Chp 38 Olagan Kurultayi Haberleri

Bir süredir gözden uzak olan Kemal Kılıçdaroğlu Eren Erdem'i ziyaret etti!

CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 38. Olağan Kurultay sonrasında genel başkanlığı Özgür Özel'e kaptırmıştı. Kurultay sonrası Eren Erdem de Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmişti. Kılıçdaroğlu Erdem'i ofisinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun takım elbise giymemesi dikkatlerden kaçmadı.

Haber 2023-11-18 19:35:40

CHP YENİ GENEL BAŞKANI BELLİ OLDU MU? Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu CHP Kurultayı'nı kim kazandı?

CHP'de yeni genel başkan seçiliyor. 38. Olağan Kurultay'da Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu CHP'nin yeni genel başkanı olabilmek için yarıştı. Ankara Arena Spor Salonu'nda saat 10.00'da başlayan kurultayda söz isteyen delegelere 5'er dakikalık süre verildi. Kurultay'a damga vuran isim ise Abdullah Şahin oldu. Peki, CHP yeni genel başkanı belli oldu mu? Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu CHP Kurultayı'nı kim kazandı, yeni genel başkan kim oldu?

Haber 2023-11-05 09:14:34

Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık seçimini kaybetmesiyle CHP tarihinde bir ilk gerçekleşti!

CHP'de gerçekleştirilen 38. Olağan Kurultayda gerçekleştirilen seçim sonucunda Özgür Özel yeni genel başkan seçildi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kaybetmesiyle CHP tarihinde bir ilk gerçekleşti.

Haber 2023-11-05 03:12:15

Kılıçdaroğlu'nun kongredeki sözlerine İYİ Parti'den ilk tepki: Utanmadan yalan söylemeye devam et

CHP 38. Olağan Kongresi Ankara'da devam ederken İYİ Parti'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine sert tepki geldi. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk sosyal medya hesabından, "Sen Selo’ya selam söylemeye devam et, sonra da sırtından hançerlendim diye sırf kurultay ,koltuk uğruna utanmadan yalan söylemeye devam et." ifadelerini paylaştı.

Haber 2023-11-04 16:48:03

Kurultaya saatler kaldı! CHP kongresinde 'yasak' tartışması

CHP'nin yarın ve pazar günü yapılacak büyük kurultayı için geri sayım başladı. Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşecek 38'inci Olağanüstü Kurultayı'nın hazırlıkları tamamlandı. CHP Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, afiş yasaklarıyla ilgilide "Hiçbir yasak yok, öyle bir şey yok. Tam tersine; dışarıda Sayın Özgür Özel'in her tarafa, afişleri ve pankartları asıldı." diye konuştu.

Haber 03-11-23 17:26

Özgür Özel canlı yayında ekibindeki 3 ismi açıkladı! 'Emekli tümamiral' detayı dikkat çekti

CHP'de gözler 38. Olağan Kurultay'a çevrildi. CHP Genel Başkanlığına aday olan Özgür Özel, katıldığı canlı yayında birlikte hareket edeceği isimleri açıkladı. Ekibindeki 3 ismi duyuran Özel'in "Milli savunmadan sorumlu genel başkan yardımcısı olacak" diyerek açıkladığı "emekli tümamiral" dikkat çekti. Ayrıca Özel, Yalçın Karatepe ve İlhan Uzgel isimlerini de verdi.

Haber 03-11-23 10:11

CHP'nin 55 il başkanından Kılıçdaroğlu'na destek

CHP'nin 55 il başkanı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na desteklerini açıkladı. Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, yaptığı açıklamada, "CHP 38. Kurultayı'nda, örgütlerimizde başlayan yenilenme sürecini devam ettireceğine inandığımız CHP Genel Başkanı'mız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı aldık" dedi.

Haber 02-11-23 23:17
CHP

CHP'de kurultay öncesi Ankara'da kritik toplantı! İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Özgür Özel'e desteğini açıkladı

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda genel başkanlığa aday olan Özgür Özel'e desteğini açıkladı. Çelik, " İstanbul, partimizi daha ileriye taşıyacak bir sürecin öncüsü olmak için 185 kurultay delegesiyle Sayın Özgür Özel'in yanındadır" dedi. Sosyal medya hesabından teşekkür paylaşımı yapan Özel ise "Üstlendiğim sorumluluğun farkındayım" ifadelerini kullandı.

