Altin Son Durum Haberleri

Paris Olimpiyatları başladı! Bu olaylar damga vurdu: Bomba alarmı, şüpheli kişi paniği...

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen 2024 Olimpiyat Oyunları gergin bir ortamda başladı. 320 binden fazla seyircinin açılış törenine katılması bekleniyor. İsrail'in turnuvaya katılması bölgedeki tansiyonu iyice tavan yaptırmış durumda. Demiryollarında kundaklama olayları ve havalimanında bomba ihbarı gibi gelişmeler üzerine gergin bekleyiş son buldu ve Olimpiyatlar başladı.

Spor 2024-07-26 18:26:39

Son dakika | Netanyahu'ya Çağımızın Hitler'i diye anıp sert konuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünya soykırımcı bir katilin alkışlanmasını izledi

Son dakika haberi: ABD Kongresi'nde İsrail Başbakanı Netanyahu'nun ayakta alkışlanması tüm dünyanın gündeminde. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geniş yankı uyandıran görüntülere çok sert tepki geldi. "Amerika'nın kongresinde soykırımcı bir katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi" diyen Erdoğan, Netanyahu'yu Hitler'e benzetti. Erdoğan ayrıca elektrikli otomotiv sektörüne ilişkin yeni teşvik paketini ve ayrıntılarını duyurdu.

Haber 2024-07-26 15:14:15

Tüm dünya alarmda: 'En bulaşıcı Covid-19 varyantı' hızla yayılıyor! Bu belirtilere dikkat

2020 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü mutasyonlarla kendini yenilemeye devam ediyor. Son dönemlerde iki yeni varyant tekrar hızla yayılmaya başladı. Yeni varyantların şimdiye kadar karşılaşılan "en bulaşıcı" tür olduğunu öne süren uzmanlar vatandaşları dikkatli olunması konusunda uyarıyor. Veriler 21 eyalette Covid seviyesinin çok yüksek olduğunu söylüyor. Peki, hangi belirtileri dikkate almalıyız? Covid testi ne zaman yaptırmalıyız? İşte detaylar...

Haber 2024-07-26 14:50:42

Okan Buruk'tan flaş transfer açıklaması! ''Transferler bizi bozuyor, hemen transfer döneminden çıkmalıyız''

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları devam ederken Okan Buruk, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takımın durumu ve transfer dönemi hakkında konuşan Okan Buruk, son yaşananların kendilerini etkilediğini ve transfer döneminin sağlıklı geçmediğini ifade etti.

Spor 2024-07-26 14:46:13

Voleybol Milli Takımı'nda kriz çıktı! Tuğba Şenoğlu, sakat olmamasına rağmen son dakika kararıyla takımdan çıkarıldı! Akıllara Dursun Özbek'in İlkin Aydın ile verdiği poz geldi...

Filenin Sultanlarında kadro krizi patlak verdi. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın olimpiyat kadrosunda yapılan değişiklik sosyal medyada infial yarattı. Tuğba Şenoğlu'nun sakat olduğu iddiasının ardından yaşanan gelişmeler peş peşe paylaşımları getirdi.

Spor 26-07-24 14:38

Ekmek alırken son görüntüsü ortaya çıktı! Berra'nın hayatını kaybettiği kazada yürek yakan kare

Ankara'da seyir halindeki TIR’ın fırlayan tekerinin çarpması sonucu hayatını kaybeden 18 yaşındaki Berra Eraslan'ın kazadan birkaç dakika önce bakkaldan ekmek alırken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüsü ortaya çıktı. Kahreden kazada yerinden çıkan TIR'ın tekeri 1 km savrulup bakkaldan aldığı ekmekle evine giden Berra'ya çarpmış, Berra hayatını kaybederken elindeki ekmekler de çevreye yayılmıştı.

Haber 26-07-24 14:18

Rusya Merkez Bankası politika faizini yükseltti

Rusya Merkez Bankası politika faizini yüzde 18'e yükseltti. Rusya Merkez Bankası, politika faizini son olarak 7 Haziran'da yüzde 16 seviyesinde sabit bırakmıştı.

