Omer Kaymaz Haberleri

BEŞİKTAŞ LUGANO MAÇ SONUCU! UEFA Avrupa Konferans Ligi Beşiktaş Lugano maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

Beşiktaş Lugano maçı detayları sorgulanıyor. Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci haftasında Tüpraş Stadı'nda oynanan maçta İsrail Futbol Federasyonundan David Fuxman düdük çaldı. Fuxman'ın yardımcılıklarını Omer Barbiro ve Rostislav Talis üstlendi. Maçın dördüncü hakemi ise Erez Papir oldu. Beşiktaş Lugano maç sonucu sporseverler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Beşiktaş Lugano maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2023-10-05 22:08:31

Arazi kavgasında kardeşini vuran zanlı tutuklandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde arazi kavgası nedeniyle kardeşini yaralayan, kardeşinin arkadaşının da ölümüne sebep olan Nejdet Kaymaz tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yurthaber 2023-06-22 14:17:01

Şanlıurfa’nın Suriye sınırında korkunç olay! 2 kız çocuğu ölü bulundu…

Son dakika haberine göre; Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi ile Suriye’nin Tel Abyad kenti arasında bulunan sınır duvarına yakın bir alanda oyun oynayan 9 yaşındaki Irmak Kaymaz ile 10 yaşındaki Suriye uyruklu Vaad İllen, yağmur suyundan oluşan suni gölette boğulmuş olarak bulundu.

Haber 2022-09-10 09:01:55

Eskişehir'de yaklaşık 20 bin onsluk altın kaynağı tespit edildi

Koza Altın AŞ'nin Kaymaz Mahallesi'ndeki tesislerinde tespit edilen kaynaktan 16 bin onsluk altın üretimi hedefleniyor

Yurthaber 2022-08-22 14:23:05

Avrupa'dan gelen gurbetçiler Kapıkule'den Türkiye'ye sevinçle giriyor

Fransa'dan gelen Selahattin Kaymaz: - "Türkiye'ye gelince gerçekten yorgunluk kalmıyor. Duygulanıyoruz, mutluyuz. Vatanın her şeyini özledik"

Yurthaber 26-07-22 12:21

Gamerlar için uzun ömürlü ve kaymaz mousepad önerileri

Oyuncuların iyi bir bilgisayar ve monitör gibi donanımlar kadar iyi aksesuarlara da ihtiyacı var. Bu aksesuarlar arasında en basit ve işlevsel olan ise mousepad. Eğer siz de iyi bir mousepad arıyorsanız ve ne alacağınızı bilemiyorsanız merak etmeyin. Gelin, sizin için bir araya getirdiğimiz ürünlere göz atalım.

Haber 22-07-22 12:03

“Çin Ailemizi Paramparça Etti”

2017 yılında Çin’den Türkiye’ye gelirken 2 kızını ve akrabalarını arkasında bırakmak zorunda kalan Omer Faruh, iki abisinin Türkiye’deki yatırımları nedeniyle toplama kamplarına alındığını söylüyor; kızlarından haber alamadığını söylüyor

Haber 10-11-21 18:31

Esra Erol’da Fatma-Ahmet olayında şoke eden TikTok iddiası! En fazla hediye gönderene karısını...

Esra Erol'da gündeme gelen Fatma ile Ahmet olayında şok bir iddia ortaya atıldı. Canlı yayına bağlanan bir izleyici, Ahmet Kaymaz isimli şahsın, zihinsel engelli eşi Fatma Kaymaz'ı TikTok canlı yayınında hediye karşılığında gösterme vaadinde bulunduğunu söyledi. Bu sözlerin ardından, stüdyoda derin bir sessizlik oldu.

Magazin 28-09-21 20:03

İsrailli Bakan'dan yalan! Gerçek ortaya çıktı

İsrail Kamu Güvenliği Bakanı Omer Barlev'in Gilboa Hapishanesi'nden firar eden 2 Filistinlinin işgal altındaki Batı Şeria'da saklandığını bildiği halde birinin "İsrail'de olduğunu" iddia ederek yalan söylediği belirlendi.