Haber 31-10-23 23:51

CHP'nin Çanakkale İl Kongresi’nde gergin anlar yaşandı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale İl Başkanlığı’nın 38’inci Olağan Kongresi'nde CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan ile partililer arasında tartışma yaşandı.

Haber 15-10-23 21:56

SON DAKİKA | CHP İstanbul İl Kongresi'nde kazanan belli oldu! İmamoğlu'ndan dikkat çeken sözler: 'Yalanlarında boğulsunlar'

Son dakika: CHP 38. Olağan İstanbul İl Kongresi, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. İl başkanlığı için Özgür Çelik ile Cemal Canpolat yarıştı. CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik oldu. Öte yandan oyunu kullandıktan sonra kongreden ayrılan İmamoğlu'nun çevresindekilere söylediği “Çok çirkinleştiler, çok yalan konuştular. O yalanlarında boğulsunlar ama biz tertemiziz" sözleri gündem oldu.

Haber 09-10-23 07:30

CHP İstanbul kongresinde 'Kaftancıoğlu' gerginliği! Kimi yuhaladı kimi alkışladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Olağan İstanbul Kongresi’nde mevcut İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kürsüye çıktığı sırada gergin anlar yaşandı. Bir taraf Kaftancıoğlu'nu yuhalarken, diğer taraf da alkışladı.

Haber 08-10-23 14:05

Mansur Yavaş resti çekti! 'Ya hepsini bize satın ya da gidip başka iş yapın'

CHP Ankara İl Başkanlığının 38. Olağan Kongresi, Atatürk Spor Salonu'nda başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yaptığı konuşmada özel halk otobüslerinin ücretsiz 65 yaş üstü yolcu taşımama kararını eleştirerek "Ya kanuna uyun ya da tüm otobüsleri bize satın gidin başka iş yapın. Ankaralılara zulmettirmeyiz" dedi.

Haber 23-09-23 14:07

CHP'de büyük kurultayın tarihi salı günü netleşecek

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) şu ana kadar 16 il kongresi tamamlandı, kasım ayının ilk haftası yapılması beklenen 38. Olağan Kurultay'ın tarihi salı günü Parti Meclisi'nde (PM) kesinleşecek.

Haber 23-09-23 11:16

CHP listesinden meclise girmişlerdi... O vekiller parti değiştirir mi? AK Partili isim o soruya yanıt verdi!

14 Mayıs milletvekilliği seçimlerine Millet İttifakı'ndaki 4 parti CHP listelerinden girme kararı alırken kendi ismi ve logosuyla giren tek parti İYİ Parti olmuştu. CHP listelerinden giren Gelecek, DEVA, Saadet ve Demokrat Partili 38 isim milletvekili seçildi. Söz konusu isimlerin başka partilere geçip geçmeyeceği konusunda AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan çok konuşulacak bir yorum geldi.

Haber 24-05-23 09:04

Hakan Bayrakçı, CHP ve AK Parti'nin oy oranlarını açıkladı! 'AK Parti birinci'

Kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı, dün partilerin milletvekili aday listelerinin YSK'ya verilmesi sonrasında partilerin oy oranlarına ilişkin açıklama yaptı. CHP'nin yüzde 30'u geçemediğini ifade eden Bayrakçı, AK Parti'nin bütün oylarının ortalaması alındığında en düşük 33, en yüksek yüzde 38 oy aldığını aktardı. Birinci parti AK Parti diyen Bayrakçı, kilit seçmenin milliyetçiler olduğunu aktardı.

Haber 10-04-23 08:01

CHP'den flaş kurultay kararı: 1 yıl ertelendi! İşte nedeni

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Parti Meclisi'nde, temmuzda yapılması planlanan 38'inci Olağan Kurultay'ın 1 yıl ertelenmesi kararlaştırıldı. Kurultay, 2023 yılı Temmuz ayında yapılacak. Kararın, salgın şartları ve olası erken seçim nedeniyle alındığı öğrenildi.