Finans 26-07-24 14:13

Son dakika | Fransa'da olimpiyatlar öncesi bomba alarmı: Önce demiryolları hedef alındı, şimdi de havalimanı!

Son dakika haberi: Fransa'da Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Fransa'da ortalık karıştı. Mulhouse Havalimanı'nda bomba alarmı verildi. Havalimanı tahliye edildi, uçuşlar askıya alındı.

Haber 26-07-24 13:28

Son dakika: Emekli maaşları fark ödeme tarihleri belli oldu! Bugün hesaplarda...

Son dakika: Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından emeklilerin de zamlı maaşları da netleşti. Sosyal Güvenlik Kurumu duyurdu, memur emekli maaş zam farkları için tarih belli oldu. 4C Emekli Sandığı emeklileri ile vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların 2024 yılı Temmuz dönemi zam farklarının ödemesi bugün yapılacak.

Finans 26-07-24 13:17

Son dakika | Irak ve Suriye'nin kuzeyinde operasyon! MSB: 15 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre; Irak ve Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonlarda 15 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 26-07-24 12:56

Bakan Fidan'dan Rus mevkidaşı Lavrov ile kritik görüşme: Üç ülkedeki son durumları ele aldılar

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Laos’ta Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’la bir araya geldi. Bakanlar kritik konuları masaya yatırdı.

Haber 26-07-24 12:29

Tüm dünya, tarihin en sıcak gününü o gün yaşadı! 'Daha önce hiç görülmemiş bir durum' Endişelendiren detay başka

Avrupa Birliği'nin iklim izleme kuruluşu Copernicus İklim Değişikliği Servisi, 22 Temmuz Pazartesi gününün, dünya genelinde kaydedilen en sıcak gün olduğunu açıkladı. Küresel ortalama sıcaklık 17.15 derece Celsius olarak ölçüldü ve bu, bir gün önceki rekorun önüne geçti. Haziran 2023'ten bu yana her ayın, önceki yılların aynı ayına kıyasla kendi sıcaklık rekorunu kırdığı ve bunun daha önce hiç görülmemiş bir durum olduğu belirtildi. İklim bilimcileri en çok endişelendiren şey de açıklandı.

Haber 26-07-24 11:42

Melis Sezen peş peşe paylaştı! Balkon pozlarına beğeni yağdı

Oyunculuk kariyerine Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle başlayan Melis Sezen asıl çıkılını Sadakatsiz dizisindeki 'Derin Güçlü' karakteri ile yakaladı. Son dönemin popüler isimlerinden biri olan Sezen şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Ünlü ismin peş peşe paylaştığı tatil karelerine beğeni yağdı.

Magazin 26-07-24 11:29

Özel üniversite ücretleri için emsal karar! İstedikleri gibi zam yapamayacaklar 'Her öğrenci mahkemeye taşıyabilir' İşte okulların fiyatları

Özel üniversitelerde okuyanların gündeminde yine fiyatlar var. Binlerce öğrenci son günlerde okul fiyatlarına yapılan fahiş zamları konuşuyor. Bazı öğrencilerden önceki döneme göre neredeyse üç katı para istendiği öğrenilirken bir öğrencinin de yüzde 145'lik zammı mahkemeye taşıdığı ve mahkemeden tüm öğrencilere emsal olacak bir karar çıktığı kaydedildi. Bu karara göre üniversiteler 12 aylık TÜFE ortalamasının dışında zam yapamayacak. İşte özel üniversitelerin yaptıkları zamlar ve fiyatları...

Egitim 26-07-24 11:02

SON DAKİKA: Merkez Bankası duyurdu! Vatandaş, piyasa ve reel sektörle aynı fikirde değil! İşte enflasyon beklentisi...

Son dakika haberi... Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın "Sektörel Enflasyon Beklentileri"nin sonuçları yayımladı. Vatandaş, piyasa ve reel sektörün aksine enflasyonda artış bekliyor. İşte hanehalkı ve reel sektörün enflasyon beklentisi...

