Lcw Waikiki Haberleri

Trendyol ve Hepsiburada’ya yeni rakip! LC Waikiki online satış platformunu tanıttı: ‘Kârlılığımıza 1,5 puan ekliyor’

Yaklaşık üç yıl önce diğer pazar yerlerinden çıkış yapma kararı alan LC Waikiki, yeni online satış platformu ile pazara girerek Trendyol ve Hepsiburada’ya rakip oldu. E-Ticaret Genel Müdürü yeni online alışveriş platformu hakkında detayları açıklarken, şirket büyümesine ilişkin de bilgi verdi. “Pazar yerindeki markalarımız online tarafta kârlılığımıza 1,5 puan daha ekliyorlar” diyen Yiş, “Şirketin büyümesine ve kârlılığına katkı sunacak şekilde burayı büyütmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullan

Finans 2024-05-24 06:51:59

LC Waikiki çalışma saatleri nedir? LC Waikiki saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

LC Waikiki kadın, erkek ve çocuk giyim mağazasıdır. Türkiye’nin her şehrinde pek çok şubesi bulunan LC Waikiki, mağazalar zinciri olarak her mağazasında aynı hizmeti sunar. Her yaştan, cinsiyetten ve her tarzdan kullanıcıya hitap eden ürünleri ile pek çok kişi tarafından tercih edilir. Mağazaların açılış ve kapanış saatleri haftanın her günü aynıdır. Peki, LC Waikiki saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 2022-12-06 17:15:23

LC Waikiki, Avrupa'nın en başarılı 3 moda perakende markasından biri olmayı hedefliyor

"Türkiye'nin en büyük hazır giyim moda perakendecisi" LC Waikiki, Yalova'da hem bölge istihdamına katkı sunacak hem de yurt dışında 56 ülkedeki global operasyonları için kritik rol üstlenecek Lojistik Merkezi'ni, Çiftlikköy'deki Avrasya OSB'de açtı - LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük: - "Üretim, lojistik ve aynı zamanda perakende alanında koymuş olduğumuz hedefler ve 2025 vizyonuna emin adımlarla devam ederek faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2025 vizyonumuz Avrupa'nın en başarılı 3 moda perakende markasından biri olmak"

Yurthaber 2022-10-05 10:09:05

Bakan Nebati, LC Waikiki Yalova Lojistik Merkezi'nin açılışında konuştu:

"Yatırım, istihdam, üretim ve ihracat odaklı Türkiye Ekonomi Modeli'mizin temel amacı, ekonomimizin sürdürülebilir büyüme patikasına girmesini sağlamak, kısa vadede küresel sıkıntıları en düşük hasarla bertaraf ederken uzun vadede orta gelir tuzağını aşmaktır" - "Son 20 yılda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ayağa kalkan, özgüvenini yeniden kazanan milletimiz, sinsi kumpaslara ve kirli darbe girişimlerine nasıl geçit vermediyse, bu ekonomi tetikçilerine de asla prim vermeyecektir"

Yurthaber 2022-10-04 12:35:06

LC Waikiki Yalova Lojistik Merkezi açıldı

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük: - "Bugün 4 kıtada 56 ülkede 1200'den fazla mağazamızda 1 milyon 800 bin metrekarede müşterilerimize ulaşılabilir modayı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz" - "Kendimize 2025 yılında Avrupa'nın en başarılı 3 perakende markasından biri olmayı vizyon olarak belirledik"

Yurthaber 04-10-22 12:23

LC Waikiki'den engellilere özel koleksiyon

LC Waikiki bünyesindeki engelli çalışanların fikirleriyle geliştirilen LCW Limitless koleksiyonundaki her parça, özel gereksinimli bireylerin giyinirken yaşadığı zorluklar göz önüne alınarak oluşturuldu

