Ester Haberleri

Uçuş görevlisi otel odalarının güvenliğini kontrol etmek için kullandığı ilginç yöntemi paylaştı! “Yatağın altına şişe fırlatıyorum”

Hollanda’daki bir havayolu şirketinde çalışan Ester isimli bir kadın TikTok hesabından yaptığı seyahat tüyolarına ilişkin paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Seyahat deneyimlerini paylaştığı TikTok hesabında Ester son olarak otel odalarında kalırken güvenliğini sağlamak için kullandığı ilginç yöntemi anlattı. Ester odada bir kişinin saklanıp saklanmadığını kontrol etmek için yatağın altına bir su şişesi yuvarladığını dile getirdi.

Trend 2023-06-13 14:20:40

Asırlardır Türkiye'deydi, depremde İsrailli ekip ülkesine götürmüştü! 'Ester' parşömeni hakkında Bakanlıktan açıklama geldi

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası tüm dünyadan çok sayıda ekip arama-kurtarma çalışmalarında destek olmak için Türkiye'de seferber oldu. Ülkemize gelen ekiplerden biri de İsrailli ZAKA idi. Bu süreçte, asırlardır Türkiye'de bulunan Ester parşömeni, depremde zarar gören Antakya Sinagogu'nun enkazında yaşlı bir yerli Yahudi tarafından bulunup ekibe teslim edildi, ekip de parşömeni ülkesine götürdü. Türkiye'ye iade edildiği belirtilen parşömenin akıbeti hakkında Bakanlıktan açıklama geldi.

Haber 2023-02-20 09:56:06

Elite dizisinin yıldızı Ester Exposito yine çok cesur! Yatakta sütyensiz pozunu paylaştı

Netflix'in iddialı yapımı Elite dizisiyle yıldızı parlayan İspanyol oyuncu Ester Exposito, cüretkar paylaşımlarıyla ilgi odağı olmaya devam ediyor. Ester Exposito, bu defa yataktan paylaştığı iç çamaşırsız pozuyla dikkat çekti.

Magazin 2022-12-15 09:43:26

Real Madrid-Barcelona maçı öncesi Ester Exposito sürprizi!

İspanya LaLiga'nın 9. haftasında El Clasico heyecanı yaşanırken Real Madrid, sahasında ağırladığı ezeli rakibi Barcelona'yı 3-1 mağlup ederek zirveye yükseldi. Federico Valverde ve eşi Mina Bonino, El Clasico zaferi sonrası ev partisi düzenledi.

Spor 2022-10-18 18:13:52

Real Madrid’in yıldızı Vinicius Junior'ın mesajları ifşa oldu! ''Göğüslerim...''

Bu sezon sergilediği performansla Real Madrid’in başarısında büyük pay sahiplerinden olan Vinicius Junior, Real Madrid ile sözleşme yenilemeye çok yakın. Yıldız oyuncunun Instagram hesabı hacklendi ve attığı mesajlar ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Ester Exposito'ya mesaj atan Vinicius Junior, "Ünlüyüm, kaslıyım ve Brezilya milli takımında forma giyiyorum. Göğüslerim ve vücudum çok fit durumda. Benimle tanışmak ister misin?" dediği ortaya çıktı.

Spor 10-06-22 10:48

Ester ne demek? Ester kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Ester, günümüzde sıkça kullanılan kelimelerden bir tanesidir. Bu kelimeye televizyondan internete, gündelik sohberlerden edebi eserlere kadar çok farklı oluşturulan cümlelerde yer verilir. Bazen kelimenin anlamı merak edilerek araştırılmak istenebilir. Yapılan araştırmalarda Türk Dil Kurumu'nun çalışmalarına yönelmek gerekir. Pek çok kişi tarafından mercek altına alınan kelimeler arasında bulunan Ester ne demektir?

Egitim 17-05-22 22:38

Bursa'da ceylan derisi üzerine yazılmış Ester kitabı ele geçirildi

Bursa’da ceylan derisi üzerine el yazımı Ester kitabı olarak adlandırılan tarihi eser kitabın satılacağı ihbarını alan ekipler, alıcı kılığına girerek şüphelileri suçüstü yakaladı.

Haber 08-12-20 16:12

Bursa’da tarihi eser kitabı jandarmaya satarken suçüstü yakalandılar

Bursa’da ceylan derisi üzerine el yazımı Ester kitabı olarak adlandırılan tarihi eser kitabın satılacağı ihbarını alan ekipler, alıcı kılığına girerek şüphelileri suçüstü yakaladı.Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri aldıkları ihbar sonucu harekete geçti.

Haber 08-12-20 16:06

Elite dizisinin Carla’sı Ester Exposito 25 milyon takipçiye ulaştı!

Elite dizisinde canlandırdığı Carla karakteriyle büyük bir hayran kitlesine kavuşan Ester Exposito Instagram takipçilerine her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Dünya geneline yayılan bir üne kavuşan sanatçı sosyal medya hesabının 25 milyona ulaşmasını sevinçle karşıladı. Güzel yıldız takipçilerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Magazin 09-09-20 18:01

Ester Exposito yaptığı paylaşımla Ronaldo'nun sevgilisini tahtından etti!

