Altın Fiyatları 2021 Haberleri

Nükleer santral saldırısı altını vurdu! Gram altın 900 liraya koşuyor

Rusya’nın dün gece saatlerinde Avrupa’nın en büyük nükleer santraline saldırı gerçekleştirmesi ve santralde yangın çıkması piyasalarda hareketliliğe sebep oldu.4 Mart Cuma günü altın fiyatları yükseldi ve 2021 Mayıs ayından beri gördüğü en iyi haftalık artışı yaşadı. Ons altın, 1950 dolar seviyesini test etti. Buradan esen rüzgarla beraber yurt içinde gram altın fiyatları 894 TL' ya kadar çıktı.

Finans 04-03-2022 17:20

Kapalıçarşıdan flaş altın tahmini: Gram altın 1000 lira olabilir

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü altına talep devam ediyor. İki ülke arasında yaşanan kriz sonrası kuyumculardan son dakika altın tahmini geldi. Küresel gelişmelerden kaynaklı altının ons fiyatı 1910 dolarda seyrederken, iç piyasada Kapalıçarşı esnafı savaşın devam etmesi durumunda yeni rekorların gelmesini ve gram altının bir iki ay içerisinde bin lira olacağını öngördüler.

Finans 28-02-2022 14:42

Altın alacaklar dikkat! Analistten gram altın için 395 TL yorumu: Gram altın ne zaman yükselecek?

Altın yatırımcılarının ekonomik toparlanmalara ve koronavirüs aşısı gelişmelerine odaklanması ons altın fiyatlarının 1.800 doların altına inmesine neden oldu. Aşağı yönlü eğilime devam eden altının 50 günlük hareketliliği 200 günlük ortalamanın aşağısında kalmasına çok az kaldı. Analistlerin "ölüm kavşağı" dedikleri bu harekette daha fazla kayıplar olacağı öngörülüyor. Peki gram altın nasıl bir yön izleyecek? Altın fiyatları düşmeye devam edecek mi? İşte analistlerden altın beklentileri...

Finans 05-02-2021 12:11

Gram altın için 400 TL tahmini! Dolardaki düşüş altını da düşürür mü? Şubat'ta altın alınır mı-satılır mı? Ne zaman altın alınır?

Altın son durum ne olacak merak ediliyor... Altın, son 10 yıldaki en kötü Ocak ayı performansından sonra Şubat ayına yükselişle başlayan altın fiyatları bugün öğle saatlerinde sert düştü. Güne satış fiyatı 428,44 lira ile başlayan gram altın 422 lira civarlarında fiyat belirliyor. Bu süreçte yatırımcılar, "dolarda düşüş devam eder mi, altın alınır mı yoksa satılır mı, ne zaman altın alınır" sorularına cevap arıyor. Peki gram altın düşmeye devam edecek mi? İşte uzmanların güncel altın tahminleri.

Finans 02-02-2021 14:51

Diğer Haber Etiketleri

500 dolar 2 bin dolar altın kuru altın ne olur altın neden düşüyor altın tahminleri altın ve dolar fiyatları altın yorum altın yorumu altında son durum altınım altının fiyatı altının ons fiyatı cumhuriyet altını ne cumhuriyet altını ne kadar çeyrek altın fiyatı çeyrek altın fiyatları çeyrek altın satış fiyatı canlı altın canlı altın piyasası bir gram altın bugün gram altın euro tl kuru gümüş altın gümüş fiyatları güncel altın grafiği güncel altın kuru güncel altın yorumları günlük altın gram altın güncel gram altın satış fiyatı gram altında son durum gram altının fiyatı gram fiyatı anlık altın anlık altın kuru anlık altın piyasası alti altın alınır mı altın altın altın bugün altın da son durum altın düşer mi altın fiyatları bugün altın fiyatları düşecek mi altın fiyatları düşer mi altın fiyatları gram altın fiyatları gram altın altın fiyatları ne olacak altın fiyatları ne olur altın fiyatları son dakika altın fiyatları son durum altın fiyatları yükselecek mi altın fiyatları yükselir mi altın grafik altın güncel emtia fiyatları dolar ons dolar tl fiyatı dolar ve altın dolar ve altın fiyatları dolar ve altın yorumları dolarda düşüş devam eder mi dolarin dolar düşecek dolar düşecek mi dolar düşer mi dolar ne kadar olacak son dakika altın ons fiyatı tl dolar altın düşmeye devam edecek mi altının fiyatları bugün için altına yatırım yapılır mı bir cumhuriyet altını ne kadar piyasada altın altın fiyatları çıkacak mı altın fiyatları son altın fiyatları düşmeye devam edecek mi altın alınmalı mı fiyatları bugün altın fiyat çeyrek altın fiyatı 2021 çeyrek altın fiyatları bugün altın son durum altın grafiği altın fiyatları bugün ne kadar gr yatırım tavsiyesi son dakika altın fiyat türk lirası dolar altın fiyatları nasıl altın beklentisi dolar fiyatlarında çeyrek altın gram altın kuru fiyatları altın fiyatları tahminleri şimdi altın alınır mı altın fiyatı ne olur dolar düşer dolar düşmeye devam edecek mi çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar altın ne olur 2021 altın p cuma günü altın fiyatları çeyrek altın bugün serbest piyasada altını ne kadar kapalıçarşı canlı altın altın fiyatları bugün ne kadar oldu altın fiyatı 2021 altının gram altının seyri altın fiyatı ne uzman altın altın yıl kaç gram altın fiyatları bugün ne uzmanlardan altın yorumu alt gram altın fiyatı artar mı gümüşün altının ons şu an altın ne kadar altının ons fiyatı ne altın mı

