Cam Haberleri

'Aslında düzenli işim ve iyi gelirim vardı ama...' Yoldan topladıklarıyla yapıp uluslararası ödül aldı! Dünya markası oldu

Cam sanatçısı Nermin Taş, evindeki atölyede atık camlardan yaptığı takılarla 5 yılda dünya markası haline geldi. Taş, 2019'da yoldan topladığı atık camlarla yaptığı takıyla uluslararası ödül aldığını da anlattı. 2018'de kendi şirketini kurduğunu vurgulayan Taş, "Aslında düzenli bir işim ve iyi de bir gelirim vardı. Bu konfor alanından çıkıp bir hayalin peşinden koşmak çok kolay olmadı" dedi.

Kadin 08-03-2024 14:08

Beylikdüzü'nde iş yerinin camını silerken silahla vurulan esnaf yaralandı

Beylikdüzü'nde, iş yerinin camını silerken silahla vurulan esnaf ayağından yaralandı.

Yurthaber 01-03-2024 12:07

Havada büyük panik! Alaska Havayollarına ait bir uçak, penceresinin havada patlamasının ardından acil iniş yaptı

Alaska Havayollarına ait bir uçakta yaşananlara ilişkin ortaya çıkan görüntüler korku filmlerini aratmadı. İddiaya göre uçaktaki bir kapının havada patlamasının ardından uçak Portland Uluslararası Havaalanına acil iniş yapmak zorunda kaldı. Havada yaşanan panik anları yolcuların cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Trend 06-01-2024 09:34

Kocaeli'de park halindeki 35 aracın camları kırıldı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde açık otoparktaki 35 aracın camları kimliği belirsiz kişilerce kırıldı.

Yurthaber 21-12-2023 08:13

Korkunç anlar! Cam tabanlı köprü paramparça oldu... 9 metrelik yükseklikten düşerek hayatını kaybetti

Endonezya’da camdan yapılan Geong Köprüsü’nün parçalanması sonucu dört turist metrelerce yüksekten Limpakuwus Çam Ormanı'na düştü. İçlerinden bir turistin öldüğü açıklandı.

Trend 28-10-2023 08:04

Ayağına batan cam parçasını önemsemedi, bacağı kesildi: Hayatımı kaybedebileceğim söylendi... Başka seçeneğim yoktu

İzmir'de ayağına batan cam parçasının oluşturduğu kesik nedeniyle enfeksiyon kapan diyabet hastası Şerif Düzgüner'in (58), sol bacağı ampüte edildi. Düzgüner, "Kesiği önemsemedim ayağım 1 ay sonra şişince doktora gittim. Diyabet hastası olduğum için iltihabı kurutamadılar. Bacağım ampüte olmazsa, hayatımı kaybedebileceğim söylendi. Başka seçeneğim yoktu" dedi.

Haber 25-10-2023 13:07

Trafikteki taciz kamerada! Sosyal medyadaki görüntüler üzerine harekete geçildi... Yine cam silerken yakalandı

Adana’da trafikte bir sürücüyü taciz eden cam silen şahıs, yakalanarak gözaltına alındı. Sürücüye taciz anları ise saniye saniye görüntülendi. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine harekete geçen ekipler şahsı, yine cam silerken yakaladı. Şahsın kabahatler kanunundan 100'e yakın işlem gördüğü öğrenilirken şahıs ifadesinde, hareketleri bilinçli yapmadığını söyledi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 21-10-2023 10:55

Nemrut Kalderası'nda bozayı, minibüsün içinde kampçıların yiyeceklerini yedi

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Nemrut Kalderası'nda bozayının, minibüsün açık olan camından girerek kampçıların yiyeceklerini yediği anlar kameraya yansıdı.

Yurthaber 04-10-2023 14:13

Bir adım daha atsa canından olacaktı! Mucize kurtuluş kamerada

Sultangazi'de yol kenarına bırakılan kilolarca ağırlıktaki cam parçası, rüzgarın şiddetiyle savrularak kaldırımda yürüyen kadının önüne devrildi. Bir adımla camın üzerine düşmesinden kurtulan kadın, olayı yara almadan atlattı. Genç kadın yaşadığı korkuyla şoka girerken, o anlar saniye saniye kameraya yansıdı. İşte detaylar...