Haber 15-01-22 16:58

Milletvekili Tutdere’den badem açıklaması

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, badem taban fiyatlarıyla alakalı açıklamalarda bulunarak, fiyatların oldukça beklenenin altında olduğunu vurguladı.Çiftçinin 45 TL olarak açıklanmasını beklediği badem taban fiyatının 38 TL olarak belirlendiğini belirten Milletvekili Tutdere, “Üretici devletten kuruyan ağaçları için destek beklerken, taban fiyat 40 liradan 38 liraya düşürüldü.

Yurthaber 17-09-19 17:45

CHP'li Köse, Emine Bulut'un ailesini ziyaret etti

 CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Kırıkkale'de, eski eşi Fedai Varan (43) tarafından 10 yaşındaki kızının gözleri önünde bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut'un (38) ailesini ziyaret etti.

Haber 27-08-19 14:08

Sivas'ta, Emine Bulut cinayeti protesto edildi

SİVAS'ta toplanan CHP Kadın Kolları İl Başkanlığı üyeleri, Kırıkkale'deki Emine Bulut (38) cinayetine tepki gösterdi.

Haber 25-08-19 16:32

İstanbul seçim sonuçları: AKP 'usulsüz seçmen kaydı' iddiasını neye dayandırıyor, CHP'nin yanıtı ne?

AKP, İstanbul'da 38 ilçede oyların yeniden sayılması için Yüksek Seçim Kurulu'na başvurdu. Büyükçekmece'de ise "usulsüz seçmen kaydı yapıldığı" iddiasıyla seçimlerin yenilenmesini istiyor. CHP iddiaları reddediyor. YSK Başkanı Sadi Güven ise yerel seçimler öncesi "Mükerrer, sahte, hayali seçmen yok" demişti.

Haber 08-04-19 20:39

Evelallah yine yeneceğiz, daima yeneceğiz, hep yeneceğiz

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: - "CHP'den bir isim şöyle söylemişti, 'Şaşıyorum arkadaş. Tayyip Erdoğan seçimden yüzde 52 almış, birinci olmuş, hala 'neden yüzde 58 alamadım' diye araştırıyor. Biz CHP olarak, 14 parti birleştik yüzde 38 aldık, kimseden ses yok, seda yok. Adam her seçimde yenmiş, yenmiş de yenmiş, çıkmışsın yenmiş, yenmiş de yenmiş, yenmiş de yenmiş'. Merak etmesinler. Evelallah yine yeneceğiz, daima yeneceğiz, hep yeneceğiz, durmadan yeneceğiz. Çünkü biz milletimize sevdalıyız, çünkü biz milletimize aşığız" - "Terör örgütü uzantıları konuşuyorlar, diyorlar ki 'Cumhur İttifakı'na vereceğiniz oylar, bize kurşun olarak gelecek'. Evet kardeşim. Sana kurşun da gelecek, bomba da gelecek, İHA da gelecek, SİHA da gelecek, tepenize bineceğiz. Sizi bu ülkede yaşatmayız. Size bu ülkede hiçbir şekilde nefes aldırmadık, aldırmadan da yolumuza devam edeceğiz"