Yurthaber 09-09-22 11:16

LC Waikiki Meta Store’un deneme sürümü hazır

LC Waikiki Dijital Dönüşüm ve Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Şerafettin Özer: - "Metaverse çalışmalarımızı tamamen içerideki meta ekibimiz liderliğinde yönetmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. LC Waikiki Meta Store’da müşterilerimize keyifli bir dünya hazırlayarak, eğlenceli bir alışveriş deneyimi sunmaya odaklandık. Bunu da zahmetsiz ve güvenli şekilde yapmaları üzere mağazamızı tasarladık"

Yurthaber 31-08-22 13:20

LC Waikiki, 56. ülkede 1.200’üncü tabelasını astı

LC Waikiki Mağazacılık Genel Müdürü Berna Akyüz Öğüt: - "Yıl sonuna kadar farklı coğrafyalarda, yeni ülkelerde mağaza açılışlarımıza devam edeceğiz"

Yurthaber 25-07-22 15:43

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Küçük'ün babası ölüm yıl dönümünde anıldı

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük: - "Babam gönül adamıydı, çocukla çocuk, büyükle büyük olurdu"

Yurthaber 18-06-22 16:06

28 ülkede 608 mağazası var! Dev Türk şirketi Aksaray'da yeni fabrika açıyor

28 ülkede 608 mağazası olan LC Waikiki, Aksaray'da 3 milyar 650 milyon liralık yatırımla 5 bin kişinin istihdam edilecek yeni fabrika açıyor.

Finans 02-12-21 11:17
LCW

Koton, LC Waikiki, Defacto indirimleri ne zaman? Koton, LC Waikiki, Defacto indirim var mı?

Kasım ayının sonlarına gelinmesiyle birçok kategoride birçok üründe indirimler yapılmaya başlandı. Koton, LC Waikiki, Defacto gibi dev giyim markalarında, kasım ayının sonlarına gelinmesiyle yüzde 50'ye varan indirim söz konusu. İşte Koton, LC Waikiki, Defacto indirimleri ve detaylar...

Finans 19-11-21 22:07

47 ülkede 1047 mağazası bulunan şirketin patronu konuştu: Pamuk fiyatları giyim enflasyonunu olumsuz etkileyebilir

47 ülkede 1047 mağazası bulunan İstanbul merkezli mağazalar zinciri LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük hazır giyim sektörüne ilişkin açıklama yaptı. Küçük açıklamasında, pamuk fiyatlarındaki artışın giyim enflasyonunu da olumsuz etkileyeceğini belirterek tekstil ürünlerinin de fiyatlarının artabileceğine işaret etti.

Finans 05-10-21 16:02

LC Waikiki, E-Ticaret Okulu Sertifika Programını başlatıyor

Eğitim kapsamında, kampanya yönetiminden müşteri analitiğine, katalog çekim stratejisinden yurt dışı e-ticaret süreçlerine kadar zengin bir eğitim çalışması planlanıyor - 5 hafta sürecek olan sertifikalı eğitim programına, üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarında okuyan öğrenciler ile 2021 yılında mezun olanlar katılabiliyor - Programa başvurular 14 Eylül Salı günü sona erecek

Yurthaber 09-09-21 10:07

LC Waikiki'den öğrenciler için okula dönüş koleksiyonu

LC Waikiki, uzun bir aradan sonra okula dönüş hazırlığı yapan öğrencilere, çantadan formalara, ayakkabılardan popüler kombinlere kadar yüzlerce seçenek sunuyor

Yurthaber 17-08-21 16:42

LC Waikiki'den Aksaray'daki 6 bin 500 çocuğa giysi yardımı

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu: - "LC Waikiki bugün 6 bin 500 çocuğa giysi yardımında bulunup, çocukları sevindirdi. LC Waikiki ailesine Aksaray'daki bütün çocuklar adına teşekkür ediyorum"

Yurthaber 03-09-20 11:26

LCW ve Mavi Jeans, online mağazaları da kapattı

Koronavirüs salgını nedeniyle geçtiğimiz hafta mağazalarını kapatan LC Waikiki ve Mavi Jeans, online satışlarını da durdurma kararı aldı.

