29 Ekim Etkinlikleri Haberleri

Meteoroloji'den 29 il için sarı kodlu alarm! Bir şehir dışında tüm Türkiye’de yağış bekleniyor…

Hava durumu ile ilgili Meteoroloji’den son dakika uyarısı geldi. 29 il için sarı kodlu uyarı verilirken bir il dışında tüm Türkiye’de yağış bekleniyor. Meteoroloji şiddetli sağanak nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istedi.

Haber 2024-05-11 07:32:10

Sakarya’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 90 kilogram kıyılmış tütün, 76 bin 200 adet doldurulmuş makaron ve 29 bin 600 adet boş makaron ele geçirildi.

Yurthaber 2024-05-10 11:45:39

Yüksekova’da ekim mesaisi başladı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde havaların ısınmasıyla çiftçilerin ekim mesaisi de başladı.

Yurthaber 2024-05-08 15:42:20

Met Gala'ya o anlar damga vurdu! Rita Ora tamamen şeffaf elbisesini boncuklarla kapadı! Elbisesini kocası düzeltti

Moda dünyasının en büyük etkinlikleri arasında yer alan geleneksel Met Gala büyük bir ihtişamla gerçekleşti. Ünlü isimlerin birbirinden cesur ve ilginç kostümlerle katıldığı geceye İngiliz şarkıcı Rita Ora damga vurdu. Tamamen şeffaf elbisesi ile gecede boy gösteren ünlü ismin elbisesini kocasının düzelttiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-05-08 11:45:48

Hakkari merkezli göçmen kaçakçılığı operasyonlarında 10 şüpheli tutuklandı

Hakkari merkezli 5 ilde düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonlarında gözaltına alınan 29 şüpheliden 10'u tutuklandı.

Yurthaber 08-05-24 07:45

Met Gala'nın 'gizemli kadını' TikTok'ta viral oldu! Elbisesiyle interneti kasıp kavurdu

Moda dünyasının en görkemli etkinlikleri arasında yer alan Met Gala 2024, New York'ta gerçekleşti. İş kadını Mona, Iris Van Herpen elbisesiyle interneti kasıp kavurdu

Magazin 07-05-24 14:04

Kan donduran vahşet! Eski eşini başka bir erkekle görünce dehşet saçtı

Antalya'nın Serik ilçesinde Erkan Ozan (29), çıkan tartışmada eski eşi Pınar G.yi (28) 15 yerinden, birlikte gördüğü Volkan G.'yi (28) 6 yerinden bıçakla yaraladı. Polisin gözaltına aldığı Erkan Ozan, eski eşini başka biriyle görünce ne yaptığını bilmediğini ve bıçakladığını söyledi. İşte detaylar...

Haber 07-05-24 11:30

Trafik Haftasında Uçurtma Şenliği düzenlendi

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Yunusemre ilçesindeki Atatürk Kentpark’ta Uçurtma Şenliği düzenlendi.

Yurthaber 06-05-24 08:07

Anneler Günü'nde ne yapılır? Anneler Günü'nde neler yapılabilir? Anneler Günü etkinlikleri

Anneler günü, annelere duyulan sevgi ve minnet hislerini göstermek için çok özel bir gündür. Annelerin sevgiyle dolu kalp ve emeklerine karşılık Anneler Günü’nde, onları mutlu edecek pek çok aktivite ve hediye fikri bulunur. Elbette her annenin farklı ilgi alanları, zevkleri ve ihtiyaçları olduğu için, kişiye özel bir hediye ve aktivite seçmek oldukça önemlidir. Peki, Anneler Günü'nde neler yapılabilir?

Haber 05-05-24 18:54

İnternetten izlediği videolardan etkilenip yapmaya karar verdi! Şimdi siparişleri yetiştirmeye çalışıyor: En büyük hayali ise...

Van'ın Edremit ilçesinde 2 çocuk annesi 29 yaşındaki Ülkü Akgün, internetten izlediği videolardan etkilenerek seramik ürünler yapmaya karar verdi. Akgün, evinin bir odasını atölyeye dönüştürdü. Çamura şekil vererek seramik kupa, fincan ve süs eşyaları yapmaya başlayan Ülkü Akgün, ürünlerini sipariş üzerine Türkiye'nin dört bir yanına gönderiyor. Akgün, en büyük hayalinin bir seramik karo fabrikası kurmak olduğunu söyledi.

