Deniz, “Milli Eğitim Bakanlığı, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından eğitim binalarımızda yapılan kontroller ve değerlendirmeler neticesinde hazırlanan ‘Deprem tahkik raporları’ sonucuna göre deprem olması halinde risk taşıyabileceği değerlendirilen ve yıkım kararı alınan eğitim binalarının en kısa sürede yıkılarak yeniden yapımı için çalışmaları başlattık.” dedi.Çocukların eğitim aldığı mekanların önemli olduğunu, Türkiye’de son yıllarda eğitim alanında çok önemli yatırımların yapıldığını da ifade eden Vali Deniz, “Amacımız, okullarda çocuklarımızı hayata hazırlarken onlara güvenli ve sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak” dedi.Manisa Valiliği tarafından daha önce deprem sonrası hasar gördüğü ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 11 ilçede 29 eğitim binası hakkında yıkım kararı almıştı.Yıkımı yapılacak eğitim binaları ise şu şekilde:"Akhisar’da Zübeyde Hanım İlkokulu, Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojman binası, Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu-Medar Ortaokulu, Gölmarmara’da Ozanca Köyü Ortaokulu C Blok, Gördes’te Güneşli Ortaokulu, Kırkağaç’ta Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyon binası, Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi B Blok, İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu A Blok, Kula’da Dört Eylül Ahmet Sabahat Özmen Ortaokulu, Salihli’de Namık Kemal Ortaokulu A Blok, Şehitler Ortaokulu A Blok, Şehitler İlkokulu B Blok, Sarıgöl’de Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokulu, Saruhanlı’da Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu B, C ve D Blok, Paşaköy Mustafa İzci Ortaokulu, Selendi’de; Rahmanlar İlkokulu ve Ortaokulu A Blok, Soma’da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojman Binası, Turgutlu’da Cumhuriyet İlkokulu A, B ve C Blok, Samiye Nuri Sevil İlkokulu A ve B Blok, Yunusemre’de Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu, Atatürk Ayser Kani Çeliker Ortaokulu A ve B Blok, Saruhanbey Ortaokulu A Blok."

Yurthaber 22-02-20 01:20

Manisa’daki eğitim yatırımları görüşüldü

Manisa genelinde onarımı yapılacak okul binaları ve eğitim alanındaki yatırımların değerlendirildiği toplantı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.2020 yılı eğitim yatırımları ve onarım çalışmalarının görüşüldüğü toplantıya; Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Ünal Çakıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Günay Özcan ve yetkililer katıldı.Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu, doğa olaylarını engellemenin mümkün olmadığını ancak gerekli tedbirleri almanın yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirgeyeceğini belirten Vali Deniz, “Milli Eğitim Bakanlığı, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından eğitim binalarımızda yapılan kontroller ve değerlendirmeler neticesinde hazırlanan ‘Deprem tahkik raporları’ sonucuna göre deprem olması halinde risk taşıyabileceği değerlendirilen ve yıkım kararı alınan eğitim binalarının en kısa sürede yıkılarak yeniden yapımı için çalışmaları başlattık.” dedi.Çocukların eğitim aldığı mekanların önemli olduğunu, Türkiye’de son yıllarda eğitim alanında çok önemli yatırımların yapıldığını da ifade eden Vali Deniz, “Amacımız, okullarda çocuklarımızı hayata hazırlarken onlara güvenli ve sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak” dedi.Manisa Valiliği tarafından daha önce deprem sonrası hasar gördüğü ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 11 ilçede 29 eğitim binası hakkında yıkım kararı almıştı.Yıkımı yapılacak eğitim binaları ise şu şekilde:"Akhisar’da Zübeyde Hanım İlkokulu, Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojman binası, Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu-Medar Ortaokulu, Gölmarmara’da Ozanca Köyü Ortaokulu C Blok, Gördes’te Güneşli Ortaokulu, Kırkağaç’ta Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyon binası, Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi B Blok, İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu A Blok, Kula’da Dört Eylül Ahmet Sabahat Özmen Ortaokulu, Salihli’de Namık Kemal Ortaokulu A Blok, Şehitler Ortaokulu A Blok, Şehitler İlkokulu B Blok, Sarıgöl’de Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokulu, Saruhanlı’da Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu B, C ve D Blok, Paşaköy Mustafa İzci Ortaokulu, Selendi’de; Rahmanlar İlkokulu ve Ortaokulu A Blok, Soma’da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojman Binası, Turgutlu’da Cumhuriyet İlkokulu A, B ve C Blok, Samiye Nuri Sevil İlkokulu A ve B Blok, Yunusemre’de Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu, Atatürk Ayser Kani Çeliker Ortaokulu A ve B Blok, Saruhanbey Ortaokulu A Blok."

