oldular Haberleri

Otizmli kardeşlerin gururlandıran başarısı! Hem rekor kırdılar hem de Türkiye'ye 10 madalya kazandırdılar
Tekirdağ'da yaşayan ve kayağa gönül veren ikiz kardeşler Aliye Zeynep Bingül ve Muhsin Murat Bingül Türkiye'nin gurur kaynağı oldu. 2004 doğumlu otizmli kardeşler Polonya'da düzenlenen Virtüs zihinsel engelliler Dünya ve Avrupa Kayak Şampiyonası’nda göğsümüzü kabartarak 10 madalya birden kazandı.
Yayın Tarihi: 23-04-2024 13:23
Beşiktaş imza törenine 2010 doğumlu isim damga vurdu! Siyah-beyazlıların 10 numarası...
Beşikttaş kadrosuna kattığı 4 isim ve sözleşme uzattığı 2 isimle imza töreni düzenledi. Yapılan imza törenine 2010 doğumlu Yağız Karabulut damga vurdu.
Yayın Tarihi: 10-02-2024 17:12
Otobüsle 120 saatlik yolculuk yapıp Avrupa şampiyonu oldular
Artvin’in Hopa ilçesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Kulübü milli karatecileri, 120 saatlik otobüs yolculuğunun ardından Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de katıldıkları şampiyonada, bir Avrupa şampiyonluğu, iki de Avrupa ikinciliği elde ettiler.
Yayın Tarihi: 19-12-2023 10:28
Galatasaray U19 takımı, Kopenhag U19 takımına 6-0 kaybetti
UEFA Gençlik Ligi A Grubu altıncı karşılaşmasında Kopenhag U19, Galatasaray U19'u 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek grubu lider tamamlamayı başardı.
Yayın Tarihi: 12-12-2023 21:09
Fred döndü, Fenerbahçe'ye can geldi! Maç sonu röportajı sırasında Dzeko yayını bastı Bundan sonra yasaklıyorum
Yaşadığı uzun sakatlık sürecinin ardından sahalara dönen Fred, Fenerbahçe'nin Sivassppor'u 4-1 yendiği karşılaşmanın en iyilerinden olurken, mücadelenin ardından verdiği röportaj sırasında Fred'e eşlik eden Dzeko, muhabir cümle içinde sakatlık kelimesini kullanınca ''No sakatlık! Finish sakatlık'' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 05-12-2023 11:55
Fenerbahçe, Sivasspor karşısında farklı kazandı! Karşılaşmadan 4-1'lik skorla ayrılan sarı-lacivertliler liderliği geri aldı
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, maç eksiğiyle kaptırdığı liderlik koltuğunu Galatasaray'dan geri almak istiyordu. Sivasspor'un tek hedefi ise deplasmandan mutlu dönebilmekti. Fenerbahçe'nin fırtına gibi geçirdiği mücadelede Sivasspor fazla direnç gösteremedi. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş derbisi öncesi rakibini 4-1 mağlup ederek hem liderliği geri aldı hem de derbiye moralli bir şekilde geçiş yaptı
Yayın Tarihi: 04-12-2023 21:50
Rönesans tablosu gibi! Yağmur altında karşılaşan Chelsea ile Manchester City'nin maçında toplam 8 gol çıktı
Chelsea ile Manchester City, Stamford Bridge'de oynanan karşılaşmada 4-4 berabere kaldı. Gol düellosuna sahne olan mücadele dünya basınında büyük yankı uyandırdı. Alınan bu sonuçla birlikte Manchester City puanını 28'e çıkardı ve zirveye oturdu. Chelsea ise 16 puana çıktı.
Yayın Tarihi: 12-11-2023 21:43
Burak Yılmaz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Beşiktaş'ta Burak Yılmaz ile yollar ayrıldı!