Kadin 05-05-24 14:15

Fıkra gibi olay! Horoz dövüşü yaptırdıkları yer 'pes' dedirtti

Samsun'un Bafra ilçesinde bir barınakta horoz dövüştürüp bahis oynadıkları tespit edilen 29 kişi yakalandı. Horov dövüşü yaptırılan barınağın, Hayvanları Çevreyi ve Doğayı Koruma Derneği'ne ait olması ise görenleri şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Haber 05-05-24 09:59

Bakan Yerlikaya 'gereği yapıldı' diyerek duyurdu! 1 Mayıs'ta polise saldıran 29 kişi yakalandı: Aralarında sosyal medya fenomeni de var

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nda, Saraçhane'de toplanan bir grup polise saldırıda bulunmuştu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından 'gereği yapıldı' diyerek 29 kişinin kaçtıkları adreslerde yakalandığını belirtti. Yakalananların arasında 'Basel' isimli sosyal medya fenomeni Bekir Aslan'ın da yer aldığı tespit edildi.

Haber 03-05-24 11:06

İsrail zulmüne büyük tepki: ABD'deki Gazze protestoları hızla yayılıyor!

7 Ekim tarihinde başlayan İsrail katliamı her geçen gün devam ediyor. Artık açlık ve susuzluktan ölmeye başlayan Gazze'deki sivil halk için dünya hala seyirci. İsrail zulmünün en büyük destekçisi konumunda da ABD yer alıyor. İsrail'e karşı hem maddi hem de manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ABD'de, üniversite protestoları giderek büyüyor. Üniversitelerin İsrail'le finansal bağlarını koparmasını talep eden öğrenciler eylemlerini üniversitelerinin kampüslerinde kamp kurarak gerçekleştiriyor

Haber 02-05-24 15:43

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Saraçhane'de polislerle tartıştı: Bana bağırma!

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, 1 Mayıs etkinlikleri için Saraçhane'deydi. TİP lideri Baş alanda polislerle tartıştı. Baş'ın "Bağırma" dediği duyulurken, polis de "Sana bağıran kim!" diye yanıt verdiği görüldü.

Haber 01-05-24 12:30

Önce Dilan Polat, şimdi de etekli erkek öğrenciler! İlkokullar tepki çeken görüntülerle gündem oldu: Sınıfları podyuma çeviriyorlar

Karaman'daki bir okulda gerçekleşen Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisinin ardından Tokat'tan da tepki çeken görüntüler geldi. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilkokullu erkek öğrenciler etek giyip peçe takarak dans etti. Yetkilileri harekete geçiren olaya "Bazı öğretmenler videodaki gibi aykırı durumlar içinde yer alırken bazıları da sınıfları podyuma çeviriyor" tepkisi geldi.

Haber 01-05-24 08:27

SON DAKİKA | İstanbul'da 1 Mayıs gerilimi! CHP ve DİSK çağrı yapmıştı, Taksim'e çıkan yollar kapatıldı, gözaltılar var: Polisle göstericiler arasında arbede

Son dakika haberi: İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri için Taksim Meydanı'na bu yıl da izin verilmedi. CHP ve DİSK başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşları Taksim çağrısında bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yasak kararından geri adım atmadı. Sabah saatlerinde Taksim'e çıkan yollar kapatıldı. Beşiktaş ve Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'ne çıkan gruplara polis müdahale edip gözaltına aldı. Saraçhane'den Taksim'e yürümek isteyen grupla polis arasında arbede çıktı.

Haber 01-05-24 06:24

Aydın’da jandarma ekipleri öğrencilerle buluştu

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Jandarma Genel Komutanlığı’nın 185. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında jandarmanın tanıtımı ve lise öğrencilerine Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi hakkında bilgilendirmelerde bulunularak kurulan stantlarda jandarmanın faaliyetleri anlatıldı.

Yurthaber 30-04-24 13:43

Karların eridiği Kars'ta çiftçiler yem bitkisi ekim mesaisinde

Yoğun karın etkili olduğu ve kış mevsiminin uzun sürdüğü Kars'ta havaların ısınmasıyla çiftçiler tarlalarında yem bitkisi ekim mesaisine koyuldu.

