Kan Lekesi Nasil Cikar Haberleri

Merdivendeki kanın izini sürdü, gerçeği öğrenince kahroldu! Gaziosmanpaşa'da şüpheli ölüm

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde iş çıkışı eve dönen Yaşar Duman merdivenlerde kan lekesi fark etti. Kanın izini süre süre 4 katlı binanın terasına çıkınca Duman kahreden bir görüntüyle karşılaştı: 75 yaşındaki annesin cansız bedeni yerde yatıyordu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 2023-12-03 12:49:05

Satırında DNA'sı tespit edildi! 250 bin TL tazminat... Mantar toplamaya çıktıklarını söylemişlerdi

Antalya'da el konulan satırında avlanması yasak yaban keçisinin DNA'sına rastlanan kişiye 250 bin lira tazminat uygulandı. Olayın, bölgede koruma kontrol faaliyeti sürdüren ekiplerin, şüphelilerin satır ve bıçaklarında kan lekesi olduğunu fark etmesiyle ortaya çıktığı öğrenildi. Söz konusu kontrol faaliyetleri esnasında şüphelilerin ekiplere mantar toplamaya çıktıklarını söyledikleri kaydedildi.

Haber 2023-11-06 15:57:57

Gaziantep'te şüpheli ölüm! Çilingirle girilen evde korkunç manzara: Başındaki kan lekesi...

Gaziantep’te 64 yaşındaki Asuman Dertlioğlu yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Ekiplerin, Dertlioğlu’nun başında kan lekesi olduğunu gördüğü öğrenildi. Şüpheli ölüm nedeniyle olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 2023-06-12 16:27:01

Aydın'da şüpheli ölüm! Kan lekesinin izi sürülüyor

Aydın'da, hayvan çiftliğinde ölü bulunan çiftçinin cesedi, otopsi için Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Çiftlikteki bir boğanın boynuzunda kan lekesi tespit edilmesinin ardından ekipler, çiftçinin hayvan saldırısı sırasında hayatını kaybettiği ihtimalini değerlendiriyor.

Haber 2021-11-13 00:03:44

Savunma sanayi şirketi adı altında dolandırıcılık yapan suç örgütüne operasyon

Ankara'da gözaltına alınan 7 şüphelinin, kamu kurumu izlenimi verecek şekilde şirket logosu ve tabelası yaptırdıkları, lüks restoranlara koruma görünümlü kişilerle gittikleri ve kendilerini bürokrat olarak tanıttıkları belirlendi - Kendilerine inanan teknik donanıma sahip kişileri şirketlerinde çalıştırmaya başladıkları öğrenilen şüphelilerin, şirketten ayrılmak isteyenlerin araçlarına "kan lekesi" bırakarak korku oluşturdukları tespit edildi

Yurthaber 01-04-21 15:41

Kan lekesi nasıl çıkar? Kurumuş kan lekesi nasıl çıkarılır?

Hayatın neresinde kan lekesi ile uğraşılacağı hiçbir zaman belli olmaz, fakat başınıza böyle bir şey gelirse ne yapmanız gerektiğini bilmeniz sizin yararınıza olacaktır. Etkili sonuçlar alınabilir, hem de çok kolay uygulamalarla...

Kadin 16-12-20 09:22

Üzerinde kan lekesi olan yumurta yenir mi?

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan yumurta, güçlü bir protein kaynağı. Bazı yumurtaları kırdıktan sonra ortaya çıkan kan lekesi, birçok tüketiciyi şüpheye düşürüyor. Peki, kan lekesi olan yumurtayı yemek sağlığa zarar verir mi?

Yemek 15-12-20 14:15

Yumurta hakkında bilinmeyenler! Kan lekesi varsa...

Besleyici ve sağlık faydaları nedeniyle özellikle kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan yumurta hakkında bilinmeyenleri bir araya getirdik. Kabuğun rengi ve yumurtanın sarısı neye göre değişiyor, en iyi haşlanmış yumurta kaç günlük yumurtadan yapılmalı?

Yemek 12-10-20 11:18

Kırdığınız yumurtada kan lekesi varsa dikkat! %1 oranında...

