Dışkı Haberleri

Yemek teslimatı yapan kurye yere tuvaletini yaptı! Sosyal medyada gündem yarattı: 'Arkasında iğrenç bir sürpriz bırakmış'

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletindeki bir apartman sakini dışarıdan yemek sipariş etti. Ancak yemek teslimatını yapan kurye apartman dairesinin lobisine teslimatı bırakmak için girdiğinde zemine tuvaletini yaptı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 16-02-2024 09:49

Everest Dağı berbat kokmaya başladı, dışkı bırakmak yasaklanıyor! 'Açık tuvalet' olarak ünlendi: Nereye baksanız görüyorsunuz

Dünyanın en yüksek dağı kokmaya başladı, hem de insan dışkısından! Dağcıların Everest'e bıraktığı dışkılar soğuk nedeniyle bozulmuyor. Kamp alanlarından birinde hemen hemen hiç kar ve buz olmaması nedeniyle dört bir yanda insan dışkısı görüldüğü belirtiliyor. Yetkililer bu duruma kayıtsız kalmadı: İşte Everest'teki dışkı sorunu sonrası alınan önlemin detayları...

Haber 09-02-2024 13:14

Her satırı iğrenç... Ses kayıt cihazı ortaya çıkardı! Üvey kızına insan dışkısı yedirdi

Kayseri'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Fatma Y. (40), üvey kızı B.Y.'ye (7) hakaret edip, eziyet ederek insan dışkısı yedirdi. Mide bulandıran olay, baba C.Y.'nin, eşinin davranışlarından şüphelenerek eve ses kayıt cihazı koymasıyla ortaya çıktı. Üvey annesinin kendisine şiddet uyguladığını anlatan mağdur B.Y.'nin sözleri ise dehşete düşürdü. Tutuksuz yargılanan Fatma Y., 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 29-01-2024 16:59

Dışkılarını yapıp, araçlara sürdüler! Otoparktaki 'gizem' çözüldü... İğrenç olayın failleri kamerada

İğrenç olay İstanbul Maltepe'de meydana geldi. Site otoparkındaki araçların yanına gelen vatandaşlar gördükleri manzara karşısında dondu kaldı. Araçlarına dışkı sürüldüğünü fark eden site sakinleri hemen güvenlik kameralarını inceledi. Mağdurlar, polis merkezine giderek şikayetçi olurken; söz konusu iğrenç olayı 4 çocuğun gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Trend 14-12-2023 11:31

Belçikalı YouTuber'dan şoke eden hareket! Metroyu birbirine kattı... Yolcunun üzerine köpek pisliği dolu kovayı boşalttı

Belçika'da şaka videoları çeken "Yanike" isimli YouTube içerik üreticisi yaptığı hareketle sosyal medyayı şaşkına çevirdi. Metroya binen sosyal medya fenomeni hiç kimsenin beklemediği bir eyleme imza attı. Fenomen isim metroda bir yolcunun üzerine su, yağ, kurumuş yaprak ve köpek pisliği dolu kovayı boşalıp, bu anın videosunu yayımladı. Tepkilerin üzerine videoyu kaldırmak zorunda kaldı.

Trend 24-11-2023 13:54

Karnını görenler hamile olduğunu düşündü! 10 gündür tuvaletini yapamıyordu... 3 metrelik dışkı çıktı

Çin’de yaşayan ismi sadece Hua olarak açıklanan 53 yaşındaki bir kadın tam 10 gün boyunca tuvaletini yapamadı. Karnı hamile gibi şişen ve hareket etmekte dahi zorlanan kadın çareyi doktora başvurmakta buldu. 53 yaşındaki kadının bağırsaklarında biriken dışkı cerrahi operasyonla alındı.

Trend 10-08-2023 13:45

Diş fırçanızı asla banyoda tutmayın! Gerçekler mide bulandırdı

Diş fırçası kullanımı diş sağlığı ve hijyeni için oldukça önem taşıyor. Diş fırçaları genellikle banyoda lavabonun üst veya yan bölgelerinde tutuluyor. Ancak yapılan araştırmalar diş fırçalarının banyoda tutulmaması gerektiğini tespit etti. Sıklıkla yapılan bu hatanın sonuçları mide bulandırdı.