Yurthaber 30-04-24 10:13

TCDD, otla mücadele kapsamında tren yollarında ilaçlama yapacak

TCDD Genel Müdürlüğü, 29 Nisan-12 Mayıs'ta Malatya-Kurtalan, Yolçatı-Tatvan, Malatya-Çetinkaya ve Van-Kapıköy arası gar ve istasyonlarda otla mücadele kapsamında ilaçlama yapılacağını duyurdu.

Yurthaber 30-04-24 10:07

Geleneksel Kumluca Tarım ve Seracılık Festivali çeşitli etkinliklerle devam ediyor

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bu yıl 25'incisi düzenlenen Geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali etkinlikleri kapsamında, Yörük çadırları yerleşkesinde Yörük ateşi yakıldı.

Yurthaber 30-04-24 07:58

Antalya Devlet Opera ve Balesi Dünya Dans Günü'nü gala gecesinde kutladı

Antalya Devlet Opera ve Balesi (DOB), 29 Nisan Dünya Dans Günü dolayısıyla ünlü eserlerden hazırladığı seçkiyi sanatseverlerle buluşturdu.

Yurthaber 30-04-24 07:55

Ünlü oyuncu Gerard Depardieu, cinsel saldırı suçlamasıyla gözaltına alındı

Fransız oyuncu Gerard Depardieu'nun cinsel saldırı suçlamalarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındığı bildirildi. Hakkında çok sayıda cinsel saldırı suçlaması bulunan Depardieu, Ekim 2023'te Le Figaro'da yayımlanan açık mektubunda hakkındaki iddiaları reddederek “Asla ve asla bir kadını taciz etmedim.” demişti.

Magazin 29-04-24 19:53

Yalova’da Kocadere şehitleri anıldı

Yalova’nın Çınarcık ilçesinin Kocadere köyünde 29 Nisan 1921 tarihinde Yunan işgal kuvvetleri, Rum ve Ermeni çeteleri tarafından katledilen 830 şehit anıldı.

Yurthaber 29-04-24 14:24

29 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 29 Nisan Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 29 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 29 Nisan Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 29-04-24 09:20

Dolar ve Euro güne nasıl başladı? 29 Nisan 2024 güncel fiyatlar, dolar ve Euro kaç para?

Küresel piyasalar ABD'den gelecek veriler, enflasyon rakamları ve Fed'in faiz kararına odaklanmışken dolar ve Euro 29 Nisan 2024 sabahına nasıl başladı? Dolar ve Euro ne kadar?

Finans 29-04-24 09:15

Altın fiyatları için geri sayım başladı, son 2 gün! Yatırımcıların gözü kritik kararda, en ufak sinyal bile yansıyacak: Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar?

Altın fiyatları Fed kararına odaklandı. Fed, 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü faiz kararını açıklayacak. Faiz kararı sonrası altın fiyatları de etkilenecek. Fed'in faiz kararı öncesi 29 Nisan 2024 Pazartesi günü gram altın, çeyrek altın fiyatları ne kadar?

Finans 29-04-24 08:45

Devrim Erbil'in hayatı belgesel oldu: Sanatla geçen 60 yıl...

Ömrünü renklere ve tuvallere adayan resmin şairi Devrim Erbil'in hayatı belgesel oldu. Erbil'in kendi iç dünyasını ve resme olan bakış açısını detaylarıyla anlattığı belgesel 29 Nisan’da Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

Magazin 27-04-24 22:32

Real Sociedad-Real Madrid maçının ardından Arda Güler'i yere göğe sığdıramadılar: 'Saf bir yetenek, altın gibi!' Geleceği hakkında karar verildi

Hem LaLiga'da hem de Şampiyonlar Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam eden Real Madrid, dün ligin 33. hafta maçında Real Sociedad ile karşılaştı. Mor menekşeler sahadan milli oyuncumuz Arda Güler'in 29. dakikada kaydettiği golle 1-0 galip ayrıldı. Güler'in damga vurduğu gece sonrası Real Madrid'in patronu Carlo Ancelotti Arda Güler'in seneye takımda olup olmayacağına dair açıklamalar geldi. İspanyol basınında da gündem 3 puanı getiren Arda Güler'di.

