Altın Son Durum Haberleri

Gram altın 450 TL'yi görebilir yorumu: Altın yükseliş rallisine mi başladı?

Yeni aya kötü başlayan altın fiyatları analistlerin yorumlarına göre ralli yapmaya başladı. ABD Başkanı Joe Biden'ın devasa teşvik paketi beklentileri artırmaya devam ederken, analistlerden gram altın için pozitif yorumlar geldi. Dolar/TL'nin yatay seyir izlemeye devam etmesiyle gram altın fiyatı yükselmeye devam ediyor. Gram altın ne zaman yükselecek sorusuna cevap arayan yatırımcılar, uzmanların güncel altın grafikleri ve yorumlarını araştırıyor. 9 Şubat 2021 altın analizleri haberimizde.

Finans 09-02-2021 14:09

4 farklı uzmandan altın yorumu: Altın fiyatlarının yükselişi ne zaman başlar?

Altın şubat ayının ikinci haftasına yine yön arayışında ve yatay başladı. Mali teşvik paketleri ve ABD Hazine ve Maliye Bakanı Janet Yellen'in açıklamalarına odaklanan yatırımcılar, gram altının yeni haftada nasıl bir yön izleyeceğini araştırıyor. Analistler yeni haftaya yatay başlayan altının mali teşvik paketlerinden sonra yönünü bulacağı konusunda hemfikirler. Peki gram altın yükselişe geçecek mi? Altın fiyatları ne zaman yükselecek? Analistlerin 8 şubat altın yorumları, güncel altın grafiği.

Finans 08-02-2021 14:23

Gram altın için 400 TL tahmini! Dolardaki düşüş altını da düşürür mü? Şubat'ta altın alınır mı-satılır mı? Ne zaman altın alınır?

Altın son durum ne olacak merak ediliyor... Altın, son 10 yıldaki en kötü Ocak ayı performansından sonra Şubat ayına yükselişle başlayan altın fiyatları bugün öğle saatlerinde sert düştü. Güne satış fiyatı 428,44 lira ile başlayan gram altın 422 lira civarlarında fiyat belirliyor. Bu süreçte yatırımcılar, "dolarda düşüş devam eder mi, altın alınır mı yoksa satılır mı, ne zaman altın alınır" sorularına cevap arıyor. Peki gram altın düşmeye devam edecek mi? İşte uzmanların güncel altın tahminleri.

Finans 02-02-2021 14:51