Kadin 16-05-2023 17:12

Sakın bu şekilde uyumayın! İdrar ve solunum yolları için büyük risk oluşturuyor

Uyku vücudumuzun en temel ihtiyaçları arasında yer alıyor. Yapılan araştırmalarda az ve fazla uykunun kalp krizi, felç riskini artırdığı öğrenildi. Sağlık için uykunun süresinin düzenlenmesinin yanı sıra nasıl uyuduğumuzda önem taşıyor. Uzmanlar toplumda birçok kişinin uyku sırasında yaptığı bir hatayı paylaşarak bu hatanın meydana getirdiği hastalıkları sıraladı.

Haber 23-04-2023 16:22

Apartman sakinleri arasında kavga çıktı! Komşusunun balkondan dışarı kedi dışkısı attı... Bir anda ortalık karıştı

Malezya’nın Kota Kinabalu bölgesindeki bir apartmanda yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi. TikTok’ta üst komşu tarafından ifşa edilen görüntüler komşunun bir kovaya topladığı kedi dışkısını balkondan kürek yardımıyla attığı anlara yer verildi. Görüntüler komşuların arasında tartışma yaratırken kısa sürede TikTok’ta viral olmayı başardı.

Trend 23-03-2023 10:45

İş yerinde çay içiyorsanız dikkat! Zararlarına inanamayacaksınız

Çay, ülkemizde en sık içilen içecekler arasında yer alıyor. Özellikle kalabalık ortamlarda birleştirici bir özellik sunan çay, iş yerinde de sıklıkla içiliyor. Tiryakiler gün içerisinde çay içmeden duramıyor. İş yerinde ortak kullanılan eşyalar üzerine yapılan araştırmalara göre ofiste içilen çaylar sağlık için büyük risk oluşturabiliyor.

Haber 03-03-2023 17:03

Mide bulandıran gerçek! Diş hekimi diş fırçanızdaki görünmeyen riski açıkladı

Diş sağlığımızı korumak için dişlerimizi düzenli olarak fırçalamamızın önemi her fırsatta belirtiliyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir diş hekimi diş fırçaları hakkında bilmediğimiz çarpıcı gerçekleri açıkladı. Paylaşılan videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları bu mide bulandırıcı gerçekten sonra düzenlerini değiştirdiklerini söyledi.

Haber 22-01-2023 13:40

Bugüne kadar hiç duymamıştık: Kanserin şaşırtan belirtileri! Gördüğünüz an doktora başvurun...

Kanser çağımızın en tehlikeli hastalıkları arasında yer alıyor. Her yıl milyonlarca insanın ölümüne sebep olan kanserin zararlarını azaltmak ve tedavi sürecinin daha etkili ilerlemesini sağlamak için erken teşhis büyük önem taşıyor. Bilinmeyen kanser belirtilerini fark edip erkenden bu tehlikeli hastalığı erken teşhis ederek hayatınızı kurtarabilirsiniz.

Haber 04-01-2023 11:30

Evsiz adama sandviç veren polis memuru görevden alındı! Sebebi mide bulandırdı çünkü içinde peynir değil dışkı vardı

ABD'nin Teksas eyaletinde görev yapan Matthew Luckhurst isimli polis memuru, evsiz bir adama sandviç verdiği için 2016 yılında San Antonio Polis Departmanından işine son verildi. Bunun sebebi Matthew'un iki dilim ekmeğin arasına koyduğu şeyin standart bir sandviç içeriği değil dışkı olmasıydı. Daha sonra yeniden göreve alınan memur, şimdi benzer bir sebeple yeniden kovuldu.

Trend 19-12-2022 12:39

Sakın yapmayın! Göremiyoruz ama ölümcül bakteriler taşıyor

Hayatımızın birçok alanında görmediğimiz çeşitli bakteriler bulunuyor. Temiz olduğunu düşündüğümüz alanlardan çok tehlikeli bakteriler yayılabiliyor. Tuvalet kapakları ve sifon da bu bakterili alanlar arasında yer alıyor. Yapılan araştırmaların sonucu göz korkuttu. En sık yapılan hatanın ölümcül sonuçlar doğurabileceği paylaşıldı.