Spor 27-04-24 09:34

Konya'da pastanede silahlı saldırı! 1 ölü,1 ağır yaralı

Konya'nın Ereğli ilçesinde pastanede oturan Yavuz Ç. (38) ile arkadaşı Hacı S.Ç. (29), silahlı saldırıda ağır yaralandı. Yavuz Ç. kaldırıldığı hastanede kurtarılamazken, şüpheli Hilmi P. (44) polis tarafından suç aleti tabancayla yakalandı.

Haber 27-04-24 01:37

Yüzlercesi kıyıya vurdu! Devasa pilot balinalardan geriye kalan görüntüler şaşırttı

Avustralya’nın batısında 100’den fazla balina kıyıya vurdu. Doğal yaşamı koruma ekipleri 29’unun öldüğünü açıkladı.

Haber 26-04-24 14:59

'Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisi sosyal medyada gündem oldu! MEB harekete geçti

Karaman'da Sarıveliler ilçesindeki bir ilkokulda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları etkinlikleri kapsamında düzenlenen gösteri sosyal medyada gündem oldu. 'Kara para' suçlamasıyla tutuklu ‘Dilan Polat’lı gösteriye ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş gönderip, idari soruşturma başlattı. İşte detaylar...

Haber 26-04-24 12:30

Denizli’de ABİDE 2024 uygulaması 161 bin öğrenci ile başlayacak

3 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Denizli’de ABİDE 2024 uygulaması 7 ilçede, 32 okulda ve 161 bin 429 öğrenci ile 29 Nisan 2024 ile 3 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yurthaber 26-04-24 12:23

Conkbayırı'nda Haka dansı! Çanakkale anmasındaki törende dikkat çeken görüntüler

Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılı etkinlikleri kapsamında Gelibolu Yarımadası'ndaki Conkbayırı'nda bulunan Yeni Zelanda Anıtı'nda tören yapıldı. Törenin sonunda, Yeni Zelanda Savunma Kuvvetleri Birliğince Haka dansı yapılırken, o anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Haber 25-04-24 15:06

SOLOTÜRK, Şehitler Abidesi semalarında gösteri uçuşu yaptı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin gösteri ekibi SOLOTÜRK, Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılı etkinlikleri kapsamında Şehitler Abidesi semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

Yurthaber 25-04-24 14:00

TÜİK açıkladı: 2 binden fazla aracın kaydı silindi ​​​​​​

Trafiğe kayıtlı araç sayısı martta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,1 artışla 29 milyon 367 bin 254 oldu. Trafiğe martta 226 bin 617 aracın kaydı yapılırken 2 bin 239 aracın kaydı silindi. Böylece trafikteki araç sayısı martta 224 bin 378 arttı.

Finans 25-04-24 12:31

Lokman Hekim Van Hastanesinde Laborantlar günü kutlandı

Lokman Hekim Van Hastaneleri tarafından ’22-28 Nisan Dünya Tıbbı Laboratuvar Çalışanları Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde laborantlar günü kutlandı.

Yurthaber 25-04-24 10:22
Van

SON DAKİKA | 7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen 'Bozdoğan-29' operasyonlarında 23 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Haber 25-04-24 09:59

Müge Anlı'da şoke eden olaylar zinciri! 29 yaşındaki kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçmıştı...Baba oğul yüzleşti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geçtiğimiz gün yine şaşırtan bir olay yaşandı. Programa katılan Umut Yetik'in ortaya attığı iddia, sosyal medyada gündem oldu. Yetik, 19 yaşındaki oğluyla 29 yaşındaki eşi Tuğçe Akpençe'nin yasak bir ilişki yaşadığını ve küçük kızları Melodi ile birlikte kaçtıklarını söylemişti. Programın bugünkü bölümünde kaçak üvey anne, eşiyle yüzleşmek için canlı yayına geldi. Müge Anlı'nın sorduğu sorulara rahat rahat cevap veren Mustafa ve Tuğçe şoke etti.

