T C Kimlik Numarasi Haberleri

İstanbul'da feci olay! Lüks aracıyla çarpıp öldürdü, kaçıp yerine başkasını gönderdi

İstanbul'da meydana gelen olayda bisiklet sporcusu 51 yaşındaki Doğanay Güzelgün, bisikletiyle karşıdan karşıya geçerken bir araç çarptı. Güzelgün olay yerinde hayatını kaybederken araç içinde uyuşturucu madde olduğu öne sürüldü. Bisiklet sürücüsüne çarparak ölümüne sebep olan T. Ü. polis kontrol noktasından kaçtı. Yerine gelen M.C.Ç "Kazayı ben yaptım" diyerek teslim oldu. Polis kaçan şüphelinin M. C. Ç. olmadığını tespit etti.

Haber 2023-07-18 13:39:34

T.C. nasıl yazılır, T.C. yazımı nasıl olmalıdır? T.C. mi TC mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Kısaltmalar özel ad, kurum, terim veya ölçü birimlerinin simgeleştirilmesi olarak belirtilebilir. Dolayısıyla yaygın olarak kullanılan kısaltmalardan biri olan T.C. ifadesinin nasıl yazıldığı da sıklıkla araştırılır. Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan T.C. yazılırken "t" ve "c" seslerinden sonra nokta işaretinin konulup konulmadığı merak konusudur. Pek çok alanda kullanılan T.C. kısaltmasının doğru yazılışı nasıldır?

Egitim 2023-03-03 17:41:25

Gerontofili nedir, ne demek? Gerontofili kime denir?

Gerontofili, yaşlı kişilere karşı cinsel arzu duyanlara denir. Bu cinsel rahatsızlık, yaşlılara duyulan sevi ve cinsel ilgiyi içerir. Gerontophilia teorisi ilk olarak İngiliz psikiyatrist T. C. Gibbens tarafından 1982'de ortaya atıldı. İşte gerontofili hakkında ayrıntılar...

Haber 2023-01-03 13:23:23

Balıkesir'de işkence çiftliği, tecavüz edip parmaklarını kestiler! Kan donduran olayda 'hanımağa' detayı

Balıkesir'deki işkence çiftliği Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Çetenin esnafı haraca bağladığı ve haraç vermeyenlere işkence yaptığı ortaya çıkmıştı. Ayrıca çetenin kaçırdığı kızlara tecavüz edip parmaklarını kestiği detayı herkesin kanını dondurmuştu. Olayla ilgili ortaya çıkan detaylarda çetenin hanımağası olduğu belirtilen Rabia Dilruba C. yakalandı. Yakalanan hanımağanın çete lideri Mehmet Salih T. gibi ejderha dövmesi yaptırdığı belirtildi.

Haber 2022-12-21 08:24:12

Son dakika: 6 yaşındaki Nur Elif'in ölümündeki detaylar kan dondurmuştu! O babaanne tutuklandı

Son dakika haberi: Eskişehir'de 6 yaşındaki Nur Elif T.'nin ölümünün ardından ortaya çıkan gerçekler tüm Türkiye'yi sarsmıştı. Nur Elif T.'nin akrabası Gülüzar hanımın Müge Anlı'nın programına başvurmasıyla ortaya çıkan detaylarda anne ve babaları cezaevindeki 3 çocuğa bakan babaannenin çocuklara uyguladığı muamele kan dondurmuştu. Olayın ardından yakalanan firari babaanne C. K. tutuklandı.

Haber 18-12-22 16:36

Gören telefona sarıldı! Silahla vurulup araçla birlikte yakılmış halde bulundular

Afyonkarahisar’da dehşet düşüren bir olay yaşandı. Yanmış bir otomobilin içerisinde iki erkek cesedi bulundu. Şahısların silahla vurulduktan sonra içerisinde bulunduğu otomobille yakıldığı belirlendi. Kimlikleri belli olan şahısların, Ramazan T. ve Gürsel C. oldukları öğrenildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. İşte olayın detayları...