Haber 19-09-2023 10:30

Çay poşetlerini sakın çöpe atmayın! Çay poşetinin hayat kolaylaştıran kullanım alanları

Çay toplumumuzda en çok içilen içecekler arasında yer alıyor. Çay poşetleri kullanıldıktan sonra atılsa da bu poşetlerin temizlik ve yaşamda birçok farklı kullanım alanı bulunuyor. Hayat kolaylaştıran çay poşetlerinin kullanımları duyanları şaşırtıyor.

Kadin 01-06-2023 13:32

Camlarınızı uzun süre silmenize gerek kalmayacak! Camda toz ve su lekesi tutmayan karışım

Camlarda oluşan lekeler ve izler evin pis görünmesine neden olurken dışarıyı daha bulanık görmemize yol açıyor. Bahar aylarında yağan yağmurların camda su lekesi ve toz bırakmaması için hazırlanan karışımla ayna gibi parlak camlara sahip olabilirsiniz. Bu karışımla camlarınızı uzun süre silmenize gerek kalmayacak.

Kadin 10-05-2023 14:41

Camda tek bir su lekesi bile bırakmayan temizlik tüyosu! Camlarınızı ayna gibi parlatacak

Cam temizliği oldukça zorlu olabiliyor. Camı ne kadar temizlersem temizleyeyim üzerinde iz kalıyor diyorsanız aşağıda yer alan temizlik tüyosunu denemeniz gerekiyor. Bu temizlik tüyosu camdaki su lekelerini geçirmekle kalmıyor camı aynı gibi parlatıyor.

Kadin 27-04-2023 10:39

14 ile başladı 100 bini buldu! Emekliliğinde sıkıldığı için başladı... Yurt dışından talep yağıyor

Sinop'un Gerze ilçesinde yaşayan 73 yaşındaki Bahri Aslan, emekliliğinde sıkıldığı için cam kaşık yapmaya başladı. Atölye kurarak cam kaşık üretmeye başlayan Aslan, ilk başta günde 14 tane üretilirken şimdi bu sayıyı 3 bine çıkardı. Aslan "14’ü 100’e bine çıkararak bu hale geldik. Bugün günde 500 takım yani 3 bin tane üretiyoruz" dedi. Aslan, aralarında Rusya, Almanya, Fransa ve Amerika'nın da olduğu pek çok ülkeye ürünlerini gönderiyor.

Finans 17-04-2023 12:09

Ağrı'da fırtına nedeniyle iş merkezindeki tabelalar çevreye savruldu

Ağrı'da fırtına nedeniyle iş merkezindeki tabelalar etrafa savruldu, bir iş yerinin camları kırıldı.

Yurthaber 29-03-2023 15:35

Kırklareli'nde cam fabrikasında meydana gelen patlama hasara neden oldu

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde bir cam fabrikasında meydana gelen patlama hasara neden oldu.

Yurthaber 27-03-2023 07:56

Malatya'da dikkat çeken görüntü! Cam köprü ve seyir terası depremde ayakta kaldı

Malatya’da Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremde çok sayıda tarihi ve kültürel yapı zarar görürken, Akçadağ ilçesi Levent Vadisi’nde bulunan 242 metre yükseklikteki seyir terası ile asma cam köprü görenleri şaşırttı. Cam köprü ve seyir terası depremde ayakta kaldı. Bölgeyi ziyaret ederek cam köprü üzerinde yürüyüş yapan ilçe sakini, seyir terası ile asma köprünün depremde hasar görmediğini gözlemlediklerini belirtti.

Haber 13-03-2023 15:02

Araç içinde uyumadan önce bu önlemleri alın! Büyük risk oluşturuyor

Araç içinde uyumak sağlık için zararlı mı sorusu son günlerde sıklıkla aratılıyor. Yaşanan olağanüstü durumlarda ve tatillerde uyumak için ilk tercih olarak görülen araçlar bazı durumlarda risk oluşturabiliyor. Araçta uyumadan önce uygulanacak basit tüyolar bulunuyor.

Haber 07-02-2023 10:56

Buz tutmuş araba camını saniyeler içerisinde çözüyor! Buzlu camları anında temizleyen yöntem

Ülke genelinde artan soğuk havalar nedeniyle hem evlerde hem de araçlarda birçok problem yaşanıyor. Kışın en büyük sorunları arasında yer alan camların buzlanmasını çözmek için etkili yöntemler aranıyor. Arabanın buz tutmuş camını en hızlı şekilde çözmenin basit yolları bulunuyor.

