Kurban Eti Kac Saat Dinlendirilir Haberleri

Haftada 1 kez pişiyor, yiyen vazgeçemiyor! Porsiyonu 140 lira

Türk mutfağında ayrı bir yere sahip olan hindi boynu eti, Konya'da vatandaşların vazgeçilmez lezzetleri arasında yer almaya başladı. Haftada bir kez köz ateşinde yaklaşık 7 saat pişen hindi boynu eti, kuzu eti lezzetinde olmasıyla dikkat çekiyor. Önce merak edip bu lezzeti deneyen vatandaşlar, daha sonra 'Bu gerçekten hindi eti mi?' diye sormaktan kendini alamıyor. Porsiyonu 140 liradan satılan hindi boynu etini, yağsız olduğu için şeker, kolesterol ve tansiyon hastaları özellikle tercih ediyor.

Haber 2024-04-21 11:30:49

Kurban Bayramı'nda hisse yerine bozuk et ve salam dağıttıkları iddia edilen sanıklar yargılanıyor

Bursa'da kurban eti bekleyen yüzlerce vatandaşı şoka uğratan baba, oğlu ve kızı kendilerinin de mağdur olduğunu öne sürdü. Geçtiğimiz yıl meydana gelen olayda vatandaşlar hisseleri yerine bozuk kıyma, et ve salam dağıtıldığı gerekçesiyle isyan etmişti. 3 bin 660'ar yıla kadar hapsi istenen sanıklardan baba A.A. "20 milyon lira zarar ettik, 1 kuruş maddi menfaatim olmadı" diyerek tahliyesini istedi.

Haber 2024-03-11 15:03:06

Bin kişiden daha talep gelince bakın ne yapmışlar! Türkiye'nin konuştuğu 'kurbanlık' skandalında şok itiraf: Bozuk olduğu söylenen etler meğerse...

Türkiye günlerdir Bursa'da Kurban Bayramı'nda kurban eti dağıtımında yaşanan skandalı konuşuyor. Restoran işletmecisi Ali Açıkgöz ve oğlu Enes Açıkgöz 1800 kişiden ortalama 7 bin 100 liradan kurban kesmek için vekalet almıştı. Etlerini almaya gelen vatandaşlar ise bozuk et verildiği gerekçesiyle isyan etmişti. Tutuklanan baba-oğlun yeni ifadeleri ortaya çıktı. İlk aşamada 980 kişiyle anlaştıklarını söyleyen şüpheliler, 1000 kişiden daha talep gelince farklı bir yol izledi ve ortalık karıştı...

Haber 2023-07-03 15:31:34

Bin 800 kişiye bozuk kurban eti iddiasında yeni gelişme! Vatandaşlar soluğu karakolda aldı; restoran sahibi baba-oğul tutuklandı

Bursa'da bir restorana kurban vekaleti veren vatandaşlar bayramın birinci günü kolilerini aldıklarında karşılaştıkları manzaraya isyan etmiş, yaklaşık 4 ton et imha edilmişti. Kurban hissesi için 1800 kişiden kişi başı 7 bin 100 TL aldıktan sonra, daha önceden kesilmiş ve bozuk et verdiği öne sürülen restoran sahipleriyle ilgili yeni gelişme yaşandı.

Haber 2023-07-01 15:04:31

KURBAN ETİ NASIL SAKLANIR? Kurban eti kaç saat dinlendirilir, ne zaman buzluğa konur? İşte püf noktaları

Kurban eti nasıl saklanır merak ediliyor. Kurban bayramının ikinci gününde kurban kesme ibadetini yerine getiren vatandaşlar kalan etlerini nasıl muhafaza edeceklerini araştırıyorlar. Etin bozulmasını önlemek için doğru saklanması çok önemli. Ayrıca kesim sonrası etin bakteri ile enfekte olmaması için doğru şekilde saklanması gerekli. Peki, Kurban eti kaç saat dinlendirilir, ne zaman buzluğa konur? İşte tüm merak edilenler...