Haber 01-11-22 15:40

Akıncı silahlandı! Bayraktar Akıncı TİHA ilk atış testini başarıyla tamamladı

BAYKAR tarafından yerli ve milli imkânlarla geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA (Taarruzi İnsansız Hava Aracı) 22 Nisan 2021 tarihinde yapılan ilk atış testini başarıyla tamamladı. Roketsan tarafından milli olarak geliştirilen akıllı mühimmatlar MAM-C, MAM-L ve ilk kez kullanılan MAM-T hedefleri başarıyla vurdu.

Haber 22-04-21 18:58

Hafta sonu nüfus müdürlükleri açık mı? Pazar günü nüfus daireleri kaça kadar açık?

2021 - Tus 1. Dönem Sınavı 21 Mart 2021 tarihinde uygulanacak. 2021 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı'na girecek adaylardan T. C. Kimlik Kartını kaybeden ya da nüfus cüzdanı olmayan adaylar sınava kabul edilmeyecek. Bu sebeple bazı nüfus müdürlükleri 21 Mart 2021 pazar günü, sınava girecek adaylara "Geçici Kimlik Belgesi" düzenlemek için açık olacak.

Haber 18-03-21 15:59

Bir gecede üç motosiklet çalan hırsızlar yakalandı

Aydın’ın Çine ilçesinde, üç ayrı motosiklet hırsızlığı olayına karışan 2 şüpheli polisin sıkı takibi sonucu yakalanarak, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Ayhan K.’ya ait 09 C 2636 plakalı motosiklet, Esin T.’ya ait 09 ADY 781 plakalı motosiklet ve Recep Ç.’ye ait 09 LU 495 plakalı motosiklet gece saat 01.30 sularında park halindeyken çalındı.

Yurthaber 27-01-21 19:52

Konya'daki çifte cinayette 'yasak aşk' iddiası: Dayanamadım, ateş ettim

Konya'da Gonca Pekşen ve Abdullah Koçak'ı öldüren komşuları Özkan C.'nin ifadesi ortaya çıktı. Özkan C.'nin, ifadesinde, 1 yıl önce eşi Nadire T. ile ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Abdullah Koçak’ın, kendisine karısının uygunsuz fotoğraflarını göndermesiyle boşandıklarını ve daha sonra diğer çift gibi yeniden bir araya geldiklerini söylediği öğrenildi. Özkan C. ifadesinin devamında "Dışarıda karşılaştık. Eşime hakaretler ettiklerinde dayanamadım, ruhsatlı tabancamla ateş ettim" dedi.

Haber 22-01-21 15:03

Uzman açıkladı: Gram altında 455 -459 seviye görülebilir Merkez Bankası'nın sabit faiz kararı gram altını yükseltir mi?

Bugün küresel ve yerel piyasalarda hareketlilik oldu. Joe Biden'ın göreve başlaması ve teşvik paketi beklentileri altın fiyatlarının kazancını korumasına destek sağladı. T. C. Merkez Bankası ise faiz artırım yerine sabit tutma kararı aldı. 2021 yılının başından bu yana kazançlı devam etse de altın fiyatları hala yüzde 1,4 ekside devam ediyor. Peki Merkez Bankası'nın faiz kararı altın fiyatlarını etkiler mi? Joe Biden'in başkan olması altını artırır mı? İşte uzmanların altın beklentileri...

Finans 21-01-21 15:47

Alaçam’da 4 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun’un Alaçam ilçesinde 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.Samsun Valiliği İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timi ve Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışma neticesinde Güvenli Mahallesi’nde önleyici kolluk devriyesi esnasında yapılan kimlik sorgulamasında, “kullanılmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak” suçundan aranan ve 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.B.(31) isimli şahsın yakalandı.T.B., Alaçam Adliyesi’ndeki işlemlerinin ardından tutuklanarak Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Yurthaber 03-11-20 18:48

Terme’de 600 araç dezenfekte edildi

Samsun’da Şoförler ve Otomobilciler Odası’na bağlı öğrenci ve yolcu taşıyan servisler, minibüsler ve taksiler korona virüsüne karşı önlemler kapsamında dezenfekte edildi.Samsun’un Terme ilçesinde korona virüsü salgınına karşı Şoförler ve Otomobilciler Odası’na bağlı 600 adet C, M ve T plakalı araç, kurulan araç dezenfekte alanı içerisinde yetkili firma tarafından ilaçlandı.