Kadin 07-02-2023 10:30

Görenleri şaşırttı! Sürücülerin en büyük sorunlarından birini çözebilir

Araç sürücülerinin, sürüşteyken karşılaşabildikleri bazı zorluklar veya sorunlar var. Sürücülerin karşılaştığı en büyük zorluklardan biriyse karşıdan gelen araçların farları oluyor. Bir Amerikan otomotiv şirketi ise bu sorunu ele almış gibi görünüyor. Çünkü şirket, biraz da teknolojinin yardımını alarak sürüş deneyimini iyileştirip güvenliği artırabilecek dikkat çeken bir ön cam için patent başvurusunda bulundu.

Haber 23-01-2023 16:27

Doğu Anadolu'da araç ve iş yerlerinin camları buz tuttu

Erzurum, Ardahan, Ağrı ve Kars'ta soğuk hava yaşamı olumsuz etkiliyor.

Yurthaber 19-12-2022 10:55

Uzmanlar açıkladı: Tasarruf olsun diyerek yaptığınız büyük hatalar faturanın daha fazla gelmesine sebep oluyor

Yüklü faturalar ev ekonomisinin oldukça zorlanmasına sebep oluyor. Özellikle kış aylarında elektrik ve doğalgaz faturalarını düşürmek için çeşitli yöntemler deneniyor. Bazı tasarruf tüyoları işe yarasa da bazıları faturanın çok daha yüklü gelmesine sebep olabiliyor. Uzmanlar tasarruf için yapılan en yaygın hataları paylaştı.

Kadin 11-12-2022 09:43

Evi buz gibi yapıyor faturayı katlıyor! Camdan gelen soğuk nasıl engellenir?

Kış aylarında artan soğuklar nedeniyle gelen faturaların fiyatı giderek artıyor. Birçok kişi evi daha sıcak tutmanın yolunu arıyor. Evi soğutan en temel noktanın camlar olduğu biliniyor. Camlardan gelen soğuğu engellemek için doğru adımların izlenmesi evinizi sıcacık yaparak faturalarınızın düşmesini sağlayabilir.

Kadin 05-12-2022 15:31

Camda kalan su lekeleriyle vedalaşın! Bu yöntem camlarınızı ayna gibi pırıl pırıl yapacak

Temizlik bir terapi gibi mutlu edebiliyor. Ancak temizlik sırasında zorluk çıkaran alanlar can sıkıcı olabiliyor. Camların pırıl pırıl ayna gibi parlaması istense de su lekeleri istenmeyen durumlara neden oluyor. Camdaki su lekeleri nasıl gider? En çok aratılan temizlik soruları arasında yer alıyor. Camlarınızı tertemiz yapacak yöntemlerle su lekelerine veda edebilirsiniz.

Kadin 29-11-2022 13:07

Profesyonellerin bilmenizi istemediği temizlik hileleri! Hayatınızı çok kolaylaştıracak

Temizlik birçok açıdan zorlu olabiliyor. Özellikle yoğun iş temposundan sonra evde temizlik yapma fikri bile can sıkıcı geliyor. Ancak temizlik yaparken uygulanan bazı hileler bu işi oldukça pratik bir hale getirebiliyor. İşte uzmanların bilmenizi istemediği temizlik hileleri...

Kadin 20-10-2022 07:46

Arkadaşıyla şakalaşırken çarptığı market kapı camı karnına batan genç öldü

Arkadaşıyla şakalaşırken çarptığı market kapı camı karnına batan genç öldü

Yurthaber 04-10-2022 18:20

Karabük'te otomobilin camından sarkan çocuğun tehlikeli yolculuğu kamerada

Karabük'te otomobilin camından sarkan çocuğun tehlikeli yolculuğu kamerada

Yurthaber 06-09-2022 16:32

Afyonkarahisar'da 11 iş yerinin camını kıran şüpheli yakalandı

Afyonkarahisar'da 11 iş yerinin camını kıran şüpheli yakalandı

Yurthaber 19-08-2022 11:13

Fransa'da binlerce hektarlık yeşil alanın yandığı Gironde'de yeni bir yangın başladı

Hostens, Saint-Magne ve Belin-Beliet bölgelerindeki 3 bin 800 kişi tahliye edildi

Yurthaber 10-08-2022 11:19