Haber 30-03-19 14:46

Evelallah yine yeneceğiz, daima yeneceğiz, hep yeneceğiz

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: - "CHP'den bir isim şöyle söylemişti, 'Şaşıyorum arkadaş. Tayyip Erdoğan seçimden yüzde 52 almış, birinci olmuş, hala 'neden yüzde 58 alamadım' diye araştırıyor. Biz CHP olarak, 14 parti birleştik yüzde 38 aldık, kimseden ses yok, seda yok. Adam her seçimde yenmiş, yenmiş de yenmiş, çıkmışsın yenmiş, yenmiş de yenmiş, yenmiş de yenmiş'. Merak etmesinler. Evelallah yine yeneceğiz, daima yeneceğiz, hep yeneceğiz, durmadan yeneceğiz. Çünkü biz milletimize sevdalıyız, çünkü biz milletimize aşığız" - "Terör örgütü uzantıları konuşuyorlar, diyorlar ki 'Cumhur İttifakı'na vereceğiniz oylar, bize kurşun olarak gelecek'. Evet kardeşim. Sana kurşun da gelecek, bomba da gelecek, İHA da gelecek, SİHA da gelecek, tepenize bineceğiz. Sizi bu ülkede yaşatmayız. Size bu ülkede hiçbir şekilde nefes aldırmadık, aldırmadan da yolumuza devam edeceğiz"

Yurthaber 30-03-19 14:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında soruları yanıtladı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (6) "(ABD'nin GTS kararı) Türkiye her türlü tedbirini alıyor, bunlara alışığız. Bizi bunlarla kimse terbiye etmeye de kalkmasın" - "Bizim bir defa Türk Hava Yolları olarak filomuzun yarısı neredeyse Boeingdir. Filo genişliyor. Geniş gövdeli uçaklar, bunun yanında dar gövde uçaklar vesaire, 100'ü aşkın 4 sene içinde bedeli de 10 milyar doları bulacak bir alım yapıyoruz. Şimdi Türkiye bu noktada Amerika'ya bir güven içerisindeyken, Amerika'nın kalkıp da farklı bir şeyle S-400 tutturup gitmesi yanlış bir şey" - "Biz S-400'ü senden almayız da öbür tarafta bak Boeing'de senden alım yapıyoruz. Bunu nereye koyacaksın? Burada karşı taraftan biz aynı hassasiyeti tabii ki bekliyoruz" - "Ucuz et noktasında da piyasaları ciddi mana da bir kontrol altında tutuyoruz. Burada geçmişte olduğu gibi '35 liraya kıymayı çıkar, gel kuşbaşını 37-38 liraya çıkar' bunlara müsaade etmeyeceğiz. Bu konularda kararlı bir duruşumuz var" - "Ey CHP; istesen de istemesen de biz uzaya çıkacağız, bu adımı atacağız. Yani o Antarktika'ya giden hocalarımız, gençlerimiz bu aşkla, bu heyecanla gittiler. Bunlar geride nal toplasınlar. Biz bu yarışı yapacağız"

Haber 07-03-19 00:48

Aday listeleri kesinleşti

Parti yetkililerinden alınan bilgiye göre, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için toplamda 19 büyükşehir adayı bildiren CHP, ayrıca 38'i de il olmak üzere 904 seçim bölgesinde aday gösterdi - İYİ Parti ve CHP'nin 23 büyükşehir ve 30 il olmak üzere, toplam 53 ilde iş birliği yaptığı belirtildi - Kesinleşen listelere göre partinin, İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Ankara adayı Mansur Yavaş, İzmir adayı ise Tunç Soyer oldu - CHP'nin, adaylığı il seçim kurulu tarafından reddedilen Muğla'nın Bodrum ilçesinde Belediye Başkan adayı turizmci Ahmet Aras olurken, İzmir'in Balçova ilçesinde ise adaylığı düşürülen mevcut belediye başkanı Mehmet Ali Çalkaya'nın yerine eşi Fatma Çalkaya aday yapıldı. Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde ise adaylıktan çekilen Sezgin Sönmez'in yerine Sait Köse aday gösterildi - Tartışma konusu olan Siverek'te Mehmet Fatih Bucak'ın, İstanbul Maltepe'de Ali Kılıç'ın adaylığı da kesinleşti - CHP'de, mevcut 230 belediye başkanından 80'i değiştirilirken, 5 milletvekili de belediye başkan adayı gösterildi