Yurthaber 20-03-20 13:39

Şehit babası ortaokul öğrencileri ile buluştu

Kula Jeopark Ortaokulu öğrencileri, ‘Değerler Eğitimi’ projesi kapsamında, ilçenin son şehidi olan Uzman Çavuş Hüseyin Çetin Kuşdili’nin babası Süleyman Kuşdili’yi sınıflarında ağırladı.Kula Jeopark Ortaokulu 5-C sınıfı öğrencileri, ‘Değerler Eğitimi’ projesindeki ‘şehit yakınları ziyareti’ etkinliği kapsamında, Ardahan’da T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda görevliyken bıçaklanarak şehit edilen ve Kula’nın son şehidi olan Uzman Çavuş Hüseyin Çetin Kuşdili’nin babası Süleyman Kuşdili’yi sınıflarına davet etti.

Yurthaber 13-12-19 16:14

Isı ve su yalıtımı pazarının büyüklüğü 20 milyar liraya ulaştı

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen: - "2018 yılında hizmetler ve yardımcı malzemeler dahil ısı yalıtımı pazarının büyüklüğü 12 milyar TL, su yalıtımı pazarının büyüklüğü ise 7,6 milyar TL seviyesinde gerçekleşti. Aynı zamanda ses ve yangın yalıtımı ürünlerini de eklediğimizde yalıtım sektörünün büyüklüğü bu rakamların çok üzerindedir" - "Yeni eylem planı (Kentsel Dönüşüm Eylem Planı) çerçevesinde her yıl 300 bin konutun mevcut mevzuatlara uygun olarak yalıtılması durumunda 5 yılda 6 milyar liranın üzerinde tasarruf edilmesi söz konusu" - "Doğal gaz faturasını yüzde 50 azaltmanın tek yolu, yaşadığımız binalara ısı yalıtımı uygulaması yaptırmaktır" - "Türkiye'deki tüm konutların 1 Ocak tarihine kadar Enerji Kimlik Belgesi alma zorunluluğu bulunuyor. Yeni binaların ise iskan alabilmesi için en az C sınıfı Enerji Kimlik Belgesi alması gerekiyor"

Finans 04-12-19 14:51

Edirne'de 7 FETÖ şüphelisi Yunanistan'a kaçarken yakalandı (2)

6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI Edirne'de, Yunanistan'a kaçmak isterken yakalanan 7 FETÖ şüphelisinden, 6'sı polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.  FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Hava Harp Okulu'ndan atılan İbrahim Said M., Kerim Ahmet C., Berat Hüseyin T., Osman Y.

Haber 29-11-19 14:46

Sinop’taki olayda tutukla sayısı 6 oldu

Sinop’ta 4 Eylül akşamı bir restoranın önünde gerçekleşen ve 2 çocuk annesi Gülşah Karaduman’ın (32) hayatını kaybettiği olaya ilgili yürütülen soruşturmada tutuklu sayısı 6’ya yükseldi.Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 8 şüpheliden Görkem C., Fethi T., Berkay Ö., Emre A.

Yurthaber 13-09-19 17:25

Telefonda korkuttuğu 2 kişiyi, 7 bin 700 lira dolandırdı (2)

TUTUKLANDI Eskişehir’de telefonla aradığı iki kişiyi kimlik bilgilerinin terör örgütünün eline geçtiği yönünde korkutup evlerinden 7 bin 700 lira aldığı tespit edilen dolandırıcılık şüphelisi Ömer T.

Haber 12-07-19 19:57

Telefonda korkuttuğu 2 kişiyi, 7 bin 700 lira dolandırdı

ESKİŞEHİR’de telefonla aradığı iki kişiyi kimlik bilgilerinin terör örgütünün eline geçtiği yönünde korkutup evlerinden 7 bin 700 lira aldığı tespit edilen dolandırıcılık şüphelisi Ömer T.