Altın Fiyatları 2021

Altın Fiyatları 2021 Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Altın Fiyatları 2021 Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

JPMorgan: Altın fiyatlarının olağanüstü yükseliş rallisinin başındayız... İşte 4 farklı uzmandan altın yorumu!

Altın fiyatları doların zayıflamasından destek bularak ons başına 1.900 doların üzerine çıktı. Altın fiyatlarının son yükselişinde destekte bulunanlardan birisi de ABD’deki reel tahvil getirilerindeki düşüş oldu. 2021 yılında altın fiyatları ne olacak araştıran vatandaşlara uzmanların güncel altın yorumları ve altın grafiklerini paylaşmaya devam ediyoruz. İşte uzmanlardan "2021 altın rallisi" yorumu ve gram altında 429 TL beklentisi...

Finans 04-01-2021 15:40

2021'de gram altının durumu... 31 Aralık 2020 Kapalıçarşı gram altın ne kadar? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum! Güncel altın grafiği!

ABD başkanlık seçimleri, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 31 Aralık 2020 anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? 31 Aralık 2020 Perşembe Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 31-12-2020 07:32

2021'de gram altının durumu... 30 Aralık 2020 Kapalıçarşı gram altın ne kadar? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum! Güncel altın grafiği!

ABD başkanlık seçimleri, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl?30 Aralık 2020 anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? 30 Aralık 2020 Çarşamba Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 30-12-2020 07:07

Analistten 2021 altın ve ev yorumu... 2021'de altın mı almalı yoksa ev mi? Eve mi altına mı yatırım yapmalı?

2021 yılında hangi yatırım araçlarına yatırım yapılmalı araştırılıyor. 2021 'de altına mı yatırım yapılmalı yoksa ev mi almalı sorusuna Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş cevap verdi. Sosyal medya hesabından 'altın mı, ev mi alınır?' karşılaştırması yapan Memiş, kıyaslama için önerilerini açıkladı. Son 10 yılın en karlı yılını yaşayan altın fiyatları, 2021 yılında ev fiyatları ile kıyaslanır mı? İşte ünlü uzmandan altına yatırım önerileri...

Finans 29-12-2020 15:32

Son 10 yılın en kazançlı yılı... 29 Aralık 2020 Salı Kapalıçarşı canlı gram altın ne kadar? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

ABD başkanlık seçimleri, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 29 Aralık 2020 anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? 29 Aralık 2020 Salı Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 29-12-2020 07:45

Son 10 yılın en kazançlı yılı... 28 Aralık 2020 Pazartesi Kapalıçarşı canlı gram altın ne kadar? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

ABD başkanlık seçimleri, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 28 Aralık 2020 anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? 28 Aralık 2020 Pazartesi Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 28-12-2020 07:03

Altın, son 10 yılın en kazançlı yılına giriyor... Analistler 2021 altın fiyatları için ne dedi?