Yurthaber 03-03-19 20:31

Aday listeleri kesinleşti

Parti yetkililerinden alınan bilgiye göre, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için toplamda 19 büyükşehir adayı bildiren CHP, ayrıca 38'i de il olmak üzere 904 seçim bölgesinde aday gösterdi - İYİ Parti ve CHP'nin 23 büyükşehir ve 30 il olmak üzere, toplam 53 ilde iş birliği yaptığı belirtildi - Kesinleşen listelere göre partinin, İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Ankara adayı Mansur Yavaş, İzmir adayı ise Tunç Soyer oldu - CHP'nin, adaylığı il seçim kurulu tarafından reddedilen Muğla'nın Bodrum ilçesinde Belediye Başkan adayı turizmci Ahmet Aras olurken, İzmir'in Balçova ilçesinde ise adaylığı düşürülen mevcut belediye başkanı Mehmet Ali Çalkaya'nın yerine eşi Fatma Çalkaya aday yapıldı. Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde ise adaylıktan çekilen Sezgin Sönmez'in yerine Sait Köse aday gösterildi - Tartışma konusu olan Siverek'te Mehmet Fatih Bucak'ın, İstanbul Maltepe'de Ali Kılıç'ın adaylığı da kesinleşti - CHP'de, mevcut 230 belediye başkanından 80'i değiştirilirken, 5 milletvekili de belediye başkan adayı gösterildi

Haber 03-03-19 20:30

CHP 80 belediye başkanını aday göstermedi

Belediye başkanlığı, belediye meclisi üyeliği ve il genel meclisi üyelikleri seçimlerine ait geçici aday listelerini il ve ilçe seçim kurullarına teslim eden CHP'de, mevcut 230 belediye başkanından 80'i yeniden aday gösterilmedi - 6 büyükşehir belediye başkanından sadece İzmir Büyükşehirde değişikliğe giden CHP'de 5 milletvekili de belediye başkan adayı gösterildi - CHP, 19 büyükşehir belediye başkan adayından birini, 38 il adayından da sadece 2'sini kadın aday gösterdi

Haber 20-02-19 15:04

CHP aday listelerini teslim etti

CHP belediye başkanlığı, belediye meclisi üyeliği ve il genel meclisi üyelikleri seçimlerine ait geçici aday listelerini il ve ilçe seçim kurullarına teslim etti - İYİ Parti ile iş birliği kapsamında toplam 19 büyükşehir adayı bildiren CHP ayrıca 38'i de il olmak üzere 905 seçim bölgesinde aday gösterdi - İYİ Parti ve CHP'nin 23 büyükşehir ve 27 il olmak üzere, toplam 50 ilde iş birliği yaptığı belirtildi - Parti, İstanbul büyükşehir belediye başkanlığı için Ekrem İmamoğlu, Ankara'da Mansur Yavaş, İzmir'de ise Tunç Soyer isimlerini il seçim kurullarına bildirdi - CHP, parti içinde tartışma konusu olan İstanbul'un Maltepe ilçesi ve Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi adaylıklarında değişime gitmedi. Maltepe'de Ali Kılıç, Siverek'te ise Mehmet Fatih Bucak isimleri aday olarak kaldı - İzmir'in Buca ilçesi için adaylığı açıklanan Suat Nezir'in yerine Erhan Kılıç aday gösterilirken, CHP'nin daha önce belirlenmeyen Siirt adayı ise Şakir Sula oldu - Belediye meclis üyelikleri için yoğun tartışmaların yaşandığı partide, genel merkeze 4 gün boyunca ziyaretçi kabul edilmedi

Haber 19-02-19 19:20

CHP’nin 71 belediye başkan adayı daha belli oldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "902 yer, 18 Büyükşehir, 38 il, 637 ilçe, 210 beldemizi belirledik.

Haber 02-02-19 22:43

ŞAFAK PAVEY'E İLK DURUŞMADA BERAAT

  Haber: Özden ATİK / İstanbul, DHA Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda görülen MİT TIR'ları davası sırasında adliye içinde yürüyüş ve gösteriye katıldığı iddiasıyla "Toplantı ve Yürüyüşleri Kanunu'na Muhalefet" suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan eski CHP Milletvekili Şafak Pavey bugün çıktığı ilk duruşmada beraat etti.  İstanbul 38.