Finans 29-03-20 22:31

SANKO Park’ta Hint el sanatları, İran halısı

Gaziantep’in yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi’nde yarın 3’üncü Uluslararası El Sanatları ve Hediyelik Eşya Günleri başlıyor.Sanko Park El Sanatları Günleri’nde Türkiye’nin yanı sıra, Hint El Sanatları, İran Halısı, Senegal Ahşap Sanatları ve onlarca yöresel eserin yer aldığı stantlar bir arada olacak, cam, sıcak cam işleme, el yapımı halı, telkâri, ahşap ve hediyelik eşyalar sergilenecek ve satışı yapılacak.Etkinlik, 20-29 Aralık tarihleri arası Sanko Park Alışveriş Merkezi’nde her gün 10.00 - 22.00 saatleri arası gezilebilecek.SANKO Park2009 yılında faaliyete başlayan Sanko Park, toplam 127.489 m2 inşaat alanı ve 56.144 m2 kiralanabilir alanı ile bünyesinde her ihtiyaca yanıt veren 180 adet mağaza bulundurmaktadır.Sanko Park’ın marka karmasında H&M, Mars Athletic Club (MAC), OXXO, Boyner, Network, Kahve Dünyası, Tekzen, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Media Markt, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, Kitikate, Kiğılı, Mango, Koton, Flo, B&G Store, Alaçatı Muhallebicisi, L’occitane, GSSTORE, Fenerium gibi markaların yanı sıra, Sanat Galerisi yer almaktadır.Sanko Park’ta, 3.389 m2 alanı ve 10 adet sinema salonu ile hizmet veren Avşar Sinemaları’nda vizyondaki filmleri takip ederken, Play Park tarafından işletilen 4.271 m2 alana sahip bowling ve eğlence merkezi ile gençlere eğlenceli vakit geçirme imkanı sunuluyor.1.600 metrekare alanda hizmet veren Mars Athletic Club ile spordan vazgeçemeyenler için donanımlı bir spor salonuna sahip olan Sanko Park, sağlıklı yaşamdan vazgeçmeyenler için hizmet veriyor.Sanko Park Alışveriş Merkezi’nde yer alan Sanko Sanat Galerisi, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin ilk özel sanat galerisi olma özelliği taşıyor.

Yurthaber 19-12-19 14:29

LC Waikiki Mağazacılık Genel Müdür'lüğü'ne Berna Akyüz Öğüt atandı

İstanbul merkezli mağazalar zinciri LC Waikiki’de Kasım ayı itibariyle Mağazacılık Genel Müdürü pozisyonuna, Berna Akyüz Öğüt atandı.

Finans 11-11-19 15:55

Tarım işçisiydiler şimdi ünlü markalara kıyafet dikiyorlar

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde daha önce tarlalarda işçi olarak çalışan kadınlar, İŞKUR bünyesinde aldıkları eğitimin ardından şimdi tekstil atölyesinde dünyaca ünlü markalara kıyafet hazırlıyorlar - Tekstil atölyesinin sahibi girişimci Salih Ayhan: - "Yeni olmamıza rağmen şükürler olsun iyi gidiyoruz. DeFacto, LC Waikiki gibi dünyaca ünlü markalara ürünler dikiyoruz. Kadınlarımızın çoğunluğu daha önce sabahtan akşama kadar güneşin altında tarlada işçi olarak çalışıyordu. Burada hem meslek sahibi oldular hem de iyi ücret alıyorlar" - Zehra Adsız: - "Burayı faaliyete geçirenlere teşekkür ediyoruz. Buraya gelip çalışıyoruz, ailemize yardım ediyoruz" - Meryem Ak: - "Geçen yıl pamuk fabrikasında toz ve dumanın içinde çalışıyordum. Şimdi burada meslek öğrenerek para kazanıyorum"