Yumurta, kahvaltıların vazgeçilmezi olan bir protein deposu. Ama yumurtayı tüketirken dikkatli olmak gerekiyor. Bozuk ve bayat yumurtalardan kaçınmak önemli. Yumurta üzerindeki lekelere de dikkat etmek lazım. Mesela bazen kırılan yumurtanın sarısında bir kan lekesi görürüz. Peki, yumurtada kan neden olur? Bu lekelerden yumurtanın bayat ya da taze olduğu anlaşılır mı? Yenilmesi durumunda zararlı mı, yoksa yararlı mı?

Yemek 13-07-20 12:22

Üzerinde kan lekesi olan yumurta yenir mi?

Üzerinde kan lekesi olan yumurta sağlıklı mıdır, yoksa sağlığımızı tehdit eder mi? İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Yemek 09-08-19 16:07

Tunceli'deki anne-oğul cinayeti polisin gayretiyle çözüldü

Kayıp bıçak, maktulleri uzun süredir görmediğini söylediği halde zanlının cinayet günü ilçede bulunduğunun tespit edilmesi, zanlının yıkanmış pantolonundaki kan lekesi ile maktullerden birinin tırnak dokusundaki bulgulardan sonuca gidildi

Yurthaber 07-06-19 15:01

Tunceli'deki anne-oğul cinayeti polisin gayretiyle çözüldü

Kayıp bıçak, maktulleri uzun süredir görmediğini söylediği halde zanlının cinayet günü ilçede bulunduğunun tespit edilmesi, zanlının yıkanmış pantolonundaki kan lekesi ile maktullerden birinin tırnak dokusundaki bulgulardan sonuca gidildi

Haber 07-06-19 15:00

Yıkanmış kıyafetteki ’kan’ ve ’tırnaktaki doku’ çifte cinayeti çözdü

Tunceli’nin Pertek ilçesinde anne ile oğlunun öldürülmesi olayıyla ilgili polisin bazı delillerden yola çıkıp daha önce yakalayıp tutuklanmasını sağladığı zanlı Erkan Kos’un evinden elde ettiği kıyafetlerindeki kan lekesi ve tırnaktaki dokunun kriminal incelemeyle ortaya çıkması ile katil olduğu kesinlik kazandı.Olay, 21 Nisan Pazar günü meydana gelmişti.

Haber 07-06-19 13:52

Kafamızda deli sorular: Kan lekesi olan yumurtayı tüketmek doğru mu?

Yumurta, içerdiği vitamin ve mineraller sayesinde anne sütünden sonra en değerli besinlerin başında yer alır. Yüksek protein ve düşük kalorili oluşu, aynı zamanda ekonomiyi zorlamamasıyla da sıkça tüketilir. Mutfaklarımızın demirbaşı olan yumurtaların kimisinde kan lekesine denk gelmek mümkün. İşte bu alışık olmadığımız görüntü akıllara soru işareti yerleştirdi: "Kan lekeli yumurtaları yemek doğru mu?"

Yemek 04-03-19 10:02

Washington Post'tan Trump'a çok ağır sözler! 'Suudilerin sus payı için verdiği para...'

Washington Post gazetesi yazarı ve CEO'su Fred Ryan ile gazetenin Uluslararası Görüş Sayfası Editörü Karen Attiah, ABD Başkanı Donald Trump'ın Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin bugün yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi. Gazete Kongre'ye harekete geçme çağrısında bulunarak, 'Eğer bunları yapamazsak, Kaşıkçı'nın öldürülmesi, Amerika'nın ahlaki vicdanı üzerinde ne zamanın ne de Suudilerin sus payı için verdiği paranın silemeyeceği bir kan lekesi olarak kalacak' diyerek seslendi.

