Ikinci El Araba Piyasası Haberleri

Biri azaldı diğeri arttı! Satışlar ve fiyatlar... İkinci el araba piyasasında son durum

Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, nisanda geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 azalarak 172 bin 450 adet oldu. Öte yandan 2. el online pazarında en çok satışı gerçekleşen ilk 21 markanın 253 modeline ait 2 bin 23 varyantının 2010-2022 model yıllarındaki 118 bin 815 adet ilanın fiyat değişimleri incelendiğinde de nisanda ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında perakende fiyatların bir önceki aya göre yüzde 7.7 arttığı görüldü.

Finans 18-05-2023 12:00

'Araç bulma sıkıntısı...' İkinci el arabalarda EYT etkisi! 'Satılık' ilanlarının formatı değişti

Milyonlarca kişinin beklediği EYT kararının açıklanmasıyla hem araştırmalar hem de ödemeler için hazırlıklar hızlandı. EYT, ikinci el araç piyasasında da büyük etki yarattı. Prim günlerini doldurmak ve askerlik borçlanmalarını ödeme isteyenler, araçlarını satışa çıkardı. Galericiler, ikinci eldeki araç bulma sıkıntısının EYT için araçların satışa çıkarılmasıyla azaldığını belirtti. İkinci el araba ilanı verilen online platformlarda bolca 'EYT için acil satılık' şeklinde ilanların olduğu görüldü.

Finans 14-01-2023 14:16

Ikinci El Araba Piyasası

İkinci El Araba Piyasası Hakkındaki Haberler Mynet'te. İkinci El Araba Piyasası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.