Yurthaber 22-02-20 01:20

Manisa’daki eğitim yatırımları görüşüldü

Manisa genelinde onarımı yapılacak okul binaları ve eğitim alanındaki yatırımların değerlendirildiği toplantı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.2020 yılı eğitim yatırımları ve onarım çalışmalarının görüşüldüğü toplantıya; Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Ünal Çakıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Günay Özcan ve yetkililer katıldı.Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu, doğa olaylarını engellemenin mümkün olmadığını ancak gerekli tedbirleri almanın yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirgeyeceğini belirten Vali Deniz, “Milli Eğitim Bakanlığı, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından eğitim binalarımızda yapılan kontroller ve değerlendirmeler neticesinde hazırlanan ‘Deprem tahkik raporları’ sonucuna göre deprem olması halinde risk taşıyabileceği değerlendirilen ve yıkım kararı alınan eğitim binalarının en kısa sürede yıkılarak yeniden yapımı için çalışmaları başlattık.” dedi.Çocukların eğitim aldığı mekanların önemli olduğunu, Türkiye’de son yıllarda eğitim alanında çok önemli yatırımların yapıldığını da ifade eden Vali Deniz, “Amacımız, okullarda çocuklarımızı hayata hazırlarken onlara güvenli ve sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak” dedi.Manisa Valiliği tarafından daha önce deprem sonrası hasar gördüğü ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 11 ilçede 29 eğitim binası hakkında yıkım kararı almıştı.Yıkımı yapılacak eğitim binaları ise şu şekilde:"Akhisar’da Zübeyde Hanım İlkokulu, Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojman binası, Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu-Medar Ortaokulu, Gölmarmara’da Ozanca Köyü Ortaokulu C Blok, Gördes’te Güneşli Ortaokulu, Kırkağaç’ta Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyon binası, Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi B Blok, İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu A Blok, Kula’da Dört Eylül Ahmet Sabahat Özmen Ortaokulu, Salihli’de Namık Kemal Ortaokulu A Blok, Şehitler Ortaokulu A Blok, Şehitler İlkokulu B Blok, Sarıgöl’de Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokulu, Saruhanlı’da Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu B, C ve D Blok, Paşaköy Mustafa İzci Ortaokulu, Selendi’de; Rahmanlar İlkokulu ve Ortaokulu A Blok, Soma’da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojman Binası, Turgutlu’da Cumhuriyet İlkokulu A, B ve C Blok, Samiye Nuri Sevil İlkokulu A ve B Blok, Yunusemre’de Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu, Atatürk Ayser Kani Çeliker Ortaokulu A ve B Blok, Saruhanbey Ortaokulu A Blok."