Altın fiyatları pandeminin yarattığı belirsizlik ortamından dolayı, güvenli liman taleplerinin artmasıyla son 10 yıldaki kazançlı yılına girmeye hazırlanıyor. Altın fiyatlarının son zamanlarda düşey eğilim göstermesine rağmen, 2020 yılının başından bu yana yüzde 24 oranında artış gösterdi. Peki altın fiyatlarındaki artış ve yükselişler için uzmanlar ne söyledi? İşte bu hafta başından itibaren altın fiyatlarında yaşanan gelişmeler ve uzman yorumları...

Finans 25-12-2020 14:51

Kritik altın yorumu... 25 Aralık 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı gram altın ne kadar? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

ABD başkanlık seçimleri, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 25 Aralık 2020 anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? 25 Aralık 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 25-12-2020 07:00

Faiz artırımı sonrası analistlerin dolar ve altın tahminleri... Faiz artırımı sonrası dolar düşecek mi? Gram altın 500 TL olacak mı?

Merkez Bankası piyasaların beklediği faiz kararını açıklayarak, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) 200 baz puanlık artışla yüzde 15'ten yüzde 17'ye yükseltti. Açıklamanın ardından dolar/TL ve altın fiyatlarında hareketlenmeler oldu. Dolar/TL fiyatları düşerek 7.57 civarlarında yer belirliyor. Kararın ardından altın ve dolar fiyatları ne olacak merak ediliyor? Analist Edward Moya, Yatırım Danışmanı Eda Karadağ ve Rıdvan Baştürk altın ve doları değerlendirerek yorumladı.

Finans 24-12-2020 15:57

Gram altında 473 altında baskısı... 24 Aralık 2020 Perşembe Kapalıçarşı canlı gram altın ne kadar? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

ABD başkanlık seçimleri, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 24 Aralık 2020 anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? 24 Aralık 2020 Perşembe Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 24-12-2020 07:15

Analistlerin altın yorumları... 23 Aralık 2020 Çarşamba Kapalıçarşı canlı gram altın ne kadar? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

ABD başkanlık seçimleri, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 23 Aralık 2020 anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? 23 Aralık 2020 Çarşamba Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 23-12-2020 07:10

Uzmanların altın tahminleri... 21 Aralık 2020 Pazartesi Kapalıçarşı canlı gram altın ne kadar? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

ABD başkanlık seçimleri, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 21 Aralık 2020 anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? 21 Aralık 2020 Pazartesi Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 21-12-2020 07:17

Uzmanların altın tahminleri... 18 Aralık 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı gram altın ne kadar? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

ABD başkanlık seçimleri, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 18 Aralık 2020 anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? 18 Aralık 2020 Cuma Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 18-12-2020 07:10

Analistlerin altın yorumları... 17 Aralık 2020 Perşembe Kapalıçarşı canlı gram altın ne kadar? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

ABD başkanlık seçimleri, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 17 Aralık 2020 anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? 17 Aralık 2020 Perşembe Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 17-12-2020 07:13

Uzmanların Fed kararı yorumları... 16 Aralık 2020 Çarşamba Kapalıçarşı canlı gram altın ne kadar? Çeyrek ve Cumhuriyet altını son durum!

ABD başkanlık seçimleri, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) toplantısı ve aşı haberlerinden dolayı altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor. Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu sorularına cevap arayan düğün sahipleri son günlerde altındaki fiyat artışından şikayetçi. Altın fiyatlarında son durum nasıl? 16 Aralık 2020 anlık güncel altın kuru fiyatları merak edilmeye başlandı. Gram altın güne nasıl başladı? 16 Aralık 2020 Çarşamba Kapalıçarşı canlı ve anlık altın piyasası.

Finans 16-12-2020 07:05

Altın fiyatları yükseldi... Fed kararı sonrası altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatlarında artış devam edecek mi?

Haftaya yatay seyirle başlayan altın fiyatları Fed toplantısının bugün itibari ile başlamasıyla dikey yönde ilerlemeye başladı. ABD'de teşvik kaynakları tartışmaları derin görüş ayrılıkları nedeniyle net olarak sonuçlanmazken, aşı gelişmeleri ile Fed'den pozitif karar gelmesi bekleniyor. Bu süreçte riskli varlıklardan tekrar altına yönelen yatırımcılar, altın fiyatlarının nasıl yön izleyeceğini merak ediyor. Bu süreçte uzmanlar altın fiyatlarını değerlendirdi.

Finans 15-12-2020 15:49

Ons altında 1900 dolar tahmini... Fed kararı sonrası altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatları çıkacak mı? Güncel altın grafiği!