Haber 29-06-23 15:43

Kurban eti nasıl dağıtılır, nasıl pay edilir? Kurban eti dağıtırken dikkat edilmesi gereken şeyler ne? Diyanet açıkladı

Kurban eti nasıl dağıtılır, nasıl pay edilir gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Kurban kesme ibadetini yerine getiren tüm müslümanlar eti nasıl pay etmesi gerektiğini araştırıyor. Paylaşma ve dayanışmanın arttığı Kurban Bayramı'nda kurban etinin kurban kesemeyen yoksullara dağıtılmasını, bir bölümünün akraba, tanıdık ve komşularla paylaşılması Diyanet tarafından açıklandı. İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Haber 29-06-23 14:41

SAMSUN BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Samsun bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet bayram namazı saatleri

Samsun bayram namazı saati merak edilen konular arasında yer alıyor. Müslümanların heyecanla beklediği Kurban Bayramı dört gün boyunca devam edecek. Bayramın birinci günü 28 Haziran Çarşamba günü olacak. Her dini bayramda olduğu gibi çarşamba günü sabahı bayram namazı kılınacak. Cemaat ile beraber kılınan bayram namazının kaçta kılınacağı hakkında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı. Peki, Samsun bayram namazı saati kaçta?

Haber 28-06-23 01:18

ANTALYA BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Antalya bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet bayram namazı saatleri

Antalya bayram namazı saati merak edilen konular arasında yer alıyor. Müslümanların heyecanla beklediği Kurban Bayramı dört gün boyunca devam edecek. Bayramın birinci günü 28 Haziran Çarşamba günü olacak. Her dini bayramda olduğu gibi çarşamba günü sabahı bayram namazı kılınacak. Cemaat ile beraber kılınan bayram namazının kaçta kılınacağı hakkında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı. Peki, Antalya bayram namazı saati kaçta?

Haber 28-06-23 01:18

DÜZCE BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Düzce bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet bayram namazı saatleri

Düzce bayram namazı saati merak edilen konular arasında yer alıyor. Müslümanların heyecanla beklediği Kurban Bayramı dört gün boyunca devam edecek. Bayramın birinci günü 28 Haziran Çarşamba günü olacak. Her dini bayramda olduğu gibi çarşamba günü sabahı bayram namazı kılınacak. Cemaat ile beraber kılınan bayram namazının kaçta kılınacağı hakkında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı. Peki, Düzce bayram namazı saati kaçta?

Haber 28-06-23 01:18

AĞRI BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Ağrı bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet bayram namazı saatleri

Ağrı bayram namazı saati merak edilen konular arasında yer alıyor. Müslümanların heyecanla beklediği Kurban Bayramı dört gün boyunca devam edecek. Bayramın birinci günü 28 Haziran Çarşamba günü olacak. Her dini bayramda olduğu gibi çarşamba günü sabahı bayram namazı kılınacak. Cemaat ile beraber kılınan bayram namazının kaçta kılınacağı hakkında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı. Peki, Ağrı bayram namazı saati kaçta?

Haber 28-06-23 01:17

KARS BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Kars bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet bayram namazı saatleri

Kars bayram namazı saati merak edilen konular arasında yer alıyor. Müslümanların heyecanla beklediği Kurban Bayramı dört gün boyunca devam edecek. Bayramın birinci günü 28 Haziran Çarşamba gününe denk geldi. Her dini bayramda olduğu gibi bugün bayram namazı kılınacak. Cemaat ile beraber kılınan bayram namazının kaçta kılınacağı hakkında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı. Peki, Kars bayram namazı saati kaçta?

Haber 28-06-23 01:17

AFYON BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Afyonkarahisar bayram namazı saat kaçta kılınacak?

Afyon bayram namazı saati merak edilen konular arasında yer alıyor. Müslümanların heyecanla beklediği Kurban Bayramı dört gün boyunca devam edecek. Bayramın birinci günü 28 Haziran Çarşamba. Her dini bayramda olduğu gibi bugün bayram namazı kılınacak. Cemaat ile beraber kılınan bayram namazının kaçta kılınacağı hakkında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı. Peki, Afyon bayram namazı saati kaçta?

Haber 28-06-23 01:16

NEVŞEHİR BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Nevşehir bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet bayram namazı saatleri

Nevşehir bayram namazı saati merak edilen konular arasında yer alıyor. Müslümanların heyecanla beklediği Kurban Bayramı dört gün boyunca devam edecek. Bayramın birinci günü 28 Haziran Çarşamba gününe denk geliyor. Her dini bayramda olduğu gibi bugün bayram namazı kılınacak. Cemaat ile beraber kılınan bayram namazının kaçta kılınacağı hakkında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı. Peki, Nevşehir bayram namazı saati kaçta?

