Kuşkonmaz Haberleri

Mutfağınızdan eksik etmeyin! İltihabı kurutuyor, kansere karşı koruyor

Kış aylarında ve mevsim geçişlerinde beslenmeye oldukça özen göstermek gerekiyor. Sık tüketilen meyve ve sebzelerin dışında kalan gıdaların faydaları yeteri kadar bilinmiyor. Mart ayında manav raflarında kuruyup giden bir sebzenin faydaları oldukça şaşırtıyor. Şifa dağıtan bu sebze kanserden diyabete kadar birçok hastalığa karşı koruma sağlıyor.

Haber 15-03-2023 17:30

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere nefis yemek tarifleri! İşte 2 Şubat yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama yemekte ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız doğru adrestesiniz. Birbirine uyum sağlayan nefis yemek tariflerini derledik ve yemek menüsü oluşturduk. Bu menüdeki yemek tariflerini tekrar tekrar hazırlamak isteyeceksiniz. İşte 2 Şubat yemek menüsü...

Yemek 02-02-2023 15:09

Kuşkonmaz ve karidesli makarna tarifi: Kuşkonmaz ve karidesli makarna tarifi nasıl yapılır?

Makarnanın her hâline ve şekline aşığız. İster fırında pişsin ister haşlanarak pişsin neredeyse hepimizin vazgeçilmezlerinden birisi makarna yemeği. Klasik makarna tariflerine kuşkonmaz ve karidesle farklı bir dokunuş yapmaya ne dersiniz? Kuşkonmazın sert ve karidesin tatlı kuyruk kısmının mükemmel birleşimi ile tadı uzun süre damaklarda kalacak bir şaheser yaratın.

Yemek 09-12-2022 10:55

Neden daha önce yemedim diyeceksiniz! Cinsel gücü artıran besinler

Hem kadınların hem de erkeklerin zamanla cinsel güçlerinde azalmalar meydana gelebiliyor. Daha mutlu bir birliktelik için gerekli olan cinselliği korumanın yolu sağlıklı beslenmekten geçiyor. Bazı besinler libidoyu artırıyor, cinsel gücü kuvvetlendiriyor. Azalan cinsel gücü artırmak için aşağıda yer alan besinlere göz atabilirsiniz.

Haber 25-08-2022 12:05

Kuşkonmaz

Kuşkonmaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kuşkonmaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Üretim aşamasında kimsenin kendilerine inanmadığı ortaklar, kuşkonmaz ihracatına hazırlanıyor

Konya'da sözleşmeli tarımla yetiştirdikleri kuşkonmazı, Avrupa ve ABD pazarına göndermek için ihracat yapan bir firmayla anlaşan girişimciler, üretimi artırmak için yeni tarım alanı arayışına girdi - Çevresindekilerin "Diksen de tutmaz, verim alamazsın, satışı çok zor" gibi olumsuz yorumlarıyla karşılaşan girişimcilerden Ali Eren: - "Ürünlerimiz Antalya'dan, yurt içine ve dışına gidecek. Konya'da üretilen kuşkonmaz Avrupa'da sofraları süsleyecek"

Yurthaber 02-07-2022 11:13

Ayak burkulmalarına evde çözüm: Tamamen doğal

Yanlış yapılan hareketler nedeniyle elde ve ayakta burkulmalar yaşanabiliyor. Ayak burkulmaları ciddi problemler oluşturmasa da iyileşene kadar gündelik yaşamı oldukça etkiliyor. Ayak burkulmalarını çözmek adına çeşitli tedaviler uygulanıyor. Evde uygulanan doğal tedaviler etkili sonuçlar sağlıyor.

Haber 13-06-2022 17:02

Şekli biraz garip olsa da faydası inanılmaz! Demeti 35 TL

Vitamin deposu olarak adlandırılan ve genellikle hamilelerin tercih ettiği kuşkonmaz, tezgahlarda 35 TL’den satılıyor. Kuşkonmaz, Türk mutfağına çok yakın olmasa da son yıllarda faydalarının ortaya çıkmasıyla sıklıkla tercih edilmeye başlandı. Vitamin deposu olan kuşkonmaz potasyum, demir ve folat gibi mineraller açısından da zengindir.