Haber 25-09-18 15:15

Eski CHP Milletvekili Erdem'in tutuklanması

İstanbul 35. Ağır Ceza Mahkemesi, sanık Erdem'in, hakkında yapılan ihbarla yasa dışı yollardan yurt dışına kaçacağı yönünde kuvvetli olgular bulunması ve gelinen aşamada adli kontrol kararının yetersiz kalacağı gerekçeleriyle tutuklanmasına hükmetti - Sanık Eren Erdem: -"Suçsuzum, suçlu olsam kaçmayı düşünebilirdim. Oğlumun Almanya'da görmesi gereken diş tedavisi var. Bu sebeple eşim her ay Almanya'ya gidip gelir. Dokunulmazlığım kaldırıldıktan sonra 38 kere yurt dışına gidip geldim. Kaçacak olsam zaten kaçabilirdim"

Haber 29-06-18 14:55

24 Haziran seçim sonuçlarında CHP 25 ilden milletvekili çıkaramadı

24 Haziran seçim sonuçlarına göre CHP 25 ilden milletvekili çıkaramadı, aralarında İstanbul ve İzmir'in de olduğu 38 ilde ise milletvekili sayısını korudu.

Haber 25-06-18 09:37

CHP 38 ilde vekil sayısını korudu, 25 ilden ise çıkaramadı

CHP 25 ilden milletvekili çıkaramadı, aralarında İstanbul ve İzmir'in de olduğu 38 ilde ise milletvekili sayısını korudu - CHP, Adıyaman, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kırıkkale, Kırşehir, Kütahya, Nevşehir, Şanlıurfa ve Yozgat'tan TBMM'ye milletvekili gönderdi

Haber 25-06-18 00:41

Bakan Ağbal: Şeker Fabrikaları'na ait 48 taşınmazın satışı yapılmıştır

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun son günlerde özelleştirilmesi ile gündeme gelen Türkiye Şeker Fabrikaları ile ilgili soru önergesini yanıtlayan Maliye Bakanı Naci Ağbal, 2017-2018 yılları arasında sonuçlanan 38 ihale kapsamında, mülkiyeti Şeker Fabrikaları'na ait 48 taşınmazın satışının yapıldığını söyledi.

Haber 17-03-18 11:49

Kalp krizi sonucu ölen CHP belde başkanı toprağa verildi

ZONGULDAK'ta kalp krizi sonucu yaşamını yitiren CHP Perşembe Belde Başkanı İsmail Hakkı Durdu (38), toprağa verildi.

Haber 06-03-18 19:06

Başkan Durdu Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinde hayatını kaybeden Perşembe Spor Kulübü Başkanı İsmail Hakkı Durdu son yolculuğuna uğurlandı.Dün geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam’ın damadı aynı zamanda, CHP Belde Başkanı, Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi, Perşembe Spor Kulübü Başkanı İsmail Hakkı Durdu (38) son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 06-03-18 14:17

İstinaf mahkemesi CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nu “Devletin gizli kalması gereken bilgilerini açıklamak” suçundan 5 yıl 10 ay hapse çarptırarak tutukluluk halinin devamına karar verdi.

IHAAW142238-ASA/13-02-2018 - İstinaf mahkemesi CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nu “Devletin gizli kalması gereken bilgilerini açıklamak” suçundan 5 yıl 10 ay hapse çarptırarak tutukluluk halinin devamına karar verdi. 13.02.2018 14:22:38 TSI NNNN

Haber 13-02-18 14:29

Dha Yurt- Kılıçdaroğlu: Mafya Yöntemleri Ile Racon Kesmeye Kalkarsanız Devlette Mafyanın Hukuku Egemen Olur (2) 

"ADALET KURULTAYI SONUÇ BİLDİRGESİ" AÇIKLANDI  "SON YAPILAN REFERANDUM MEŞRU DEĞİL TÜRKİYE TOPLUMUNUN KAZANIMLARINA HAKARETTİR"  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Adalet Kurultayı Sonuç

Yurthaber 29-08-17 18:05

Chp'li Budak adalet Kurultayının Içeriğini Açıkladı 

  "ADALET KURULTAYI MİLLETİN KÜRSÜSÜ OLACAK. ADALETSİZLİKLER BİTENE KADAR MÜCADELE SÜRECEK"  ANKARA (DHA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak,  Çanakkale'de