Finans 26-07-24 10:28

AK Partili Metin Külünk’ten çok konuşulacak ‘Erdoğan’ yorumu: Sosyolojisi eriyor, haramla helal birbirine karışmış vaziyette!

AK Partili Metin Külünk son dönemlerde yaptığı dikkat çeken çıkışlarına bir yenisini daha ekledi. Külünk, "Türkiye'de Erdoğan sosyolojisi eriyor" diyerek, "AK Parti sosyolojisini 2023’te sokak eritti. Cevabını verdi ama Erdoğan’a sahip çıktı. 2024’ten sonra beyefendinin 'mesajı aldık' diyerek gereğini yapmasını bekledi. Şu anda iktidarda haramla helal birbirine karışmış vaziyette" şeklinde konuştu.

Haber 26-07-24 10:23

Burcu Özberk davet tarzıyla gündem oldu! Bir bakan bir daha baktı

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Burcu Özberk son olarak başrolünü Şükrü Özyıldız ile paylaştığı Ruhun Duymaz dizisinde ekranlarda yer almıştı. Şimdilerde tatilin tadını çıkaran Özberk önceki akşam bir markanın davetine katıldı. Ünlü ismin davet tarzı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 26-07-24 09:58

İstanbul ve Ankara dahil 15 il için sarı ve turuncu kod! Yaz yağmurlarıyla serinlik geliyor! O tarihten sonra tekrar... Meteoroloji son dakika 26 - 30 Temmuz hava durumu tahmini

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı yaptı, 15 il için sarı ve turuncu kod verdi. Sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı da dikkatli olunması çağrısı yaptı. Sıcaklıkların ise iç ve kuzeybatı kesimlerde 3 ila 7 derece azalması bekleniyor. Prof. Dr. Orhan Şen ise sıcaklıkların, yağışın bitmesiyle, pazardan itibaren 3-4 derece artacağını belirtti. Peki, İstanbul'da hava nasıl? İstanbul'da yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış tahmini yapıldı. İşte il il son durum...

Haber 26-07-24 09:42

26 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 26 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 26-07-24 09:20

Son seçim anketini canlı yayında açıkladı: Hilmi Daşdemir'den CHP'nin oy oranı hakkında çok konuşulacak sözler

Seçim anketleri son günlerde yine çok konuşulmaya başladı. 31 Mart yerel seçimlerinde birinciliği elde edilen CHP, devamında da anketlerde birinci sırayı kazanmaya başlamıştı. Bu sırada ilginç bir anket sonucu da canlı yayında paylaşıldı. Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir bugün seçim olsa CHP'nin tarihinin en yüksek oyunu alabileceğini öne sürdü.

Haber 26-07-24 08:58

SON DAKİKA: Bir devir sona erdi! Kamuda birden fazla maaş alma dönemi kapandı

Son dakika haberi: Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerinin yasal çerçevesini oluşturan yasal düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kapsamda kamuda birden fazla maaş uygulamasına son verilecek ve kamu görevlileri sadece bir görevi için maaş alacak.

Finans 26-07-24 07:48

Erdoğan ivedilikle çözülmesi için talimat verdi: Mali yükü de artırıyor! Bu, devlete şantajdır

Son günlerde uçak rötarları sıklaştı. Hava trafik kontrolörlerinin "inisiyatif almadan çalışma" sistemine geçmesiyle baş gösteren sorun mali yük olarak da geri dönüyor. Kontrolörler maaşlarının artmasını isterken konu AK Parti MKYK'da da gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sorumluları hesaba çekin" deyip sorunun çözülmesi için talimat verdiği öne sürüldü.

Haber 26-07-24 07:37

SON DAKİKA: Araç alacaklar dikkat! Resmi Gazete'de yayımlandı: Şarj edilebilir hibrit otomobillere ÖTV indirimi geldi! Dikkat çeken 70 kilometre detayı...

Son dakika haberi... Araç almak isteyenleri ilgilendiren yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Şarj edilebilir hibrit otomobillere ÖTV indirimi resmileşti. ÖTV indiriminde 70 kilometre detayına ise dikkat edilmesi gerekiyor.