Haber 21-11-18 03:37

Washington Post'tan Trump'ın Kaşıkçı açıklamasına tepki

Washington Post gazetesi yazarı ve CEO'su Fred Ryan: - "Trump, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile işlerini normal bir şekilde devam ettirmek uğruna kişisel ilişkilerini ve ticari çıkarlarını Amerika'nın çıkarlarının üstüne koymaktadır" - "CIA'in bulgularından şüphe duyulmasını gerektirecek bir neden varsa, Trump acilen kanıtları kamuoyuyla paylaşmalı" - Washington Post Uluslararası Görüş Sayfası Editörü Attiah: - "Çocukça ve beceriksizce yazılmış Beyaz Saray açıklaması, yalanlarla doluydu" - "ABD'de yaşayan bir gazetecinin vahşice öldürüldüğü gerçeğine gözlerini kapamak Trump'ın başkanlığında belki de gelebileceği en dip nokta" - "Kongre için şimdi, Suudi Arabistan'a karşı harekete geçme ve Yemen'den, barışçıl muhalifleri kanlı bir şekilde bastırmaya kadar bu ülkenin tehlikeli davranışlarının sonucunu ortaya koyma zamanı. Eğer bunları yapamazsak, Kaşıkçı'nın öldürülmesi, Amerika'nın ahlaki vicdanı üzerinde ne zamanın ne de Suudilerin sus payı için verdiği paranın silemeyeceği bir kan lekesi olarak kalacak"

Haber 21-11-18 01:07

Şehit babalarının kan değen hatıralarını saklıyorlar

15 Temmuz şehidi Celalettin İbiş'in ailesi, şehit olduğu an kanının bulaştığı cüzdanının, kırılan gözlüğünün ve olay anında duran saatinin aralarında bulunduğu eşyaları özenle muhafaza ediyor - Şehidin oğlu Yasin İbiş: - "Babamızın bıraktığı en büyük miras. Gözlüğü düştüğünde gözündeydi çamı çatlamış, tespihe çok düşkündü, 70-80 tespihi vardı, tespihi üzerindeydi. Cüzdanı aynı şekilde, hatta kan izleri hala duruyor üzerinde. Saati kolundaydı, düştüğünde saatinin köşesi kırılmış ve saat o şekilde durmuş. Telefonunun da üzerinde kan lekesi duruyor" - "Allah şehadeti nasip etti, acısı çok büyük ama gururu da öyle. 2 senedir ben her yerde göğsümü gere gere 'Ben şehit Celalettin İbiş'in oğluyum.' diyorum" - "İki senedir Cumhurbaşkanımız bizi hiç yalnız bırakmadı, diğer devlet büyüklerimiz de aynı şekilde sürekli arıyorlar, halimizi soruyorlar. 4 kardeşiz. Allah o günleri bir daha yaşatmasın ama aynı şekilde bu tarzda bir girişim olduğunda canlarımızı seve seve feda etmeye hazırız"

Haber 14-07-18 11:06

İçişleri Bakanlığı, Ankara'da kaybolan Eylül için açıklama yapmıştı! Bahçede kahreden hareketlilik

İçişleri Bakanlığı, Türkiye genelinde kaybolan çocuklarla ilgili yazılı açıklama yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, 'Ankara’nın Polatlı ilçesinde kaybolan Eylül Yağlıkara olayı aydınlatılmıştır' denildi. Kayıp minik Eylül'den maalesef kötü haber geldi. Eylül'ü kaçırdığından şüphelenilen şahsın üzerinde bulunan kan lekesi Eylül'ün ailesinden alınan DNA ve saç örnekleriyle bire bir uyuştuğu anlaşıldı. Şu sıralarda tutuklanan zanlının evinin önünde arama çalışmaları sürüyor...

Haber 27-06-18 16:42

Kan lekesi olan yumurta yenebilir mi?

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi yumurta, tek başına tüketilmesi, birçok yemekte kullanılması ve içerdiği vitaminler ile çok önemli besin maddesidir. Ancak birçok yumurtada görülen kan lekesi kafalarda soru işareti oluştururken, lekeli yumurta yemek sağlık mı sorusunu da beraberinde getirir.

Yemek 18-03-18 23:22

Cinayet zanlısını kan lekesi ele verdi

Antalya'da iple boğularak öldürülen kadının üzerinde bulunan kurumuş kan lekesinden cinayet zanlısına ulaşıldı

Haber 10-02-18 00:10

82 yaşındaki amca, cani çıktı!