Haber 12-07-19 15:30

Gelen telefonla kabusu yaşadılar! Tam 7 bin 700 lira...

Eskişehir’de telefonla aradığı iki kişiyi kimlik bilgilerinin terör örgütünün eline geçtiği yönünde korkutup evlerinden 7 bin 700 lira aldığı tespit edilen dolandırıcılık şüphelisi Ömer T. (23) polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Trend 12-07-19 14:45

Telefon dolandırıcılığı yapan şüpheli yakalandı

Eskişehir’de, kendini polis olarak tanıtıp telefon dolandırıcılığı yaptığı öne sürülen bir şahıs, polis ekiplerinin takibi sonucu yakalandı.Alınan bilgiye göre; Telefonla arayan bazı kişilerin kendilerini polis olarak tanıtıp, "Kimlik bilgileriniz terör örgütünün eline geçmiş, bankada bulunan paranızı sahte belgelerle çekecekler, şahısları takip ediyoruz, kuyumcu soyulmuş, kimlik bilgileriniz bırakılmış" diyerek dolandırıcılık yaptığı şikayetlerinin artması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde özel ekip oluşturuldu.Kurulan özel ekip, Kumlubel Mahallesi’nde anne ve babası evde olmayan 11 yaşındaki bir çocuğun 3 bin lirası ile Esentepe Mahallesi’nde yaşayan K.E.’nin (81) 4 bin 700 lirasını alarak dolandırdığı tespit edilen şüpheli Ömer T.’yi (23), Eskişehir-Seyitgazi karayolunda polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı.Öte yandan gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemleri sonrası Eskişehir Adalet Sarayına sevk edildi.

Haber 12-07-19 14:16

Telefonda korkuttuğu 2 kişiyi, 7 bin 700 lira dolandırdı

ESKİŞEHİR’de telefonla aradığı iki kişiyi kimlik bilgilerinin terör örgütünün eline geçtiği yönünde korkutup evlerinden 7 bin 700 lira aldığı tespit edilen dolandırıcılık şüphelisi Ömer T.

Haber 12-07-19 14:12

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı Ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan Narkotik Suçlar Ve Göçmen Kaçakçılığı Uygulaması”