Haber 28-06-23 01:15

DİYARBAKIR BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Diyarbakır bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Diyarbakır bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Diyarbakır'da bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Diyarbakır bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 01:10

YALOVA BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Yalova bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Yalova bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Yalova'da bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Yalova bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 01:09

ARTVİN BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Artvin bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Artvin bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Artvin'de bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Artvin bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 01:09

ÇANKIRI BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Çankırı bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Çankırı bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Çankırı'da bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Çankırı bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 01:09

BURDUR BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Burdur bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Burdur bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Burdur'da bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Burdur bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 01:08

GÜMÜŞHANE BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Gümüşhane bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Gümüşhane bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Gümüşhane'de bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Gümüşhane bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 01:07

BARTIN BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Bartın bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Bartın bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Bartın'da bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Bartın bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 01:07

KARAMAN BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Karaman bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Karaman bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Karaman'da bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Karaman bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 01:06

BİNGÖL BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Bingöl bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Bingöl bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Bingöl'de bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Bingöl bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 01:05

AMASYA BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Amasya bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Amasya bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Amasya'da bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Amasya bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 01:05

Kurban eti ne zaman kıyma çekilir, hemen çekilir mi? Kurbanlık etten kıyma çektirmek için et kaç gün dinlenmeli?

Kurban eti ne zaman kıyma çekilir, sorusu Kurban Bayramı'nın gelmesiyle beraber merak edildi. Dini bayramlardan biri olan Kurban Bayramı'nda büyükbaş veya küçükbaş bir hayvan dualar eşliğinde kesiliyor. Dağıtılmak, pişirilmek ve buzlukta saklanmak üzere pay edilen etlerden kıyma çektirmek isteyen vatandaşlar etin dinlenme süresini sorgulamaya başladı. Peki, Kurban eti ne zaman kıyma çekilir, hemen çekilir mi? Kurbanlık etten kıyma çektirmek için et kaç gün dinlenmeli?

Haber 28-06-23 01:04

BALIKESİR BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Balıkesir bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Balıkesir bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Balıkesir'de bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Balıkesir bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 01:03

MUĞLA BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Muğla bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Muğla bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Muğla'da bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Muğla bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 01:03

ERZİNCAN BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Erzincan'da bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Erzincan bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Erzincan'da bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Erzincan bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 01:02

MANİSA BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Manisa bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Manisa bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Manisa'da bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Manisa bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 01:02

KONYA BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Konya bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Konya bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Konya'da bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Konya bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 01:00

BURSA BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Bursa bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Bursa bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Bursa'da bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Bursa bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 01:00

TUNCELİ BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Tunceli bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Tunceli bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Tunceli'de bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Tunceli bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 00:59

ISPARTA BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Isparta bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Isparta bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Isparta'da bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Isparta bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 00:58

BİLECİK BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Bilecik bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Bilecik bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Bilecik'te bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Bilecik bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 00:58

BATMAN BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Batman bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Batman bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Batman'da bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Batman bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 00:57

TOKAT BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Tokat'ta bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Tokat bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Tokat'ta bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Tokat bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 00:56

ZONGULDAK BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Zonguldak bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Zonguldak bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Zonguldak'ta bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Zonguldak bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 00:56

GİRESUN BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Giresun bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Giresun bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Giresun'da bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Giresun bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 00:55

AKSARAY BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Aksaray bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Aksaray bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Aksaray'da bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Aksaray bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 00:55

KIRKLARELİ BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Kırklareli bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Kırklareli bayram namazı saati 2023 yılında da merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı takvime göre bu yıl Kurban Bayramı 28 Haziran - Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın 1. günü bayram namazı kılınacak. Kırklareli'de bayram namazı kılmak isteyen vatandaşlar saat bilgisini sorguluyorlar. Peki, Kırklareli bayram namazı ne zaman, saat kaçta? Kurban Bayramı namazı nasıl kılınır?

Haber 28-06-23 00:54

İZMİR BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: İzmir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet bayram namazı vakitleri

İzmir bayram namazı vakti hakkında araştırmalar hız kazandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram namazı, Kurban Bayramı'nın ilk günü erken saatlerde kılınacak. Namaz vakitleri illere göre farklılık gösteriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Kurban Bayram namazı vakitlerini il il açıkladı. Peki, İzmir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? İşte İzmir Diyanet bayram namazı vakti...