Haber 01-10-19 11:39

Tarım işçisiydiler şimdi ünlü markalara kıyafet dikiyorlar

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde daha önce tarlalarda işçi olarak çalışan kadınlar, İŞKUR bünyesinde aldıkları eğitimin ardından şimdi tekstil atölyesinde dünyaca ünlü markalara kıyafet hazırlıyorlar - Tekstil atölyesinin sahibi girişimci Salih Ayhan: - "Yeni olmamıza rağmen şükürler olsun iyi gidiyoruz. DeFacto, LC Waikiki gibi dünyaca ünlü markalara ürünler dikiyoruz. Kadınlarımızın çoğunluğu daha önce sabahtan akşama kadar güneşin altında tarlada işçi olarak çalışıyordu. Burada hem meslek sahibi oldular hem de iyi ücret alıyorlar" - Zehra Adsız: - "Burayı faaliyete geçirenlere teşekkür ediyoruz. Buraya gelip çalışıyoruz, ailemize yardım ediyoruz" - Meryem Ak: - "Geçen yıl pamuk fabrikasında toz ve dumanın içinde çalışıyordum. Şimdi burada meslek öğrenerek para kazanıyorum"

Yurthaber 01-10-19 11:38

Dumlupınar’da öğrencilere giyim yardımı

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde bir giyim firması, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gönderilen giyim malzemeleri ilk, orta ve lise öğrencilerine dağıtıldı.Eğitime verdiği desteklerinden dolayı LCW firmasına teşekkür eden Kaymakam Abbasoğlu, yaptığı açıklamada , ’’Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı girişimleri ile öğrencilerimize yaptıkları bu anlamlı ve örnek tavırlarından dolayı eğitim gönüllüsü firmamıza şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Yurthaber 04-05-19 11:55

Perakende sektörü yapay zekayla yeniden şekilleniyor

LC Waikiki Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Şerafettin Özer: - "Yapay zeka perakende sektöründe başlıca üretim-planlama, lojistik, e-ticaret ve insan kaynakları alanlarında kullanılıyor" - Migros Marka İletişimi ve Müşteri İlişkileri Direktörü Kına Demirel: - "Tüketici taleplerini chatbot (sanal asistan) gibi sık kullanılan yapay zeka teknolojileriyle hızlıca çözüme ulaştırmak marka algısı ve güvenilirliğine katkı sağlıyor"

Finans 10-04-19 11:01

Hürriyet ve LC Waikiki işbirliğindeki 'Aile Buluşmaları' Denizli'deydi

HÜRRİYET Kitap ve LC Waikiki işbirliğiyle yıl boyunca 12 şehirde 12 uzmanla süren 'LC Waikiki Aile Buluşmaları' projesinin 9'ncusu, Denizli'de yapıldı.

Haber 19-01-19 21:26

Hürriyet ve LC Waikiki iş birliğiyle düzenlenen 'Aile Buluşmaları' Denizli'deydi

HÜRRİYET Kitap ve LC Waikiki iş birliğiyle, 12 kentte 12 uzmanla gerçekleştirilmesi planan 'LC Waikiki Aile Buluşmaları'nın 9'uncusuna, Denizli ev sahipliği yaptı.

Haber 19-01-19 18:41

'LC Waikiki Aile Buluşmaları'nın 8'nci durağı Trabzon oldu

HÜRRİYET Kitap ve LC Waikiki iş birliğiyle, 'LC Waikiki Aile Buluşmaları'nın 8'incisi Trabzon’da gerçekleştirildi.

Haber 22-12-18 18:02

'LC Waikiki Aile Buluşmaları'nın 8'nci durağı Trabzon oldu

Aleyna KESKİN Emre KOLTUK TRABZON-DHA HÜRRİYET Kitap ve LC Waikiki iş birliğiyle, 'LC Waikiki Aile Buluşmaları'nın 8'ncisi Trabzon'da gerçekleştirildi.

