Kaya Haberleri

Şırnak'ta kömür ocağında iş makinesinin üzerine kaya düşmesi sonucu operatör yaralandı

Şırnak'ta kömür ocağında iş makinesinin üzerine kaya düşmesi sonucu operatör yaralandı.

Yurthaber 31-01-2024 11:40

Karabük'te kayaların düşmesiyle kapanan demir yolu, yük taşımacılığına açıldı

Karabük'te kayaların düşmesi sonucu kapanan demir yolunun yük taşımacılığına açıldığı bildirildi.

Yurthaber 10-01-2024 07:37

Kayalıklardan oluk oluk akıyor... Herkes onun peşinde ama sadece bakmakla yetiniyorlar

Kastamonu’da bulunan ve Türkiye’de tek olma özelliği taşıyan 2 bin 700 yıllık kaya mezarlarının bulunduğu bölgede yeni bir kaya mezarı daha keşfedildi. Henüz kayıtlarda bulunmayan kaya mezarının, üst kısmındaki kayalarda yabani arıların yaptığı ballara ulaşamayan köylüler ise yıllardır sadece bakmakla yetiniyor. Köylülerin 'ballı kayası' dediği yerde yabani arıların yaptığı bal, kayanın üzerine doğru sapsarı akıyor ancak çok yüksek bir yerde olduğu için kimse çıkıp balı almaya cesaret edemiyor.

Haber 09-01-2024 13:59

Muhtar ve ailesi, gece yarısı büyük bir gürültü ile uyandı! Deprem olduğunu sanarak dışarı koştular ve...

Erzurum’un Oltu ilçesinde faciadan dönüldü. Çengelli Mahallesi Muhtarı Bünyamin Yeşilyurt, ailesi ile evde uyurken büyük bir gürültü ile uyandı. Muhtar Yeşilyurt ve eşi, çocukları ile birlikte deprem olduğunu sanarak dışarı koştular ve dışarı koştuklarında evin balkon kısmında bakın ne gördüler!

Haber 23-11-2023 10:57

Kaya

Kaya Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kaya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Beşiktaş'ta korku dolu anlar: Yerinden kopan kaya parçaları evlerin üzerine düştü! 'Tak diye bir ses geldi, yataktan hopladım'

Beşiktaş’ta, yerlerinden koparak yuvarlanan kaya parçaları bazı evlere zarar verdi. Kaya parçalarının isabet ettiği bir evin yan duvarı yıkılırken, bir evin de kömürlüğü zarar gördü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, metrelerce yuvarlanan kaya parçalarından bazılarının da bir villanın bahçesine düştüğü öğrenildi. Olayın şahitlerinden Ahmetcan Güngör, ""Tak diye bir ses geldi, yataktan hopladım" dedi. Öte yandan, Zeytinburnu'nda ise istinat duvarının çökmesi sonucu 4 araçta hasar oluştu.

Haber 02-10-2023 15:15

Sahilde bulunan tatilcileri endişelendirdi: Plajda şoke eden olay!

Bartın’ın Kurucaşile ilçesi Ovatekkeönü plajına dağdan kopan kayalar düştü. Yaklaşık 50 metre yükseklikten yuvarlanan kaya parçaları, sahilde bulunan tatilcileri endişelendirirken, tedbir amaçlar plajın bir kısmı ve yol şerit çekilerek kullanıma kapatıldı.

Haber 06-08-2023 10:48

Amasya'da serin hava akımı oluşturan mağara ilgi odağı oldu

Amasya'da serin hava akımı oluşturan mağara, vatandaşların ilgi odağı oldu.

Yurthaber 24-07-2023 14:59

Bir anda düştü, yol trafiğe kapandı! Görüntüler Kütahya'dan

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yağışlı havanın ardından tepelerden kopan kayalar karayoluna düşerek yolu kapattı. Jandarma ekipleri güvenlik tedbiri alırken, karayolları ekipleri kayaları kaldırarak yolu yeniden trafiğe açtı.

Haber 08-07-2023 19:40

Farklı bir kaya bulduklarını sanmışlardı! Gerçeği öğrenince gözlerine inanamadılar

Sivas’ın Doğanşar ilçesinde kayayı andıran yaklaşık 13 kiloluk dev mantar görenleri hayrete düşürdü. Yürüyüş esnasında ilk olarak farklı bir kaya bulduklarını düşünen vatandaşlar, cismin dev bir mantar olduğunu anlayınca büyük şaşkınlık yaşadı.