Emniyet Genel Mu¨du¨rlu¨gˆu¨, Jandarma Genel Komutanlıgˆı ve Sahil Gu¨venlik Komutanlıgˆı koordinesinde uyus¸turucu ve uyarıcı madde ticareti kullanımının ve go¨c¸men kac¸akc¸ılıgˆının o¨nlenmesi amacıyla 28.06.2019 tarihinde Narkotik Suc¸lar ve Go¨c¸men Kac¸akc¸ılıgˆı adı altından uygulama yapıldı.Uygulama; 00:00-18:00 saatleri arasında izinsiz olarak ülkemizde bulunan yabancı uyruklu s¸ahısların kalabilecegˆi metruk yerler, yogˆunlukla ikamet ettikleri ve c¸alıs¸abilecekleri degˆerlendirilen bo¨lgeler (umuma ac¸ık egˆlence mekanları, tekstil ato¨lyeleri vb.), tır garajları, terminaller, limanlar ve balıkc¸ı barınaklarında go¨c¸men kac¸akc¸ılıgˆına yo¨nelik, 09:00-12:00 saatleri arasında narkotik madde ticareti ve kullanımının yogˆun olabilecegˆi degˆerlendirilen riskli bo¨lgelerdeki parklarda, elektronik oyun salonları ve internet kafelerde s¸u¨pheli go¨ru¨len s¸ahıslara yo¨nelik,13:00-19:00 saatleri arasında narkotik madde ticareti ve kullanımının yaygın olabileceği ve suc¸un odagˆı haline gelebileceği değerlendirilen metruk binalar ve yapımı devam eden/tamamlanamayan ins¸aatların bulundugˆu bo¨lgede s¸u¨pheli go¨ru¨len arac¸ ve s¸ahıslara yo¨nelik,21:00-23:00 saatleri arasında narkotik madde ticareti ve kullanımının yogˆun olabileceği degˆerlendirilen mahalle, sokak, umuma ac¸ık egˆlence mekanları ile s¸u¨pheli go¨ru¨len arac¸ ve s¸ahıslara yo¨nelik 50 bin 476 personel ve 238 dedekto¨r ko¨pegˆi ile 14 bin 606 noktada yapıldı.416 bin 944 şahıs sorgulandıNarkotik Suc¸lar ve Go¨c¸men Kac¸akc¸ılıgˆı uygulamasında 847 ikamet, 369 istasyon/gar/terminal, 278 liman/marina/balıkc¸ı barınagˆı, 5 bin 938 park, 7 bin 748 metruk bina kontrol edildi, 416 bin 944 s¸ahıs sorgulandı.Aranan 931 şahıs yakalandıYapılan denetimlerde; 6 s¸ahıs adam o¨ldu¨rme,41 s¸ahıs yaralama,2 s¸ahıs cinsel taciz,2 s¸ahıs c¸ocugˆun cinsel istismarı, 38 s¸ahıs hırsızlık,3 s¸ahıs yagˆma/gasp, 16 s¸ahıs dolandırıcılık,34 s¸ahıs uyus¸turucu madde ticareti yapmak, 19 s¸ahıs kac¸akc¸ılık,3 s¸ahıs PKK tero¨r o¨rgu¨tu¨ ile bagˆlantılı olmak, 2 s¸ahıs trafik gu¨venligˆini tehlikeye du¨s¸u¨rmek,14 s¸ahıs tehdit/hakaret, 8 s¸ahıs mala zarar verme,710 digˆer suc¸lardan ve 6’sı c¸ocuk 33 kayıp olarak aranan s¸ahıs olmak u¨zere toplam 931 aranan s¸ahıs yakalandı.41 go¨c¸men kac¸akc¸ılıgˆı organizato¨ru¨ ve 1.516 du¨zensiz go¨c¸men yakalandıYapılan uygulama sonucunda; 41 go¨c¸men kac¸akc¸ılıgˆı organizato¨ru¨ ve 1.516 du¨zensiz go¨c¸men yakalanırken, 11 adet sahte pasaport, 5 adet sahte kimlik ve 18 adet sahte yol izin belgesi formu, 2 adet göçmen kaçakçılığı suçunda kullanılan tekne ve yine bu suçta kullanılan 20 adet arac¸ ele gec¸irildi.

Haber 29-06-19 10:02

1 milyon 312 bin lira dolandıran şüpheli yakalandı

ADANA'da çok sayıda kişinin kimlik bilgilerini alarak kredi kartı ve çek düzenleyip 1 milyon 312 bin liralık vurgun yapan Alaettin T.

Haber 20-06-19 10:21

1 milyon 312 bin lira dolandıran şüpheli yakalandı

ADANA'da çok sayıda kişinin kimlik bilgilerini alarak kredi kartı ve çek düzenleyip 1 milyon 312 bin liralık vurgun yapan Alaettin T.

Haber 20-06-19 09:34

Beşiktaş’ta 4 kişinin öldüğü kaza şüphelisi tutuklandı

Beşiktaş’ta 4 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin yaralandığı trafik kazasının ardından kazaya sebep olduğu iddia edilen ve Burdur’da yakalanan şüphelilerden Abdulsamet T., tutuklandı.Burdur İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Afyonkarahisar- Burdur karayolunun Gökçebağ köyü yakınlarında yaptığı trafik uygulamasında bir aracı durdurup kimlik kontrolü yaptı.