Haber 22-12-18 17:44

Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi belli oldu

Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması'na göre, Türkiye'nin en büyük şirketleri Tüpraş, Türk Hava Yolları ve Petrol Ofisi oldu - Kerevitaş, Odeon Turizm, Gram Altın Pazarlama Sanayi "Cirosunu En Çok Artıran Şirketler", Ereğli Demir Çelik, Tüpraş ve Enka İnşaat "En Çok Kar Eden Şirketler", Lila Group, Kerevitaş ve Namet Gıda ise "İhracatını En Çok Artıran Şirketler" olarak belirlendi - "En Çok İhracat Yapan Şirketler" Ford Otosan, Toyota Otomotiv ve Arçelik olurken, "En Fazla Çalışanı Olan Şirketler" BİM Birleşik Mağazalar, RC Rönesans İnşaat ve LC Waikiki Mağazacılık olarak sıralandı - Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı "Onur Ödülü"ne layık görülürken, Vodafone Dijitalleşme Özel Ödülü'nü ise DenizBank aldı

Haber 18-12-18 09:38

İş adamı Dizdar tecrübelerini öğrencilerle paylaştı

Karabüklü iş adamı Şefik Dizdar, Karabük Üniversitesi öğrencileri ile ‘Sektörün Enleri’ konferansında bir araya geldi.Hamit Çepni Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansta öğrencilere tecrübelerini aktaran Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı ve LC Waikiki Yönetim Kurulu üyesi Şefik Yılmaz Dizdar, “Şu anda yurt içinde 600 ve 41 ülkede 400’e yakın mağazamız var.

Yurthaber 28-11-18 13:00

'LC Waikiki Aile Buluşmaları'nın 7'nci durağı Eskişehir oldu

HÜRRİYET Kitap ve LC Waikiki iş birliğiyle, yıl boyunca 12 kentte 12 uzman ile planlanan 'LC Waikiki Aile Buluşmaları'nın 7'ncisi Eskişehir'de gerçekleştirildi.

Haber 24-11-18 21:35

'LC Waikiki Aile Buluşmaları'nın 7'nci durağı Eskişehir oldu

HÜRRİYET Kitap ve LC Waikiki iş birliğiyle, yıl boyunca 12 kentte 12 uzman ile planlanan 'LC Waikiki Aile Buluşmaları'nın 7'ncisi Eskişehir'de gerçekleştirildi.

Haber 24-11-18 17:55

Hürriyet ve LC Waikiki'nin, 'Aile Buluşmaları'nın 6'ncı durağı Mardin oldu

HÜRRİYET Kitap ve LC Waikiki işbirliğiyle, yıl boyunca 12 şehirde 12 uzman ile devam eden, 'LC Waikiki Aile Buluşmaları' projesinin 6'ncısı Mardin'de yapıldı.

Haber 21-10-18 15:50

Hürriyet ve LC Waikiki'nin, 'Aile Buluşmaları'nın 6'ncı durağı Mardin oldu

HÜRRİYET Kitap ve LC Waikiki işbirliğiyle, yıl boyunca 12 şehirde 12 uzman ile devam eden, 'LC Waikiki Aile Buluşmaları' projesinin 6'ncısı Mardin'de yapıldı. Mardin'de düzenlenen buluşmaya erken yaşta yapılan evliliklere dikkat çekildi.

Haber 21-10-18 13:20

LC Waikiki Aile Buluşmaları’nın beşinci durağı Kars

HÜRRİYET Kitap ve LC Waikiki iş birliğiyle yıl boyunca 12 şehirde 12 uzman ile devam edecek “LC Waikiki Aile Buluşmaları” projesinin beşincisi Kars’ta gerçekleşti.

Haber 25-09-18 15:02

LC Waikiki Aile Buluşmaları’nın beşinci durağı Kars

HÜRRİYET Kitap ve LC Waikiki iş birliğiyle yıl boyunca 12 şehirde 12 uzman ile devam edecek “LC Waikiki Aile Buluşmaları” projesinin beşincisi Kars’ta gerçekleşti.

Haber 25-09-18 14:02

Lc Waikiki, Gaziantep Sanko Park Avm’de Ailelerle Buluştu

Hürriyet Kitap ve LC Waikiki işbirliğiyle, yıl boyunca 12 şehirde 12 uzman ile devam edecek...

Yurthaber 30-07-18 10:48

LC Waikiki, 12 ilde 12 uzmanı yıl boyu aileler ile buluşturacak

LC Waikiki, Hürriyet Kitap ile “LC Waikiki Aile Buluşmaları” projesini hayata geçirdi.