Haber 28-06-23 00:50

ŞANLIURFA BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Şanlıurfa Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet bayram namazı vakitleri

Şanlıurfa bayram namazı vakti hakkında araştırmalar hız kazandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram namazı, Kurban Bayramı'nın ilk günü erken saatlerde kılınacak. Namaz vakitleri illere göre farklılık gösteriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Kurban Bayram namazı vakitlerini il il açıkladı. Peki, Şanlıurfa Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? İşte Şanlıurfa Diyanet bayram namazı vakti...

Haber 28-06-23 00:49

HATAY BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Hatay Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet bayram namazı vakitleri

Hatay bayram namazı vakti hakkında araştırmalar hız kazandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram namazı, Kurban Bayramı'nın ilk günü erken saatlerde kılınacak. Namaz vakitleri illere göre farklılık gösteriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Kurban Bayram namazı vakitlerini il il açıkladı. Peki, Hatay Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? İşte Hatay Diyanet bayram namazı vakti...

Haber 28-06-23 00:49

KAHRAMANMARAŞ BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Kahramanmaraş Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet bayram namazı vakitleri

Kahramanmaraş bayram namazı vakti hakkında araştırmalar hız kazandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram namazı, Kurban Bayramı'nın ilk günü erken saatlerde kılınacak. Namaz vakitleri illere göre farklılık gösteriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Kurban Bayram namazı vakitlerini il il açıkladı. Peki, Kahramanmaraş Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? İşte Kahramanmaraş Diyanet bayram namazı vakti...

Haber 28-06-23 00:49

SAKARYA BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Sakarya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet bayram namazı vakitleri

Sakarya bayram namazı vakti hakkında araştırmalar hız kazandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram namazı, Kurban Bayramı'nın ilk günü erken saatlerde kılınacak. Namaz vakitleri illere göre farklılık gösteriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Kurban Bayram namazı vakitlerini il il açıkladı. Peki, Sakarya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? İşte Sakarya Diyanet bayram namazı vakti...

Haber 28-06-23 00:49

ADIYAMAN BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Adıyaman Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet bayram namazı vakitleri

Adıyaman bayram namazı vakti hakkında araştırmalar hız kazandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram namazı, Kurban Bayramı'nın ilk günü erken saatlerde kılınacak. Namaz vakitleri illere göre farklılık gösteriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Kurban Bayram namazı vakitlerini il il açıkladı. Peki, Adıyaman Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? İşte Adıyaman Diyanet bayram namazı vakti...

Haber 28-06-23 00:48

ELAZIĞ BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Elazığ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet bayram namazı vakitleri

Elazığ bayram namazı vakti hakkında araştırmalar hız kazandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram namazı, Kurban Bayramı'nın ilk günü erken saatlerde kılınacak. Namaz vakitleri illere göre farklılık gösteriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Kurban Bayram namazı vakitlerini il il açıkladı. Peki, Elazığ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? İşte Elazığ Diyanet bayram namazı vakti...

Haber 28-06-23 00:48

ŞIRNAK BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Şırnak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet bayram namazı vakitleri

Şırnak bayram namazı vakti hakkında araştırmalar hız kazandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram namazı, Kurban Bayramı'nın ilk günü erken saatlerde kılınacak. Namaz vakitleri illere göre farklılık gösteriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Kurban Bayram namazı vakitlerini il il açıkladı. Peki, Şırnak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? İşte Şırnak Diyanet bayram namazı vakti...

Haber 28-06-23 00:48

EDİRNE BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Edirne Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet bayram namazı vakitleri

Edirne bayram namazı vakti hakkında araştırmalar hız kazandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram namazı, Kurban Bayramı'nın ilk günü erken saatlerde kılınacak. Namaz vakitleri illere göre farklılık gösteriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Kurban Bayram namazı vakitlerini il il açıkladı. Peki, Edirne Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? İşte Edirne Diyanet bayram namazı vakti...

Haber 28-06-23 00:47

NİĞDE BAYRAM NAMAZI SAATİ 2023: Niğde Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet bayram namazı vakitleri

Niğde bayram namazı vakti hakkında araştırmalar hız kazandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram namazı, Kurban Bayramı'nın ilk günü erken saatlerde kılınacak. Namaz vakitleri illere göre farklılık gösteriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Kurban Bayram namazı vakitlerini il il açıkladı. Peki, Niğde Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınacak? İşte Niğde Diyanet bayram namazı vakti...

Haber 28-06-23 00:47