Özçivit Haberleri

Burak Özçivit oğlu Kerem'i paylaştı sosyal medya yıkıldı! 'Resmen kopyası'

Şimdilerde Kuruluş Osman dizisinde 'Osman Bey' karakterine hayat veren Burak Özçivit başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla adından söz ettiriyor. Kendisi gibi oyuncu Fahriye Evcen ile mutlu bir evliliği olan Burak Özçivit eşi ve çocuklarıyla yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Burak Özçivit oğlu Kerem ile poz verdi, sosyal medya yıkıldı. Ünlü ismin gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 13-04-2024 14:15

Kuruluş Osman’a flaş transfer! Burak Özçivit’in devam edeceği konuşuluyordu

Burak Özçivit’le bir sezon daha devam edeceği söylentisi kulislerde konuşulan Kuruluş Osman’a çok iddialı bir isim katıldı. Başarılı oyuncu Ümit Kantarcılar diziye dahil oldu.

Magazin 07-04-2024 08:54

Burak Özçivit'e yoğun ilgi! İngiliz polisi etkinliği iptal etti: Güvenlik nedeniyle...

Yurt dışında büyük bir hayran kitlesi olan Burak Özçivit İngiltere'de bir lansmana katılacaktı ancak lansmanın yapılacağı yerde resmen izdiham oldu. İngiliz polisi ise iddialara göre güvenliği sağlayamayınca etkinlik iptal edildi.

Magazin 28-03-2024 09:02

Yatırımlarını gayrimenkule yatırıyorlar! Fahriye Evcen lüks evinin manzarasını paylaştı!

2017 yılında evlenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen sanat dünyasının örnek çiftleri arasında yer alıyor. Sosyal medyayı sık sık kullanan ikiliden Fahriye Evcen lüks evinin manzarasını paylaştı. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede gündem olmayı başardı.

Magazin 20-03-2024 08:59

Fahriye Evcen oğlu Kerem'i paylaştı! Görenler aynı şeyi söyledi! 'Babasının kopyası'

Son dönemde eşi Burak Özçivit ile yaptıkları reklam anlaşmalarıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Fahriye Evcen şimdi oğlu Kerem ile verdiği pozlarla gündeme geldi. Minik Kerem'i gören herkes 'Babasının kopyası' yorumunu yaptı.

Magazin 15-03-2024 15:35

Yatırımlarını gayrimenkule yapıyorlar! Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in lüks villasını görenler hayran kaldı

2017 yılında nikah masasına oturan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen sanat dünyasının örnek çiftleri arasında yer alıyor. Son dönemde reklam anlaşmaları ile gündemden düşmeyen ünlü çift bu defa lüks villaları ile gündem oldu. Fahriye Evcen ev hallerini paylaştı lüks evini görenler hayran kaldı.

Magazin 06-03-2024 09:35

Kuruluş Osman'ın Bala Hatun’u Özge Törer tarzıyla ödül törenine damga vurdu! Bir bakan bir daha baktı

Burak Özçivit'in başrolünü paylaştığı Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği 'Bala Hatun' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Özge Törer Ayaklı Gazete ödül törenine damga vurdu. İddialı tarzıyla bakana bir daha baktıran Törer gecede 'Parlayan Yıldız' ödülünün sahibi oldu. Ünlü ismin pozlarına yorum yağdı.

Magazin 27-02-2024 12:33

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'e Rusya'da yoğun ilgi! Onu görmenin bedeli dudak uçuklattı

Kuruluş Osman dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Burak Özçivit son dönemde yaptığı reklam anlaşmaları ile gündemde. Kendisi gibi oyuncu Fahriye Evcen ile mutlu bir evliliği olan Özçivit yurt dışında geniş bir hayran kitlesine sahip. Özçivit, son olarak Rusya'daki hayranlarıyla buluştu. Onu görmenin bedeli ise dudak uçuklattı.