Haber 27-05-2022 09:13

Kanser ve şeker hastalığına karşı çok etkili... Ödem atar, kabızlığı giderir! Kuşkonmazın faydaları nelerdir?

Kuşkonmaz, Türk mutfağında çok yeri olmasa da son yıllarda faydalarının ortaya çıkmasıyla dünyanın her yerinde rağbet gören sebzelerden biri oldu. Kalori açısından düşük olan kuşkonmaz diyet yapanların beslenme programında mutlaka olması gereken sebzelerdendir. Kanser ve şeker hastalığı gibi hastalıklara karşı koruyucu etkisi olan kuşkonmaz aynı zamanda idrar yollarını temizler. Son zamanlarda sıklıkla duyduğumuz kuşkonmazın faydalarını biliyor muyuz? İşte kuşkonmazın faydaları…

Haber 22-03-2022 10:33

Kuşkonmaz çorbası nasıl yapılır? Kuşkonmaz çorbası malzemeleri neler?

Hem besleyici hem sağlıklı olan kuşkonmaz çorbası sevilerek tüketilen çorbalar arasında yer alıyor. Kuşkonmaz çorbasını hazırlamak için 1 demet kuşkonmaz, 3 yemek kaşığı tereyağı ve 1,5 yemek kaşığı un gerekli olan malzemeler arasında yer alıyor. İşte kuşkonmaz çorbası tarifi...

Yemek 24-09-2021 01:36

Kuşkonmazlı Risotto nasıl yapılır? İşte Kuşkonmazlı Risotto tarifi ve malzemeleri...

Türkiye’nin en iyi lezzet yarışmalarından biri olan MasterChef’te dün Kuşkonmazlı Risotta tarifi, çok beğenildi. Düello heyecanının yaşandığı yarışmada, Mete isimli yarışmacı yaptığı Kuşkonmazlı Risotto ile jürilerden tam puan alarak bir üst tura çıktı. İtalya’nın en gözde yemeklerinden biri olan Risotto, temelinde pirinç kullanılarak yapılan bir yemek türüdür. Bazı durumlarda ise alternatif olarak pirinç yerine bulgur kullanılarak da yapılır.

Yemek 15-07-2021 09:38

Belçika'nın Resmi Gazetesi'nde 'kuşkonmaz tarifi'

Belçika Resmi Gazetesi'nin internet sitesine yanlışlıkla yemek tarifi yüklendi.

Haber 01-06-2021 19:13

Eskişehir'de üretiliyor, Romanya, Almanya ve Singapur'a satılıyor

Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde 300 dönüm arazide yetiştirilen kuşkonmaz, kadınlardan oluşan hasat ekibi tarafından toplanarak yurt içi ve dışı pazarına sunuluyor. Kuşkonmazlar Romanya, Almanya, İtalya ve Singapur gibi ülkelere ihraç ediliyor.

Finans 24-04-2021 12:03

Keşan'da kuşkonmaz ekim alanında ilk hasat

Keşan'da kuşkonmaz ekim alanında ilk hasat

Yurthaber 22-04-2021 10:25

Eski Romalılardan beri çok seviliyor: Kuşkonmazın faydaları nelerdir?

Vitamin ve mineral deposu olan kuşkonmaz, Antik Çağlardan beri yaygın olarak tüketilen bir bitkidir. Asparagus ismiyle de anılan kuşkonmaz nedir? Kuşkonmaz nasıl pişirilir? İşte detaylar...

Yemek 25-12-2020 16:49

Kuşkonmaz: Faydaları nelerdir, nasıl tüketilir?

Uzun, yeşil ve düzgün saplara sahip bu sebze, besin olarak tüketilmesinin yanında evlerde süs olarak kullanılan bir çeşide de sahiptir.

Haber 24-06-2020 10:50

Dikenler arasındaki şifa kaynağı: Kuşkonmazın faydaları nelerdir?

Amasya’nın Taşova ilçesi Alpaslan köyünde çiftçiler, tarlalarında ve doğada kendiliğinden yetişen kuşkonmaz bitkisini büyük uğraş vererek topluyor. Yörede 'menevcen' olarak adlandırılan kuşkonmaz, 'bitkisel antibiyotik' olarak biliniyor.

Yemek 07-05-2020 15:56