Real Madrid Cf Haberleri

Son dakika: Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'den dünya futbolunu karıştıracak hamle! Ezeli rakibe gidiyor...

Son dakika haberleri: Dünya futbolunda flaş gelişmeler art arda yaşanıyor! İngiltere Premier Lig devi Manchester United'a geride bıraktığımız sezonun başında transfer olan Cristiano Ronaldo, Kırmızı Şeytanlar'ın yeni sezon öncesindeki ilk antrenmanına katılmadı. Takımdan ayrılacağına dair iddialar çıkan Portekizli yıldızın yeni adresinin Barcelona olacağı öne sürüldü. Yıldız ismin menajeri Jorge Mendes'in görüşme için şehre gittiği öğrenildi.

Spor 05-07-2022 12:57

Son dakika: Fenerbahçe Real Madrid'den golcü getiriyor! Mariano Diaz için tüm şartlar zorlanıyor...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un göreve getirilmesinin ardından Lincoln Henrique, Armindo Bruma ve Emre Mor transferleri gerçekleştirilmişti. Portekizli hocanın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, santrfor transferi için harekete geçmişti. Sarı - lacivertlilerin gündemine Real Madrid'den Mariano Diaz gelmişti. Dominikli yıldız için flaş bir gelişme yaşandı.

Spor 05-07-2022 12:42

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Karim Benzema yeni sevgilisi Jordan Ozuna ile görüntülendi!

Son dakika haberleri: Avrupa futbolunda 2021/22 sezonuna damgasını vuran, Real Madrid formasıyla İspanya La Liga ve UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluklarına ulaşan takım kaptanı Karim Benzema, zorlu geçen sezonun ardından yeni sevgilisiyle tatile çıktı. Fransız golcü, sevgilisi Jordan Ozuna ile teknede görüntülendi.

Spor 02-07-2022 14:30

Son dakika: Galatasaray'da Okan Buruk'a 'hoş geldin' hediyesi Real Madrid'den! Isco bombası...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in görevi Burak Elmas'tan devralmasının ardından teknik direktörlüğe Okan Buruk getirilmişti. Futbol direktörü Cenk Ergün'ün orta saha transferi için çalışma yapacaklarını belirtmesinin ardından birçok oyuncunun ismi gündeme gelmişti. Sarı - kırmızılıların Real Madrid'den ayrılan Isco için harekete geçtiği ifade edildi.

Spor 28-06-2022 18:43

Son dakika: Fenerbahçe'nin yeni golcüsü belli oldu! Real Madrid'den geliyor...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzalanmasının ardından Lincoln Henrique ve Armindo Bruma kadroya katılmıştı. Sarı - lacivertli yönetim, geçtiğimiz sezon gol yollarında yaşanan problemi bu sezon da yaşamamak için kolları sıvamıştı. Jesus'un raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Real Madrid'den Mariano Diaz'ın bonservisini aldığı iddia edildi.

Spor 26-06-2022 22:32

Son dakika: Bildiğiniz tüm transferleri unutun! PSG'den dünya tarihine geçecek hamle...

Son dakika haberleri: Geride bıraktığımız sezonda Fransa Ligue 1 şampiyonluğuna uzansa da UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid'e elenen Paris Saint-Germain'de teknik direktör Mauricio Pochettino ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, hoca adayları da günden güne artmaya devam ediyordu. Dev kulübün son olarak Christophe Galtier ile ilgilendiğinin ortaya çıkmasının ardından dünya tarihinde bir ilk gerçek olabilir.

Spor 20-06-2022 19:42

Son dakika: Real Madrid Başkanı Florentino Perez'den Mbappe için ortalığı karıştıran sözler! Zavallı...

Son dakika haberleri: Dünya futbolunun gelecek yıllarına damgasını vurması beklenen yıldız futbolcu Kylian Mbappe, Real Madrid'e gitmekten vazgeçip PSG ile olan sözleşmesini 2025'e uzatmıştı. Fransız yıldızın bu hareketinden sonra İspanyol devinden büyük tepki gelmişti. Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Mbappe'nin takıma katılmasını istemeyen bir taraftara verdiği cevapla gündem oldu.