Burak Yılmaz, Beşiktaş'tan yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. Siyah beyazlı kulüpte Burak Yılmaz dönemi sona erdi. Ünlü teknik direktör yayımlanan yazılı açıklamanın ardından merak edildi. Peki, Burak Yılmaz kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Burak Yılmaz'ın çalıştırdığı takımlar...
Yayın Tarihi: 10-11-2023 13:19
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, başkanlık seçiminde aday olmayacağını resmen ilan etti! ''Camianın kan değişimine ve enerjiye ihtiyacı var''
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş başkanlığına aday olmayacağını açıkladı. Çebi, "Başkan adayları birbirlerine saygılı olsun. Yarın yüz yüze bakacaksınız. Kim seçilecekse o başkanımız olacak. Kapıları kapatmayın." açıklamasını yaptı.
Yayın Tarihi: 07-11-2023 13:32
Vincenzo Montella'dan A Milli Takım itirafı: İşimizi kolaylaştıran şey...
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ay-yıldızlı ekibe yeni fırsatlar vereceğini söyledi.
Yayın Tarihi: 04-11-2023 17:23
Sivasspor, Hopaspor'u 4-0 yenerek bir üst tura yükseldi
Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Tur maçında Süper Lig ekibi Sivasspor, konuk ettiği Hopaspor'u 4-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.
Yayın Tarihi: 02-11-2023 16:21
Bobby Charlton kimdir, kaç yaşındaydı? Manchester United efsanesi Sir Bobby Charlton neden öldü?
Sir Bobby Charlton ile ilgili aramalar akşam saatlerinde hız kazandı. İngiliz futbolunun ve özellikle de Manchester United'ın efsane ismi olan Charlton hayatını kaybetti. Kullanıcılar 'Sir Bobby Charlton kimdir, neden öldü?' ekranını sorguluyor. Peki, Bobby Charlton kimdir, kaç yaşındaydı? Manchester United efsanesi Sir Bobby Charlton neden öldü?
Yayın Tarihi: 21-10-2023 18:57
Burak Yılmaz, Galatasaray derbisinden önce açıkladı! Salih Uçan ve Gedson Fernandes forma giyecek mi?
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürdü. Sabah saatlerinde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, görevinin ve sorumluluklarının farkında olduğunu belirterek, yapılacak son taktik antrenmanlarla derbiye yüzde yüz hazır duruma geleceklerini dile getirdi.
Yayın Tarihi: 13-10-2023 13:25
Yurda dönen Filenin Sultanları bu sefer business class uçtu! 'Artık madalyanın rengini konuşuyoruz!'
Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri’nde B Grubu’nda 7’de 7 yaparak olimpiyatlara katılma hakkı elde eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye’ye döndü. İstanbul Havalimanı’na gelen millileri, çok sayıda taraftar karşıladı.
Yayın Tarihi: 26-09-2023 11:15
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi'nden 20. yıl galası
Kuruluşunun 20. Yılını kutlayan Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK), Başkan Dr. Av. Murat Aksu ev sahipliğinde Eyüp Sultan’da bulunan Artİstanbul Feshane’de seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı muhteşem bir Gala Gecesi düzenledi.
Yayın Tarihi: 21-09-2023 20:49
Ve Başakşehir'de sürpriz! Emre Belözoğlu'nun yerine Süper Lig'den teknik direktörle anlaşıldı...
Trendyol Süper Lig'de 4 hafta geride kalırken, milli araya girildi. Başakşehir'de Emre Belözoğlu ve Gaziantep FK'da Erdal Güneş'in ardından Kayserispor'da da teknik direktör Çağdaş Atan ile yollar ayrıldı. Sarı - kırmızılı kulüpten ayrıldığını sosyal medya hesabından duyuran deneyimli çalıştırıcı, "Bittiği için üzgün değilim, yaşandığı için mutluyum" dedi. Öte yandan Atan'ın Emre Belözoğlu yerine Başakşehir'in başına geçeceği öğrenildi.