Haber 09-12-2022 16:49

Kanserin erken belirtisine dikkat! Her şey tuvalette başlıyor: Hastaların %89'unda görülüyor

Kanser çağımızın en tehlikeli hastalığı olarak görülüyor. Her yıl milyonlarca insanın ölümüne sebep olan kanserin etkilerinden korunmak için belirtileri hakkında bilinçli olmak gerekiyor. Erken teşhis kanserin tedavisi için hayati önem taşıyor. Uzmanlara göre tuvalette yaşanan değişimler kanserin erken belirtisi olabilir.

Haber 06-12-2022 10:34

İdrarınıza dikkat! Vakit kaybetmeden doktora koşun: Karaciğer hasarı büyük

İdrar vücudumuzdaki hastalıklar hakkında oldukça uyarıcı olabiliyor. İdrar yaparken ve idrarda görülen değişimler birçok hastalığın belirtisi olarak görülüyor. Uzmanlara göre tedavisi olmayan karaciğer hasarı idrardaki renklerde belli olabiliyor. İdrar renginizde aşağıda bulunan durumları görüyorsanız hemen doktora başvurabilirsiniz.

Haber 02-12-2022 11:19

Bill Gates'ten Dışkı suyu içtim itirafı! Dünya Tuvalet Günü paylaşımı büyük yankı uyandırdı

19 Kasım Dünya Tuvalet Günü olarak kutlanırken, Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates de Dünya Tuvalet Günü'ne özel bir paylaşım yapmak istedi. Ancak Gates, paylaşımında şaşırtan bir itirafa yer vererek büyük yankı uyandırdı. Yaptığı paylaşımlarla zaman zaman gündeme gelen ünlü milyarder Bill Gates, dışkı suyu içtiğini söyledi. Jimmy Fallon ile dışkıdan elde edilen su içtiğini ifade eden Gates, "Ancak amacım her zaman 3,6 milyar insanı etkileyen bir soruna dikkat çekmekti" dedi.

Haber 21-11-2022 12:03

Milletvekilinin ofisinin girişine bir paket dışkı bıraktı! Polisler her yerde onu arıyor

Bu ayın başlarında, kimliği belirsiz bir kişi, İngiliz bir siyasetçi ve 2019 genel seçimlerinden beri Muhafazakâr Parti milletvekili olan Siobhan Kathleen Baillie'nin ofisinin dışına bir kutu dışkı bıraktı. Üzerinde milletvekilinin adının yazılı olduğu bu kutuyu bırakan kişi şimdi polisler tarafından aranıyor.

Trend 14-11-2022 12:32

Olay olan açıklama: ''Dışkınızı bağışlayarak yüzbinlerce dolar kazanabilirsiniz''

Birçoğumuz insan dışkısını atık olarak görür. Ancak Tiktok'ta finans üzerine tavsiyeler vererek geniş bir takipçi kitlesi kazanan 'Isafidelino' adlı bir kullanıcı, dışkınızın size büyük meblağlar kazandırabileceğini iddia etti. Genç kadın, dışkınızı bağışlayarak yılda 180.000 ABD doları kazanabileceğinizi öne sürdüğü videosuyla, kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Trend 31-10-2022 11:03

Önemsiz görmeyin! Pankreas kanserinin ilk belirtisi bu şekilde görülüyor

Kanser hayatımızı büyük riske atan hastalıklar arasında bulunuyor. Gün geçtikçe artan kanserin etkilerinden korunmak için erken belirtileri hakkında bilinçli olmak gerekiyor. Kanserde erken teşhis hayati önem taşıyor. Pankreas kanserinin erken belirtisi idrarda fark ediliyor.

Haber 20-10-2022 07:45

Acilen doktora gitmelisiniz: Dışkınızın inanılmaz kötü kokmasının muhtemel sebebi malabsorpsiyon sendromu olabilir!

Dışkı, kokusunu bakterilerden, yediklerinizden ve sindirim sisteminizdeki bir bileşik olan skatolden alır. Antibiyotikler, kükürt bakımından zengin gıdalar ve sindirimi zor besinler, dışkının kötü kokmasına neden olabilir. Bunların dışında farkında olmadığınız bazı hastalıklar da dışkının kötü kokmasına neden olabilir. Mide ağrısı, ishal veya dışkınızda kan varsa acilen doktorunuza başvurmalısınız.