Yurthaber 24-08-17 14:54

Dha Ankara- Chp'li Budak adalet Kurultayının Içeriğini Açıkladı 

"ADALET KURULTAYI MİLLETİN KÜRSÜSÜ OLACAK. ADALETSİZLİKLER BİTENE KADAR MÜCADELE SÜRECEK"  CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak,  Çanakkale'de düzenlenecek  "Adalet Kurultayı"nın

Yurthaber 24-08-17 14:51

AK Partili Mahir Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Mesele Avrupa'yı arkana alıp, Anadolu'ya meydan okumak değildir. Mesele Anadolu'yu arkana alıp, Avrupa'ya meydan okumaktır. İşte Recep Tayyip Erdoğan bunu yapıyor. İşte yiğitlik budur." dedi. Ünal, Göksun Belediyesi tarafından düzenlenen 38. Karakucak Güreş Festivali'nde Almanya'nın Fetullahçı Terör Örgütü ile terör örgütü PKK üyelerine adeta kucak açtığını ifade etti.

Haber 06-08-17 16:23

Adalet yürüyüşüne saldıracaktı! O IŞİD'li inatla sırıtıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü'ne saldırı hazırlığındayken yakalanan terör örgütü IŞİD üyesi Oğuzhan Korkmaz ile birlikte olan ve gözaltındayken sürekli sırıtan Kaan A. da tutuklandı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nün yürüttüğü operasyonda IŞİD saldırı talimatı verdiği 'Ebu Hüseyin' kod adlı Oğuzhan Korkmaz, kiraladığı 38 UU 962 plakalı minibüs ile Adalet Yürüyüşüne saldırı hazırlığındayken Kocaeli'de kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Haber 19-07-17 13:10

Chp'li İnce: Yapılması Gereken; Seçimli, Olağanüstü Tüzük Ve Program Kurultayıdır (2)

"KURULTAYIMIZ 'CUMHURBAŞKANLIĞI KURULTAYI' OLARAK ANILACAKTIR" CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partisinin bir an önce olağanüstü kurultaya gitmesi gerektiğini savunarak, "Yapılması gereken,

Yurthaber 05-05-17 12:50

Dha Ankara - Chp'li İnce: Yapılması Gereken; Seçimli, Olağanüstü Tüzük Ve Program Kurultayıdır (2)

"KURULTAYIMIZ 'CUMHURBAŞKANLIĞI KURULTAYI' OLARAK ANILACAKTIR" CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partisinin bir an önce olağanüstü kurultaya gitmesi gerektiğini savunarak, "Yapılması gereken,

Yurthaber 05-05-17 12:47

Dha Ankara - Chp'li Tekin Bingöl: Olagan Kongre Takvimimiz Başlatılmıştır, Olaganüstü Kurultay Gündemimizde Yok 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Cumhuriyet Halk Partisi'nin olagan kongre sürecinin bugünki MYK'da alınan kararla  başlatıldığını, olaganüstü kurultayın CHP

Yurthaber 03-05-17 16:39

Chp'li Tekin Bingöl: Olagan Kongre Takvimimiz Başlatılmıştır, Olaganüstü Kurultay Gündemimizde Yok 

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Cumhuriyet Halk Partisi'nin olagan kongre sürecinin bugünki MYK'da alınan kararla  başlatıldığını, olaganüstü kurultayın

Yurthaber 03-05-17 16:39

İznik Belediyesi’Ne 38 Bin Lira Atık Cezası

BURSA, (DHA)-  CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil’in İznik Gölü’ndeki kirlilik ve İznik Belediyesi’nce göle hafriyat döküldüğü iddialarına ilişkin soru

Yurthaber 10-04-17 13:04

Kılıçdaroğlu: Büyük Gazeteci Abdi İpekçi'yi Rahmet Ve Saygı Ile Anıyorum

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Abdi İpekçi'nin ölümünün 38'inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal

Yurthaber 01-02-17 12:47