Yayın Tarihi: 06-09-2023 19:20
Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred'den itiraf!
Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Transfer süreciyle ilgili konuşan Fred, Fenerbahçe'nin kendisine büyük bir proje sunduğunu ifade etti.
Yayın Tarihi: 20-08-2023 11:38
Murat Sancak: “Gruplara kalmak istiyoruz”
Y. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Cluj maçının ardından, “Bu maçları da aşıp gruplara kalmak istiyoruz. Yapacağımız takviyelerle birlikte gruplardan çıkıp ülkemize o heyecanı yaşatmak istiyoruz” dedi.
Yayın Tarihi: 04-08-2023 11:25
Şenol Güneş: Bizim adımıza güzel bir akşam oldu
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Tirana galibiyetinin ardından, "Oyuncularım rakibin iştahına ve seyircilerin coşkusuna rağmen güzel bir galibiyet aldılar. Bizim adımıza güzel bir akşam oldu" dedi.
Yayın Tarihi: 04-08-2023 10:39
Icardi, İstanbul'a ayak basar basmaz eleştirilerin odağı oldu! ''Geçen seneki gibi faydalı olmaz!''
Tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay, Suudi Arabistan'dan teklif aldığını ve bu teklifi reddettiğini açıkladı. Süper Lig hakkında da konuşan tecrübeli çalıştırıcı, Icardi'nin Galatasaray'a gelişini değerlendirdi.
Yayın Tarihi: 29-07-2023 10:31
Galatasaray için 'kabus' yorumu! Rakiplerini daha maç oynamadan korkutmaya başladılar...
Galatasaray'ın transferleri Avrupa'da korku iklimi yaratmış durumda. BK Häcken’in, Klasvik maçını kaybetmesi halinde Galatasaray veya FC Kopenhag ile eşleşecek olması İsveç basınında 'kabus' olarak nitelendirildi.
Yayın Tarihi: 24-07-2023 16:58
Fenerbahçe'nin rakibi sosyal medyada gündem oldu! San Marino ekibinin yalnızca 3 futbolcusu profesyonel! Takımın geriye kalanı normal işlerde çalışıyor...
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2'nci Ön Eleme kura çekimi, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleşti.
Yayın Tarihi: 21-06-2023 14:46
Yetenek taramasında keşfedilen Nisanur Erbil tarih yazıyor!
SAMSUN'da yapılan yetenek taramasında keşfedilen ve eskrimde Avrupa şampiyonluğu, dünya ikinciliği gibi başarılar elde eden Nisanur Erbil (20), hedefinin olimpiyat madalyası kazanmak olduğunu söyledi. Ailesinin eskrim sporunu bilmediğini ve ilk duyduğuna olumsuz yaklaştığını belirten Erbil, "Antrenörlerim ailemi ikna etti, onlar da çok büyük destek verdi. Her zaman yanımda oldular" dedi.
Yayın Tarihi: 08-06-2023 11:26
Messi'nin PSG kariyeri bitti! PSG Teknik Direktörü Christophe Galtier'den resmi açıklama geldi! ''Yarın son kez sahaya çıkacak''
PSG Teknik Direktörü Christophe Galtier, Messi'nin takımdan ayrıldığını duyurdu. Galtier, "Futbol tarihinin en iyi oyuncusuna teknik direktörlük yapma ayrıcalığına sahip oldum. Yarın Messi'nin Parc des Princes'teki son maçı olacak." dedi.
Yayın Tarihi: 01-06-2023 14:38
Eski Galatasaraylı futbolcular şampiyonluk yarışını değerlendirdi
Galatasaray’ın eski futbolcularından Cihan Haspolatlı ve Murat Akyüz, Süper Lig’deki şampiyonluk yarışına dair değerlendirmelerde bulundu. Haspolatlı, “Ankaragücü maçında kazanırsa şampiyonluğunu garantilemiş olacak. Son maça kalmamış olacak. Tabii ki Galatasaray çok daha favori. Büyük ihtimalle de sezonu şampiyon olarak tamamlayacaktır” dedi.