Yurthaber 22-02-20 01:20

Manisa’daki eğitim yatırımları görüşüldü

Manisa genelinde onarımı yapılacak okul binaları ve eğitim alanındaki yatırımların değerlendirildiği toplantı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.2020 yılı eğitim yatırımları ve onarım çalışmalarının görüşüldüğü toplantıya; Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Ünal Çakıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Günay Özcan ve yetkililer katıldı.Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu, doğa olaylarını engellemenin mümkün olmadığını ancak gerekli tedbirleri almanın yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirgeyeceğini belirten Vali Deniz, “Milli Eğitim Bakanlığı, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından eğitim binalarımızda yapılan kontroller ve değerlendirmeler neticesinde hazırlanan ‘Deprem tahkik raporları’ sonucuna göre deprem olması halinde risk taşıyabileceği değerlendirilen ve yıkım kararı alınan eğitim binalarının en kısa sürede yıkılarak yeniden yapımı için çalışmaları başlattık.” dedi.Çocukların eğitim aldığı mekanların önemli olduğunu, Türkiye’de son yıllarda eğitim alanında çok önemli yatırımların yapıldığını da ifade eden Vali Deniz, “Amacımız, okullarda çocuklarımızı hayata hazırlarken onlara güvenli ve sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak” dedi.Manisa Valiliği tarafından daha önce deprem sonrası hasar gördüğü ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 11 ilçede 29 eğitim binası hakkında yıkım kararı almıştı.Yıkımı yapılacak eğitim binaları ise şu şekilde:"Akhisar’da Zübeyde Hanım İlkokulu, Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojman binası, Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu-Medar Ortaokulu, Gölmarmara’da Ozanca Köyü Ortaokulu C Blok, Gördes’te Güneşli Ortaokulu, Kırkağaç’ta Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyon binası, Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi B Blok, İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu A Blok, Kula’da Dört Eylül Ahmet Sabahat Özmen Ortaokulu, Salihli’de Namık Kemal Ortaokulu A Blok, Şehitler Ortaokulu A Blok, Şehitler İlkokulu B Blok, Sarıgöl’de Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokulu, Saruhanlı’da Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu B, C ve D Blok, Paşaköy Mustafa İzci Ortaokulu, Selendi’de; Rahmanlar İlkokulu ve Ortaokulu A Blok, Soma’da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojman Binası, Turgutlu’da Cumhuriyet İlkokulu A, B ve C Blok, Samiye Nuri Sevil İlkokulu A ve B Blok, Yunusemre’de Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu, Atatürk Ayser Kani Çeliker Ortaokulu A ve B Blok, Saruhanbey Ortaokulu A Blok."

Yurthaber 22-02-20 01:20

Manisa’daki eğitim yatırımları görüşüldü

Manisa genelinde onarımı yapılacak okul binaları ve eğitim alanındaki yatırımların değerlendirildiği toplantı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.2020 yılı eğitim yatırımları ve onarım çalışmalarının görüşüldüğü toplantıya; Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Ünal Çakıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Günay Özcan ve yetkililer katıldı.Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu, doğa olaylarını engellemenin mümkün olmadığını ancak gerekli tedbirleri almanın yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirgeyeceğini belirten Vali Deniz, “Milli Eğitim Bakanlığı, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından eğitim binalarımızda yapılan kontroller ve değerlendirmeler neticesinde hazırlanan ‘Deprem tahkik raporları’ sonucuna göre deprem olması halinde risk taşıyabileceği değerlendirilen ve yıkım kararı alınan eğitim binalarının en kısa sürede yıkılarak yeniden yapımı için çalışmaları başlattık.” dedi.Çocukların eğitim aldığı mekanların önemli olduğunu, Türkiye’de son yıllarda eğitim alanında çok önemli yatırımların yapıldığını da ifade eden Vali Deniz, “Amacımız, okullarda çocuklarımızı hayata hazırlarken onlara güvenli ve sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak” dedi.Manisa Valiliği tarafından daha önce deprem sonrası hasar gördüğü ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 11 ilçede 29 eğitim binası hakkında yıkım kararı almıştı.Yıkımı yapılacak eğitim binaları ise şu şekilde:"Akhisar’da Zübeyde Hanım İlkokulu, Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojman binası, Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu-Medar Ortaokulu, Gölmarmara’da Ozanca Köyü Ortaokulu C Blok, Gördes’te Güneşli Ortaokulu, Kırkağaç’ta Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyon binası, Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi B Blok, İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu A Blok, Kula’da Dört Eylül Ahmet Sabahat Özmen Ortaokulu, Salihli’de Namık Kemal Ortaokulu A Blok, Şehitler Ortaokulu A Blok, Şehitler İlkokulu B Blok, Sarıgöl’de Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokulu, Saruhanlı’da Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu B, C ve D Blok, Paşaköy Mustafa İzci Ortaokulu, Selendi’de; Rahmanlar İlkokulu ve Ortaokulu A Blok, Soma’da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojman Binası, Turgutlu’da Cumhuriyet İlkokulu A, B ve C Blok, Samiye Nuri Sevil İlkokulu A ve B Blok, Yunusemre’de Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu, Atatürk Ayser Kani Çeliker Ortaokulu A ve B Blok, Saruhanbey Ortaokulu A Blok."

