Güveç Tarifi Haberleri

MASTERCHEF GÜVEÇ TARİFİ! Çömlekte güveç nasıl yapılır? İşte malzemeler

MasterChef güveç tarifi merak edildi. Çömlekte güveç yapılan çok güzel yemekler arasında olup, biraz emek isteyen bir yemek çeşididir. Bu çömleğinde yapılan yemek üzerinde ayrı bir lezzet katması önemli bir gerçektir. Çömlek sayesinde yemekte değişik bir aroma ve bir tat meydana gelir. Bu çömlek doğal koşullarda üretildiği için, içinde yapılan yemekte ayrı bir fark yaratacaktır. Peki, Çömlekte güveç nasıl yapılır? İşte malzemeler

Yemek

Zamanı kısıtlı olanlar için: 30 dakikada hazırlanabilecek 3 farklı ana yemek tarifi

Günlük koşturmaca içerisinde yemek yapmak gerçekten zor oluyor. Bilhassa çalışanlar için evde yemek hazırlamak uzun zaman aldığından tercih edilmeyebiliyor. Bununla birlikte ev yemeği de bir başka oluyor. Kısa sürede yapılabilen yemek çeşitleri, bu soruna bir çare sayılıyor. Öğünlerinizi sandviçle geçiştirmeyin, tariflerimizi siz de deneyin!

Yemek

Güvecin en kolay ve nefis hali: Kasede güveç tarifi

Yaz kış demeden severek yapıp tüketilen ana yemekler arasında hiç şüphesiz güveç de yer alıyor. Adını da lezzetini de piştiği kabın türünden olan güveci aynı zamanda bir değerlendirme yemeği olarak da düşünmek mümkün. Evde bulunan malzemeleri birleştirerek yeni bir lezzete dönüştürebilirsiniz. Öyleyse mini kaselerde yapılan güveç tarifine buyurun!

Yemek

Güveç nasıl yapılır? İşte güveç tarifi ve malzemeleri?

Killi topraktan yapılan, yemek pişirilen kaba güveç denir ve bu kapta pişirilen yemeklere de güveç adı verilir. Birden fazla güveç çeşidi vardır ve bu yemek ülkemizde afiyetle yenir. Özellikle Anadolu'da yaygın olarak tüketilir. Güveç hazırlarken kullanacağınız güvecin içinde çatlaklar olmamasına dikkat edin. Mümkünse sırlı güveç kullanın. İşte güveç tarifi ve malzemeleri!

Yemek

Güveç Tarifi

Güveç Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Güveç Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sadece 10 dakika hazırlanıyor! Lezzetiyle ziyafet etkisi yaratan bir tarif: Patatesli güveç

Türk mutfağının vazgeçilmez tariflerinden bir tanesi kıymalı patates yemeğidir. Tencere yemekleri denildiğinde pek çok kişinin aklına ilk olarak gelen lezzeti bambaşka bir versiyonu ile yapmaya ne dersiniz?

Yemek

Güveçte brokoli tarifi! Sevmeyen bile bir tabak daha isteyecek

Brokoliyi sadece salata olarak tüketiyorsanız bu sebzeye haksızlık ediyorsunuz demektir. Özellikle diyet menülerinde haşlanmış brokoli büyük bir yer tutar. Çocukların pek sevmediği ağaç görüntüsündeki bu sevimli sebzeyi bambaşka bir tarifle denemeye ne dersiniz?

Yemek

Kim demiş ‘etsiz güveç olmaz’ diye! İşte ağzınızı sulandıracak vejeteryen güveç tarifi

Sağlıklı yemeklerin her zaman lezzetsiz olduğunu düşünmemeniz gerekiyor. Tamamen beslenme rutinlerinin getirisi olarak kırmızı et, tavuk eti ve balık tüketiminin yaygınlaştığını ifade edebiliriz. Bitkisel kaynaklı besinlerin tüketilmesini ifade eden vejetaryenler için harika bir güveç tarifi hazırladık.

Yemek

Yüzyıllardır anneden kıza öğretilerek yaşatılan gelenek: Dölek Güveci

Gümüşhane’nin Dölek köyünde yüzlerce yıldır kadınların topraktan yaptığı ve yörede “Gudu” olarak adlandırılan coğrafi işaretli ürünü Dölek Güveci Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yoğun ilgi görüyor.

Trend