Finans 26-07-24 07:13

SON DAKİKA: İstanbul'da gol yağmuru! Başakşehir Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında La Fiorita'yı 6-1 mağlup etti

Son dakika... UEFA Konferans Ligi 2. ön elem turu mücadelesinde Başakşehir San Marino ekibi La Fiorita karşı karşıya geçti. Mücadele temsilcimizin 6-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da maçın ardından Başakşehir takımını soyunma odasında tebrik etti.

Spor 25-07-24 22:35

SON DAKİKA: Trabzonspor Slovakya'da avantajı kaptı! Bordo-mavililer Ruzomberok'u 2 golle mağlup etti

Son dakika... Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz rakibini 2-0 mağlup ederek rövanş öncesi avantajı cebine koydu. İşte detaylar...

Spor 25-07-24 21:23

Merakla bekleniyordu: YKS tercihleri başladı!

Son dakika: ÖSYM, resmi internet sitesi üzerinden YKS tercihlerinin başladığını duyurdu. Adaylar 24 tercihte bulunabilecek.

Egitim 25-07-24 16:15

Son dakika… İstanbul Çatalca Sahili’nde patlayıcı madde yüklü jet ski bulundu

İstanbul’dan gelen bir son dakika haberi paniğe neden oldu. Çatalca Sahili’nde Ukrayna donanmasına ait olduğu tahmin edilen üzerinde patlayıcı madde yüklü bir jet ski bulundu. İstanbul Valiliğinden olayla ilgili açıklama geldi.

Haber 25-07-24 15:53

Meteoroloji'den İstanbul dahil 3 il için sağanak uyarısı! AKOM da saat verdi... Son dakika 26 - 30 Temmuz hava durumu tahmini

Meteoroloji, İstanbul'da bu gece, Kocaeli ve Sakarya'da ise yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen sağanağa karşı uyarıda bulundu. Diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini duyurdu. İşte son dakika 25, 26, 27, 28, 29 ve 30 Temmuz hava durumu tahminleri...

Haber 25-07-24 15:53

SON DAKİKA: Piyasaların odaklandığı veri açıklandı! ABD ekonomisi beklentilerin üzerinde büyüdü

Son dakika haberi.... Küresel piyasaların odaklandığı veri açıklandı. ABD ekonomisi, bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 2,8 ile beklentilerin üzerinde büyüdü.

Finans 25-07-24 15:37

Son dakika: Ağrı’daki bir düğünde terör örgütü PKK elebaşı lehine slogan atmışlardı! Gözaltına alındılar…

Terör örgütü PKK lehine slogan atarak halay çekenlerin görüntüsü bu kez Ağrı’dan gelmişti. Doğubayazıt ilçesinde bir düğün salonunda çekilen görüntülerde terör örgütü PKK'nın elebaşı lehine slogan attığı tespit edilen 7 şüpheliden 3'ü gözaltına alındı.

Haber 25-07-24 14:52

BDDK açıkladı: KKM'de 6 ayın en sert düşüşü yaşandı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Haftalık Bankacılık Sektörü Verileri'ni açıkladı. Kur korumalı mevduatlar geçtiğimiz hafta 60,9 milyar TL düşüşle son altı ayın en sert gerilemesini kaydetti.

Finans 25-07-24 14:34

MSB duyurdu: 94 terörist etkisiz hale getirildi!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), son bir haftada, biri terörden arananlar listesinde kırmızı kategoride yer alan 94 terörist etkisiz hâle getirildiğini açıkladı. 1 Ocak 2024'ten bugüne kadar toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı bin 521 oldu. MSB ayrıca Ege denizinde İtalyan gemisiyle yaşanan gerginlik hakkında da bilgi verdi.