Haber 19-10-2022 18:18

Herkesten çok farklı! Nadir hastalığı nedeniyle alışılmışın dışındaki bir noktadan tuvaletini yapıp gazını çıkartıyor

Amerika Birleşik Devletleri’nin Ohio kentinde yaşayan Tierney Dumont isimli bir kadın nadir görülen bir sağlık sorunu nedeniyle tuvaletini ve gazını anüsün birkaç santimetre ötesinde bulunan başka bir gizemli tünelden yapıyor. Nadir görülen raktal fistül sağlık sorunuyla ilgili ameliyatta dahil olmak üzere 20’den fazla farklı tedavi uygulandığını dile getiren Dumont sosyal medyadan yaptığı paylaşımla gündem oldu.

Trend 06-10-2022 14:56

Kabinde kalan kıyafetleri topluyordu! Dokunduğunu fark ettiği şey karşısında şoke oldu

'Hakkımda Bir Şey' isimli TikTok trendine katılıp, hayatında geçirdiği en berbat günü paylaşan genç bir kadın, gönderisiyle viral oldu. Bir dönem dünyaca ünlü iç giyim firması Victoria's Secret'ta çalışan genç kadın, nasıl giyinme kabinini toparlarken dışkı bulduğunu anlattı.

Trend 06-10-2022 09:25

Uzmanı uyardı: Ne olursa olsun ertelemeyin! O hastalığa neden oluyor

Tuvalet alışkanlıkları kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyor. Bazı kişiler her gün tuvalete çıkarken bazıları 2-3 günde bir yapıyor. Ancak uzmanlar tuvaletiniz geldiği anda yapmanız gerektiğini belirtiyor. Tuvaleti yapmayı ertelemek oldukça rahatsız edici durumlara sebep olabiliyor.

Haber 04-10-2022 14:47

Bu şekilde görünüyorsa sorun büyük! Dışkının miktarı ve şekli sağlık hakkında bilgi veriyor

İnsanların tuvalet alışkanlıkları yediklerine ve dönemsel durumlarına göre değişiklik gösteriyor. Anormal görülen bazı dışkılamalar sağlık hakkında uyarıcı olabiliyor. Bu durumların göz ardı edilmesi sağlığı tehlikeye atıyor. Uzmanlar hastalıklar hakkında erken önlem almak için dışkınızı kontrol etmeniz gerektiğini belirtiyor.

Haber 30-09-2022 09:14

Köpeği, ağzına dışkısını yaptı! O anı fotoğraflamayı ihmal etmedi

Üç çocuk annesi Amanda Gommo, kızının hasta olan Chihuahua cinsi köpeğine bakmak için ona geldi. Gün içinde ağzı açık şekilde uyuyan kadın hayatının şokunu yaşadı. Şiddetli şekilde ishal olan köpek, talihsiz kadının ağzına dışkı yaptı. Şaşkınlıktan ne yapacağını şaşıran kadın o halinin fotoğrafını çekti. Köpeğin dışkısı yüzünden hastanelik olan kadın, günlerce yoğun bakım ünitesinde kaldı.

Haber 28-09-2022 16:07

Böylesi ne görüldü ne duyuldu! Köpeği uyurken ağzına tuvaletini yapan kadın hastanelik oldu

İngiltere’nin Bristol şehrinde yaşayan 3 çocuk annesi Amanda Gommo isimli bir kadın köpeği yatağına çıkarak tuvaletini yaptığında ağzı açık bir şekilde uyuyordu. Köpeği Belle’in dışkısının yüzüne sıçraması ve ağzından içeri girmesi üzerine Gommo geçirdiği şiddetli bağırsak enfeksiyonu nedeniyle hastanelik oldu.

Trend 26-09-2022 15:51

Bu belirtiyi görüyorsanız doktora koşun! Kolokteral kanserinin habercisi olabilir

Kanser en korkulan hastalıklar arasında yer alıyor. Her geçen yıl kanser hastalarında artış görülüyor. Ölümcül sonuçlara yol açan kanseri erken teşhis etmek hastalığın seyrinde oldukça önem taşıyor. Erken teşhis ile hayatınızı kurtarmak mümkün olabiliyor.

Haber 22-09-2022 15:59

Utanmayın herkes bunu arıyor! Görünüşünün nedeni hastalık olabilir…

Tuvalet alışkanlıkları çok çeşitli olabiliyor. Dışkı da zaman zaman değişiklikler meydana geliyor. Normalin dışındaki görünümler insanları korkutabiliyor. Toplumun dışkı renkleri konusunda bilinçlenmesi gerekiyor. Dışkınızın anormal göründüğünü ve farklı renkte olduğunu düşünüyorsanız bu haberi okuyabilirsiniz.

