Biyokimya Haberleri

Biyokimyanızı bozabilir! Israrla 'tüketmeyin' diyorlar: Hemen harekete geçin!

Uzun yıllardır yiyeceklerin insan sağlığı üzerinde yapılan çalışmalarda etkileyici sonuçlar ortaya çıkıyor. Sağlıklı bir kalp için beslenme rutinine ekstra önem vermek gerekiyor. Özellikle sağlığa olan zararları araştırmalarla defalarca kanıtlanmış olan unlu mamuller, margarin, yağsız süt ve şekerli içecekleri hayatınızdan tamamen çıkarmanız faydanıza olacaktır.

Haber 27-10-2022 08:44

Biyokimya mezunları ne iş yapar? Biyokimya bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Tercih dönemlerinde seçim yapılabilecek pek çok bölüm bulunmaktadır. Biyokimya bölümü de bu bölümlerden biridir. Biyokimya bölümü, canlı yaşamını moleküler düzeyde inceleyen bir disiplindir. Biyokimya bölümü, beslenme ve çevre olaylarını ilgilendiren konularda bilimsel ve teknolojik alanda katkı yapabilecek profesyonel elemanlar yetiştirmeyi hedefleyen bir bölümdür. Biyokimya mezunları ne iş yapar, nerelerde çalışır?

Egitim 14-07-2022 23:15

2. Uluslararası Kimyasal, Biyolojik, Radyasyon, Nükleer Kongresi

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı: - "Suriye iç savaşında da kimyasal silahlar sıklıkla kullanıldı. Kimi kaynaklar 8 yılda Suriye'de 216 kez kimyasal silah kullanıldığını ifade ediyor" - "Suriye'nin bu katliamları karşısında Batı'nın duyarsızlığını, sessizliğini ve onların gözünde ölenlerin hiçbirinin petrol kuyuları kadar önemli olmadığını ifade etmek lazım. Dolayısıyla kimyasal tehditler bölge açısından önemlidir"

Trend 27-11-2019 14:39

Diğer Haber Etiketleri

Biyokimya

Biyokimya Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Biyokimya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.