Spor 18-06-2022 20:06

Son dakika: Beşiktaş, yılın transferi için gözünü kararttı! Real Madrid'den...

Son dakika haberleri: Beşiktaş'ta geride bıraktığımız sezonun sonlarına doğru göreve getirilen teknik direktör Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Michy Batshuayi'nin yerine transfer için harekete geçmişti. Siyah - beyazlıların gündemine Real Madrid'de forma giyen golcü futbolcu Luka Jovic geldi.

Spor 18-06-2022 19:32

Gelinlik giydi, maske taktı! Carvajal'i görenler inanamadı

İspanya'nın köklü kulübü Real Madrid'de uzun yıllardır top koşturan Daniel Carvajal dünya evine girmeye hazırlanıyor. 24 Haziran'da evlenecek olan yıldız futbolcu, düğüne kısa bir süre kala Ibiza'da düzenlediği bekarlığa veda partisinde gelinlik giydi. İşte detaylar...

Spor 18-06-2022 16:55

Son dakika: Marcelo Roberto Carlos'a Fenerbahçe'yi sordu! Türkiye'ye gideyim mi?

Son dakika transfer haberleri... Geçtiğimiz sezonu Trabzonspor'un 8 puan gerisinde ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor. Takımı Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'a emanet eden Sarı-Lacivertli kurmaylar, transfere öncelik vermiş durumda. Birçok isim Fenerbahçe ile anılırken, 16 yıllık serüvenin ardından Real Madrid'e veda eden yıldız futbolcu Marcelo için flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 14-06-2022 13:22

Son dakika: Real Madrid'den ayrılan Marcelo'dan Fenerbahçe açıklaması! Geliyor mu?

Son dakika haberleri: İspanya La Liga devi Real Madrid'den ayrılan dünyaca ünlü sol bek Marcelo'nun yeni adresinin hangi takım olacağı merak ediliyordu. Brezilyalı futbolcu için Fenerbahçe iddiaları günden güne artarken, yıldız oyuncudan transferine dair ilk kez açıklama geldi. Marcelo, "Türkiye'ye mi transfer olacaksın?" sorusuna yanıt verdi. İşte ayrıntılar...

Spor 13-06-2022 16:43

Son dakika: Real Madrid, 100 milyon euro'luk transferi açıkladı! Sırada Neymar mı var?

Son dakika haberleri: İspanya La Liga devi Real Madrid, Kylian Mbappe'nin PSG'de kalmasının ardından Fransız oyuncunun transferini rafa kaldırmıştı. Şampiyonlar Ligi ve La Liga şampiyonu dev kulüp, Fransa Lig 1 ekiplerinden Monaco forması giyen Aurelien Tchouameni'yi transfer ettiğini açıkladı.

Spor 11-06-2022 18:53

Real Madrid’in yıldızı Vinicius Junior'ın mesajları ifşa oldu! ''Göğüslerim...''

Bu sezon sergilediği performansla Real Madrid’in başarısında büyük pay sahiplerinden olan Vinicius Junior, Real Madrid ile sözleşme yenilemeye çok yakın. Yıldız oyuncunun Instagram hesabı hacklendi ve attığı mesajlar ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Ester Exposito'ya mesaj atan Vinicius Junior, "Ünlüyüm, kaslıyım ve Brezilya milli takımında forma giyiyorum. Göğüslerim ve vücudum çok fit durumda. Benimle tanışmak ister misin?" dediği ortaya çıktı.

Spor 10-06-2022 10:48

Son dakika: Yoldan geçen bile onu tanıyor! Fenerbahçe bu transferi yaparsa dünya gündemine otururuz...