Haber 19-09-21 16:35

13 yaşındaki Kerime Kaymaz teknik direktör oldu

Adana’da haftada 3 gün antrenman için toplam 100 kilometre git-gel yapan 13 yaşındaki Kerime Kaymaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Adana İdman Yurdu Kadın Futbol Takımı’nın başına geçip ablalarına moral verdi.

Spor 23-04-21 15:46

Evi yanan ailenin yardımına İzmit Belediyesi koştu

Terzibayırı Mahallesi Kaymaz Sokak’ta çıkan yangın sonucu evleri yanan ve zor durumda kalan ailenin yardımına İzmit Belediyesi koştu.Geçtiğimiz günlerde Terzibayırı Mahallesi Kaymaz Sokak’ta çıkan yangın sonucu evleri yanan ve zor durumda kalan aile için İzmit Belediyesi adeta seferber oldu.

Yurthaber 05-04-21 15:59

Açılmayan yolda mahsur kalan aileyi jandarma kurtardı

Eskişehir’de kar yağışı nedeniyle açılmayan köy yolunda mahsur kalan aileyi jandarma ekipleri kurtardı.Alınan bilgiye göre, Sivrihisar ilçesinin Kaymaz mahallesinden Beylikova’nın İkipınar Mahallesine giden E.Ç.

Yurthaber 25-03-21 11:53

Dakikalarla yarıştılar yaralı köpeği hayatta tuttular

Eskişehir’de av tüfeği ile vurulan köpek, zabıta ekipleri ve veterinerin adeta dakikalarla yarışarak mücadele etmesi sonucu hayati tehlikeyi atlatırken, ne yazık ki bir bacağını kaybetti.Eskişehir’in Sivrihisar ilçesine bağlı Kaymaz mahallesinde bir köpek, henüz kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce av tüfeği ile sağ ön ayağından ağır yaralandı.

Yurthaber 11-02-21 11:01

4 katlı binada korkutan yangın

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 4 katlı bir apartmanın en üst katında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.Olay, Kocaeli’nin ilçesi Cedit Mahallesi Eyüp Kaymaz Sokak’ta meydana geldi.

Yurthaber 03-02-21 16:58

Evinin önünde yaralı atmaca buldu

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde bir kişi, evinin önünde bulduğu yaralı atmacayı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü yetkililerine teslim etti.Karataş Mahallesi’nde oturan Yunus Kaymaz, evinin önünde yaralı bir atmaca bulunca Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne telefon ederek yardım istedi.

Yurthaber 20-01-21 11:55

Kaçan şüpheli 3 bin aracın incelenmesiyle bulundu

Eskişehir’de yolda çarptığı 46 yaşındaki vatandaşın ölümüne neden olan ve durmayarak olay yerinden kaçan sürücü, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektiflerinin yaklaşık 3 bin aracı incelemesinin ardından olaydan iki gün sonra yakalandı.Olay, 7 Aralık gecesi Sivrihisar-Kaymaz Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Haber 09-12-20 10:05

Gürpınar’da tandır evi yangını

Van’ın Gürpınar ilçesinde çıkan yangında tandır evi kullanılamaz hale geldi.Alınan bilgilere göre yangın, Aşağı Kaymaz Mahallesi’nde meydana geldi.

Yurthaber 08-12-20 13:05

Çevre yolunda feci ölüm

Eskişehir-Ankara karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında üzerinden defalarca araç geçtiği tahmin edilen kişi feci şekilde hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre kaza, sabah saatlerinde Eskişehir-Ankara yolu üzerinde Kaymaz istikametinde meydana geldi.

Haber 07-12-20 13:32

Gürpınar’da kuruyan otlar alev alev yandı

Van’ın Gürpınar ilçesinde kuruyan otların tutuşması sonucu çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü.Alınan bilgilere göre olay, öğle saatlerinde Aşağı Kaymaz Mahallesi’nde meydana geldi.