Haber 01-09-2022 16:37

Markette skandal! Raflarda fare dışkısı ve yılan... Cips paketinden de fare ölüsü çıktı

ABD’de yaşanan mide bulandıran olayda küçük oğluyla birlikte alışveriş yapan kadın hayatının şokunu yaşadı. Cips almak için rafa yöneldiğinde yılan gördüğünü söyleyen kadın aynı zamanda fare dışkısına rastladı. Bununla da bitmeyen olayda kadının satın aldığı cips paketinden de fare ölüsü çıktı. Market araştırma başlattı.

Haber 06-08-2022 07:09

Dicle Baraj Gölü'nde taşımacılık elektrikli teknelerle yapılacak

Fosil yakıtlı tekneler yerine her biri 25 kişilik, elektrikle çalışan 6 tekne hizmet verecek

Yurthaber 03-08-2022 14:46

Diyarbakır'da su kesintisinin önüne geçmek amacıyla tasarruf çağrısı yapıldı

Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi: - "Diyarbakır'da su seferberliğimizi başlatıyoruz. Her bir hemşerimizden günlük sadece 10 litre su tasarrufu bekliyoruz" - "Kişi başı su tüketimi günlük ortalama 120 ile 150 litre olması gerekirken kentte günlük 303 litre su tüketiliyor"

Yurthaber 22-07-2022 14:03

Mağazada çıkan kavganın sonu şoke etti! Genç kadın kavga esnasında her yere dışkıladı

İngiltere'nin Birmingham eyaletindeki ünlü ve oldukça büyük bir giyim mağazasında çekilen görüntüler iki kadının kavgaya tutuştuğu anları gösterdi. Kavgaya karışan kadınlardan birinin iç çamaşırı giymediği ve kavga esnasında dışkıladığı anın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Trend 12-07-2022 16:47

Koronavirüsten sonra 'dışkı' ile döndü! Oytun Erbaş sosyal medyayı salladı: Dışkısı bol olan uzun yaşar

Koronavirüsün gen farkından dolayı Türklere bulaşmadığını iddia ettiği açıklamayla gündem olan Fizyoloji Uzmanı Doç. Dr. Oytun Erbaş, bu kez 'dışkı' çıkışıyla geri döndü. Dışkı büyüklüğüyle insan sağlının doğru orantılı olduğunu savunan Erbaş, "Dışkısı bol olan uzun yaşar" ifadelerini kullandı. Erbaş'ın bu sözleri sonrası programın sunucusu, kahkahayla gülerken; söz konusu video sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Haber 06-07-2022 14:36

Bir tuhaflık olabilir! Görünüşü sağlığınız hakkında bilgi veriyor

Dışkı her insanın rahatlamasını sağlıyor. Gün boyunca yenilen yemekler dışkı yoluyla dışarı atılıyor. Dışkı sadece rahatlamayı sağlamıyor. Şekli ve rengi sağlığınız hakkında bilgi verebiliyor. Sağlığınız hakkında endişeleriniz varsa tuvalete bakarak bazı sağlık sorunlarını öğrenebilmeniz mümkün.

Haber 30-06-2022 16:55

Karacabey Longozu'ndaki doğa dostu gübre böcekleri için koruma önlemi

Bursa'nın Karacabey ilçesindeki longozda hayvan dışkılarından oluşturdukları topları yuvarlamalarıyla bilinen ve bu sayede toplardaki tohumun doğaya yayılmasını sağlayan gübre böceğinin korunması amacıyla çeşitli çalışmalar yürütülüyor - Karacabey Belediyesince longoz alanına konulan tabelalarda, gübre böceklerine zarar verilmemesi konusunda görsellerle uyarıda bulunuluyor, belediye görevlileri de zaman zaman ziyaretçilere uyarılar yapıyor

Yurthaber 10-06-2022 12:33

5 binde bir görülüyor: Poposu olmadığını görünce şok geçirdiler!