Haber 09-06-19 22:26

Meclis'in güvenliği yapay zekayla güçlenecek

TBMM'de, terör örgütü DHKP-C ile bağlantılı iki kişinin banko görevlisini rehin almaya çalışırken yakalanmasının ardından güvenlik önlemleri artırıldı - Yapay zeka teknolojisiyle yenilenecek "sanal çit" sistemiyle davranışsal çevre güvenlik analizi yapılarak kötü amaçlı kişiler Meclis'e ulaşamadan engellenecek - TBMM'ye girişlerde yapay zekaya sahip yüz tanıma sistemi sayesinde giriş çıkış trafiği kontrol altında tutulacak - Olağandışı hareket algılama teknolojisine sahip Mobil Elektronik Denetleme Sistemi ile karanlıkta bile kimlik tespiti yapılabilecek

Haber 01-06-19 11:02

DHKP-C soruşturmasında şifreli notlar bulundu

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, terör örgütü DHKP-C üyeliğinden aranan zanlıya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle 3 şüpheli hakkında "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan fezleke hazırladı - Şüphelilerden birinin evindeki aramada sahte kimlik için kullanılan pres makinesi, boş nüfus cüzdanı sureti ile örgütsel doküman niteliğinde şifreli notlar ele geçirildi

Haber 28-09-18 11:13

Bank Asya yöneticileri hakkında ilk dava

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) finans kaynaklarından olan ve TMSF devredildikten sonra iflasına karar verilen Bank Asya’nın aralarında eski genel müdür ve yöneticilerinin de bulunduğu 14’ü tutuklu 33 şüpheli hakkında ’’silahlı terör örgütü kurmak’’ ve ’’silahlı terör örgütüne üye olmak’’ suçlarından 22,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) finans kaynaklarından olan ve TMSF devredildikten sonra iflasına karar verilen Bank Asya’nın yöneticilerine yönelik yürütülen soruşturmanın bir kısmı tamamlandı.Bank Asya’nın FETO¨/PDY elebaşısı Fetullah Gülen’in talimatıyla kuruldugˆunun belirtildiği iddianamede, FETO¨/PDY’ye finansman sagˆlanmasında Asya Katılım Bankası A.S¸’nin o¨rgu¨tu¨n mali yo¨netiminin merkezi oldugˆu vurgulandı.Resmiyette kurucu ve yo¨neticileri bas¸kaları olsa da eldeki bilgiler ve kurumsal mali raporlar bankanın Gülen’in liderligˆinde ve o¨zellikle 2011 yılı ve sonrasında örgütçe yo¨netildigˆi sonucunun ortaya çıktığı aktarılan iddianamede, “O¨rgu¨tu¨n bankayı kurmasındaki ve yo¨netmesindeki amacının, o¨rgu¨tu¨n elde ettigˆi suc¸ gelirlerinin aklanmasında, muhafazasında ve koordinesinde kurumsal bir yapı ic¸erisinde yo¨netmek oldugˆu anlas¸ılmaktadır” denildi.İddianamede, bankanın o¨rgu¨t tarafından o¨zellikle 2011 yılı ve sonrasında kurulus¸ amacına go¨re o¨rgu¨tsel faaliyet go¨sterdigˆi, tero¨r o¨rgu¨tu¨ne finansman sagˆladıgˆı, 5411 Sayılı Bankacılık Kanuna Muhalefet ettigˆi, Sermaye Piyasası Kanununa go¨re Bankanın ortaklık yapısında bulunan s¸irketlerin hisse devirleri ile ilgili s¸u¨phelerin bulunması dolayısıyla Asya Katılım Bankası A.S¸’nin o¨rgu¨tu¨n mali merkezi oldugˆunun tespit edildiği anlatıldı.334 bin 123 adet hesabın ac¸ıldıİddianamede, 15 Ocak 2014 tarihinde ulusal medyada, 14 Ocak 2014 tarihinde internet üzerinden yayımlanan ve Fetullah Gülen’e ait oldugˆu iddia edilen 25 Aralık 2013 tarihli bir telefon konus¸masında; mezkur s¸ahısla konus¸an kis¸inin bankanın likidite durumuna ilis¸kin olarak bilgi verdigˆi ve cemaat ic¸erisindeki kis¸iler ile bu kis¸ilerin c¸evrelerinin bankaya yo¨nlendirilmesi noktasında mezkur s¸ahıstan onay aldıgˆı ve mezkur s¸ahsın da bu talebe onay verdigˆinin anlaşıldığı kaydedildi.Aralık 2013 - 30 Haziran 2014 tarihleri arasındaki do¨nemde Asya Katılım Bankası nezdinde 334 bin 123 adet hesabın ac¸ıldıgˆı anlatılan iddianamede, ac¸ılan hesap sayısındaki artıs¸ın bir yo¨nlendirmenin neticesi oldugˆunun değerlendirildiği belirtildi.İddianamede, bankanın genel Mu¨du¨ru¨ Ahmet Beyaz, yo¨netim kurulu bas¸kanı Erhan Birgili ile yo¨netim kurulu üyeleri Ercu¨ment Güler, Zafer Ertan, Mehmet Uruç, Recep Koçak, Mehmet Gözütok ve Ali C¸elik’e 6 Ocak 2014’de iletilen banka c¸alıs¸anı G.