Magazin 24-02-2024 08:41

Fahriye Evcen reklam anlaşmasından 80 bin TL almıştı! Sette lüks karavan krizi iddiası

Kuruluş Osman'ın yıldızı ünlü oyuncu Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen hakkında yeni iddia gündem oldu. İddiaya göre Fahriye Evcen çekimlerde karavan isteyince sette kriz çıktı. Bu iddialar gündeme bomba gibi düşerken Burak Özçivit'ten açıklama gecikmedi.

Magazin 07-02-2024 12:02

Burak Özçivit'ten duygulandıran konuşma! Tüm salondan alkış sesi yükseldi

GQ Men of the Year 2023 ödül törenine katılan Burak Özçivit'in Gazze'ye destek konuşması büyük alkış topladı. Çocuk ölümlerine değinen Özçivit, "İnşallah çocukların öldürülmediği bir dünyada buluşmak üzere demek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Magazin 18-12-2023 23:04

Ateş Kuşları'ndan Kuruluş Osman'a bomba transfer! O isim kadroya dahil oldu

Burak Özçivit'in başrolünü paylaştığı Kuruluş Osman dizisine yeni sezonda bomba bir isim daha dahil oluyor. Çarşamba akşamları izleyicisinin karşısına çıkan reyting rekortmeni diziye Ateş Kuşları'ndan ayrılan Bülent Polat transfer oldu.

Magazin 13-10-2023 10:34

Korku dolu anlar! Burak Özçivit Pakistan'daki hayran buluşmasında ezilme tehlikesi geçirdi!

Kuruluş Osman dizisiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit, yüzü olduğu bir parfüm markasının Pakistan'daki etkinliğine katıldı. AVM'de yapılan etkinlikte bir anda arbede çıktı. Hayranlarının kendisine ulaşmaya çalıştığı Burak Özçivit ezilme tehlikesi atlattı.

Magazin 08-10-2023 00:04

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'in eski aşkını gören şaştı kaldı! O da çok ünlü çıktı

Kuruluş Osman dizisinde Osman Gazi rolüne ünlü oyuncu Burak Özçivit hayat veriyor. Başarılı oyunculuk performansı ile gündemde yer alan Burak Özçivit'in özel hayatı da merak ediliyor. Şimdilerde Fahriye Evcen ile evli olan Burak Özçivit'in bir dönem uzun soluklu aşk yaşadığı ünlü oyuncuyu görenler şaştı kaldı.

Magazin 04-10-2023 21:07

Kuruluş Osman'ın Fatma Hatun'u Leyla Kırşan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Leyla Kırşan'ın biyografisi

Kuruluş Osman dizisinde Fatma Hatun karakterini canlandıran Leyla Kırşan vatandaşlar tarafından merak edildi. Burak Özçivit'in başrolde olduğu dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer gibi oyuncular yer alıyor. Dizi bu akşam 5. sezonun ilk bölümüyle ATV'de izleyici karşısına çıkacak. Peki, Leyla Kırşan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Kuruluş Osman'ın Fatma Hatun'u Leyla Kırşan'ın rol aldığı yapımlar...

Magazin 04-10-2023 20:26

Kuruluş Osman'ın Yakup Bey'i Mirza Bahattin Doğan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Mirza Bahattin Doğan'ın hayatı

Kuruluş Osman dizisinde Yakup Bey karakterini canlandıran Mirza Bahattin Doğan vatandaşlar tarafından merak edildi. Burak Özçivit'in başrolde olduğu dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer gibi oyuncular yer alıyor. Dizi bu akşam 5. sezonun ilk bölümüyle ATV'de izleyici karşısına çıkacak. Peki, Mirza Bahattin Doğan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Kuruluş Osman'ın Yakup Bey'i Mirza Bahattin Doğan'ın rol aldığı diziler...

Magazin 04-10-2023 20:26

Kuruluş Osman'ın Yunus Emre'si Gökhan Atalay kimdir, nereli ve kaç yaşında? Gökhan Atalay'ın oynadığı diziler

Kuruluş Osman dizisinde Yunus Emre karakterini canlandıran Gökhan Atalay vatandaşlar tarafından merak edildi. Burak Özçivit'in başrolde olduğu dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer gibi oyuncular yer alıyor. Dizi bu akşam 5. sezonun ilk bölümüyle ATV'de izleyici karşısına çıkacak. Peki, Gökhan Atalay kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Kuruluş Osman'ın Yunus Emre'si Gökhan Atalay'ın rol aldığı yapımlar...