Yurthaber 04-12-20 15:39

MHP Mardin İl Başkanlığından kan bağışı kampanyasına destek

Milliyeti Hareket Partisi (MHP) Mardin İl Başkanlığı yönetimi, Kızılay’a kan bağışında bulundu.MHP Mardin İl Başkanı Ferhan Bozkuş, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Kaymaz ve beraberindekiler, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında buluna Kızılay kan bağış standına gelerek kan bağışında bulundu.

Yurthaber 11-11-20 16:59

MHP Mardin İl Başkanlığından kan bağışı kampanyasına destek

Milliyeti Hareket Partisi (MHP) Mardin İl Başkanlığı yönetimi, Kızılay’a kan bağışında bulundu.MHP Mardin İl Başkanı Ferhan Bozkuş, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Kaymaz ve beraberindekiler, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında buluna Kızılay kan bağış standına gelerek kan bağışında bulundu.

Yurthaber 11-11-20 16:59

Eski Türkiye güzeli Özlem Kaymaz: El el çok daha güçlüyüz

Önceki gün Nager Sendromu hastası olan oğlu Daniel'i hastaneye götüren 1992 yılında Türkiye güzeli seçilen Özlem Kaymaz, birlikte çekilen karelerini sosyal medya hesabınan yayınladı. Kaymaz, gönderisine "El ele çok daha güçlüyüz" notunu düştü.

Magazin 05-10-20 09:03

Binayı patlatacağını söyleyen şahıs ekipleri alarma geçirdi

Sivas’ta bir şahıs, yaşadığı apartmanı patlatacağı ihbarında bulununca ekipleri alarma geçirdi.Edinilen bilgilere göre, olay, Gökçebostan Mahallesi Halil İbrahim Kaymaz sokak üzerinde bulunan 4 katlı bir apartmanda meydana geldi.

Haber 27-09-20 22:03

Konyaaltı Sahili'nin güvenliği atlı polis ve bisikletli martı timlerine emanet

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde görev yapan atlı polisler ve "bisikletli martı timleri", asayiş olaylarına müdahale ve Kovid-19 tedbirlerinin denetlenmesinde aktif rol oynuyor - Atlı polis Davut Kaymaz: - "Antalyalılar ve tatilciler bize büyük ilgi gösteriyor, bizimle bol bol fotoğraf çektiriyorlar, atımızı seviyorlar" - Bisikletli polis Süleyman Akkurt: - "İnsanlar bisikletli polis görünce şaşırıyorlar, bizi şortlu görünce daha sempatik buluyorlar"

Yurthaber 25-06-20 11:03

Köy okulunda iki önemli proje

Seyitgazi Şehit Ekrem Saygı Ortaokulu Türkçe öğretmeni Müge Kaymaz ve öğrencileri tarafından Mizah Köprüsü Nasrettin Hoca ile Milli Kültürümüz projeleri başarıyla yürütülüyor.İlk projede Nasrettin Hoca’nın fıkra anlatı geleneği ilişkilendirilerek öğrencilerin kültür aktarıcısı olması sağlanıyor.

Yurthaber 01-06-20 14:00

Karantina yurdunda kalan Türk vatandaşlara otel konforunda hizmet

Suudi Arabistan'dan Mersin'e getirilen ve Kovid-19 tedbirleri kapsamında yurtta gözetim altına alınan 340 Türk vatandaşının, gıda, sağlık ve bakım hizmetleri eksiksiz yerine getiriliyor - Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz: - "Bakanımızın ve Valimizin talimatları doğrultusunda misafirlerimizin tüm ihtiyaçları karşılanıyor" - Ailesiyle yurtta kalan Uğur Saltıcı: - "Başta 'karantina' dediler, korktuk. Buraya gelip 5 yıldızlı otel konforunu gördükten sonra o korku gitti. Burada her şey lüks. Görevlilerden bir şey istediğimizde hemen elimize ulaşıyor"

Yurthaber 27-04-20 11:08

Fenerbahçe'ye İsrail'den gol ve asist makinesi

Süper Lig'e verilen koronavirüs arası nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren sarı lacivertliler, yüksek maliyeti olmayan isimlere yöneldi. Fenerbahçe'nin son gözdesini ise İsrail basını yazdı. İddiaya göre Sarı Lacivertliler, 26 yaşındaki Omer Atzili'yi gündemine aldı.