Haber 26-06-2023 10:49

Mersin'de yola düşen kaya parçası kaldırıldı

Mersin'in Erdemli ilçesinde yamaçtan yola düşen kaya parçası iş makinesiyle kaldırıldı.

Yurthaber 19-04-2023 08:40

Fay hattının başladığı dağdan kopan kaya parçaları korkuttu! 'Deprem oluyor zannettik'

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde 6.5 büyüklüğüne kadar deprem üretme potansiyeli olduğu belirtilen Bolvadin Fayı'nın başladığı noktada, dağdan kopan kayalar yerleşim yerlerine yuvarlandı. Kayalar tarım arazilerine kadar ilerlerken, bölge halkı evlerinin tehdit altında olduğunu söyleyerek, yetkililerden yardım istedi. Bölgedeki kaya kopmaları sonrası bazı kayalarda da yarıklar oluştu. Köylüler, olay sırasında deprem olduğunu zannettiklerini, canları için endişe duyduklarını belirtti.

Haber 07-04-2023 15:55

Adana'da üzerine kaya düşen otomobilde ölen 4 öğretmenden 2'si daha defnedildi

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde, heyelan nedeniyle otomobilin üstüne kaya devrilmesi nedeniyle vefat eden 4 öğretmenden Dilek Altıparmak ve Ümmühan Dilbilir'in cenazeleri de toprağa verildi.

Yurthaber 07-04-2023 15:11

Adana'da üzerine kaya devrilen otomobildeki 4 öğretmen hayatını kaybetti

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde, heyelan nedeniyle üzerine kaya devrilen otomobildeki 4 öğretmen yaşamını yitirdi.

Yurthaber 06-04-2023 15:01

Dev kaya kabusu! Sokağa çıkarken bile korkuyorlar

Maltepe Başıbüyük’te bulunan yamaç alandaki kayalardan düşen parçalar, mahalle sakinlerini tedirgin ediyor. Vatandaşlar, metrelerce yükseklik ve genişlikteki kayalardan düşen parçaların araçlara zarar verdiğini, sokağa çıkarken bile tedirgin olduklarını belirtti. Mahalle sakinleri, konuya ilişkin belediyeye giderek şikayette bulunmaları sonrası ekiplerin incelemede bulunduklarını ancak bir çalışma yürütülmediğini söyledi.

Haber 02-04-2023 10:56

Kahramanmaraş'ta buğday tarlalarına yuvarlanan kayalar depremlerin etkisini gösteriyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremler sonrası tepeden buğday tarlalarına yuvarlanan kayalar, afetin büyüklüğünü yansıtıyor.

Yurthaber 29-03-2023 11:12

Kaya parçasının değeri dudak uçuklattı! “Hayatta bir kez bulunabilecek bir şey”

Avustralya’nın Victoria eyaletindeki altın yataklarında metal detektörle arama yapan ismi açıklanmayan bir kişi 4.6 kilogram ağırlığında bir kaya parçası buldu. Kaya parçasının içerisinde altın olduğunu fark etmesiyle birlikte genç adam büyük bir şaşkınlık yaşadı. İsmi açıklanmayan kişinin bulduğu altının 160 bin dolar (yaklaşık 3 milyon lira) değerinde olduğu belirtildi.

Trend 28-03-2023 13:39

Görenleri dehşete düşürüyor! 60 tonluk dev kaya, ekipleri harekete geçirdi

Trabzon'da, 'afet bölgesi' kapsamına alınan mahalledeki yamaçta düşme riski olan 60 tonluk kaya için harekete geçildi. Dev kayanın, yıkılması beklenen 19 evin yanı sıra Trabzon-Gümüşhane kara yolunda da risk oluşturduğu ortaya çıktı. Bazı ailelerin yaşam sürdüğü yamaç, önce endüstriyel dağcılarca riskten arındırılacak, ardından örülecek çelik ağlar önüne istinat duvarı inşa edilecek. Alınacak çifte önlemle kaya tehdidinin ortadan kaldırılması planlanıyor.

Haber 12-03-2023 09:59

Deprem felaketi sonrası ilginç görüntü! Dev kaya, eve çarpıp ikiye bölündü

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenen Adıyaman'da, yerinden kayan dev kaya parçası eve çarparak ortadan ikiye bölündü. Üstünde ortadan ikiye bölünmüş dev kayayla duran evin sahibi Hacı Bulgur, "Kaya, daha da aşağıya yuvarlansaydı birçok evi yerle bir ederdi" dedi. İşte şaşkına çeviren olayın detayları...