Magazin 04-10-2023 20:26

Kuruluş Osman'ın Saadet Hatun'u Sevil Akı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sevil Akı'nın dizileri

Kuruluş Osman dizisinde Saadet Hatun karakterini canlandıran Sevil Akı vatandaşlar tarafından merak edildi. Burak Özçivit'in başrolde olduğu dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer gibi oyuncular yer alıyor. Dizi bu akşam 5. sezonun ilk bölümüyle ATV'de izleyici karşısına çıkacak. Peki, Sevil Akı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Kuruluş Osman'ın Saadet Hatun'u Sevil Akı'nın rol aldığı dizi ve filmler...

Magazin 04-10-2023 20:25

Kuruluş Osman'ın Mehmet Bey'i Emre Dinler kimdir, nereli ve kaç yaşında? Emre Dinler'in rol aldığı yapımlar

Kuruluş Osman dizisinde Mehmet Bey karakterini canlandıran Emre Dinler vatandaşlar tarafından merak edildi. Burak Özçivit'in başrolde olduğu dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer gibi oyuncular yer alıyor. Dizi bu akşam 5. sezonun ilk bölümüyle ATV'de izleyici karşısına çıkacak. Peki, Emre Dinler kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Kuruluş Osman'ın Mehmet Bey'i Emre Dinler'in oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 04-10-2023 20:25

Kuruluş Osman'ın Gonca'sı Belgin Şimşek kimdir, nereli ve kaç yaşında? Belgin Şimşek'in hayatı ve biyografisi

Kuruluş Osman dizisinde Gonca karakterini canlandıran Belgin Şimşek vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Burak Özçivit'in başrolde olduğu dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer gibi oyuncular yer alıyor. Dizi bu akşam 5. sezonun ilk bölümüyle ATV'de izleyici karşısına çıkacak. Peki, Belgin Şimşek kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Kuruluş Osman'ın Gonca'sı Belgin Şimşek'in oyunculuk kariyeri...

Magazin 04-10-2023 20:25

Kuruluş Osman'ın Vasilis'i Rıdvan Aybars Düzey kimdir, nereli ve kaç yaşında? Rıdvan Aybars Düzey'in oynadığı diziler

Kuruluş Osman dizisinde Vasilis karakterini canlandıran Rıdvan Aybars Düzey vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Burak Özçivit'in başrolde olduğu dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer gibi oyuncular yer alıyor. Dizi bu akşam 5. sezonun ilk bölümüyle ATV'de izleyici karşısına çıkacak. Peki, Rıdvan Aybars Düzey kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Kuruluş Osman'ın Vasilis'i Rıdvan Aybars Düzey'in oynadığı diziler...

Magazin 04-10-2023 20:25

Berber'in yıldızı Mert Yazıcıoğlu hayranının o isteğini geri çevirmedi! Mesaj atıp, adres istedi

Özel hayatıyla son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Mert Yazıcıoğlu şimdilerde Burak Özçivit ile başrolünü paylaşacağı Berber dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni imajıyla dikkat çeken Yazıcıoğlu son olarak bir hayranının istediğini geri çevirmemesi ile gündem oldu. Ünlü ismin bu jesti sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 02-10-2023 14:49

Kuruluş Osman 5. sezon ne zaman başlayacak, hangi gün? İşte ATV Kuruluş Osman yeni sezon tarihi!

Kuruluş Osman yeni sezonu izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Burak Özçivit'in başrolde olduğu dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer gibi oyuncular yer alıyor. Peki, Kuruluş Osman 5.sezonu ne zaman başlayacak? İşte, Kuruluş Osman yeni sezon tarihi...

Magazin 28-09-2023 16:58

Kuruluş Osman'ın yeni sezon afişi yayınlandı! Burak Özçivit'e yorum yağdı

Dört sezondur Atv ekranlarında izleyicisi ile buluşan Kuruluş Osman'ın beşinci yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Burak Özçivit'in Osman Bey'e hayat verdiği dizinin yeni sezon ilk tanıtımı bu akşam yayınlanacak. Kuruluş Osman yeni sezondan ilk afişi de yayınlandı. Burak Özçivit'in son görüntüsüne yorum yağdı.