Yurthaber 22-02-20 01:20

Manisa’daki eğitim yatırımları görüşüldü

Manisa genelinde onarımı yapılacak okul binaları ve eğitim alanındaki yatırımların değerlendirildiği toplantı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.2020 yılı eğitim yatırımları ve onarım çalışmalarının görüşüldüğü toplantıya; Vali Ahmet Deniz’in yanı sıra Vali Yardımcıları Ahmet Yılmaz ve Ünal Çakıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Günay Özcan ve yetkililer katıldı.Türkiye’nin deprem kuşağında olduğunu, doğa olaylarını engellemenin mümkün olmadığını ancak gerekli tedbirleri almanın yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirgeyeceğini belirten Vali Deniz, “Milli Eğitim Bakanlığı, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından eğitim binalarımızda yapılan kontroller ve değerlendirmeler neticesinde hazırlanan ‘Deprem tahkik raporları’ sonucuna göre deprem olması halinde risk taşıyabileceği değerlendirilen ve yıkım kararı alınan eğitim binalarının en kısa sürede yıkılarak yeniden yapımı için çalışmaları başlattık.” dedi.Çocukların eğitim aldığı mekanların önemli olduğunu, Türkiye’de son yıllarda eğitim alanında çok önemli yatırımların yapıldığını da ifade eden Vali Deniz, “Amacımız, okullarda çocuklarımızı hayata hazırlarken onlara güvenli ve sağlıklı bir eğitim ortamı sağlamak” dedi.Manisa Valiliği tarafından daha önce deprem sonrası hasar gördüğü ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen 11 ilçede 29 eğitim binası hakkında yıkım kararı almıştı.Yıkımı yapılacak eğitim binaları ise şu şekilde:"Akhisar’da Zübeyde Hanım İlkokulu, Kayhan Ergun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi lojman binası, Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu-Medar Ortaokulu, Gölmarmara’da Ozanca Köyü Ortaokulu C Blok, Gördes’te Güneşli Ortaokulu, Kırkağaç’ta Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyon binası, Şehit Mehmet Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi B Blok, İsmail Hakkı Gelenbevi İmam Hatip Ortaokulu A Blok, Kula’da Dört Eylül Ahmet Sabahat Özmen Ortaokulu, Salihli’de Namık Kemal Ortaokulu A Blok, Şehitler Ortaokulu A Blok, Şehitler İlkokulu B Blok, Sarıgöl’de Kızılçukur Şehit Ahmet Şılak Ortaokulu, Saruhanlı’da Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu B, C ve D Blok, Paşaköy Mustafa İzci Ortaokulu, Selendi’de; Rahmanlar İlkokulu ve Ortaokulu A Blok, Soma’da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Lojman Binası, Turgutlu’da Cumhuriyet İlkokulu A, B ve C Blok, Samiye Nuri Sevil İlkokulu A ve B Blok, Yunusemre’de Vakıfbank Türk Birliği İlkokulu, Atatürk Ayser Kani Çeliker Ortaokulu A ve B Blok, Saruhanbey Ortaokulu A Blok."

Yurthaber 21-02-20 14:36

CHP'den asgari ücret açıklaması

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, 2020 yılında uygulanacak asgari ücretin belirlenmesine yönelik ilk toplantısını 2 Aralık'ta gerçekleştirecek Asgari Ücret Tespit Komisyonunun adil ve vicdanlı olması gerektiğini belirtti.

