İkizkardeşler Haberleri

Antalya'da film sahnelerini aratmayan kurtarma operasyonu! İkiz kız kardeşler hem sevindi hem korktu

Antalya'da gerçekleştirilen 'kurtarma operasyonu' sırasında gözyaşları hiç durmadı. İkiz kız kardeşlerin gözyaşları önce sevinçten, sonra ise korkudan sel oldu. İkiz kardeşler Esra ile Büşra Coşkun'un kedisi 'Prenses' mahsur kaldı. Kardeşler ne yaptıysa da Prenses'i kurtaramadı. Bunun üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri geldi. Ekiplerin operasyonu sırasında tam kedi kurtarıldı sanılırken sevinç gözyaşlarına boğulan kardeşler kedinin yaptığı hareketle dumura uğradı.

Haber 26-05-2022 10:44

Tek yumurta ikizlerinden tesadüfi doğum! Aynı gün doğum yaptılar, sadece saat farkı vardı

Tek yumurta ikizleri Jill Justiniani ve Erin Cheplak, aynı gün oğullarını doğurdu. Aynı hastanede doğum yapan ikizlerin bebeklerinin ağırlıkları bile aynıydı. Tek yumurta ikizleri tesadüfi doğumlarına ait özel anları sosyal medya hesaplarından paylaştı

Trend 14-05-2022 16:21

Dünyanın en takıntılı ikizleri! Aynı olmak için her şeyi kontrol ediyorlar

Los Angeles’ta yaşayan Becky ve Amy ismindeki ikizler tamamen aynı görünmek için akılalmaz bir yönteme başvuruyorlar. İkiz kardeşler aynı görünme bağımlılığa sahip. Onlara göre saçlarındaki lülelerin boyutu, ojelerinin rengi ve şekli ile kiloları aynı olmak zorunda.

Trend 05-10-2021 09:53

Doğumdan sonra yaşama şansları düşük olan yapışık ikizler Abigail ve Brittany Hensel’in hikayesi ilham oldu

ABD'nin Minnesota kentinde dünyaya gelen ikiz kardeşler Abigail Hensel ve Brittany Hensel doktorların doğduktan sonra 'yaşamaz' demesine rağmen herkesi hayrete düşüren bir hayat yaşıyorlar. Tüm fiziksel ve psikolojik kısıtlamalara, insanların şaşkın bakışlarına ve tedavisi mümkün olmayan durumlarına karşın ikiz kardeşler hayattan zevk almayı başarıyor. Sizler için bu ilham veren kardeşlerin yaşamını araştırdık.

Trend 09-09-2021 10:53

Avustralyalı ikizler, aynı adamla evlenebilmek için ülke arıyor! ''Aynı yatağı paylaşıyoruz''

Dünyanın en ünlü ikizleri dikkat çeken davranışlarda bulunmaya devam ediyor. Yıllardır aynı kişiyle birlikte olan kız kardeşler bu kez erkek arkadaşları Ben ile evliliğe ilk adımı attı. Evlenme teklifi alan ikiz kardeşler, çok eşlilik Avustralya'da yasak olduğu için evlenebilecekleri bir ülke arıyor. İkizler, aynı kişiyle 8 yıldır beraber olduklarını tek bir gün bile ayrı uyumadıklarını, aynı yatağı paylaştıklarını söylüyorlar.

Haber 16-06-2021 08:10