Oto Tamir Haberleri

Togg'u havaya kaldırıp incelediler! Bakan Soylu: Dediler ki 'Her yerin testinden geçti! Bir de bizim testimizden geçsin'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Maslak'taki Atatürk Oto Sanayi sitesindeki esnafı ziyaret etti. Ustalarla beraber Togg'u inceleyen Soylu, "Bunun en iyi ekspertizini yapacaklar, bunun en iyi puanını verecekler, bununla ilgili en iyi testi yapacaklar sizlersiniz. Onun için araba sizindir, dükkan sizin" dedi. Öte yandan Soylu, buradaki ustaların Türkiye'nin en iyi ustaları olduğunu söyleyerek "Onlar dediler ki 'Her yerin testinden geçti. Bir de bizim testimizden geçsin.'" ifadelerini kullandı.

Haber 24-04-2023 17:05

Kastamonu'da tamirhanedeki aracın parçalarını çalan 2 şüpheliden biri tutuklandı

İl merkezinde faaliyet gösteren özel bir oto servisine onarım için kaza yapmış araç bırakıldı. Servis yetkililerince yapılan kontrollerde aracın yaklaşık 55 bin lira değerindeki parçalarının çalındığı tespit edildi.

Yurthaber 20-12-2022 07:31

Türkiye'ye gelen gurbetçiler oto sanayiye akın etti! 'Avrupa maliyet kat kat daha fazla'

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden memleketleri Eskişehir’e gelen gurbetçiler, oto sanayide araçlarının bakımlarını yaptırmak için yoğunluk oluşturuyor. Motor ustaları gurbetçilerin araçlarını memleketlerinde yaptırmalarının en büyük sebebinin ise maliyetlerin Avrupa'da daha yüksek olmasından kaynaklandığını belirtti.

Finans 08-08-2022 10:08

Oto Tamir

Oto Tamir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Oto Tamir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.