Son dakika haberleri: Süper Lig'de kartları yeniden dağıttıracak bir transfer hamlesi gelmek üzere. Zaman zaman yaptığı transferlerle dünyaya kendini ispatlayan Fenerbahçe'den bomba bir hamle geliyor. Bir dönem Real Madrid forması giyen Roberto Carlos'u renklerine bağlayarak tüm dünya basınını Türkiye'ye kitleyen Fenerbahçe'den yine benzer bir imza yolda... Futbolu takip eden, etmeyen tüm herkesin tanıdığı Marcelo'nun Fenerbahçe'ye geleceği iddia edildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 09-06-2022 08:38

Son dakika: Real Madrid, Luka Modric'in sözleşmesini uzattı!

Son dakika haberleri: İspanya'nın Real Madrid Kulübü, Hırvat futbolcusu Luka Modric'in sözleşmesini 30 Haziran 2023'e kadar uzattı. Real Madrid, yaptığı açıklamada, 36 yaşındaki orta saha oyuncusu Modric'in sözleşmesinin 30 Haziran 2023'e kadar uzatıldığını duyurdu.

Spor 08-06-2022 15:45

Real Madrid'in eski yıldızı Sergio Ramos'tan eşi Pilar Rubio'yla denizde dudak dudağa poz!

Senelerce Real Madrid forması giyen efsanevi oyuncu Sergio Ramos, geçtiğimiz yıllarda efsane olduğu takımdan ayrılıp Paris Saint Germain'e transfer olmuştu. Artık Fransa'da forma giyen başarılı oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. Son olarak eşi ve çocuğuyla tatil yapan Ramos, paylaşımıyla olay yarattı. Denizde eşiyle dudak dudağa poz veren Ramos'un paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 08-06-2022 09:54

Bombayı patlattılar! 105 milyon Euro karşılığında Real Madrid forması giyecek

Real Madrid, Monaco'nun genç orta sahası Aurelien Tchouameni transferinde mutlu sona çok yakın. Ronaldo'nun transfer edilmesi konuşulurken bu ismin gündeme gelmesi taraftarların hayallerini suya düşürdü. 104 milyon euro gibi bir bedelle Real Madrid'e katılmaya hazırlanan Tchouameni transferi çok yakında resmi olarak açıklanacak.

Spor 07-06-2022 20:02

Son dakika: Gareth Bale transferi için Türkiye'den İngiltere'ye uçtu!

Son dakika haberleri: Şampiyonlar Ligi ve La Liga şampiyonu Real Madrid'den ayrılacağını açıklayan Gareth Bale'in yeni takımı merak ediliyordu. İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City'nin sahibi Mehmet Dalman, transferi bitirmek için Türkiye'den İngiltere'ye uçtu. İşte haberin ayrıntıları...

Spor 07-06-2022 10:32

Ortalık sıcaktan değil, Ronaldo transferiyle kavrulacak! Real Madrid resmen paylaştı

Manchester United'daki geleceği merak konusu olan Cristiano Ronaldo ile ilgili flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı. Dünya devi Real Madrid'in paylaşımı taraftarları bir hayli heyecanlandırdı.

Spor 03-06-2022 14:11

Son dakika: Fenerbahçe için herkes Marcelo derken, Real Madrid'in başka bir yıldızı geliyor!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de teknik direktör konusu netlik kazandıktan sonra transfer çalışmalar hızlandı. Gol yollarında son yıllarda sıkıntı çeken sarı - lacivertliler, o bölgeye yapacağı takviyelerle gelecek sezonlarda problem yaşamak istemiyor. Kanarya'nın forvet bölgesi için Real Madrid'den Mariano Diaz ile ilgilendiği belirtildi.

Spor 02-06-2022 15:26

Son dakika: Dünyanın beklediği transfer gerçekleşti! Rüdiger, Chelsea'den Real Madrid'e gitti...

Son dakika haberleri: Dünya futbolunda flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor! PSG'den Neymar'ın Real Madrid'e gideceğine dair iddialar gündemi sarsmıştı. İspanyol devi, ilk transferini İngiltere Premier Lig devi Chelsea ile sözleşmesi Antonio Rüdiger ile yaptı.