Finans 29-11-19 13:02

Elektrik akımına kapılan genç, hayatını kaybetti

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bir genç, elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.Olay, ilçenin Kani Heyder Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 19-11-19 20:58

PTT Baş Müdürü Gümüşoğlu, 179. yıl kutlamaları kapsamında Vali Akın’ı ziyaret etti

Kırşehir, Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), Baş Müdürü Mehmet Kani Gümüşoğlu, 179.

Yurthaber 23-10-19 13:41

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-2

1- KILIÇDAROĞLU: TEK AMACIMIZ AKAN KANI DURDURMAK Haber-Kamera: Ali ABLAY - Feridun AÇIKGÖZ - İstanbul DHA -  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ülkemizin terörle mücadelesinin elbette ki yanındayız.

Haber 28-09-19 12:32

İSTANBUL - KILIÇDAROĞLU: TEK AMACIMIZ AKAN KANI DURDURMAK

Haber-Kamera: Ali ABLAY - Feridun AÇIKGÖZ - İstanbul DHA -  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ülkemizin terörle mücadelesinin elbette ki yanındayız.

Haber 28-09-19 11:57

Urla’da orkinos çiftliklerine karadan ve denizden eylem

Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz ve Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin öncülüğünde düzenlenen “Orkinos çiftliğine hayır” eylemine CHP İzmir Milletvekili Kani Beko da katılarak destek verdi.

Yurthaber 07-09-19 15:05

CHP Çeşme’de bayramlaşma töreni

CHP Çeşme İlçe Örgütü’nde, 2 CHP Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekili, Parti Meclisi Üyesi ve CHP İl Başkan Yardımcısı’nın katılımıyla bayramlaşma töreni yapıldı.CHP İlçe Başkanı Sait Kavasoğulları’nın ev sahipliğindeki Çeşme İlçe Örgütü’ndeki bayramlaşma törenine, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, CHP Parti Meclisi Üyesi Semra Dinçer, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak yaptığı konuşmada, "Yerel yönetim seçimlerinden çok büyük bir başarı ile çıktık.

Yurthaber 12-08-19 21:05

İSTANBUL - BEYLERBEYİ'NDE DENİZE KURBAN KANI AKTI (Havadan görüntülerle) 

  Kurban bayramının ilk gününde  kesilen kurbanların kanları Beylerbeyi'nde denize aktı.

Haber 11-08-19 15:12

Başkan Yerli vatandaşları uyardı

Aksaray Kasaplar Odası Başkanı Kani Yerli, kurbanda et çektirme işleminin kasap ve marketlerde yaptırılması çağrısında bulundu.Aksaray Kasaplar Odası Başkanı Kani Yerli, Kurban Bayramı’nda vatandaşın et çektirme telaşına düştüğünü belirterek, vatandaşları sağlıklı yerlerde et çektirmeleri konusunda uyardı.

Yurthaber 08-08-19 11:50

Son kurul Konak’ta gerçekleştirildi

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığının düzenlediği İlçe Danışma Kurulu toplantılarının sonuncusu olan Konak İlçe Danışma Kurulu toplantısı, Konak Belediyesi Eşrefpaşa Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.Konak İlçe Danışma Kurulu Toplantısına CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşcu, İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Bedri Serter, Kani Beko, İl Başkan yardımcıları, İlçe yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Yurthaber 03-08-19 11:55

Emekli maaşlarının artırılması talebi

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko: - "Emekliler, en düşük ücretin Temmuz 2019 itibarıyla net 2 bin 500 lira, bayram ikramiyesinin bin 750 lira olmasını talep ediyor"

Haber 05-07-19 12:53

Yüksekova’da başıboş köpek dehşeti

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde başıboş köpeklerin saldırısı sonucu 12 küçükbaş hayvan telef olurken, 7’si ise yaralandı.Edinilen bilgilere göre, ilçenin Cumhuriyet Mahallesi’ne bağlı Kani Heyder mevkiindeki barakada bulunan küçükbaş hayvan sürüsü, dün sabaha karşı saat 03.00 sıralarında başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.