ABD ve Çin arasındaki gerilimin azalması ve aşı haberlerinin gelmesi ile altın fiyatları yatay seyirle başladı. 15 Aralık Salı günü yılın son toplantısına başlayacak olan Fed'den nasıl bir karar çıkacak merak ediliyor. Çarşamba günü bitecek olan Fed toplantısı altının yön bulmasında etkili olacak. Peki altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? İşte uzmanlardan altın fiyatları tahminleri...

Finans 14-12-2020 16:02

13 farklı uzmandan altın yorumu... 2021'de altın ne kadar olacak? 13 uzman altın tahmini yaptı!

Son dakika altın fiyat tahminleri... Geçtiğimiz iki haftanın ardından en hızlı yükselişini gerçekleştiren altın fiyatları hareketli günler geçirmeye devam ediyor. ABD'li yetkililerin Pfizer-Biontech aşısına olumlu sinyaller vermesi ve ABD ile Çin arasındaki gerilimin azalmasıyla altın yön belirlemeye devam ediyor. Uzmanlar altındaki ani hareketlilikleri değerlendirerek bu hafta boyunca yorumlarını yapmaya devam ettiler. 2021'de altın fiyatları ne kadar olacak? Altın fiyatları uzman tahminleri..

Finans 11-12-2020 16:12

3 farklı uzman altın tahmini yaptı... Altın için alım mı satım zamanı mı? İşte güncel altın grafiği yorumu!

Son dakika altın fiyat tahminleri... Geçtiğimiz iki haftanın ardından en hızlı yükselişini gerçekleştiren altın fiyatları hareketli günler geçirmeye devam ediyor. ABD'li yetkililerin Pfizer-Biontech aşısına olumlu sinyaller vermesi ve ABD ile Çin arasındaki gerilimin azalmasıyla altın yön belirlemeye devam ediyor. Uzmanlar altındaki ani hareketlilikleri değerlendirerek, altın fiyatlarının neden düştüğünü açıklamaya başladı. Altın fiyatları ne olacak? İşte üç farklı uzmandan altın tahminleri...

Finans 10-12-2020 15:34

5 farklı uzmandan altın yorumu... Altın ne olacak, yükselecek mi?

ABD ve Çin arasındaki gerilimin azalması ve aşı haberlerinin gelmesi ile altın fiyatları bu haftaya artışla başlamıştı. Yatırımcıların odaklandığı ABD ve Çin arasındaki gerilimden öte aşı gelişmelerinden etkilenen altın fiyatları 2021'de ne olacak yatırımcılar tarafından araştırılıyor. ABD'nin BioNTech- Pfizer aşısını onaylayacağına dair sinyal vermesinin ardından altın fiyatları geriledi. Peki altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? İşte uzmanlardan altın fiyatları tahminleri...

Finans 09-12-2020 16:13

Ons altın için 2000 bin dolar tahmini... Altın fiyatları ne olacak? İşte altın grafiği ve uzmanlardan altın yorumları!

ABD ve Çin arasındaki gerilimin azalması ve aşı haberlerinin gelmesi ile altın yatay seyretmeye devam ediyor. Yatırımcıların odaklandığı ABD ve Çin arasındaki gerilimden öte aşı gelişmelerinden etkilenen altın fiyatları 2021'de ne olacak yatırımcılar tarafından araştırılıyor. BioNTech ve İngiltere Pfizer aşıyı uygulamaya hazırlanırken altın fiyatları ne olacak merak ediliyor. Peki altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? İşte uzmanlardan altın fiyatları tahminleri...

Finans 07-12-2020 16:10

Uzman yorumladı: Altının tekrar 450 TL'yi görmesi hayal... İşte 2021 altın fiyatı tahmini! Altın fiyatları artışa devam edecek mi, ne olacak?

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında düşüşe geçen altın fiyatları tekrar artmaya başladı. Altın fiyatı tahminlerini yapan uzmanlardan Hacıoğlu Madencilik İcra Kurulu Başkanı Yasin Hacıoğlu, altının 450 TL'yi görmeyeceği yorumunu yaptı. Merkez Bankası faiz kararının altına etkisi oldukça kısa oldu. Peki altın fiyatları düşecek mi? İşte uzmanından 2021 yılı için altın beklentisi!

Finans 23-11-2020 12:35

Uzmandan aşı sonrasında altın ve borsa tahmini... Aşının altın fiyatları ve borsaya etkisi ne olur? Uzmandan borsa ve altın beklentisi yorumu!