Spor 27-04-20 08:55

Obezite Tedavisinde Multidisipliner Yaklaşımlar Sempozyumu düzenlendi

Mezitli Belediyesi, Mezitli Soroptimist Kulübü ve VM Medical Park Mersin Hastanesi, 4 Mart Dünya Obezite günü kapsamında ‘Obezite Tedavisinde Multidisipliner Yaklaşımlar Sempozyumu’ düzenledi.VM Medical Park Mersin Hastanesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Dünya Obezite Günü etkinliğine, Mezitli Soroptimist Kulübü Başkanı Aydan Dayı Kaymaz, hastanenin Genel Müdürü Dr.

Yurthaber 06-03-20 09:54

CHP Karataş İlçe Başkanlığına Cengiz Şimşek yeniden seçildi

CHP Karataş İlçe Başkanlığına Cengiz Şimşek yeniden seçildi.Divan Başkanlığını CHP Adana eski Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer’in yaptığı kongrede tek liste halinde gidilen seçimde Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Turan Barut, Ali Çam, İbrahim Donna, Zülfikar Ece, Niyazi Elçi, Mehmet Kaymaz, Hasan Kerküt, Metin Kumlu, Necla Özcan, Hanifi Şenol, Egemen Ünver ve Fethi Zorlukol seçildi.Kongreye CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut ve Orhan Sümer ile İl Başkanı Mehmet Çelebi katıldı.

Yurthaber 12-01-20 17:31

Avrupa şampiyonu halterci Aleyna'nın hedefi olimpiyatlar

Bokstan geçiş yaptığı halterde iki yılda Avrupa Şampiyonluğuna uzanan 15 yaşındaki Aleyna Kaymaz, bu sporda başarılara imza atmak için aralıksız çalışıyor - Milli halterci Aleyna: - "Kimse benden böyle bir başarı beklemiyordu. Çünkü spora başlayalı fazla olmamıştı. Herkesi şaşırtmış oldum" - Antrenör Ekrem Celil: - "Hırslı ve çalışkan bir sporcu. Olimpiyat şampiyonu olacağına inanıyorum"

Spor 09-01-20 11:28

Yıldız Dağları eteklerinde beyaz esaretle mücadele

Kırklareli'nde ekipler, 1031 rakımlı Yıldız Dağları eteklerinde kar ve tipiden kapanan yolları dondurucu soğuğa rağmen açmak için mücadele ediyor - Karla mücadele işçisi Lütfü Kaymaz: - "Doğal olarak üşüyoruz ama köylümüzü de mağdur etmemeye çalışıyoruz. Sonuçta hastalık var, yaşlımız var, çocuklar var, onlara yardıma ve fedakarlığa her zaman hazırız"

Magazin 08-01-20 12:10

Kayseri'nin İncesu ilçesindeki muaythai sporcuları, başarılarıyla dikkati çekiyor

İncesu'da halk eğitim merkezi bünyesinde açılan muaythai kursuna katılan ve son 4 yılda 7 Türkiye, bir Avrupa şampiyonluğu ve bir dünya üçüncülüğü kazanan sporcular, dünya şampiyonluğunu hedefliyor - İncesu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mevlüt Böyük: "Bu başarının arkasında aile var, öğretmen var, ekip çalışması var. Bu yıl dünya şampiyonu olmak için elimizden geleni yapacağız" - Antrenör Şakir Kaymaz: "Bazı sporcularımız ilçeden şehir merkezine bile gidemezken şimdi şampiyonalar için farklı şehirler, ülkeler görüyor. Bu imkanlar çocukları cezbediyor"

Spor 08-01-20 12:07

Avrupa Şampiyonu Aleyna’dan Başkan Böcek ve Esen’e ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Gençlik ve Spor Kulübü’nün Avrupa Şampiyonu rekortmen haltercisi Aleyna Kaymaz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’i ayrı ayrı ziyaret etti.