Spor 02-06-2022 14:54

Son dakika: Jorge Jesus, Fenerbahçe'ye dünya yıldızıyla birlikte geliyor! Marcelo'da imza çok yakın...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de sezonun son haftalarında büyük bir çıkış yakalayan ve ikincilik koltuğuna yerleşerek Şampiyonlar Ligi ön eleme biletini kapan İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi büyük hareketlilik yaşanıyor. Teknik direktör Jorge Jesus'u bekleyen sarı - lacivertlilerde büyük bir transfer bombası da Portekizli hocayla patlayacak. Real Madrid ile sözleşmesi biten Marcelo'nun yeni adresinin Fenerbahçe olduğu öne sürüldü.

Spor 31-05-2022 16:35

Son dakika: UEFA, Şampiyonlar Ligi finali için soruşturma başlattı!

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool ile Real Madrid karşı karşıya gelmiş; mücadele, İspanyol devinin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Ancak finalin önüne geçen birçok olay meydana gelmiş ve karşılaşma saatinden tam 36 dakika gecikmeli başlamıştı. UEFA, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Spor 31-05-2022 16:11

Son dakika: Dünya futbolunda Cristiano Ronaldo devri sona mı eriyor? Lionel Messi bayram ediyor...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sezonun en iyi 11'i belli olurken, Cristiano Ronaldo geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kadroda kendisine yer bulamadı. Şampiyonlar Ligi'nde 5 şampiyonluğu olan Cristiano Ronaldo'yu bekleyen en büyük tehlike ise kulübü Manchester United yüzünden gelebilir. Portekizli yıldız, bu yaz herhangi bir takıma transfer olmazsa yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde forma giyemeyecek.

Spor 31-05-2022 15:23

Fenerbahçe'de ikinci Roberto Carlos transferi! Marcelo koptu geliyor...

Real Madrid’e veda eden Brezilyalı sol bek, F.Bahçe’den yıllık 3 milyon euro istedi. İspanyol medyasında da “Marcelo, Jesus’la birlikte F.Bahçe’ye gidecek” denildi.

Spor 30-05-2022 14:41

Ancelotti'nin görüntüleri gündeme damga vurdu! Maç sonunda...

Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'in Liverpool'u mağlup ederek şampiyonluğa ulaşmasının ardından Carlo Ancelotti, turnuva tarihinin en fazla şampiyonluk yaşayan antrenörü oldu. Ancelotti'nin maç sonunda oyuncularıyla birlikte dans etmesi sosyal medyada gündem oldu.

Spor 30-05-2022 13:05

Son dakika: UEFA'nın yeni kuralı oyuncuları yaktı! Real Madrid kupayı aldı ama o isimler sayılmayacak...

UEFA'nın yeni kuralı Real Madrid'in iki oyuncusunu şoke etti. Yeni kural gereği kazanılan kupa, organizasyonlarda 1 dakika bile oynamayan oyuncular için geçerli sayılmayacak. Bu nedenle Real Madrid'in oyuncuları Isco ve Lunin, Şampiyonlar Ligi Kupasını kazanamadı. Kariyerleri için önemli bir adım olarak görülen Şampiyonlar Ligi Kupası artık onlar için bir hayal...

Spor 30-05-2022 12:04

Marcelo kimdir, futbolu bıraktı mı? Marcelo aslen nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Real Madrid ve Brezilya futbolunun efsane futbolcularından biri olarak bilinen Marcelo'nun yeni adresi merak ediliyor. Futbolseverler "Marcelo kimdir?" ve "Marcelo futbolu bıraktı mı?" sorularını araştırıyor. Peki Marcelo kimdir, futbolu bıraktı mı? Marcelo aslen nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? İşte merak edilenler...

Spor 29-05-2022 20:52

Son dakika: Liverpool'un yıldızı Sadio Mane'nin yeni adresi belli oldu! Bayern Münih'e 3 yıllık imza...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaştığı İspanya La Liga devi Real Madrid'e 1-0 mağlup olan ve kupayı kaçıran Liverpool'un yıldız futbolcusu Sadio Mane'nin geleceği merak ediliyordu. Kararını finalden sonra açıklayacağını duyuran Senegalli futbolcunun yeni adresinin Bundesliga ekibi Bayern Münih olacağı ve oyuncunun Alman kulübüyle 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Spor 29-05-2022 16:08

Son dakika: Real Madrid'in yıldızı Toni Kroos'u Şampiyonlar Ligi finali sonrası çıldırtan soru!