Magazin 27-09-2023 16:58

Kuruluş Osman 5. sezon ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni bölüm bu akşam var mı yok mu? 20 Eylül 2023 ATV yayın akışı

Kuruluş Osman yeni sezonu izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Burak Özçivit'in başrolde olduğu dizide Yıldız Çağrı Atiksoy, Seda Yıldız, Özge Törer gibi oyuncular yer alıyor. Peki, Kuruluş Osman 5. sezon ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu? İşte 20 Eylül 2023 Çarşamba ATV yayın akışı...

Magazin 20-09-2023 14:40

Kuruluş Osman'a bomba transfer! Usta oyuncu kadroya dahil oldu

Başrolünde sevilen oyuncu Burak Özçivit'in yer aldığı fenomen dizi Kuruluş Osman'ın yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 5'nci sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkacak olan diziye yeni sezon öncesi yeni isimler dahil oldu.

Magazin 09-09-2023 14:15

Ömer'in yıldızı Rüzgar Aksoy evlendi! Düğün pozlarına beğeni yağdı

Kuruluş Osman dizisindeki oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan ve şimdilerde Ömer dizisinde rol alan Rüzgar Aksoy nikah masasına oturdu. Dansçı Yasemin Sancaklı ile evlenen Aksoy düğün pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 04-09-2023 15:39

'Berber'den ilk kare geldi! Mert Yazıcıoğlu Burak Özçivit'le paylaşım yaptı, tarzına beğeni yağdı! Her şekilde iyi olamazsın ama

Aşk hayatıyla son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Mert Yazıcıoğlu, Burak Özçivit ile beraber rol aldığı Berber dizisinden ilk kareyi paylaştı. Farklı tarzıyla oldukça dikkat çeken Yazıcıoğlu beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 18-08-2023 23:34

Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen tatile doyamadı! Teknedeki bikinili pozuna beğeni yağdı

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman'da Osman Bey karakterine hayat veren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den tatil paylaşımı geldi. Oğlu Karan ile havuz keyfi yapan yakışıklı oyuncunun fotoğrafı çok sayıda beğeni aldı. Fahriye Evcen'in Instagram hesabında yer verdiği bikinili pozuna ise adeta yorum yağdı.

Magazin 09-08-2023 14:10

Gözlerden uzaktı! Fahriye Evcen plaj tarzıyla ortamlara girdi

Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile evli olan Fahriye Evcen bir süredir gözlerden uzak yaşıyordu. Doğum yaptıktan sonra kilolarından kurtulup plaj tarzını paylaşan oyuncu Evcen sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-07-2023 15:32

Kuruluş Osman’ın Tekfur Valens’i Hakan Yufkacıgil’in eşi de ünlü çıktı! Meğer Arka Sokaklar'ın yıldızıymış...

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Kuruluş Osman'da, Osman Bey ve alplerine tuzaklar kuran Tekfur Valens karakterine hayat veren Hakan Yufkacıgil başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla dikkat çekti. Özel hayatı merak edilen Yufkacıgil’in eşi de kendisi gibi oyuncu çıktı.

Magazin 02-06-2023 12:40

Kuruluş Osman sezon finali ne zaman? Burak Özçivit'li Kuruluş Osman dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu?

Kuruluş Osman sezon finali tarihi Burak Özçivit hayranları tarafından merak konusu oldu. Diziler yaz döneminin yaklaşmasının ardından sezon finaline girmeye başladı. ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'ın 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü 128. bölümü yayınlanacak. Peki, Kuruluş Osman sezon finali ne zaman?

Magazin 31-05-2023 14:40

Transparan giyen Victoria Bonya derin göğüs dekolteli poz verdi!

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Rus model Victoria Bonya Bu yıl 76'ıncısı düzenlenen Cannes Film Festivali'ne katıldı. Cannes tarzıyla dikkat çeken Victoria Bonya transparan elbisesiyle beğeni topladı.