Yurthaber 23-12-19 13:31

Özel sporcular yıl sonu spor şenliği

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu İl Temsilciliği tarafından Özel Sporcular Yıl Sonu Spor Şenliği yapıldı.Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi’nde gerçekleştirilen şenliğe, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Mersin İl Temsilci Neslihan Ünal, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü şube Müdürleri Vedat Akyar, Önder Öztürk, Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Metin Koçak, görme, işitme, zihinsel, down, bedensel engelliler ve otizm olmak üzere 6 grupta yaklaşık 300 özel sporcu, öğretmen ve sporcuların aileleri katıldı.

Yurthaber 21-12-19 11:11

Avrupa şampiyonu Aleyna: Ellerim patlayana kadar çalıştım

HALTERDE Yıldızlar ve U15 Avrupa Şampiyonu Aleyna Kaymaz (15), "Avrupa şampiyonu olmak için ellerim patlayana kadar çalıştım.

Trend 18-12-19 11:49

Avrupa şampiyonu Aleyna: Ellerim patlayana kadar çalıştım

HALTERDE Yıldızlar ve U15 Avrupa Şampiyonu Aleyna Kaymaz (15), "Avrupa şampiyonu olmak için ellerim patlayana kadar çalıştım.

Spor 18-12-19 09:51

Avrupa Şampiyonu Aleyna Kaymaz: Hedefim olimpiyat birinciliği

İsrail’de düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası’nda Kızlar 15 yaş altı 81 kiloda koparma, silkme ve toplamda altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonluğuna ulaşmayı başaran Aleyna Kaymaz, "Hedefim olimpiyat birinciliği" dedi.İsrail’in Eilat şehrinde düzenlenen yıldızlar ve 15 yaş altı Avrupa Halter Şampiyonası’nda Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü sporcusu Aleyna Kaymaz, büyük bir başarıya imza attı.

Spor 15-12-19 12:39

Aleyna Kaymaz, İsrail'de Avrupa şampiyonu oldu

İsrail'in Eilat şehrinin ev sahipliği yaptığı Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda Aleyna Kaymaz, Avrupa şampiyonu oldu.

Spor 13-12-19 22:49

Hastaneden kaçan mahkum yakalandı

ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde, hırsızlık suçundan tutuklanan, cezaevine teslim edilmeden önce sağlık raporu alındığı sırada hastaneden kaçan Ahmet Kaymaz (26), yakalandı.

Haber 11-12-19 21:51

Hastaneden kaçan mahkum yakalandı

ZONGULDAK'ın Ereğli ilçesinde, hırsızlık suçundan tutuklanan, cezaevine teslim edilmeden önce sağlık raporu alındığı sırada hastaneden kaçan Ahmet Kaymaz (26), yakalandı.

Haber 11-12-19 18:18

İslam İşbirliği Teşkilatı Üst Düzey Kamu ve Özel Sektör Yatırım Konferansı

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Baş Proje Direktörü Necmettin Kaymaz: - "Eğer etkili iletişim kanalı yoksa, ne yaparsanız yapın, elinizde ne fırsatlar olursa olsun bunların değerlendirilmesi mümkün olmaz. O sebeple, özel sektör temsilcileriyle verimli ve etkili bir iletişim halinde olmak gerekir" - İslam Kalkınma Bankası Yatırımlar Departmanı Müdürü Muhammed Hedi Mejai: - "Birbirlerini ve bölgeyi çok iyi tanıyan yatırımcıların ortaklığı daha istikrarlı yatırımları getirir"

Finans 09-12-19 18:58

Köy yolunda iki araç kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde köy yolunda iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.Kaza, Zonguldak Alaplı ilçesinin Küçük kaymaz köyü mevkisinde yaşandı.