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ile Real Madrid'in karşı karşıya geldiği maçta kazanan taraf, İspanyol devi olmuştu. Real Madrid, 59. dakikada Vinicius Junior'un golüyle rakibini 1-0 mağlup etti ve kupayı 14. kez müzesine götürdü. Şampiyon takımın yıldız orta saha oyuncusu Toni Kroos, maçın ardından verdiği röportajda muhabirin sorusuna sinirlendi ve küfürlü cevap verdi

Spor 29-05-2022 14:42

Son dakika: UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin canlı yayınında ilginç an! Şaştı kaldı...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ile Real Madrid'in karşı karşıya geleceği maç öncesinde TV8 spikeri Gökhan Abdik, canlı yayında Şampiyonlar Ligi kupasını izleyicilere gösterdi. Abdik'in kupayı sunduğu anda organizasyon görevlisinin bir anda kupayı alıp gitmesinin ardından ortaya ilginç bir görüntü çıktı.

Spor 29-05-2022 13:50

Son dakika: Şampiyonlar Ligi finali sonrasında Real Madrid'de ayrılık! Marcelo, Fenerbahçelileri heyecanlandırdı...

Son dakika haberleri: Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool'u Vinicius Junior'un golüyle 1-0 mağlup eden Real madrid şampiyon oldu ve bu kupayı 14. kez müzesine götürdü. İspanyol devinde 25. kupasını kazanan başarılı sol bek oyuncusu Marcelo ise maçın ardından kulübe veda etti. Brezilyalı futbolcunun adı, son dönemde Fenebahçe ile sıkça anılıyordu.

Spor 29-05-2022 11:50

Şampiyonlar Ligi finali: Liverpool Paris'teki maç için UEFA'ya resmi soruşturma çağrısı yaptı

Liverpool kulübü Real Madrid ile oynanan Şampiyonlar Ligi final maçı öncesi yaşananlar nedeniyle soruşturma başlatılması çağrısı yaptı.

Haber 29-05-2022 11:25

Son dakika: Altay Bayındır, Şampiyonlar Ligi finali sonrası sosyal medyayı salladı!

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'in Liverpool'u 1-0 mağlup ederek kupayı müzesine götürmesinde başrol oynayan kaleci Thibaut Courtois, maçın oyuncusu seçilmişti. Tam 9 kurtarış yaparak Kırmızılar'a gol izni vermeyen Belçikalı file bekçisinin performansı sonrasında Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır, Twitte'da gündem oldu.

Spor 29-05-2022 11:02

Son dakika: Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi finali sonrası Real Madrid'e gönderme!

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool ile Paris'te karşı karşıya gelen Real Madrid, Vinicius Junior'un golüyle rakibini 1-0 mağlup etti ve 14. kez kupayı müzesine götürdü. Maç sonrasında resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapan Real Madrid'e Galatasaray'dan flaş bir cevap geldi. Sarı - kırmızılıların cevabı, kısa süre içerisinde sosyal medyada yayıldı.

Spor 29-05-2022 01:19

Real Madrid oyuncusu Vinicius Junior kimdir? Vinicius Junior nereli ve kaç yaşında? Hangi takımlarda oynadı?

Real Madrid oyuncusu Vinicius Junior; UEFA Şampiyonlar Ligi final maçında Liverpool'a attığı gol sonrası merak konusu oldu. Liverpool'u 1-0 üstünlükle deviren Real Madrid şampiyon oldu. Peki Real Madrid oyuncusu Vinicius Junior kimdir? Vinicius Junior nereli ve kaç yaşında? Hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar...