Haber 21-06-19 16:08

Cumartesi Anneleri 742. kez buluştu

Eyleme CHP İzmir Milletvekili Kani Beko da katıldı

Haber 15-06-19 13:11

3'üncü kat balkonundan düşüp, öldü

 AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde 3'üncü kat balkonundan düşen Kani Can (57), yaşamını yitirdi.

Haber 27-04-19 15:23

CHP'li Beko: Kıdem tazminatı almak hayal olacak

 CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, kıdem tazminatı ile ilgili çalışmaları eleştirerek, "Yapılmak istenen değişiklik ile işten atmak ya da çıkartmak kolaylaşacak.

Finans 26-04-19 13:57

Sendikalardan seçim açıklaması

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB adına yapılan açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleriyle ilgili halkın iradesine saygı duyulması talep edildi - CHP Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Kani Beko, eski CHP Milletvekili Süleyman Çelebi ile sendika temsilcilerinin yer aldığı grup adına açıklamayı, DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu gerçekleştirdi

Haber 17-04-19 15:20

Fenerbahçe’den Başkan Ayhan’a kutlama

Fenerbahçe Yönetim Kurulu, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan’ı ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Sinop’a gelen Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Beyazıt, Fenerbahçe Dernekler Sorumlusu Müdürü Murat Boyraz, Zonguldak Dernek Başkanı Turgut Papila, Ausburg Dernek Başkanı Kani Altuntaş, Landshut Dernek Başkanı Kayhan Özdemir, Belediye Başkanı Barış Ayhan’ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve dernek başkanları, 400 çocuğa hediyeler dağıttı.Belediye Başkanı Barış Ayhan, Fenerbahçe Yönetimine ve dernek başkanlarına ziyaretlerinden dolayı ve yaptıkları sosyal sorumluluk projesi için teşekkürlerini iletti.

Yurthaber 17-04-19 12:00

Caddeye bırakılan eroini polis fark etti

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde caddedeki ağacın kenarına bırakılan 6 kilo 60 gram eroin ele geçirildi.Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Yüksekova ilçesi Kani Haydar Caddesi üzerinde bulunan ağacın kenarına bırakılmış bir poşette arama yapıldığı belirtildi.

Haber 14-02-19 16:05

Evde kilitli kalan Afgan uyruklu aile, kapı balyozla kırılarak kurtarıldı

Bolu’da gaz kaçağının olduğu evde 4 çocukla birlikte kilitli kalan Afgan uyruklu aile, itfaiye ekiplerinin balyozla kapıyı kırması sonucu kurtarıldı.Olay, saat 13.30 sıralarında Gölyüzü Mahallesi Şehit Kani Caddesi üzerinde meydana geldi.

Haber 02-02-19 14:51

Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki iş kazası

İş kazasında 30 metre yükseklikten düşüp yaklaşık 30 ton ağırlığındaki beton blokun altından sağ kurtulan işçi Kani Öztürk, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu

Yurthaber 22-12-18 21:51

Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki iş kazası

İş kazasında 30 metre yükseklikten düşüp yaklaşık 30 ton ağırlığındaki beton blokun altından sağ kurtulan işçi Kani Öztürk, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu

Haber 22-12-18 21:51

2019 Yılı Bütçesi TBMM Genel Kurulunda

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko: - "Emeklilikte yaşa takılanlara maaş bağlarsak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dediği gibi bir yılda 750 milyar lira değil, 700 bine yakın vatandaşımıza 8-10 milyar lira vermiş oluruz" - CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün: - "AK Parti esnaf lokantası zihniyetiyle ülkeyi yönetemez. Hazineye damadı, eğitime oğlu, sağlığa eşi, iletişime kızı bakıyor" - CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç: - "İçişleri Bakanlığı terörle mücadele ediyor ama kendisi teröre bulaşmış durumda. 43 bin 648 kişi bakanlıktan FETÖ nedeniyle ihraç edilmiş"

Haber 16-12-18 18:30