Haber 25-04-18 16:25

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Paçacıoğlu toprağa verildi

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Üniversitesi Kurucu Genel Sekreteri, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Hüsnü Paçacıoğlu, memleketi Karabük’ün Safranbolu ilçesinde toprağa verildi.77 yaşında hayata gözlerini yuman Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Hüsnü Paçacıoğlu için Safranbolu Dedeoğlu Camii’nde öğle namazının ardından düzenlenen cenaze törenine Paçacıoğlu’nun eşi Serap Paçacığlu, yakınları, eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, KARDEMİR AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Güleç, LC Waikiki ortaklarından iş adamı Şefik Dizdar, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer ve sevenleri katıldı.

Haber 18-03-18 15:06

Lc Waikiki, 2018 Hedeflerini Açıkladı

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, 2017 yılına ilişkin değerlendirmelerini ve hedeflerini paylaştığı basın...

Yurthaber 12-12-17 14:07

LC Waikiki 2018 yılında yüzde 33 büyüme hedefliyor

- LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Küçük: - "2018 yılında yurt dışında 120, yurt içinde 30 mağaza açıp 1 milyon 500 bin metrekarelik mağaza alanıyla yüzde 33 büyüyerek, 16,2 milyar TL ciroya ulaşmayı hedefliyoruz" - "LC Waikiki olarak, neredeyse 2,5 günde bir, dünyanın bir yerinde mağaza açıyor ve büyümemizi sürdürüyoruz. Ülkemizin önde gelen markalarından biri olarak, 2018 yılında 12 yeni ülkeye daha girmeyi hedefliyoruz. Böylelikle 50 ülkede müşterilerimizle markamızı buluşturacağız" - "Finan

Haber 12-12-17 14:00

Hisarcık’ta Öğrencilere Giyim Yardımı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde bir giyim firması (LC Waikiki ) tarafından gönderilen giyim malzemelerinin bulunduğu bin...

Yurthaber 14-02-17 13:06

Şırnak'ta Terör Mağduru Çocuklara Tır Dolusu Giysi Yardımı

- ŞIRNAK'taki terör mağduru öğrencilere dağıtılmak üzere Deniz Feneri Derneği, MÜSİAD ile LC-Waikiki firmasının desteğiyle, bir TIR dolusu mont, ayakkabı,

Yurthaber 28-12-16 11:23

Lc Waikiki Adilcevaz’daki Çocuklara Umut Oldu

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde LC Waikiki çalışanlarından toplanan yardımlarla yaptırılan ‘İlk Umut Anaokulu’nun açılışı yapıldı.Adilcevaz’ın TOKİ...

Yurthaber 31-05-16 17:12

Samsatlı Öğrencilere Giyim Yardımı Yapıldı

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde öğrenim gören öğrencilere LC WAIKIKI Mağazacılık Hizmetleri Tic. A.Ş. tarafından giyim yardımı...

Yurthaber 29-12-15 16:42

Rengarenk Pufferlar İle Sonbaharı Neşelendirin

Sonbahar yağmurlarının başladığı şu günlerde LC Waikiki, canlı renk tonlarının hakim olduğu ve çift taraflı...

Yurthaber 12-10-15 16:51

İhtiyaç Sahiplerinin Yüzü Sosyal Market’le Gülüyor

Beyoğlu’nda ihtiyaç sahibi insanlar için kurulan Sosyal Market’in sürekli destekçilerinden LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı...

Yurthaber 28-05-15 12:41

LC Waikiki Baby yeni koleksiyonu mağazalarımızda sizleri bekliyor!

LC Waikiki Baby yepyeni koleksiyonu ile mağazalarımızdaki yerini aldı.

Kadin 12-05-15 03:47

Renkli Dünyalar Şenliği Tüm Çocukları Bekliyor

Türkiye’nin hazır giyimde lider markası LC Waikiki, minikler için düzenlediği “Geleneksel 23 Nisan LC Waikiki...

Yurthaber 16-04-15 09:59