Dizel Araba Haberleri

Elektrikli arabanın farkları nelerdir? Elektrikli araba mı, dizel araba mı, benzinli araba mı? Hangisi daha iyi?

Geleceğin ulaşımını şekillendiren elektrikli arabalar çevreci teknolojileriyle dikkat çeker. Sıfır emisyonlu çalışma prensibi, bu araçları çevreci alternatif hâline getirir. Etkileyici performanslar sergileyen araçlar, şarj teknolojileriyle de kullanıcılarına ekonomik bir sürüş deneyimi sunar. Bu bağlamda elektrikli araba ve diğer arabaların karşılaştırması da dikkat çeker. Peki, elektrikli arabanın farkları nelerdir? Elektrikli araba mı, dizel araba mı, benzinli araba mı ve hangisi daha iyi?

Haber 10-12-2023 17:34

Yakıt almak isterken hayatının şokunu yaşadı! Dizel araca benzin doldurulunca...

Başakşehir’de bir akaryakıt istasyonuna giden İzzet Köse, aracına yakıt almak isterken hayatının şokunu yaşadı. Akaryakıt istasyonundaki pompacı, Köse'nin dizel aracına benzin doldurdu. Çekici yardımıyla servise götürülen araç, hiç çalıştırılmadan temizlik yapılması gerekirken çalıştırılınca, benzin aracı kullanılamaz hale getirdi. Yarım milyon liralık mağduriyete neden olan olay, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. İşte detaylar...

Haber 06-10-2023 15:20

AB'den benzin ve dizel otomobiller için karar! 2035'te yasaklanacak

Avrupa Birliği'nden (AB) yeni benzinli ve dizel otomobiller için dikkat çeken bir karar geldi. Alınan karara göre, AB üyesi ülkelerde 2035'ten itibaren satılacak yeni bütün otomobil ve hafif ticari araçların sıfır emisyonlu olması kural haline getirilecek. Söz konusu tarihten itibaren benzinli ve dizel de dahil içten yanmalı motora sahip yeni otomobil satışı yapılamayacak.

Haber 27-10-2022 23:10

Elektrikliye başka, dizel ve benzinliye başka! Google Haritalar, artık motor tipine göre yol tarifi verecek

Google, Google Haritalar'ın çevre dostu yönlendirme özelliğini Avrupa'ya genişleterek, yaklaşık 40 ülkede daha kullanıma sundu. ABD merkezli kullanıcılara ilk kez geçen yıl tanıtılan çevre dostu yönlendirmeler, sürücülerin aracın ne tür yakıtla çalıştığını seçmelerine izin veriyor. Böylece sürücülere en hızlı rotalar yerine daha fazla yakıt tasarrufu sağlayacak rotalar gösteriliyor. Özellik, hem çevre hem de bütçe dostu.

Haber 07-09-2022 12:10

Dizel Araba

Dizel Araba Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dizel Araba Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.