Haber 25-07-24 12:17

Milli futbolcu Doğan Alemdar ile yurt dışında görülmüştü! Danla Bilic o soruyu yanıtsız bıraktı

Sosyal medya fenomenlerinin en popülerleri arasında yer alan Danla Bilic, yakın arkadaşı Ala Tokel gibi gönlünü ünlü futbolcuya kaptırdı. Bilic, 21 yaşındaki milli futbolcu Doğan Alemdar ile geçtiğimiz günlerde yurt dışında görüntülendi. Son olarak bir markanın davetine katılan ünlü fenomen Doğan Alemdar ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı...

Magazin 25-07-24 12:11

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum'da görüldü! Aldığı kilolar dikkat çekti

Son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ şimdilerde ailesiyle birlikte Bodrum'da denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Sezonun yorgunluğunu atan Kıvanç Tatlıtuğ Yalıkavak'taki bir spor salonundan çıkarken görüntülendi. Ünlü ismin aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 25-07-24 11:38

SON DAKİKA | İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 13 zam! İşte yeni fiyatlar

Son dakika haberi: İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Temmuz Ayı Toplantısı’nda toplu taşımaya yüzde 13 zam yapıldı. 17,70 TL olan tam basım ücreti 20 TL’ye, öğrencilerin bir basım ücreti ise yüzde 20 zam oranıyla 10 TL’den 12 TL’ye yükseldi. Öğrenci aylık abonman ücretinin ise; 250 TL’den 282,5 TL’ye çıkarılması kararlaştırıldı.

Haber 25-07-24 11:19

SON DAKİKA: Bakan Işıkhan duyurdu: SGK belediyelerin prim borcu için harekete geçti: Borç bildirimleri gönderildi

Son dakika haberi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, belediyelerin Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) toplam prim borcunun 96 milyar lirayı bulduğunu belirterek, "Bu noktada yapılması gereken neyse, usulüne uygun şekilde duruma müdahale edilmesi gerekiyor. SGK'ye olan prim borçlarının bir an önce tahsil edilmesi gerekiyor." dedi.

Finans 25-07-24 11:16

MasterChef Türkiye'de tansiyon yükseldi... Yarışmacılar birbirine girince Somer Sivrioğlu kendini tutamadı

MasterChef Türkiye 2024 sezonunun ana kadrosu şekilleniyor. Yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği yarışmanın son bölümünde tansiyon yükseldi. Deniz ve Leyla arasında gerilim tırmanınca araya şef Somer Sivrioğlu girdi. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 25-07-24 11:10

Meclis en gergin gününü yaşadı! Önce AK Parti-DEM kavgası, ardından İYİ Parti-MHP gerginliği... Yumruklar havada uçuştu

TBMM son zamanlardaki en gergin gecesini yaşadı. AK Partili vekillerle DEM Partili vekiller yumruk yumruğa kavga etti. İkinci perde de ise MHP'li vekillerle İYİ Partililer birbirine girdi. İYİ Partili Selçuk Türkoğlu MHP'li Erkan Akçay'ın kendisine vurduğunu söyledi. Bozdağ tüm grup başkanvekilleriyle görüşme yapmak zorunda kaldı.

Haber 25-07-24 10:56

SON DAKİKA: Herkes o haberi beklerken altın ters köşe yaptı! Altın fiyatları gözünü saat 15.30'a çevirdi! Her şey değişebilir... (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Son dakika haberi: Rekor üstüne rekor beklenirken altın yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altında düşüş sürüyor. Altın fiyatlarındaki düşüş devam eder mi? Altın fiyatları TSİ ile 15.30'da açıklanacak ABD büyüme verilerine odaklandı. Büyüme verilerinin ardından tablo terse dönebilir. (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 25-07-24 10:35

Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar imaj tazeledi! Son halini görenler aynı şeyi söyledi! 'Tıpkı anneannesi'

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden biri olan ve Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar geçtiğimiz günlerde yeni yaşını kutladı. 31'inci yaş gününü ailesi ve sevdikleriyle birlikte kutlayan Alkoçlar doğum gününün ardından imaj tazeledi. Ünlü ismin son halini görenler 'Tıpkı anneannesi' yorumunu yaptı.