Haber 27-02-2023 10:28

Adıyaman'da depremlerin etkisiyle yerinden ayrılan kaya parçası eve çarpmış halde duruyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da, yerinden kayan dev kaya parçası eve çarparak ortadan ikiye bölünmüş halde duruyor.

Yurthaber 27-02-2023 09:33

Artvin'de korkutan olay! Dev kaya yamaçtan koptu, facianın eşiğinden dönüldü

Artvin’de heyelan sonrası korkutan bir olay yaşandı. Yamaçtan kopan dev kaya iki evin arasından geçerek, tarım arazilerine düştü. Facianın eşiğinden dönülen olayda evlerde yaşayan 8 aile şans eseri yara almazken, olay sonrası mahalle sakinleri koku ve panik yaşadı. İşte dehşete düşüren olayın detayları...

Haber 25-02-2023 17:50

Antalya'da korku dolu anlar! Dağdan yuvarlanan dev kayaları, çığlık çığlığa cep telefonuyla kaydetti

Antalya'nın Alanya ilçesinde dağdan kopup evlere doğru yuvarlanan dev kayalar büyük panik oluşturdu. Korku dolu o anları, bölge sakini bir kadın çığlık çığlığa cep telefonuyla kaydetti. jandarma ekipleri olayla ilgili araştırma başlattı. İşte korkutan olayın detayları...

Haber 17-02-2023 17:26

Üzerlerine dev kayalar yağdı, köyde insan kalmadı! Panik içinde kaçtılar: Bir deprem daha olsa komple üzerimize gelecek

Bir anda yer sarsılmaya, evlerin üzerlerine dev kayalar yağmaya başladı. Köy halkı korkudan evlerini terk edince köyde insan kalmadı. Adıyaman'da dağların ortasında bulunan Eski Kahta Köyü, depremde dehşeti en çok yaşayan konumlardan biri oldu. Bölgeden gelen karelerde devasa büyüklükteki kayaların evlerin üzerine yığılıp ikiye ayrıldığı görüldü. Köy halkı bir deprem daha olursa kayaların komple üzerlerine gelmesinden endişe ettiklerini anlattı.

Haber 15-02-2023 11:32

Dehşete düşüren olay! Eve düşen dev kaya parçasının altında kalmaktan son anda kurtuldu

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü izleyenleri dehşete düşürdü. Hawaii'de bir eve düşen kaya parçası duvarı parçaladı. O sırada evde bulunan aile ölümden döndü.

Haber 31-01-2023 10:34

İzmir'de yağış nedeniyle koparak yola düşen kaya parçaları seyir halindeki otomobile zarar verdi

İzmir'de etkili olan sağanak nedeniyle koparak yola düşen kaya parçaları, seyir halindeki otomobilde hasara neden oldu.

Yurthaber 14-12-2022 07:17

Çorum'da üzerine kaya devrilen kişi öldü

Çorum'da köy çeşmesi şebekesinin onarımında çalışan kişi, devrilen kayanın altında kalarak yaşamını yitirdi.

Yurthaber 05-12-2022 10:52

Daha oturamadılar bile! Yeni evlerinin üzerine tonlarca ağırlığında kayalar düştü

Artvin'de yapılan Yusufeli Barajı nedeniyle taşınan köyün yeni yerleşim yerinde heyelanlı alanı temizlemek için yapılan kontrollü patlatma sonucu iki evin üzerine tonlarca ağırlığında kayalar düştü. Maddi hasarın meydana geldiği yerleşim yerinde can kaybı ya da yaralanma olmadı.

Haber 01-12-2022 17:50

Karabük'te oturduğu kayanın yuvarlanması sonucu ölen muhtar defnedildi

Karabük'te oturduğu kayanın yuvarlanması sonucu ölen muhtar defnedildi

Yurthaber 15-09-2022 16:44

Adana'da Kozan Kalesi yerleşkesinden kaya yuvarlandı

Adana'da Kozan Kalesi yerleşkesinden kaya yuvarlandı

Yurthaber 13-09-2022 19:53

Ağrı Dağı'na tırmanan dağcılar düşen kayalar nedeniyle tehlike atlattı

Ağrı Dağı'na tırmanan dağcılar düşen kayalar nedeniyle tehlike atlattı

Haber 29-08-2022 21:30

Mersin'de denizde kaybolan gencin cesedi bulundu

Mersin'de denizde kaybolan gencin cesedi bulundu

Yurthaber 27-08-2022 16:07