Spor 29-05-2022 00:45

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde şampiyon kim oldu? Kazanan belli oldu! UEFA Şampiyonlar Ligi’nde hangi takım şampiyonluğu elde etti?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonun Liverpool mu Real Madrid mi olduğu merak konusu oldu. Maçı takip edemeyen vatandaşlar internette "UEFA Şampiyonlar Ligi’nde şampiyon kim oldu?" sorusunun yanıtını merak ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde şampiyon takım bu akşam oynanan maçla birlikte belli oldu. Peki Liverpool mu Real Madrid mi şampiyon oldu? İngiltere UEFA Şampiyonlar Ligi’nde şampiyon olan takım maçın sonunda belli oldu. İşte detaylar...

Spor 29-05-2022 00:32

Son dakika: Şampiyonlar Ligi'nde zafer Real Madrid'in!

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Müthiş bir mücadeleye sahne olan ve 90 dakikası nefes kesen müsabaka, büyük bir tempoda oynandı. Her iki takımın da karşılıklı birçok pozisyona girdiği maçta kazanan taraf Vinicius Junior'un attığı golle 1-0'lık skoru yakalayan Real Madrid oldu. İspanyollar, bu zaferle birlikte Şampiyonlar Ligi'ni 14. kez müzesine götürdü. İşte detaylar...

Spor 29-05-2022 00:32

Son dakika: Şampiyonlar Ligi'nde Fatih Terim'i kahkahaya boğan an! Alisson ve Benzema...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool ile Real Madrid'in karşı karşıya geldiği maç, beklendiği gibi büyük bir tempoyla başladı. Müsabakanın 45+2. dakikasında Liverpool kalecisi Alisson ile Karim Benzema arasındaki bir pozisyon sonrası yorumculuk yapan Fatih Terim kahkaha attı.

Spor 28-05-2022 23:54

Son dakika: Şampiyonlar Ligi'nde tüm dünya o pozisyona kilitlendi! Gol mü, ofsayt mı?

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Real Madrid, karşılaşmanın 43. dakikasında Karim Benzema ile golü buldu ancak ofsayt bayrağı havaya kalktı. VAR kontrolü 5 dakika sürdü, tüm dünya o anları merakla izledi...

Spor 28-05-2022 23:37

Son dakika: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde rezalet! Çocuklara biber gazı sıkıldı...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ile Real Madrid arasındaki final karşılaşması öncesinde skandallar silsilesi meydana geldi. Maç; taraftarların stada girememesi nedeniyle 36 dakika geç başlarken, çocukların da bulunduğu tribünlere biber gazı sıkıldı ve stadyuma biletsiz birçok taraftar girdi. İşte detaylar...

Spor 28-05-2022 23:00

Liverpool Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta? Şampiyonlar Ligi finali TV8'de mi?

Liverpool ile Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde kozlarını paylaşacak. İngiltere'nin köklü takımlarından olan Kırmızılar ile dünyanın ve İspanya'nın en çok Devler Ligi kazanan takımını karşı karşıya getirecek olan karşılaşma, Paris'te oynanacak. Maça saatler kala futbolseverlerin heyecanı doruğa çıkarken müsabakayı izlemek isteyenler Şampiyonlar Ligi finalinin hangi kanalda olduğunu araştırıyor. Şampiyonlar Ligi finali hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi finali TV8'de mi? İşte cevabı...

Spor 28-05-2022 22:24

Liverpool Real Madrid Şampiyonlar Ligi final maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek? Şifreli mi?

Liverpool Real Madrid maçı bu akşam devler liginde muhteşem bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Şampiyonlar Ligi final maçında bu akşam Paris'te dünyanın iki büyük kulübü olan Liverpool ve Real Madrid kozlarını paylaşacak. Kritik mücadele öncesi karşılaşmanın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Liverpool Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta hangi kanalda canlı izlenecek? Şifreli mi? İşte detaylar...

Spor 28-05-2022 22:23

Liverpool Real Madrid Şampiyonlar Ligi Final maçı saat kaçta? Liverpool Real Madrid Şampiyonlar Ligi final maçı hangi kanalda, TV8’de mi?