Adıyaman'da 82 yaşındaki Cuma Kirazkırmızı, 27 yıl arayla 2 yeğenini öldürdü. Çifte cinayeti, katilin ayakkabısındaki kan lekesi çözdü... Kurbanlarından Mustafa Kirazkırmızı'nın oğlu Fatih Kirazkırmızı, "Rahat uyu babam, katiliniz yakalandı. Koynumuzda beslediğimiz yılanmış. Yıllardır bu caniyle yan yana yaşamışız" dedi. Öldürülen kardeşlerin babası Mehmet Kirazkırmızı ise "Benim canlarımın canını alan insan benim kardeşim olmaz" diyerek gözyaşı döktü.

Haber 28-09-17 09:02

Duvardaki Kan Lekesi Cinayeti Ortaya Çıkardı

Gaziantep’te işlenen cinayet evin duvarındaki kan lekesinin fark edilmesiyle ortaya çıktı.Olay, Şahinbey ilçesi Beydilli Mahallesi’nde...

Yurthaber 08-09-17 14:35

Halattaki Kan Lekesi Uyuşmayınca Tahliye Edildiler

Bahri KARATAŞ/ İZMİR, 17 Şubat 2016 tarihinde Buca'nın Kozağaç Mahallesi 259 Sokak'taki bir aparmanın havalandırma boşluğundan kokular geldiğini fark edenler,

Yurthaber 24-03-17 14:30

Balıkesir'de Doğan Bebeğini Bakın Nasıl Öldürdü!

Balıkesirde 1 Günlük Bebeğini BAKIN NASIL ÖLDÜRDÜ KAN DONDURAN OLAY BALIKESİRİN BANDIRMA İLÇESİNDE ÜNİVERSİTELİ GENÇ KIZ ARKADAŞINDAN HAMİLE KALINCA DOĞAN BEBEĞİNİ BAKIN NASIL ÖLDÜRDÜ

Haber 18-11-16 14:37

İç Çamaşırlarınızdaki Asla Çıkmayacak Sandığınız Lekeleri Böyle Çıkarın!

Kan lekesi en inatçı lekelerden biri ama çözümü var.

Kadin 15-11-16 09:36

Eşcinsel cinayetini 12 yıl sonra iç çamaşırdaki kan lekesi aydınlattı

Adana Emniyet Müdürlüğü, 14 yerinden bıçaklanıp boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulunan şahsın katilini, 12 yıl sonra olay yerinde iç çamaşırındaki kan lekesinden yola çıkarak tespit etti.

Haber 18-03-15 10:05

eşcinsel Cinayetini 12 Yıl Sonra İç Çamaşırdaki Kan Lekesi Aydınlattı

Adana Emniyet Müdürlüğü, 12 yıl önce ABD’ye giden arkadaşının evinde 14 yerinden bıçaklanıp boğazı kesilerek...

Yurthaber 18-03-15 09:57

Karavan Cinayetini Kan Lekesi Çözdü

Rize’nin Derepazarı ilçesinde İtalyan turistin karavanı içinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Polis...

Yurthaber 06-09-14 19:59

İnşaat kazısında kadın kafatası bulundu

Muş’ta belediyenin yaptıracağı yeni hayvan pazarının kazısı sırasında bir kadına ait olduğu tahmin edilen ve başında kan lekesi olan bir kafatası bulundu.

Haber 09-05-14 08:30

Cinayet Zanlısı Öğretmeni Ayakkabıdaki Kan Lekesi Yakalattı

Aydın’da 2012 yılında boğazı kesilerek öldürülen şahsın katil zanlısı, daha önce gözaltına alınıp serbest bırakılan...

Yurthaber 30-04-14 20:15

Kan lekesi Ahmet Atakan'a ait değil

ODTÜ gösterilerine destek amacıyla Hatay’da 10 Eylül günü yapılan gösteriler esnasında 4 katlı binanın çatısında düşerek yaşamını yitiren Ahmet Atakan soruşturmasında çarpıcı bir gelişme ortaya çıktı

Haber 04-10-13 15:58

Adli Tıp'tan 'kan lekesi' raporu

Münevver Karabulut davasında Adli Tıp Kurumu raporunda, çamaşır sepetinde bulunan kıyafetlere kan lekesinin sıçrama ya da fışkırmayla bulaşmadığı belirtildi.

Haber 12-08-11 16:23