Yurthaber 30-11-19 16:28

Özlem Kaymaz: Yeniden bu zor günlere adım atıyoruz

1992 yılında Türkiye güzeli seçilen Özlem Kaymaz, sosyal medyada oğlu Daniel'ın 10 yıl aradan sonra yeniden büyük ameliyatlara başlayacağını açıkladı.

Magazin 19-11-19 09:23

Otomobil önce kaldırıma sonra ağaca çarptı, 16 yaşındaki sürücü yaralandı

 KASTAMONU'nun Tosya ilçesinde, kontrolden çıkan otomobilin önce kaldırıma ardından ağaca çarpması sonucu sürücü Neşet Kaymaz (16), ağır yaralandı.

Haber 17-11-19 21:15

Bakan Varank Sivrihisar’ı ziyaret etti

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bünyesindeki Koza Altın İşletmeleri A.Ş.’nin Kaymaz Altın Madeni’ni ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, burada gerçekleştirdiği toplantının ardından Sivrihisar’a geçerek vatandaşlarla bir araya geldi.Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ile birlikte tarihi yerleri gezen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti.

Yurthaber 14-11-19 16:10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Eskişehir’de

Bir dizi programlara katılmak üzere Eskişehir’in Sivrihisar ilçesini ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Vali Özdemir Çakacak ile birlikte Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) bünyesindeki Koza Altın İşletmeleri A.Ş.’nin Kaymaz Altın Madeni’nde inceleme yaparak buradaki üretim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.Madenin döküm tesisinde incelemelerde bulunan Bakan Varank, Vali Çakacak ve beraberindekiler, tesisteki işçilerle altın dökümü yaptı.

Haber 14-11-19 14:33

Kaymaz, Kick Boks’ta dünya şampiyonu olan Mersin sporcuları kutladı

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz, Bosna Hersek’te yapılan Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda dünya şampiyonu olan sporcuları tebrik etti.Kaymaz, 19-27 Ekim 2019 tarihleri arasında Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da yapılan Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda kadınlar 70 kiloda dünya şampiyonu olan Mersinli sporcu Gülizar Kara ile 60 kiloda dünya 3.’lüğü elde etme başarısı gösteren Savaş Yüksel, antrenörleri Nasır Kandemir ve Kahraman Vangölü’nü Spor Şube Müdürü Vedat Akyar ile birlikte kabul etti.Ziyarette konuşan Kaymaz, “Bosna Hersek’te düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda büyük başarı elde eden Mersinli sporcularımızı ve onların bu seviyeye gelmesinde en büyük pay sahibi olan kıymetli antrenörlerini, bayrağımızı uluslararası bir organizasyonda dalgalandırarak bizlere bu gururu yaşattıkları için teşekkür eder başarılarının devamını dilerim" dedi.

Yurthaber 14-11-19 13:28

Vali Su, şampiyon sporcuları ödüllendirdi

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Yılın Enleri Ödül Töreni’, Mersin Vali Ali İhsan Su’nun katılımıyla gerçekleştirildi.Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ertaş ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz ile il protokolü üyeleri, çok sayıda ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece alan sporcu ve spor yöneticileri katıldı.Programda konuşan Vali Su, ülke geneli ve il özelinde birçok spor dalında ciddi yatırımların vatandaşlar ve sporcularla buluşturulmaya devam ettiğini söyledi.

Yurthaber 17-10-19 16:36

Amatör Spor Haftası başladı

Sportif faaliyetler ile farkındalık kazandırmak ve başarılı sporcuların halka tanıtılması amacı ile yapılan ’Amatör Spor Haftası’ başladı.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ’Amatör Spor Haftası’ etkinlikleri, Cumhuriyet Meydanında Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz ile Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş tarafından Atatürk anıtına çelenk konulması ile start aldı.Kaymaz, burada yaptığı konuşmada, amatör ruhun sporun temel alt yapısı olduğunu belirterek, “Hafta dolayısıyla her yaştan insanın spor yapması için düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla bir çok sportif branşta turnuvalar düzenleyeceğiz.

Yurthaber 08-10-19 10:26