Yayın Tarihi: 26-05-2023 10:37
Emre Belözoğlu, hangi takımı tuttuğunu canlı yayında açıkladı!
Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, MKE Ankaragücü maçının ardından, “Bugün kim kazansa hak edecekti” dedi. Hangi takımlı olduğunu basın toplantısında açıklayan Emre Belözoğlu, dedikodulara son noktayı koydu.
Yayın Tarihi: 26-05-2023 07:31
SON DAKİKA: Kartal lideri geriden gelerek devirdi! Dev derbide Beşiktaş Galatasaray'ı 3-1 mağlup etmeyi başardı
Son dakika... Süper Lig'in 32. haftası müthiş bir karşılaşmaya sahne oldu. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Beşiktaş sahasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Mücadelede Beşiktaş 1-0 geriye düştüğü mücadelede rakibini 3-1 mağlup etmeyi başarırken kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Galatasaray ise bu sonuçla şampiyonluk yarışında büyük yara aldı. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 30-04-2023 21:03
Son dakika: Jorge Jesus'tan şampiyonluk sözleri! 'Taraftar bizim kadar inanmıyor!'
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, ligde şampiyonluk mücadelesinin hala ortada olduğunu vurguladı. Jesus, sarı-lacivertli taraftarların şampiyonluğa takım kadar inanmadığını söyledi. Hakemler hakkında da konuşan Portekizli çalıştırıcı; iptal edilen golün nedenini anlamadığını dile getirirken, Valencia'nın ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyonun penaltı olduğunu ifade etti.
Yayın Tarihi: 11-04-2023 00:09
A Milli Takımımızın tecrübeli oyuncu Çağlar Söyüncü mağlubiyeti böyle değerlendirdi: Ronaldo'muz Messi'miz yok
EURO 2024 Elemeleri D Grubu ikinci maçında Hırvatistan ile karşılaşan A Milli Takımımız mücadeleden 2-0 mağlubiyetle ayrılırken, Çağlar Söyüncü, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 29-03-2023 00:31
Son dakika: Konyaspor - Galatasaray maçı sonrası olay yorumlar! 'Birileri Okan Buruk'u uyarmalı!', 'Tedirgin ve ezik görüntüsü...'
Son dakika haberleri: Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Arabam.com Konyaspor deplasmanına çıktı. Sarı - kırmızılılar, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı karşılaşmadan ikinci yarıda yediği gollerle 2-1 mağlup ayrıldı ve 14 maçlık galibiyet serisinin sonuna geldi. Spor yazarları; Galatasaray'ın Konya'daki futbolunu değerlendirirken, teknik direktör Okan Buruk'a eleştirilerde bulundu. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 18-03-2023 08:00
Abdullah Avcı'dan istifa seslerine yanıt! ''Taraftara ihtiyacımız var''
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzonspor ailesine ve camiasına zarar verecek hiçbir şey içerisinde olmayacağını söyledi. Avcı, görevinden istifa eden Ahmet Ağaoğlu’na ise birlikte yaşadıkları başarılardan dolayı teşekkür etti.
Yayın Tarihi: 04-03-2023 19:48
Konyaspor teknik direktörü Aleksandar Stanojevic'ten 4-0'lık Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası hakem tepkisi! Bizi maçtan kopardı
Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Fenerbahçe karşısında alınan 4-0'lık mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Takımın başında henüz galibiyetle tanışamayan Stanojevic, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'e tepkide bulundu.
Yayın Tarihi: 26-02-2023 01:06
Fenerbahçe - Kasımpaşa maçına 4 golle damga vuran Enner Valencia için olay yorum! 'Yarın elimde sözleşmeyle giderim!'
Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Kasımpaşa'yı 1-0 geriye düşmesine rağmen 5-1 mağlup etti ve puanını 44'e yükselterek lider Galatasaray'ı takibini sürdürdü. Sarı - lacivertlilerde atılan 5 golün 4'ünü kaydeden Enner Valencia takımını ve taraftarları coşturan isim oldu. Spor yazarları ve yorumcuları, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçını köşelerinde değerlendirirken, Nihat Kahveci'nin sözleri dikkat çekti. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 30-01-2023 08:49
Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes derbisi nefes kesti! Sarı - lacivertliler son topta kazandı...
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan müsabakanın normal süresi 79-79'luk eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın uzatma bölümü sonucunda kazanan taraf, 93-90'lık skorla sarı - lacivertliler oldu. Fenerbahçe Beko, bu sonuçla birlikte 10. galibiyetine ulaştı. İşte maçtan detaylar...
Yayın Tarihi: 26-12-2022 21:26
Hakan Çalhanoğlu'na görülmemiş yasak! Motosiklete binemiyor...
İtalya Serie A'nın köklü kulübü Inter'de top koşturan A Milli Takım'ın yıldızı Hakan Çalhanoğlu verdiği bir röportajda sportif direktörün yasaklamasından dolayı en büyük tutkusu olan motosikletten uzak kaldığını anlattı. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 22-12-2022 14:34
Arjantin Hırvatistan'ı 3-0 mağlup etti! Dünya Kupası'nda ilk finalist belli oldu
2022 Dünya Kupası'nda heyecan yarı final mücadeleleri ile sürüyor. Yarı final karşılaşmasında Messi'li Arjantin, Luka Modric'li Hırvatistan ile karşı karşıya geldi. Final biletini almak için kıyasıya mücadele eden iki ekipten kazanan taraf 3-0'lık skorla Arjantin olurken, bu sonuçla 2022 Dünya Kupası'nın ilk finalisti de belli oldu. Adını finale yazdıran ilk ekip olan Arjantin Fransa-Fas eşlemesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 13-12-2022 23:55
Fas Kanada'yı 2-1 mağlup etti! Bu maçta her şey var! Direk, iptal ve o an...
Son dakika... 2022 FIFA Dünya Kupası'nda heyecan sürüyor. F Grubu son maçında Kanada ile Fas karşı karşıya geldi. Karşılaşma Fas'ın 2-1'lik üstünlüğü ile sona ererken, karşılaşmada birçok dikkat çeken an yaşandı. Bu sonuçla adını son 16 turuna yazdıran Fas olurken, Kanada F Grubu'nu puansız tamamladı. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 01-12-2022 19:54
Son dakika: Senegal, Enner Valencialı Ekvador'un umutlarını yıktı! Dünya Kupası'na veda ettiler...
Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor! A Grubu'nun 3. maçında Ekvador ile Senegal karşı karşıya geldi. Her iki takımın da bir üst tura yükselmek için sahaya çıktığı müsabaka büyük bir tempo ile oynandı. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma, Senegal'in 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. 1 puan alması halinde üst tura çıkacak olan Ekvador, aldığı yenilgi sonrası turnuvaya veda etti. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 29-11-2022 19:58
Şampiyonlar Ligi'nde tarihi başarı! Club Brugge, bunu yapabilen yalnızca 3. takım oldu
UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarının 4. haftasında, 2 maç oynandı. B Grubu'ndaki mücadelede İspanyol temsilcisi Atletico Madrid, 3 maçını da kazanan Belçika ekibi Club Brugge'ü konuk etti. Golsüz sona eren maçın 82. dakikasında Club Brugge forması giyen Kamal Sowah kırmızı kart gördü. Grupta puanını 10'a çıkaran Club Brugge, tarihinde ilk kez son 16 turuna yükseldi. Gent'ten sonra bu başarıyı yakalayan ikinci Belçika takımı oldu.
Yayın Tarihi: 12-10-2022 23:17