Magazin 23-04-24 19:02

Müge Anlı'da bir skandal gün yüzüne çıktı! 19 yaşındaki oğlu 29 yaşındaki karısıyla kaçmıştı... Yayına çıkınca sosyal medyada tepki yağdı

Müge Anlı'nın programına katılan Umut Yetkin'in 29 yaşındaki karısı Tuğçe ve 19 yaşındaki oğlu Mustafa birlikte kaçtı. Umut Yetkin 8 yaşındaki kızı Melodi'yi almak için mücadele ederken, yayına katılan Tuğçe ve Mustafa'nın rahatlığı sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 23-04-24 14:10

Kendine aşık olduğunu söyleyince gündem yarattı! Aşkı aramaktan vazgeçti... Kendimle bir ilişkim var

29 yaşındaki Mimi Watt isimli bir kadın kendisine aşık olduğunu söyledi ve başka bir kişide aşkı aramaktan vazgeçtiğini dile getirerek sosyal medyanın ilgisini çekti. İnsanlarla yaşadığı başarısız ilişkilerin kendisini yorduğunu dile getiren Watt, "Enerjimi kendime geri vermek istedim. Bu yaptığım en doğru şeydi" dedi.

Trend 23-04-24 11:49

Türkiye'yi şaşkına çeviren olay! 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı

Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında son zamanların en dikkat çeken olayı yaşandı. 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtığını canlı yayında itiraf etti. Mağdur koca Umut Yiğit canlı yayında duyduklarına inanamayarak, "Çok acı bir olay. Düşünme kapasitemi yitirdim. Bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim karım benim torunumu mu doğuracak?" sözleriyle isyan etti.

Haber 22-04-24 12:19

Kağıthane’deki otoparka el bombalı saldırı kamerada! Bakan Ali Yerlikaya açıklamıştı...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalandığını açıklamıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, ilk saldırıda el bombasının aracın önüne düşüp patladığı, ikinci saldırıda bombanın otopark kapısında patladığı görülüyor.

Haber 21-04-24 10:43

Sosyal medyadan tepki çeken ilişki tüyosu! Kocamın başka kadınlarla ilişkisi var ama bu evliliğimizi kurtardı

29 yaşındaki Alice Lovegood, ilişkisinde her zaman bir şeylerin eksik olduğunu hissettiğini ve birden fazla kişiye duygular beslemeye başladığını kocası Matthew ile paylaştığında birbirlerine her zamankinden daha fazla bağlandıklarını söyledi. Evliliklerindeki eksikliği bulduktan sonra daha mutlu olduklarını dile getiren Alice, "Kocamın başka kadınlarla ilişkisi var ama bu evliliğimizi kurtardı" dedi.

Trend 20-04-24 11:53

Nevşehir'deki Narkoçelik operasyonunda 29 şüpheli tutuklandı

Nevşehir'de, uyuşturucu tacirlerine yönelik helikopter ve dron destekli düzenlenen "Narkoçelik" operasyonunda 29 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 19-04-24 15:36

İstanbul'da Mahzen-29 operasyonlarında ele geçirilenler emniyette sergilendi

İstanbul'da düzenlenen "Mahzen-29" operasyonlarında ele geçirilen silah, para ve uyuşturucu, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesi'nde basın mensuplarına gösterildi.

Yurthaber 19-04-24 11:53

Son dakika | İstanbul'da teker teker yakalandılar! Bakan Yerlikaya karıştıkları suçları paylaştı

Son dakika haberi: İstanbul'un birçok ilçesinde suç makineleri için harekete geçildi! Mahzen-29 operasyonlarında 32 kişi gözaltına alındı.

Haber 19-04-24 08:18

Balıkesir’de 29 düzensiz göçmen ve 2 göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde 29 düzensiz göçmenin yakalandığı operasyonda, göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 18-04-24 15:37

Selahattin Demirtaş'ın da yargılandığı 6-8 Ekim olaylarına ilişkin davada yeni gelişme! Tarih belli oldu

6-8 Ekim olaylarına ilişkin eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın tutukluğu bulunduğu davanın duruşması bugün yapıldı. Tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, sanıkların son sözlerini alıp hükmü açıklamak üzere davayı 16 Mayıs'a ertelendi.

Haber 17-04-24 18:15

Hisarcık’ta 23 Nisan Mangala turnuvası

Hisarcık ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde ilkokullar arası mangala turnuvası düzenlendi.

Yurthaber 17-04-24 15:53