Magazin 27-05-2023 08:42

Burak Özçivit'in güzel eşi Fahriye Evcen son hali ile şaşırttı! Kim der iki çocuk annesi diye...

Kuruluş Osman'ın Osman Gazi'si Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen 5 ay önce ikinci bebeklerini kucaklarına aldı. Bir arkadaşının baby shower partisine katılan ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in fazla kilolarından kısa sürede kurtulması ise dikkatlerden kaçmadı. İşte Fahriye Evcen'in son hali...

Magazin 07-05-2023 16:32

Kuruluş Osman'da yaprak dökümü! İki ünlü isim birden diziye veda ediyor

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Burak Özçivit’in Osman Bey’e hayat verdiği diziden iki ünlü ismin birden ayrılacağı ortaya çıktı.

Magazin 01-05-2023 10:22

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’den Karan’a doğum günü partisi! Küçük oğulları Kerem’le ilk poz

Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen ocak ayında ikinci bebeğini kucağına aldı. Ünlü çift, ilk çocukları Karan’ın ardından dünyaya gelen ikinci bebeklerine Kerem adını verdi. Sevilen isimler oğulları Karan’ın 4. yaş doğum günü partisinde küçük oğulları Kerem’le ilk kez poz verdi.

Magazin 14-04-2023 16:59

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit bakın nasıl ünlü olmuş! Duyanlar kulaklarına inanamadı

ATV ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey’e hayat veren Burak Özçivit’in nasıl ünlü olduğunu duyanlar çok şaşırdı. Fahriye Evcen ile mutlu bir evlilik sürdüren Özçivit’in ünlü olma hikayesi pes dedirtti.

Magazin 07-04-2023 15:38

Burak Özçivit'ten Kuruluş Osman'la ilgili flaş açıklama! 'Yeni sezonda...'

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'ın başrolünde yer alan Burak Özçivit'ten dizi hakkında müjdeli haber geldi. Ünlü oyuncu 5 sezonluk anlaşmasının olduğu ‘Kuruluş Osman’ dizisiyle ilgili olarak 'Önümüzdeki sezon da devam edecek' açıklamasını yaptı.

Magazin 01-04-2023 11:43

Kuruluş Osman bugün var mı, yok mu? Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok? İşte ATV yayın akışı

Kuruluş Osman Atv'nin büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden biri. Dizi her bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı tarihi dizi Çarşamba akşamları sevenlerinin karşısına çıkıyor. Kuruluş Osman dizisinin 29 Mart günü yayın akışında yer almaması ise izleyenlerin dikkatini çekti. Peki Kuruluş Osman bugün var mı, yok mu? Kuruluş Osman yeni bölüm neden yok? İşte ATV yayın akışı

Magazin 29-03-2023 15:58

Karan'a çok benziyor demişti! Fahriye Evcen küçük oğlu Kerem'le ilk kez paylaştı

Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen ocak ayında ikinci bebeğini dünyaya getirdi. Ünlü çift, ilk çocukları Karan’ın ardından dünyaya gelen ikinci bebeklerine Kerem adını verdi. Evcen oğlu ile ilk kez paylaşım yaptı.

Magazin 15-03-2023 12:52

Kuruluş Osman’ın yıldızı Burak Özçivit’in kardeşi mest etti! Yok böyle güzellik

Kuruluş Osman dizisi her hafta çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Dizide Osman Bey karakterine sevilen isim Burak Özçivit hayat veriyor. Sosyal medyada sık sık fotoğraf yayınlayan Özçivit kardeşi ile de paylaşım yapıyor. Ünlü ismin kardeşini görenler adeta mest oldu.

Magazin 02-03-2023 12:38

Kuruluş Osman bu akşam var mı, yok mu? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? 15 Şubat 2023 ATV yayın akışı

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı Burak Özçivit hayranları tarafından merak konusu oldu. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş Merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından birçok kanal yayın akışında değişikliğe gitti. Peki, Kuruluş Osman bu akşam var mı, yok mu? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? İşte, 15 Şubat 2023 ATV yayın akışı...