Haber 27-02-18 16:13

Sahte hemşireden pes dedirten savunma

İstanbul'daki Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir ay boyunca hemşire kıyafeti ve resmi belge niteliği taşımayan Sağlık Bakanlığı kimlik kartıyla gezen Sedef C.'nin "Özel işaret ve kıyafetleri usulsüz kullanma" suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapsi istendi. İddianame kabul edilirse şüpheli Sedef C. önümüzdeki günlerde Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Haber 13-12-17 12:09

Karaköy'de Unutulan Çanta Paniğe Neden Oldu

Murat DELİKLİTAŞ - Ali Kerem BENGİ / İstanbul DHA Karaköy'de, T. C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İstanbul Liman Başkanlığı önünde

Yurthaber 25-07-17 23:34

Karaköy'de Unutulan Çanta Paniğe Neden Oldu

Murat DELİKLİTAŞ - Ali Kerem BENGİ/İSTANBUL,(DHA)-KARAKÖY'de, T. C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İstanbul Liman Başkanlığı önünde unutulan çanta paniğe

Yurthaber 25-07-17 23:34

Dha İstanbul - Karaköy'de Unutulan Çanta Paniğe Neden Oldu

Murat DELİKLİTAŞ - Ali Kerem BENGİ / İstanbul DHA Karaköy'de, T. C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İstanbul Liman Başkanlığı önünde

Yurthaber 25-07-17 23:20

Fetö'den Aranan Kadın, Cezaevindeki Eşini Ziyarete Gidince Yakalandı

OSMANİYE, Osmaniye T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda FETÖ/PDY suçundan tutuklu 25 yaşındaki M.F.K.'nın ziyaretine gelen eşi L.K.'nın yapılan kimlik sorgusunda

Yurthaber 22-03-17 14:15

İstanbul'da Terör Örgütü Üyesi 1 Kişi Yakalandı

Çağatay KENARLI/İSTANBUL, ÜZERİNDE 2 SAHTE KİMLİK BULUNDU Nizamettin C.'nin üstünde yapılan aramalarda 2 cep telefonu, 1 hafıza kartı ile üzerinde Nizamettin C.'nin

Yurthaber 07-03-17 20:44
pkk

Dha İstanbul-İstanbul'da Terör Örgütü Üyesi 1 Kişi Yakalandı

Haber:Çağatay KENARLI, İstanbul DHA İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ÜZERİNDE 2 SAHTE KİMLİK BULUNDU Nizamettin C.'nin üstünde yapılan aramalarda 2 cep

Yurthaber 07-03-17 20:40
pkk

Kocasıyla ilişki yaşamakla suçladığı komşusunu öldürdü

İzmir'de 31 yaşındaki Anıl T., kocasıyla ilişki yaşamakla suçladığıkomşusu 33 yaşındaki Memnune C.'yi, boğazını keserek öldürdü.

Haber 19-05-16 21:54

Bisiklet İle Trafikte Nelere Dikkat Edilmelidir?

Bisikletle trafikte ilerlerken, öncelikle bisiklet sürücüsünün bütün çevresini algılıyor bir şekilde bisiklete binmesi gerekmektedir.

Trend 24-02-16 09:31

Batman Büyülü Güçlere Sahip Düşmanlarıyla Karşılaşmalarını Nasıl Kazanabiliyor?

Her ne kadar Batman'in karşılaştığı en ünlü kötülerin herhangi bir büyülü gücü olmasa da, Batman'in savaşma tarzı daima kendi metodu ve teknolojinin birleşimini yansıtıyor.