Magazin 25-07-24 10:22

25 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 25 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 25-07-24 09:20

Eski hali olay olmuştu... Bahar'ın Rengin'i Ecem Özkaya estetik iddialarını yanıtsız bırakmadı! 'Benim haberim yok'

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı son dönemin en çok konuşulan yapımlarından biri olan Bahar'da hayat verdiği Rengin karakteri ile dikkat çeken Ecem Özkaya değişimiyle gündem olmuştu. Ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimiyle birlikte estetik iddiaları da gündeme gelmişti. Ecem Özkaya estetik iddialarına son noktayı koydu.

Magazin 25-07-24 09:19

Saçlarını kısacık kestirmişti! İlayda Alişan davet tarzıyla olay oldu

Hem özel hayatı hem de başarılı oyunculuğu ile son dönemin en popüler isimlerinden biri olan İlayda Alişan geçtiğimiz günlerde imaj tazelemiş ve saçlarını kısacık kestirmişti. Yeni imajı ile bir davete katılan ünlü ismin ışıltılı tarzı çok beğenildi. İlayda Alişan'a bir bakan bir daha baktı.

Magazin 25-07-24 08:42

Kerem Bürsin kaslarını gösterdi sosyal medya yıkıldı! “Yunan heykeli gibi”

Son olarak Hafsanur Sancaktutan ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde canlandırdığı Ateş Arcalı karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkan Kerem Bürsin şimdilerde yeni projeleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Yakışıklı oyuncu son olarak bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Ünlü ismin üstsüz pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 25-07-24 08:23

13 ilde 'Gürz-1' operasyonu! 72 şüpheli yakalandı

Terör örgütlerine yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Son olarak 13 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen “Gürz-1” operasyonlarında 72 şüpheli yakalandı. İşte detaylar…

Haber 25-07-24 08:23

Araç sahipleri dikkat: Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! MOTORİNE İNDİRİM geldi! 45 TL'ye yükselmişti ama tabelalar güncellendi (25 Temmuz Perşembe benzin-motorin fiyatı)

Araç sahiplerini ilgilendiren son dakika gelişmesi yaşandı. ÖTV zamlarının ardından araç sahipleri akarkayıt fiyatlarına yeni zam gelip gelmeyeceğini merak ederken bu kez indirim haberi geldi. Motorin fiyatlarındaki düşüş akaryakıt tabelalarına yansıdı. Motorine ne kadar indirim geldi, yeni fiyatlar neler? (25 Temmuz Perşembe güncel benzin motorin ve LPG fiyatları)

Finans 25-07-24 08:03

Bodrum'daki pahalılığa bir öneri de Özge Ulusoy'dan geldi! 'Kimseyi yurt dışına kaçırmayalım...'

Son dönemde Bodrum'daki fiyatlar dillerden düşmüyor. Herkesin pahalı diye yakındığı Bodrum'a gidemeyenler rotasını ise Yunan adalarına çevirdiler. Günlerdir sosyal medyada Bodrum ve Yunan adaları kıyaslamaları yapılıyor ve adisyonlar paylaşılıyor. Bodrum'daki pahalılığa bir öneri de Özge Ulusoy'dan geldi.

Magazin 25-07-24 07:58

Erdoğan’dan talimat: Tatil için acele etmeyin, tümünü bitirin!

AK Parti hükümetinin son dönemde getirdiği yeni yasa tasarıları Meclis’te yoğun tartışmalara neden olsa da Cumhurbaşkanı Erdoğan geri adım atılmaması konusunda talimat verdi. Erdoğan’ın kurmaylarına yönelik mesajında “Tatil için acele etmeyin. Önce gündemdeki yasaların tümünü geçirin, çalışın” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haber 25-07-24 07:34

'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' sözleri olay olmuştu! İpek Filiz Yazıcı'ya o kare soruldu! Ne diyeceğini bilemedi

İki sene önce Roma'da ani bir kararla evlenen Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı çifti sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Yazıcı son olarak kocası ve kardeşinin bir karesini paylaşarak 'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' ifadelerini kullanmış ve tepki çekmişti. Ünlü isme o kare yeniden sorulunca ne diyeceğini bilemedi...

Magazin 25-07-24 07:26