Aşı haberlerinin küresel piyasalarda etkili olmasının ardından uzmanlardan aşının altın fiyatları ve borsaya etkisi nasıl olacak tahminleri gelmeye başladı. Yerel piyasalarda Merkez Bankası faiz kararının altın, döviz ve borsaya etkisi tartışılırken, küresel piyasalar aşı haberlerinden etkilenmeye devam ediyor. IG Asia Piyasa Stratejisti Jingyi Pan aşının altın ve borsaya etkisini yorumladı. İşte uzmandan aşının altın ve borsaya beklentisi!

Finans 19-11-2020 10:00

Edward Moya: Altın fiyatları yükselecek... İşte aşının altın fiyatlarına etkisi!

Aşı haberleri olumsuz mali teşvik görünümü ve karantina önlemlerini geride bırakarak 1900 doların altında seyretti. Altın yatırımcıları koronavirüs yasaklarının da başlamasıyla birlikte altın fiyatları yükselecek mi araştırmasına başladı. Kıdemli Piyasa Analisti Edward Moya, altın fiyatlarının yükseleceğine dair açıklama yaptı. İşte uzmanından son dakika altın beklentisi açıklaması...

Finans 18-11-2020 15:08

Goldman Sachs 2021 altın tahmini 2,300 dolar... Altın yıl sonunda ne kadar olacak? İşte uzmanından 2021 altın yorumu!

Altın fiyatlarının reflasyondan olumlu yönde etkileneceğini düşünen Goldman Sachs'ın 3, 6 ve 12 aylık hedefi 2,300 dolar olarak belirledi. Son zamanlarda doların hareketli günler geçirmesinin ardından 2021 beklenen altın hedefi ne olacak yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Uzmanlar altındaki son günlerde yaşanan hareketlenmeleri aşı haberlerinin ve ABD seçim sürecindeki gelişmelerin yaşanmasına bağlıyor. Peki altın fiyatları yükselecek mi, düşecek m? İşte Goldman Sachs'ın 2021 altın tahmini..

Finans 13-11-2020 15:00

Uzmandan 2021 altın yorumu; 2 bin doların üstüne çıkmaz Altın düşmeye devam edecek mi, yatırım yapılır mı?

Altının ons fiyatı Haziran ayından bu yana en büyük iki günlük düşüşünü yaparak yatırımcıları sakinleştirdi. ABD piyasaları Pazartesi günü kapalı olduğu için altının ons fiyatında şimdilik sakinlik sürüyor. Altın yorumlarını merak eden uzmanlar önümüzdeki yıl altın fiyatları ne olacak araştırarak, altın fiyat tahminlerini araştırırken ünlü bankadan "2 bin doların üstüne çıkmaz" altın yorumu geldi. Altın düşmeye devam edecek mi, yatırım yapılır mı? İşte uzmanından 2021 için altın tahmini!

Finans 07-09-2020 12:09

Altın fiyatları koronavirüsten sonra düşer mi? Yerli ve yabancı uzmanlardan altın yorumları ve 2021 - 2022 altın tahminleri!

Koronavirüs salgınıyla birlikte başlayan küresel kriz AB ülkelerinin teşviklerinin artmasıyla altın ve dolar fiyatlarında etkili olmaya devam ediyor. Koronavirüs bitince altın fiyatları düşer mi merak eden vatandaşların gözleri uzmanlardan gelecek altın tahmini yorumlarda. Bugün İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Direktörü Şant Manukyan'dan ve Credit Suisse'den yapılan iki açıklama da altına uzun vadede yatırım yapmanın karlı olacağı yönündeydi. Hem yerli hem de yabancı uzmanlardan altın yorumu!

Finans 17-08-2020 16:24

Altına talep artıyor! Altın alınır mı? 2021 altın tahminleri

Pandemi sürecinde yatırım hamleleri konusunda daha dikkatli davranmaya başlayan vatandaşlar, yatırımlarını hangi yönde gerçekleştirecekleri ile ilgili soru işaretleri taşıyor. Normalleşme süreciyle beraber altına olan talebin arttığı gözlemlenirken vatandaşlar “Altın alınır mı?” sorusunu sormaya başladı. 2021 yılı için tahminlerin merak edildiği konu hakkında gözler uzmanlara çevrildi. Peki, altın ne zaman alınmalı? Şimdi altın alınır mı?

Finans 26-06-2020 15:41