Magazin 15-02-2023 15:22

Fahriye Evcen'den müjdeli haber! İkinci bebeğini dünyaya getirdi

2017 yılında Burak Özçivit'le nikah masasına oturan güzel oyuncu Fahriye Evcen, bugün ikinci bebeğini dünyaya getirdi. İstanbul'daki özel bir hastanede doğum yapan oyuncu bebeğine "Kerem" adını verdi.

Magazin 18-01-2023 13:45

Kuruluş Osman Turgut Bey nasıl öldü? Kuruluş Osman Turgut Bey kimdir? İşte hayatı ve ölümü

Kuruluş Osman dizisinde yer alan Turgut Bey karakteriyle ilgili detaylar dizinin sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. Dizide Turgut Bey karakterine Rüzgar Aksoy hayat veriyor. Peki, Kuruluş Osman Turgut Bey nasıl öldü? Kuruluş Osman Turgut Bey kimdir? İşte hayatı ve ölümü...

Magazin 12-01-2023 00:16

Fahriye Evcen'den karnı burnunda poz! Kavuşmaya az kaldı

Meslektaşı Burak Özçivit ile 2017 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, 2019'da oğlu Karan Özçivit'i kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu tattı. Geçen aylarda ise ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıkan oyuncu, son halini sosyal medya hesabında yayınladı. Güzelliğiyle göz kamaştıran Evcen, kısa sürede sosyal medyada ilgi odağı oldu. Büyük ilgi gören fotoğraf, binlerce yorum ve beğeni aldı.

Magazin 27-12-2022 14:00

Burak Özçivit'in oğlu Karan'la eğlenceli pozları gündem oldu!

Yakında ikinci kez baba olacak olan Burak Özçivit'in bugün doğum günü. 38 yaşına basan Burak Özçivit doğum gününde oğlu Karan ile sevgi dolu paylaşımda bulundu. Oğlu Karan ile eğlenceli hallerini paylaşan Burak Özçivit'e eşi Fahriye Evcen'den de "Aşklarım" yorumu geldi.

Magazin 24-12-2022 15:12

Kuruluş Osman 109. bölüm fragmanı! Kuruluş Osman'ın son bölümünde neler yaşandı? Osman oradan sağ çıkamaz

Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanı ve son bölümünde yaşananlar dizinin hayranları tarafından merak konusu oldu. Dört sezondur izleyiciyi ekranı başına kilitlemeyi başaran Kuruluş Osman, ATV ekranlarında yayınlanıyor. Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman 21 Aralık Çarşamba günü 109. bölümü ile ekranlara gelecek. İşte Kuruluş Osman 109 bölüm fragmanı ile son bölümün özeti...

Magazin 21-12-2022 00:03

Burak Özçivit Katar'da! Korumalar arasında güçlükle yürüyebildi... Tuğba Ekinci'den bomba yorum

Yeniden baba olmak için gün sayan Burak Özçivit, Dünya Kupası final karşılaşmasını izlemek için Katar'a gitti. Oyuncu Burak Özçivit burada yoğun ilgiyle karşılandı ve korumalar arasında güçlükle yürüyebildi. Oyuncunun o anları sosyal medyada gündeme geldi. Tuğba Ekinci de bu anlara bakın ne dedi.

Magazin 19-12-2022 08:25

Kevin Spacey ile buluşan Burak Özçivit'e tepki yağdı

Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'a giden Burak Özçivit, bir oyuncuyu 14 yaşındayken istismar ettiği ve sonrasında birçok kişiyi mağdur ettiği iddiasıyla yargılanıp suçsuz bulunan Kevin Spacey ile buluştu. Spacey ile verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaşan Özçivit'e tepki yağdı.

Magazin 12-12-2022 09:06

Fahriye Evcen'in hamilelik pozu hayran bıraktı! İlk yorum Burak Özçivit'ten

Fahriye Evcen Instagram'dan paylaştığı son karelerle gündeme bomba gibi düştü. Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay'ın düğününde erkek bebek beklediklerini doğrulayan Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen'in karnı burnunda pozlarına yorum yapmadan geçmedi.

Magazin 11-10-2022 14:43