Cesur paylaşımlarla aldığı beğeniler binleri geçen ve 'Instagram Kraliçesi' olarak yorumlanan Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriquez, unvanını Netflix'in Elite dizisinde rol alan 20 yaşındaki yıldızı Ester Exposito'ya kaptırdı. Güzelliği ile akılları baştan alan genç oyuncu 42 milyon izlenen dans videosundan sonra Instagram'da 20 milyon takipçiye ulaştı.

Spor 21-04-20 22:54

Payitaht Abdülhamid dizisine yeni oyuncu! Ester karakterini kim oynuyor?

Bülent İnal'in Abdülhamid Han'ı canlandırdığı 'Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Magazin 29-09-19 23:42

Megilat Ester sergisi 13 Mayıs'a kadar gezilebilecek

Türkiye'nin farklı bölgelerinden 60'a yakın kemik, ahşap, telkari işlemeli, gümüş megiladan oluşan sergi, 500. Yıl Vakfı Türk Musevileri Müzesi'nde görülebilecek

Haber 16-04-19 11:20

Yıkanabilir selüloz kağıdından çanta üretiyor

Doğaya verilen zararı azaltmak için geri dönüşümlü malzemelerden seyahat, makyaj, sırt çantaları, cüzdanlar, dekorasyon objeleri üreten Ester Levi, tasarımlarını yıkanabilir, sıkıştırılmış selüloz kağıtlarıyla yapıyor - Tasarımcı ve girişimci Ester Levi: - "Sıkıştırılmış selüloz sadece kağıt olarak adlandıramayacağımız kadar özel bir malzeme aslında" - "Türkiye'de başlarda ürünlerimi tanıtırken çok zorlandım. Kağıdın yıkanabilmesi ve yırtılmaya dayanıklı olması fikri, insanları çok şaşırttı diyebilirim"

Haber 02-03-19 11:39

Yıkanabilir selüloz kağıdından çanta üretiyor

Doğaya verilen zararı azaltmak için geri dönüşümlü malzemelerden seyahat, makyaj, sırt çantaları, cüzdanlar, dekorasyon objeleri üreten Ester Levi, tasarımlarını yıkanabilir, sıkıştırılmış selüloz kağıtlarıyla yapıyor - Tasarımcı ve girişimci Ester Levi: - "Sıkıştırılmış selüloz sadece kağıt olarak adlandıramayacağımız kadar özel bir malzeme aslında" - "Türkiye'de başlarda ürünlerimi tanıtırken çok zorlandım. Kağıdın yıkanabilmesi ve yırtılmaya dayanıklı olması fikri, insanları çok şaşırttı diyebilirim"

Yurthaber 02-03-19 11:39

2018 PyeongChang Kış Olimpiyatları

Kadınlar Super-G yarışında, altın madalyayı Çek Ester Ledecka elde etti

Haber 17-02-18 09:31

Konak Belediyespor Transfer Atağında

Onur ATIŞ / İZMİR, Belarus ekiplerinden Minsk'te forma giyen Nijeryalı forvet Ester Mekuley Titilayo, yine Belarus temsilcisi Bobruichanka'da oynayan Nijeryalı

Yurthaber 15-12-16 14:18

Çek Başkonsolosu Lauferova Şehitkamil Aile Merkezi’ni Ziyaret Etti

Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Ester Lauferova, Şehitkamil Belediyesi, Sani Konukoğlu Vakfı ve Anne Çocuk Vakfı’nın...

Yurthaber 22-04-15 13:30

Çek Başkonsolosu Lauferova Açev’de

Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Ester Lauferova, Sani Konukoğlu Vakfı’nın desteği ile 1998 yılından bu yana...

Yurthaber 21-04-15 19:14

Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Lauferova, Trabzon'da

Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Ester Lauferova, iki ülke arasındaki ilişkileri geliştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.

Yurthaber 06-06-14 13:13

Samsun TSO Ülke Günleri

Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Ester Lauferova ve Ticari Konsolosu Pavel Buchta, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) "Ülke Günleri" programında iş adamları ile bir

Yurthaber 05-06-14 14:12

Samsun Valisi Aksoy'a Ziyaretler

 Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Ester Lauferova ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Yurthaber 04-06-14 17:51

Çek Cumhuriyeti Başkonsolosu’ndan Vali Aksoy’a Ziyaret

Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Ester Lauferova, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.Samsun'a bir takım...

Yurthaber 04-06-14 15:42

Fenerbahçeli Kuyt, Stattaki Özel Locasını Gezdi

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Dirk Kuyt, eşi Ester ile birlikte, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’na gelerek, sezon...

Yurthaber 31-07-12 18:44

‘Sarko tasarıyı boş senatoya oylatacak’

23 Ocak’ta Ermeni tasarısını oylayacak Fransız Senatosu’nun İstanbullu üyesi Ester Benbassa, Sarkozy’nin yeniden seçilmek için yaptığı planı anlattı.

Haber 12-01-12 08:36

27 Kırgız ressam Başkent'te resim sergisi açtı

Kırgızistanlı 27 sanatçı Ankara'da resim sergisi açtı. Sanatçılar adına konuşan Mumin Ester, Türkiye’de resim sergisi...

Yurthaber 23-11-11 18:34

Merhum Başkan Bulut’un eşi: Kocam borç bıraktı, susmamı istiyorlar

İki yıl önce kanser sebebiyle vefat eden Çiğli eski Belediye Başkanı Ensari Bulut’un eşi Ester...

Yurthaber 19-11-11 15:03