Liverpool Real Madrid Şampiyonlar Ligi Final maçı için heyecan sürüyor. İngiltere'nin en köklü futbol takımı, İspanya ekibi ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi final maçında bu akşam Paris'te dünyanın iki büyük kulübü kozlarını paylaşacak. Peki Liverpool Real Madrid Şampiyonlar Ligi Final maçı saat kaçta? Liverpool Real Madrid Şampiyonlar Ligi final maçı hangi kanalda, TV8’de mi? İşte ayrıntılar...

Spor 28-05-2022 22:22

Liverpool Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Liverpool Real Madrid Şampiyonlar Ligi Final maçı hangi kanalda? Şifreli mi?

Liverpool Real Madrid maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. İngiltere'nin en köklü futbol takımı, İspanya ekibi ile karşı karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi final maçını hakem Clement Turpin yönetecek. Peki Liverpool Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Liverpool Real Madrid Şampiyonlar Ligi Final maçı hangi kanalda? Şifreli mi? İşte Şampiyonlar Ligi Final maçı ile ilgili detaylar...

Spor 28-05-2022 22:22

Liverpool - Real Madrid maçı canlı yayını nasıl izlenir? Liverpool - Real Madrid Şampiyonlar Ligi finali saat kaçta, hangi kanalda?

Liverpool - Real Madrid maçı canlı yayınını takip etmek isteyen vatandaşlar internette yaptıkları araştırmalara devam ediyor. İngiltere'nin en köklü futbol takımı, İspanya ekibi ile karşı kozlarını paylaşacak. Şampiyonlar Ligi final maçını hakem Clement Turpin yönetecek. Peki Liverpool - Real Madrid maçı canlı yayını nasıl izlenir? Liverpool - Real Madrid Şampiyonlar Ligi finali saat kaçta, hangi kanalda? İşte Şampiyonlar Ligi Final maçı ile ilgili detaylar...

Spor 28-05-2022 22:22

UEFA Şampiyonlar Ligi finali Liverpool - Real Madrid maçı saat kaçta? Liverpool - Real Madrid maçı hangi kanalda? İşte ilk 11'ler!

UEFA Şampiyonlar Ligi finali Liverpool - Real Madrid maçında ilk 11'ler belli oldu. İngiltere'nin en köklü futbol takımı, İspanya ekibi ile karşı kozlarını paylaşacak. Şampiyonlar Ligi final maçını hakem Clement Turpin yönetecek. Vatandaşlar internette UEFA Şampiyonlar Ligi finali Liverpool - Real Madrid maçı saat kaçta? Liverpool - Real Madrid maçı hangi kanalda? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte ilk 11'ler...

Spor 28-05-2022 22:22

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE DEV FİNAL! Liverpool Real Madrid maçı saat kaçta? Liverpool Real Madrid maçı hangi kanalda? İşte ilk 11'ler!

Liverpool Real Madrid Şampiyonlar Ligi Final maçının başlamasına dakikalar kaldı. İngiltere'nin en köklü futbol takımı, İspanya ekibi ile kozlarını paylaşacak. Maçta ilk 11'ler belli oldu. Şampiyonlar Ligi final maçında bu akşam Paris'te dünyanın iki büyük kulübü kozlarını paylaşacak. Peki Liverpool Real Madrid Şampiyonlar Ligi Final maçı saat kaçta? Liverpool Real Madrid Şampiyonlar Ligi final maçı hangi kanalda? İşte detaylar...

Spor 28-05-2022 22:22

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ DEV FİNALİNE ERTELEME! Liverpool Real Madrid maçı saat kaçta? Liverpool Real Madrid TV8'de mi, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler!

Liverpool Real Madrid Şampiyonlar Ligi Final maçının saati ertelendi. İngiltere'nin en köklü futbol takımı, İspanya ekibi ile kozlarını paylaşacak. Maçta ilk 11'ler belli oldu. Şampiyonlar Ligi final maçında bu akşam Paris'te dünyanın iki büyük kulübü kozlarını paylaşacak. Peki Liverpool Real Madrid maçı saat kaçta? Liverpool Real Madrid TV8'de mi, hangi kanalda? İşte maça ilişkin detaylar ve ilk 11'ler...

Spor 28-05-2022 22:16