Trend 04-02-16 02:10

Otostopçu kadınlar aşk vaadiyle 10 bin lira dolandırdı

Şırnak'ta oto tamir servisinde çalışan 25 yaşındaki C. T. ile 21 yaşındaki M. E., Adana'da fuhuş amaçlı otostop yapan kadınların kurbanı oldu.

Haber 02-02-16 12:00

Göbeğinizdeki Yağlardan Kurtulmak İçin Yine Yağ Tüketmelisiniz

Onlarca yıldır, tahıllar ve yüksek karbonhidratlı yiyecekler besin piramidinin ve sağlıklı beslenmenin temelini oluşturdular. Tüm bunlar olurken de, yağlar birer öcü gibi gösterildiler.

Yemek 29-01-16 02:45

Dünyadaki En Tehlikeli Virüslerinin Başında Gelen Ebola Hakkında Bilmeniz Gereken 22 Gerçek

Geçtiğimiz hafta içi, şu aralar aramızın bozuk olduğu Rusya'nın özel bir aşı geliştirdiği tehlikeli virüs hakkında çok ilginç ve bir o kadar da ürkütücü bilgiler...

Trend 16-01-16 04:30

Dünyanın Terkedilmiş En Muhteşem 10 Yeri

Varlıklarından beri haberdar olmadığımız, adeta bir film setinden fırlamış gibi görünen, kendine hayran bırakan, biraz ürkütücü 10 yeri tanımaya hazır mısını?

Trend 13-01-16 22:32

5 Sağlıklı Ofis Alışkanlığı

Kör kuyularda ışıksız, plazalarda hareketsiz mi kaldınız? Çalışmak cüzdanınıza iyi, sağlığınıza kötü mü geliyor? Dar alanda kısa paslaşmalarla sağlıklı yaşam trendini ucundan kıyısından yakalamanız mümkün.

Trend 21-12-15 13:56

Türk Kızlarının Çok Kıskanması

"Aşkım o kız kim?" size de tanıdık geldi mi bu cümle? Eğer geldiyse hayatınızda en az bir kere, bir Türk kızıyla sevgili olmuşsunuz demektir!

Trend 07-12-15 17:22

Nükleer Premier Ligin Dev Oyuncuları

Türkiye'nin F16'sı varsa, sevenin Allah'ı, kabul edelim ki Rusya'nın da nükleer enerjisi var. Ruslara emanet ettiğimiz Akkuyu'daki nükleer santralin geleceği, son krizle birlikte şaibeli bir hal aldı. "Kim kimden daha büyük güç?" tartışmaları süredururken, biz de nükleer gücün en büyüklerine göz atalım dedik.

Trend 25-11-15 23:13

Darth Vader'in Gündelik Yaşamı

Sith Lordu ve Ölüm Yıldızı'nın komutanı Darth Vader'ın gündelik yaşamda nasıl yaşadığını merak ettiniz mi? Kötülük ve karanlık denilince akıllara gelen Darth Vader aslında bizler gibi normal yaşıyor hatta hayatta kalmak için var gücüyle çalışıyor!

Trend 23-11-15 10:56

Gerçek Olaylara Dayandığını Öğrenince Çok Şaşıracağınız Unutulmayan 8 Korku Filmi

Bazı korku filmlerinin gerçek hikayelere dayandığını tahmin edersiniz. Biz size en korkutucu olanları seçtik. Bazıları öyle gerçek tehlikeler ki, filmleri de ayrıca ürkütücü. Gelin listeye göz atalım.

Trend 27-10-15 11:30

2016 Yılında Vizyona Girecek En Çok Beklenen 14 Yabancı Film

2016 yılının sinema severler için tam bir şölen havasında geçeceği kesin. Önümüzdeki yıl birçok süper kahramanı beyaz perdede görürken bunun yanında tüm dünyayı kasıp kavurmuş oyunlardan bazıları da ilk kez sinema filmi olarak görücüye çıkacak. Animasyon severlere de sürprizler yok değil.

Trend 01-10-15 22:06