Ercan ve Şehriban Akdeniz çifti, üçüncü çocukları dünyaya geldiğinde büyük bir şok yaşadı. Bebekte 5 bin doğumda bir görülen bir vaka tespit edildi; makatı yoktu. Muş'tan Elazığ'da bir hastaneye sevk edilen bebeğe ameliyatla popo yapıldı. Ameliyatı yapan doktor Fikret Ersöz, müdahale edilmediği takdirde bu tür vakaların yaşama şansının sıfır olduğunu belirtti. "Bebeğimize 2 saat süren başarılı bir ameliyatla tek seansta popo yaptık" diyen Ersöz, bebeğin artık dışkısını tutabileceğini söyledi.

Haber 09-06-2022 11:34

Dışkı dedektörü herkesi şaşkına çevirdi! Telefonlara indirilebiliyor, yaptıkları ise yok artık dedirtiyor

Yapay zeka, giderek daha da şaşırtıcı bir şekilde kullanım alanı buluyor. Bilim insanlarının geliştirdiği yeni bir yapay zeka destekli uygulama ise herkesi şaşkına çevirmiş durumda. Çünkü bu uygulamanın ilgilendiği şey dışkınız.

Haber 02-06-2022 10:46

Dicle Baraj Gölü'nde fosil yakıtlı teknelere izin verilmeyecek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi: - "Eğil ilçesindeki teknelerle ilgili bir karar aldık. Tekneler fosil (petrol) yakıtla çalıştıkları için havzayı kirletiyorlardı. Çocuklarımıza daha sağlıklı ve temiz bir su bırakmak için tekne sahipleriyle çalışmalarını durdurmaları için görüştük" - "Tekne sahiplerimizle yaptığımız görüşmede bir kooperatif kurmaları halinde Karacadağ Kalkınma Ajansı bunlara destek verebiliyor. Kooperatif kurmamaları durumda her bir işletmeci kendi imkanlarıyla güneş enerjili ya da akü ile çalışacak"

Yurthaber 13-04-2022 11:10

Tuvaletinizi yaparken dikkat edin! Dışkı temasından hatta yemekten cinsel anlamda haz alma durumu: Koprofili

Her insanın kendisine özgü istekleri, arzuları ve bunları tatmin etme şekilleri olduğu bilinen bir gerçektir. Ancak kimi durumlarda bu istekler oldukça uç noktalara kadar uzanabiliyor. Özellikle toplumsal olarak bir tabu kabul edilen cinsellik söz konusu olduğunda kişiler sır gibi sakladıkları isteklerini açığa çıkartabiliyor. Bu ilginç isteklerden bir tanesi de koprofili olarak kabul ediliyor.

Trend 30-09-2021 10:26

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin 21 projesi tanıtıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin 21 projesi tanıtıldı

Yurthaber 16-06-2021 17:18

En büyük insan dışkısı müzede! Tam 20 santimetre

Mideniz bulanabilir, şaşkına dönebilirsiniz ama bu bir gerçek. En büyük insan dışkısı Birleşik Krallık'ta bir müzede sergileniyor. İşin ilginç tarafı ise bu dışkı, İngiliz monarşisinin mücevherleri kadar değerli bir şeye benzetiliyor.

Haber 21-05-2021 10:57

Hindistan’da halk koronavirüse karşı vücutlarına inek dışkısı sürmeye başladı

Yeni tip koronavirüsün ikinci dalgasının vurduğu Hindistan'daki doktorlar, Covid-19’a karşı koruyacağı inancıyla inek dışkısı kullanımına karşı uyarıda bulundu. Uzmanlar, uygulamanın etkinliğine dair bilimsel bir kanıt olmadığını ve diğer hastalıkları yayma riski olduğunu söyledi.

Haber 11-05-2021 10:05

Kameraya bile aldırış etmemiş! Sokak ortasında eteğini indirip...

Edirne'de evinin önündeki merdivenlerde sürekli dışkı ve idrar bulan kişi, güvenlik kameralarını izleyince şoke oldu. Bulduğu dışkıların kedi ve köpeklere ait olduğunu düşünen Sezai Altan, kamera kayıtlarını izleyince çevredeki vatandaşların tuvalet ihtiyaçlarını evinin önünde giderdiğini gördü. Altan, bölgede umumi tuvalet olmaması nedeniyle tenha ve kör nokta olarak düşündükleri binanın önünde ihtiyacını gideren vatandaşlar için belediyeden tuvalet yapmalarını istedi.

Haber 09-03-2021 15:34